Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Tyskland oplevede på vinsiden en bølgedal i 1900-tallet men er nu igen kommet på banen med vine med mere karakter og aroma, efter at en ny generation af vinavlere har overtaget. Tyskland består af 13 vindistrikter og der findes omkring 135 forskellige druesorter, hvoraf de 35 benyttes til rødvin og de sidste 100 til hvidvine. Tyskland er og bliver en hvidvinsnation, men siden 1980’erne er efterspørgslen efter tysk rødvin steget markant og i dag er da 35 % af vinmarkerne tilplantet med rødvinsdruer. Fra at være mest kendt for de søde og meget billige Liebfraumilch, er det nu ændret til hvidvine i den lidt mere tørre ende og rødvin – begge med langt højere fokus på kvalitet frem for kvantitet.

Vi tilbyder kun et begrænset antal tyske rødvine, hvoraf flere er uden alkohol. 

Sorter resultater:

Removed Cabernet Sauvignon - Alkoholfri rødvin 0,5 % alkohol

Removed Cabernet Sauvignon er omhyggeligt udvalgt og har en meget blid, delikat fjernelse af alkohol fra vinen, hvilket efterlader vinens smag, karakter og bouquet stort set uændret. Venner af cabernet sauvignon nyder Removed lidt kølig. Denne alkoholfrie rødvin er produceret af 100 % Cabernet Sauvignon druer og indeholder 0,5 % alkohol.

Vinen har en rubinrød farve, frugtrig bouquet, samt smag af modne frugter. Den er velegnet til såvel kolde som varme kødretter, samt de fleste oste. Alkoholfri vine er ikke velegnet til henlægning, men bør drikkes, mens de er unge.

Alkoholprocenten er max 0,5 %
En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

39,00 DKK 44,00 DKK (spar 5,00 DKK)

Ebony Vale Cabernet Sauvignon Alkoholfri rødvin m/skruelåg

Ebony Vale vinene destilleres hos Reh Kendermann i Tyskland, hvor man bruger vakuum-metoden. Vakuumdestillation består i at vinene ved meget lavt tryk og normal stuetemperatur separeres i forskellige fraktioner i en høj søjle, som hos Reh Kendermann er lavet af glas og som står i et hermetisk lukket rum med vægge af glas. Under vakuum nedsættes alkohols kogepunkt, så den faktisk "koger" væk ved stuetemperatur - Ebony Vale vinene destilleres ved ca. 23° C. Det gode ved denne metode er, at de ikke-flygtige bestanddele af vinen, f.eks. mineraler, syrer, fenoler, sukker og vitaminer bliver bevaret. Det vil sige at både vinenes smag og karakter i høj grad bibeholdes. Derudover får vinen heller ikke en "kogt" smag når man undgår de høje temperaturer. Alle processerne er hos Reh Kendermann totalt computerstyret for at vinenes kvalitet kan holdes på et konstant højt niveau.
Denne alkoholfrie rødvin er produceret af 100% Cabernet Sauvignon druer.

Det er en vin med rubinrød farve, frugtrig bouquet samt smag af modne frugter.
Den er velegnet til såvel kolde som varme kødretter samt de fleste oste.
Vinen er ikke velegnet til henlægning, men bør drikkes, mens den er ung.

Alkoholprocent: Max. 0,05 %
Restsukker: Ca. 39 gr./ltr.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. - 0,05 % alkohol.

46,00 DKK 50,00 DKK (spar 4,00 DKK)

Sorter resultater:

Vinmarkerne i Tyskland er anlagt dramatisk på de stejle skråninger, der løber langs de kendte floder Rhinen, Mosel og Nahe. Undergrunden varierer meget, og det kan smages i vinene, som overordnet set er meget præget af deres terroir.

De mest benyttede tyske rødvinsdruer er: Spätburgunder, Dornfelder og Blauer Portugieser.

Tysk vin klassificeres i fire kategorier: Landwein (bordvin), Qualitätswein bestimmter Anbaugebiete (kvalitetsvin tilsat sukker for at øge alkoholstyrken) og Qualitätswein mit Prädikat (kvalitetsvin uden tilsat sukker). Derudover benytter de sig af et Pradikät system der opdeler vinene i: Kabinett (tør vin), Spätlese (semi sød), Auslese (sød), Beerenauslese (sød) og Eiswein (sød) og Trocken-beerenauslese (Ædel råd, sød).

Vi anbefaler