Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Gin er blevet enormt populært i Danmark i de seneste år, hvilket også afspejles i vores udvalg af kvalitetsgin – glem alt om gransmag! En gin vil altid være tilsat enebær, men derudover fremstilles gin med mange forskellige urter - f.eks. er den populære Monkey 47, som navnet antyder, lavet på 47 forskellige urter og smagsgivere. Man kan bare på lugten fornemme de mange forskellige smagsindtryk, man får ved en rigtig god gin. Gin kan nydes med en god tonic, som vi også har et godt udvalg af hos Slagelse Vinkompagni, men smager også dejligt kun med isterninger og en skive lime, agurk eller måske æble alt efter den specifikke gins ingredienser. Du kan bestille online, eller vi kan vejlede dig i butikken, hvis du har brug for mere hjælp til at vælge en ny gin – måske som en gave eller til hylden med gin hjemme hos dig selv.

Sorter resultater:

Spiegelau Gin & Tonic Glas - 19,5 cm / 63 cl. - 4-pack. 
Spiegelau glassene er af meget høj kvalitet og fremstår i elegant design, hvorfor de er yderst efterspurgte

200,00 DKK 240,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Den populære spanske Gin Mare er en banebrydende gin med noter af Middelhavets nuancer. Nu kan du også købe flotte gin glas, der passer til. Pakken indeholder 4 glas og prisen er pr. glas.

80,00 DKK

En højst usædvanlig kult gin, håndfremstillet af de traditionelle urter enebær og koriander, og den gerne med agurk, hvid peber og rosenblade. Fantasktisk og overraskende smagsoplevelse forude..

295,00 DKK 325,00 DKK (spar 30,00 DKK)

En fabelagtig gin som har vundet et hav af priser og er lavet af vores Cognac hus Pierre Ferrand. Der er brugt hele 19 forskellige krydderier til at fremstille denne super gin. En delikat duft af friske blomster, jasmin, honning og et hint af kanel. I smagen kommer urterne mere i karakter med strejf af anis, peber og kanel. 

269,00 DKK 329,00 DKK (spar 60,00 DKK)

Old English Gin er baseret på en opskrift fra 1783 og den bliver lavet i den ældste destillator i England. Ginnen tappes i en champagneflaske, der lukkes med korkprop og voks. Det er Gin som gin blev lavet i gamle dag og så har den et dansk islæt.

369,00 DKK

* Bathtub slåen gin af høj kvalitet. Dette er den fineste Sloe (slåen) Gin fra Ableforths. De benytter kun de bedste råvarer, herunder enebær, kanel, koriander, appelsinskal, alt sammen kombineret og kørt igennem deres kvalitets kobber-pot-still for at opnå et fabelagtigt resultatet. En Slåen Gin, der er pakket med karakter.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

* NYHED - gaveæske med en flaske Citadelle Gin og et Citadelle ginglas. En fabelagtig gin som har vundet et hav af priser og er lavet af vores Cognac hus Pierre Ferrand. Der er brugt hele 19 forskellige krydderier til at fremstille denne super gin. I smagen kommer urterne mere i karakter med strejf af anis, peber og kanel. 

275,00 DKK 329,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Rhubarb Triangle Gin er en lækker gin med rabarber twist. Ginnen byder på en skarp aroma af friske rabarber med citrus og enebær som de sekundære noter. Smagen domineres af en voluminøs, kompleks og frisk rabarber, med et touch af citron og krydderier. Efterfølgende fornemmes den klassiske ginsmag af enebær tydeligt.

299,00 DKK 329,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Geranium er en Premium London Dry Gin på 44% vol., og indeholder 10 ingredienser, herunder enebær og geranium. Geranium Gin er udviklet og produceret i et unikt samarbejde mellem danske og engelske gineksperter. I sommeren 2008 fandt Hans og Henrik Hammer på at lave en ny gin, der skulle tage kampen op med de helt store mærker på markedet. Henrik kunne i kraft af sin viden om gin, og som dommer ved internationale ginsmagninger, bedømme hvilke smagsnuancer ginen skulle indeholde for at ramme det ønskede resultat, og faderen Hans, der var kemiker, kunne fastsætte hvordan smagsstofferne kunne udvindes af de forskellige "botanicals" som ingredienserne i gin kaldes på fagsprog. En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 44 % Alkohol.

295,00 DKK 349,00 DKK (spar 54,00 DKK)
En fabelagtig gin som er lavet af vores Cognac hus Pierre Ferrand. Citadelle Reserve Gin er den fadlagrede udgave af Citadelle Gin, som er lagret på ege fade i hjertet af Cognac regionen i Frankrig. Dette giver den mere fylde og kraft men den beholder stadig sin friske stil. Pierre Ferrand frigiver 12 små egefade af den gin om året, hvilket gør den til en de mest eksklusive Gin varianter. Bemærk dette er Vintage 2010. 70 cl. - 44 % Alkohol. En kasse indeholder 6 flasker.
379,00 DKK
Her er en eminent blanding af den bedste klassiske engelske gin tradition og skarp tyroler frugtbrændevins know how. Den unikke smag opnås ved at håndplukke ikke mindre end 47 forskellige duft og smagsgivende ingredienser. Det særlige rene og bløde vand i Schwarzwald giver denne luksus gin en ekstra kvalitetsfaktor at pralen af. Efter destillatet har trukket duft og smag til sig, lagres produktet i høje stentøjscylindere nedgravet i jorden. Dette er en tidskrævende og fordyrende proces sætter prikken over I'et. Denne lagring får produktet til at sætte sig og finde sin ballance. Monkey 47 kan nydes med tonic, i Sling cocktails, Martinis eller Gimlets. Duften og smagen er fyldt med tydelige enebær, sprøde og æteriske citrusolier, sødmefulde blomster, peber og andre mørke kryddertoner og tranebær frisk bitterhed. Det hele samlet i en uovertruffen balance og kompleksitet. Monkey 47 leveres i en en smuk 0,5 L apoteker karaffel og er selvfølgelig tappet i gode 47 % vol.
399,00 DKK

Gin Master Selection produceres af McGinter Distillers og er en kvalitets gin, der er destilleret 3 gange og produceret efter "London dry Gin" metoden. Det er en meget aromatisk gin med sarte noter af vilde enebær, harpiks med fine erindringer af urter. Finalen opleves som aromatisk balsam. 

219,00 DKK 245,00 DKK (spar 26,00 DKK)
Martin Miller’s Gin er en ren og blød gin i gammel London stil med et lille mål excentrisme. Otte botaniske ingredienser bliver møgesommeligt destilleret i en over hundrede år gammel destillationskedel. Vandet der bliver blandet i ginen kommer fra en islandsk gletsjer, da det menes at gletsjer vandet er op til ti gange renere end grundvandet er i England. Farve: Klar Duft: Duften er præget af bløde citrus noter, hvilket sandsynligvis kan spores tilbage til de to dominerende botaniske ingredienser; citronskræl og appelsinskræl. Smag: Ginen har en utrolig blød mundfornemmelse, med nuancer af citrus, let agurk og Earl Grey the. En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 40% Alkohol.
299,00 DKK 329,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Denne gin er fremstillet af håndplukkede Slåenbær, der har ligget og hvilet i Sipsmiths fremragende London Dry Gin. Slåenginnen hører helt klart til i topligaen af ginprodukter! Sipsmiths gin er destilleriet på en sprit ny kobber potstill, der er designet specielt efter deres specifikationer. Ginen har en flot, gennemsigtig rubinrød farve. En liflig duft af ribs, vinterbær og mandelkerner. Igennem den silkebløde fornemmelse i munde, skinner en ren smag af solbær og milde kirsebær. Det er en klassisk, Britisk Gin - perfekt for "gin & tonic" elskere. En flaske indeholder 50 cl. - 29 % alkohol.
325,00 DKK

Citadel Extremes, No Mistake er en “Limited Release” Old Tom Gin på 46% alkohol, en unik Gin der samler inspiration fra gamle opskrifter. Destilleret i 2016 fra kobber Pot Stills i Frankrig, kommer i en gaveæske. Duften er frisk og stærk, med noter af enebær, appelsinskal. Senere i blomster aroma af jasmin og kaprifolium. Smagen er fyldig og elegant med bittersøde profiler af kandiserede citronskal, anis og mandler. Senere krydrede noter af muskatnød. En meget lang finish, er blomster, krydret og træagtig samtidig.

359,00 DKK 399,00 DKK (spar 40,00 DKK)

* Gin Mare - En super lækker spansk medalje-Gin! * Guldmedalje / Best in Class af IWSC 210 * Guldmedalje af Beverage Tasting Institute 2010. Gin Mare åbner med denne "Mediterranean" (Middelhavs) Gin op for en helt ny slags Gin med oliven, timian, basilikum, rosmarin og citrusfrugter. Dog fortsat med en dominerende smag enebær samt appelsinskal, citronskal, kardemomme og koriander.

395,00 DKK 450,00 DKK (spar 55,00 DKK)

* Sammenpak med en flaske super lækker spansk medalje-Gin samt 4 flasker Tonic Vand 1724 samt flot røreske i gave. En helt ny slags kvalitetsgin med oliven, timian, basilikum, rosmarin og citrusfrugter. Dog fortsat med en dominerende smag af enebær samt appelsinskal, citronskal, kardemomme og koriander. Samt 4 flasker unik Tonic vand med det rigtige strejf af elegance og en perfekt balance.

449,00 DKK 495,00 DKK (spar 46,00 DKK)

* Australsk Gin med Shiraz. Ginen er produceret på en begrænset mængde Shiraz druer fra Yarra Valley i Victoria i Australien. Bloody Shiraz Gin har en utrolig flot, dyb mørk lilla farve, der ændrer sig til en flot pink farve, når den tilsættes Tonic eller danskvand. I duften finder du fyrretræsnåle, citrus, krydderier, peber og hindbær. Anbefales sammen med 1724 Tonicvand.

549,00 DKK

* Prisvindende Australsk Gin med Guldmedalje i 2014. Ginen er skabt ud fra ideen om at levere kun det bedste. Det er en perfekt klassisk gin, der vil fascinere og tilfredsstille ja sågar overraske selv den mest inkarnerede ginelsker. Der er tale om en helt igennem moderne australsk gin med en krydret smag tilsat en delikat sødme.

449,00 DKK

* NYHED - enestående dansk GULDMEDALJE-gin med noter af frisk havtorn. GINSCAPE LONDON DRY GIN er en dansk prisbelønnet klassisk gin med et moderne twist. Den er en blød og balanceret moderne gin med et elegant og klart udtryk - mild og forfriskende smag med fortryllende noter af havtorn og frisk citrus med et strejf af koriander og lakridsrod.

375,00 DKK 449,00 DKK (spar 74,00 DKK)

* Guldmedalje ved The Gin Masters 2017 (The Spirits Business). Bathtub Gin Old Tom er en prisbelønnet gin fra Ableforth´s. Den produceres efter den helt traditionelle metode, som man gjorde tilbage i tiden i England. Resultatet er en let blomsteragtig gin med smagsnoter af kardemomme, citron og enebær samt lidt sirupsmag hen imod slutningen

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

* Hernö Gin 40,5 % - 50 cl. er ved IWSC kåret som World's best London Dry Gin og World's best Gin & Tonic. Det er en fantastisk Gin i traditionel London Dry Gin stil tilført 8 forskellige økologiske krydderurter. Resultatet er en rund og glat London dry gin med noter af enebær karakter, frisk citrus noter og en blomstrende kompleksitet.

429,00 DKK 479,00 DKK (spar 50,00 DKK)

* Hernö Gin Old Tom 43 % - 50 cl. er kåret som World's best Gin ved World Gin Awards i både 2017 og 2018 og har fået Guldmedalje ved IWSC i 2015. En fantastisk gin fra Hernö i Old Tom stil med en lækker sødme og noter af krydderurter, fyrretræ, enebær og blomster. 

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Bobby's Schiedam Dry Gin er en simpel og ren Gin med unik smag. Der bliver benyttet otte planteekstrakter, der alle sammen er særskilt destilleret, der benyttes blandt andet enebær, fennikel og hyben. Ginnen er simpel og ren i smagen med en unik profil, der stammer fra de traditionelle indonesiske urter og krydderier.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

MALFY Gin Originale Italy fremstillet på baggrund af italienske enebær, krydderurter og italiensk bjergvand. Resultatet er en sprød og tør Gin, der egner sig perfekt ren med isterninger i, i en kvalitets Gin & Tonic eller i din favorit cocktail.

 

249,00 DKK 289,00 DKK (spar 40,00 DKK)

MALFY Gin Con Limone Italy er fremstillet af italienske enebær, citroner fra Amalfi kysten, 5 krydderurter og italiensk bjergvand er grundlaget for denne enestående Gin. Resultatet er en enestående "one-of-a-kind" Gin med en kompleks smag af anis, citrus og koriander.

 

249,00 DKK 289,00 DKK (spar 40,00 DKK)

MALFY Gin Con Arancia Blodappelsin Italy er fremstillet af Italienske enebær, sicilianske blodappelsiner, 6 krydderurter og italiensk bjergvand. Resultatet er en enestående Gin med smag af blodappelsin, der smager himmels sammen med din yndlings Tonic eller i spændende cocktails.

 

249,00 DKK 289,00 DKK (spar 40,00 DKK)

* Likørhaven Sloe Gin Angel Share er en Dansk gin. Denne Gin har en dejlig sødlig smag, som kan nydes for sig selv eller sammen med en god rosa tonic, rosa limonade, eller måske en ginger beer soda.

159,00 DKK 169,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler