Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Gin er blevet enormt populært i Danmark i de seneste år, hvilket også afspejles i vores udvalg af kvalitetsgin – glem alt om gransmag! En gin vil altid være tilsat enebær, men derudover fremstilles gin med mange forskellige urter - f.eks. er den populære Monkey 47, som navnet antyder, lavet på 47 forskellige urter og smagsgivere. Man kan bare på lugten fornemme de mange forskellige smagsindtryk, man får ved en rigtig god gin. Gin kan nydes med en god tonic, som vi også har et godt udvalg af hos Slagelse Vinkompagni, men smager også dejligt kun med isterninger og en skive lime, agurk eller måske æble alt efter den specifikke gins ingredienser. Du kan bestille online, eller vi kan vejlede dig i butikken, hvis du har brug for mere hjælp til at vælge en ny gin – måske som en gave eller til hylden med gin hjemme hos dig selv.

Hvordan finder du den bedste Gin ? - klik her og læs vores lille guide til at vælge den BEDSTE GIN!

Sorter resultater:

Gin Mare Gin Glas (æsken indeholder 4 glas) - pris pr. glas 80 kr. Den populære spanske Gin Mare er en banebrydende gin med noter af Middelhavets nuancer.

Nu kan du også købe flotte gin glas, der passer til.

Pakken indeholder 4 glas og prisen er pr. glas.

Ginglas

80,00 DKK 99,00 DKK (spar 19,00 DKK)

KEW Organic Gin, et unikt samarbejde med Dodd´s Gin - 46 % alkohol, 70 cl.

* Sølvmedalje i kategorien Gin & Tonic af IWSC (International Wine & Spirit Competition) 2017. En Økologisk gin med en fantastisk historie. KEW Organic Gin er en ny gin på det danske marked. Alle urter, der er brugt i denne gin, kommer fra KEW Gardens, den Botaniske have i London.

Dodd's Gin har indgået samarbejde med Kew Royal Botanic Gardens om at lave en helt ny økologisk gin med urter fra Kew Gardens. Til Ginnen anvendes der udelukkende blomster og andre organiske urter fra den økologiske have. Udover de klassiske ingredienser som enebær, angelicarod og citronskal indeholder Kew også røde hindbær blade og byhonning fra bybier i London.

Ginnen er helt igennem ØKOLOGISK, for der har aldrig været brugt sprøjte midler i KEW Gardens i London. Haven har været på UNESCO World Heritage Site siden 2003.

I 1759 blev en lille Botanisk Have grundlagt af Prinsesse Augusta på bredden af Themsen. I dag dækker KEW 320 hektar i "The Royal Botanic Gardes" og er hjem for den største samling af nyttige, sjældne og værdifulde planter i verden.

En flaske indeholder 70 cl. 46 % Alkohol.

319,00 DKK 399,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Geranium Gin - 44 % alk. * Geranium er en Premium London Dry Gin, der indeholder 10 ingredienser, herunder enebær og geranium. Geranium Gin er udviklet og produceret i et unikt samarbejde mellem danske og engelske gineksperter. I sommeren 2008 fandt Hans og Henrik Hammer på at lave en ny gin, der skulle tage kampen op med de helt store mærker på markedet. Henrik kunne i kraft af sin viden om gin, og som dommer ved internationale ginsmagninger, bedømme hvilke smagsnuancer ginen skulle indeholde for at ramme det ønskede resultat, og faderen Hans, der var kemiker, kunne fastsætte hvordan smagsstofferne kunne udvindes af de forskellige "botanicals" som ingredienserne i gin kaldes på fagsprog.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 44 % Alkohol.

Gin indeholder som udgangspunkt enebær, som ifølge EU regulativer skal være den dominerende smagsfaktor for at det kan hedde gin. Og uden at sætte traditionen over styr ønskede folkene bag den nye gin at skabe et nyt og friskere udtryk "hvor vi fra starten vidste, at en særlig art af geranium kunne give den specielle smagsnuance som vi eftersøgte" fortæller Henrik. "Min far vidste alt om hvordan man udvinder æteriske olier fra planter, og mange gode aftener i hans køkken arbejdede vi med at destillere og udtrække de smagsgivende olier fra geraniumplanten, indtil vi til sidst havde den perfekte opskrift".

Resultatet er en højpotent gin på 44%, der alligevel er blød og aromatisk. Henrik beskriver smagen som "tør og sprød med duft og smag af enebær og citrus, en krydret og eksotisk undertone fra "hemmelige" ingredienser, og et unikt strejf af geranium, der omfavner og afrunder det hele på sin helt egen facon". Henrik kalder Geranium Gin for "den nye generation af gin", og henviser til at der inden for de sidste år er kommet flere nye gins med spændende særpræg, og som er med til at udbrede et bedre kendskab og en mere bevidst anvendelse af gin.

269,00 DKK 349,00 DKK (spar 80,00 DKK)

GIN MARE 42,7 % 70 cl.

* Gin Mare - En super lækker spansk medalje-Gin! * Guldmedalje / Best in Class af IWSC 210 * Guldmedalje af Beverage Tasting Institute 2010.

Gin Mare åbner med denne "Mediterranean" (Middelhavs) Gin op for en helt ny slags Gin, der forener de forskellige kulturer rundt om dette hav. De benytter ingredienser såsom: "Arbequina" oliven (særlig oliven fra Middelhavet), timian (fra Grækenland), basilikum (fra Italien, rosmarin (fra Tyrkiet) og citrusfrugter (fra Spanien). Som det er tilfældet med andre Gin, så er den dominerende smag enebær, men du finder også andre klassiske ingredienser som appelsinskal, citronskal, kardemomme og koriander.

Destilleriet er beliggende i en gammel fiskerby mellem Costa Brava og Costa Dorada. Gin Mare er skabt med udgangspunkt i Middelhavets håndværk og tid, for at opnå denne ekstraordinære gin.

En flaske indeholder 70 cl. 42,7 % Alkohol.

395,00 DKK 450,00 DKK (spar 55,00 DKK)

Spiegelau Gin & Tonic Glas - 19,5 cm / 63 cl. - 4-pk. - Diameter (det bredeste punkt på glasset): 10,6 cm.

Fabrikken, der laver Spiegelau Krystallglas ligger i byen Spiegelau i Bayern, Sydtyskland og de har produceret glas siden år 1521. Spiegelau er hermed verdens ældste glasfabrikant, og de mange års erfaring indenfor glasproduktion resulterer i, at Spiegelau i dag tilbyder nogle af de bedste glas på markedet. Spiegelau producerer både mundblæste og maskinblæste glas efter de nyeste og mest avancerede produktionsmetoder. Glassene er af meget høj kvalitet og fremstår i elegant design, hvorfor de er yderst efterspurgte.

Spiegelau blev i 1990 opkøbt af Nachtmann og igen i 2004 af Riedel Glas Austria. I 1992 blev Spiegelau etableret i Danmark og de er siden hen blevet en af Danmarks førende leverandører af krystalglas til private og til Danmarks bedste gourmet restauranter.

Gin og Tonicglas sælges i 4-stk. æske. 

200,00 DKK 240,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Barrister gin - Orange gin * Prøv den lækre gin med smag af friske blodappelsiner. Barrister Orange Gin er et traditionelt blend af de lækreste krydderurter og smagsgivere, der er destilleret hver for sig. Blandingen er sammensat af spiritus smagt til med enebær, kardemomme, frisk appelsinskal og koriander.

Som den største smagsgiver i denne gin findes frisk blodappelsin. Barrister Orange Gin spiller fantastisk sammen med Fevertree Indian Tonic Water og masser af is. Tilsæt lidt frisk blodappelsin til din G&T for ekstra smag.

En flaske indeholder 70 cl. 43 % Alkohol.

249,00 DKK 289,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Hendricks Gin 41.4 % - 70 cl.

En højst usædvanlig kult gin, håndfremstillet af de traditionelle urter enebær og koriander. Prøv den med agurk, hvid peber og rosenblade. Fantasktisk og overraskende smagsoplevelse forude..

En kasse indeholder 1 flaske -  70 cl. - 41,4 % Alkohol

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

295,00 DKK 325,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Citadelle Gin - Triple Destilleret 44% alk. er en fabelagtig gin, der har vundet mere end 60 medaljer, blandt dem “Spirit of the Year” ved World Spirit Awards 2017 samt “World’s Best Gin” og “Gin Grand Master” i London. Flasken er ydermere blevet tildelt en guldmedalje på "Spirits Design Master 2017".

Citadelle er lavet af vores Cognac hus Pierre Ferrand. Hele 19 forskellige krydderier er blevet brugt til at fremstille denne super gin. Resultatet er en delikat duft af friske blomster, jasmin, honning og et hint af kanel. I smagen kommer urterne mere i karakter med strejf af anis, peber og kanel. Gitadelle gin har også vundet et hav af priser:

*The International Wine and spirit Competition 2000 - Citadelle Gin - Médaille d'or

*San Francisco World Spirit Competition 2004 - Citadelle Gin - Double médaille d'or

*Living in Gin - skrev i 2005: A mellow texture from Citadelle nevertheless delivers an animated palate with juniper, aniseed, violet and supple coriander highlights, supported by subtler nuances. Culminates in a vivid, substained finish.

Citadelle Gin har også modtaget guld til den årlige prisuddeling i magasinet Drinks International.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 44 % Alkohol.

269,00 DKK 299,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Citadelle Réserve Gin - Triple Destilleret 44% alk.

En fabelagtig gin som er lavet af vores Cognac hus Pierre Ferrand. Citadelle Reserve Gin er den fadlagrede udgave af Citadelle Gin, som er lagret på ege fade i hjertet af Cognac regionen i Frankrig. Dette giver den mere fylde og kraft men den beholder stadig sin friske stil.
Pierre Ferrand frigiver 12 små egefade af den gin om året, hvilket gør den til en de mest eksklusive Gin varianter.
Bemærk dette er Vintage 2010.

70 cl. - 44 % Alkohol. En kasse indeholder 6 flasker.

349,00 DKK 379,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Red Door - Highland Gin. 

Med et udvalg af urter inspireret af Skotlands bjerge, dale og savtakkede kyster, er Red Door præcis den slags gin, man kunne forvente fra håndværksdestilleriet, Benromach. Navnet er en reference til destilleriets karakteristiske røde dør, bag hvilken man finder den lille pot still ”Peggy”, hvor ginnen destilleres. Blandt botanicalsne er enebær, rønnebær, pomerans, koriander og havtorn. Red Door er tappet ved 45% alkohol for at give en mere intens smagsoplevelse. Duften er citruspræget med florale lyngnoter og frisk enebær. I smagen er der friske og syrlige noter af appelsin og havtorn med en klingende sprød enebærbaggrund. Benromach anbefaler selv en gin & tonic i forholdet 1:2, pyntet med enten grapefrugt eller hindbær.

70 cl. - 45 % alk. 

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

 

Martin Miller’s Gin er en ren og blød gin i gammel London stil med et lille mål excentrisme. Otte botaniske ingredienser bliver møgesommeligt destilleret i en over hundrede år gammel destillationskedel. Vandet der bliver blandet i ginen kommer fra en islandsk gletsjer, da det menes at gletsjer vandet er op til ti gange renere end grundvandet er i England.

 

Farve: Klar

 

Duft: Duften er præget af bløde citrus noter, hvilket sandsynligvis kan spores tilbage til de to dominerende botaniske ingredienser; citronskræl og appelsinskræl.

 

Smag: Ginen har en utrolig blød mundfornemmelse, med nuancer af citrus, let agurk og Earl Grey the.

299,00 DKK 329,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Citadelle Extremes No Mistake Old Tom Gin 46 %

Citadel Extremes No1, No Mistake er en “Limited Release” Old Tom Gin på 46% alkohol, en unik Gin der samler inspiration fra gamle opskrifter. Destilleret i 2016 fra kobber Pot Stills i Frankrig, kommer i en gaveæske.

Duften er frisk og stærk, med noter af enebær, appelsinskal. Senere i blomster aroma af jasmin og kaprifolium. Smagen er fyldig og elegant med bittersøde profiler af kandiserede citronskal, anis og mandler. Senere krydrede noter af muskatnød. En meget lang finish, er blomster, krydret og træagtig samtidig.

Denne Gin er i gaveæske.

En kasse indeholder 1 flaske - 50 cl. 46 % Alkohol

359,00 DKK 399,00 DKK (spar 40,00 DKK)

GIN MARE 42,7 % 

* Sammenpak med en flaske super lækker spansk medalje-Gin samt 4 flasker Tonic Vand 1724 samt flot røreske i gave. 

* Guldmedalje / Best in Class af IWSC 210 * Guldmedalje af Beverage Tasting Institute 2010.

Gin Mare åbner med denne "Mediterranean" (Middelhavs) Gin op for en helt ny slags Gin, der forener de forskellige kulturer rundt om dette hav. De benytter ingredienser såsom: "Arbequina" oliven (særlig oliven fra Middelhavet), timian (fra Grækenland), basilikum (fra Italien, rosmarin (fra Tyrkiet) og citrusfrugter (fra Spanien). Som det er tilfældet med andre Gin, så er den dominerende smag enebær, men du finder også andre klassiske ingredienser som appelsinskal, citronskal, kardemomme og koriander.

Destilleriet er beliggende i en gammel fiskerby mellem Costa Brava og Costa Dorada. Gin Mare er skabt med udgangspunkt i Middelhavets håndværk og tid, for at opnå denne ekstraordinære gin.


4 flasker 1724 Tonic vand 20 cl.

Den klassiske drik: Gin & Tonic består af to tredjedele Tonic, derfor har det stor betydning, hvilken Tonic man vælger. En af de bedste Tonic, der findes på markedet, er 1724 Tonic. Den fremstilles i Spanien, men har sin oprindelse i Andesbjergene i Sydamerika. Navnet 1724 stammer fra den kinin, der anvendes i vandet og som er plukket fra Inka-sporet i Andesbjergene i Peru i præcis 1724 meters højde. Den unikke Tonic oplevelse kommer af det rigtige strejf af elegance kombineret med den perfekte balance mellem den søde citrussmag og den milde bitterhed fra kininen, som er med til at give vandet en afbalanceret personlighed.

En kasse indeholder 24 flasker - 20 cl.
Prisen er incl. pant.

En flaske indeholder 70 cl. 42,7 % Alkohol + 4 flasker 1724 Tonic Vand 20 cl.

449,00 DKK 495,00 DKK (spar 46,00 DKK)

Old English Gin 44 % 70 cl.

Old English Gin er baseret på en opskrift fra 1783 og er i dag et produkt af netop denne gamle tradition. Ifølge skaberen af Old English gin, danske Henrik Hammer, så indeholdt den oprindelige opskrift fra 1783 faktisk tvivlsomme ingredienser. Den nuværende opskrift stammer fra et pengeskab hos det engelske destilleri Langley Distillery. Den er renset for farlige stoffer og indeholder i dag 11 ingredienser: enebær, citronskal, koriander, cassia, orris rod, angelikarod, lakridsrod, appelsin, muskatnød, kanel og kardemomme. Alle ingredienser på nær en bliver destilleret i den ældste engelske fungerende pot still hos Langley Distillery i Birmingham. Henrik Hammer destillerer selv kardemomme separat hjemme i København, da den ifølge ham er en særlig uhåndterlig ingrediens. Derefter sender han det efterfølgende til Langley Distillery.

Efter destillering og tilsætning af kardemommedestillatet og vand, tilsættes 4 gram sukker per liter gin (hvilket gør den til en "Distilled Gin" frem for en "London Dry Gin"), hvorefter ginnen sendes til Thames Distillers i London for tapning på særligt udvalgte franske champagneflasker, der bliver forseglet med korkprop og økologisk voks. Præcis som dengang i 1783.

1 kasse indeholder 6 flasker 70 cl. 44 % alkohol.

369,00 DKK

Bathtub Sloe Gin - 33,8 % alkohol, 50 cl. * Bathtub slåen gin af høj kvalitet. Dette er den fineste Sloe (slåen) Gin fra Ableforths. De benytter kun de bedste råvarer, herunder enebær, kanel, koriander, appelsinskal, alt sammen kombineret og kørt igennem deres kvalitets kobber-pot-still for at opnå et fabelagtigt resultatet. En Slåen Gin, der er pakket med karakter. Vi anbefaler at servere den med en god kvalitets tonicvand.

Bathtub Gin er en såkaldt ultra smallbatch Gin, der kun bliver produceret i meget små mængder. Bathtub Gin adskiller sig markant fra andre Gin ved produktionsmetoden, hvor man udbløder ingredienserne i Spiritus i stedet for at destillere dem sammen.

Navnet Bathtub refererer til gammel tid, hvor mange producerede Gin af tvivlsom kvalitet derhjemme i blandt andet badekar. Kvaliteten i dag er der dog ikke en finger at sætte på. Bathtub Gin indeholder i alt 6 ingredienser, der er udblødt i spiritus af høj kvalitet. Smagen er meget intens og indeholder masser af enebær, kardemomme og citrus.

En flaske indeholder 50 cl. 33,8 % Alkohol.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Ginscape London Dry Gin - 43,7 % alkohol, 70 cl. *** GULDMEDALJE ved det engelske World Gin Awards i kategorien "Contempoprary Style" samt Guldmedalje i kategorien "Worlds Best Classic Gin". GINSCAPE er en dansk prisbelønnet klassisk gin med et moderne twist med noter af frisk havtorn. Den er udviklet i Danmark af tre danske ginelskere. Ginnen er destilleret på de aromatiske, orange havtornebær, der findes langs hele den danske kystlinje, fra de sandfyldte klipper i Vestjylland til de dramatiske klipper på Bornholm. Havtornebærene er med til at give Ginscape sin helt unikke citrus friskhed. Den er destilleret på et af verdens mest velestimerede gindestillerier i England for at opnå optimal og kompromisløs kvalitet.

GINSCAPE LONDON DRY GIN er en blød og balanceret moderne gin med et elegant og klart udtryk. Den har en mild og forfriskende smag med fortryllende noter af havtorn og frisk citrus med et strejf af koriander og lakridsrod. En enestående gin, der giver en super frisk og inspirerende smag til din Gin & Tonic eller cocktail.

* Guldmedaljer ved World Gin Awards i London i kategorieerne: "Contempoprary Gin" samt "Worlds Best Classic Gin" (foråret 2018).

En flaske indeholder 70 cl. 43,7 % Alkohol.

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Citadelle Gin i gaveæske med et ginglas - 44 % alkohol * Flot gaveæske med en flaske Citadelle Gin - Triple Destilleret 44% alk. og et ginglas. En fabelagtig gin som er lavet af vores Cognac hus Pierre Ferrand. Hele 19 forskellige krydderier er blevet brugt til at fremstille denne super gin. En delikat duft af friske blomster, jasmin, honning og et hint af kanel. I smagen kommer urterne mere i karakter med strejf af anis, peber og kanel. Gitadelle gin har også vundet et hav af priser:

*The International Wine and spirit Competition 2000?
Citadelle Gin - Médaille d'or

*San Francisco World Spirit Competition 2004?
Citadelle Gin - Double médaille d'or

*Living in Gin - skrev i 2005:
A mellow texture from Citadelle nevertheless delivers an animated palate with juniper, aniseed, violet and supple coriander highlights, supported by subtler nuances. Culminates in a vivid, substained finish.?

Citadelle Gin har også modtaget guld til den årlige prisuddeling i magasinet Drinks International.

En kasse indeholder 3 flasker & glas - 70 cl. 44 % Alkohol.

275,00 DKK 329,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Bathtub Gin Old Tom - 42,4 % alkohol, 50 cl.

* Guldmedalje ved The Gin Masters 2017 (The Spirits Business).

Bathtub Gin Old Tom er en prisbelønnet gin fra Ableforth´s. Den produceres efter den helt traditionelle metode, som man gjorde tilbage i tiden i England, ved at lade ingredienserne infusere i spiritus. Spiritussen destilleres i kobberpot destillater og infuseres efterføglende med enebær, appelsinskaller, koriander, kanel, nelliker og kardemomme.

Det giver en let blomsteragtig gin med smagsnoter af kardemomme, citron og enebær samt fornemmelsen af lidt sirupsmag hen imod slutningen. Bathub Gin Old Tom egner sig godt til en kvalitets Gin & Tonic samt i søde Gin cocktails.

Navnet Bathtub refererer til gammel tid, hvor mange producerede Gin af tvivlsom kvalitet derhjemme i blandt andet badekar. Kvaliteten i dag er der dog ikke en finger at sætte på. Bathtub Gin indeholder i alt 6 ingredienser, der er udblødt i spiritus af høj kvalitet. Smagen er meget intens og indeholder masser af enebær, kardemomme og citrus.

En flaske indeholder 50 cl. 42,4 % Alkohol.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Hernö Gin 40,5 % - 50 cl.

* Hernö Gin er ved IWSC kåret som World's best London Dry Gin og World's best Gin & Tonic.

På Hernö Brenneri på den svenske østkyst fremstilles denne gin i traditionel London Dry Gin stil. Ginen laves på basis af deres egen hjemmeavlede hvedespiritus, der tilføres 8 forskellige økologiske krydderurter i 18 timer inden destillering. Hernö Gin er en rund og glat London dry gin med noter af enebær karakter, frisk citrus noter og en blomstrende kompleksitet, som gør denne gin meget let at nyde på egen hånd. 

I ganen opleves en rig og let olieagtig tekstur med friske, sprøde grønne og krydrede noter af koriander. En blød sødme kombineres med vanille og bark og det hele afsluttes med en langvarig finish af citrus og enebær med et strejf af sort peber.

Hernö Gin er en fantastisk gin og sammen med Fever-Tree Tonic leverer den en af de bedste Gin & Tonic i verden, men den kan også nydes ren.

En flaske indeholder 50 cl. 42,7 % Alkohol.

429,00 DKK 479,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Hernö Gin Old Tom 43 % - 50 cl.

* World's best Gin ved World Gin Awards i både 2017 og 2018.

* Guldmedalje ved IWSC i 2015.

Hernö Gin Old Tom er lavet af samme destillerede gin som Hernö Gin, men med en ekstra mængde sødme tilsat i destillationen og efter fortynding af den ned til 43% tilføjes et strejf sukker. Sødningen er med til at løfte blomsternoterne og frigiver en vifte af enebær, hvilket gør gin'en endnu mere jævn.

Ginnen er fyldt med træagtige noter efterfulgt af lyse, saftige, enebær og blomsternoter. I ganen opleves en super-glat tekstur med en lys sødme og noter af krydderurter og enebær, efterfulgt af fyrretræ med finish af en blomstrende sødme kombineret med krydret træ og langvarig enebær.

På Hernö Brenneri på den svenske østkyst fremstilles denne gin i Old Tom stil. De er en fantastisk gin til Gin & Tonic, men den kan også nydes ren.

En flaske indeholder 50 cl. 43 % Alkohol.

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Rhubarb Triangle Gin 46 % Alkohol - 70 cl.

* Lækker gin med rabarber twist

Rhubarb Triangle Gin er produceret af That boutiquy-y gin company i England. Ginnen byder på skarpe friske rabarber noter med citrus og enebær som de sekundære komponenter. Smagen starter med en voluminøs rabarber, kompleks og frisk med et touch af citron og krydderier. Efterfølgende fornemmes den klassiske ginsmag af enebær tydeligt. Alt i alt en lækker gin med et spændende twist af rabarber.

That Boutique-y Gin Company blev stiftet med det formål at bringe sublime gins fra verdens bedste destillerier ud til de gin-hungrende mennesker. Etiketterne, på deres gin, er meget originale og håndlavede illustrationer, der ofte indeholder folk fra gin industrien og interne jokes. Denne Rhubarb Triangle Gin er lavet udelukkende med rabarber fra “rabarber trianglen” der
består af byerne Leeds, Bradford og Wakefield.

En flaske indeholder 70 cl. 46 % Alkohol.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Bobby's Schiedam Dry Gin 42 % alkohol - 70 cl.

* Simpel og ren Gin med unik smagsprofil.

Bobbys Schiedam Dry Gin er opkaldt efter hollandske Jacobus Alfons, der blandt familie og venner er bedre kendt som Bobby. Det siges, at denne Gin er blevet til via hollandsk mod og indonesiske krydderier. Der er benyttet otte planteekstrakter, der alle sammen er særskilt destilleret, deriblandt enebær, fennikel og hyben. Der benyttes ingen tilsætningsstoffer, sukker eller ekstraktioner.

Smagen er simpel og ren med en unik smagsprofil, der stammer fra de traditionelle indonesiske urter og krydderier.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 42 % Alkohol.

429,00 DKK 499,00 DKK (spar 70,00 DKK)

Likørhaven Sloe Gin - Angel Share Slåen Gin 35 cl.

* Likørhaven Sloe Gin Angel Share er en Dansk gin.

Denne Gin har en dejlig sødlig smag, som kan nydes for sig selv eller sammen med en god rosa tonic, rosa limonade, eller måske en ginger beer soda.

En rigtig lækker Gin med slåenbær.

En kasse indeholder 1 flaske - Alkohol er 40 %  35 cl.

 

www.likoerhaven.dk 

159,00 DKK 169,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Cherry Gin, That Boutique - Y Gin Company 50 cl. har fået følgende anmeldelser: * Master of the spirits business * Gin Masters 2017 og Sølvmedalje af International Wine & Spirit Competition (IWSC) 2017.

Frugt gin var engang at finde overalt på hylderne i spiritusforretninger verden over i form af: citrongin, appelsingin, ja sågar asparges gin. Nu er frugtginnen til med den nye kirsebærgin fra The Boutique. Den er fremstillet på baggrund af en klassisk Gin, der er tilføjet en kombination af søde og sure "Marasca" kirsebær samt en god knivspids krydderier. Resultatet er en sjov og frugtagtig gin, der er lækker at nyde alene, men også eminent at blande - prøv den for eksempel med et stænk af cola og lidt lime for at få en særlig smagsoplevelse, sammen med tonic eller rent med en smule lime.

Smagen er saftig med frugtagtig sødme af kirsebær, et strejf krydderi og en let citrus smag. Afslutningen er vedvarende med en blanding af de syrlige kirsebær og enebær, som gør et godt indtryk.

En flaske indeholder 50 cl. 42,6 % Alkohol.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Bog af Iben Diamant : Gin - Historie, Opskrifter, Ginkartotek. * Populær Gin Bog, der er skrevet til den nysgerrige, gin-drikkende livsnyder, der er klar til en rejse gennem enebær-eliksirens forunderlige verden. Du bliver taget med gennem ginnens historie, rundt på gin destillerier og med forbi det vigtigste gin-gear til hjemmebaren. Iben kommer også omkring de faglige termer, og i bogens store ginkartotek kan du slå op og se, hvad der kendetegner de enkelte ginmærker, så man kan matche dem med den helt rigtige tonic.

I bogen finder du også en tidslinje over de mest ikoniske gincocktails, selvfølgelig inkl. opskrifter – både på den originale version samt et mere nutidigt ’take’ på drinksene. Bogen byder også på det originale “gin-hjul” og sluttes af med en række praktiske råd om tilbehør, glas og gear.

Anmeldelse fra Redaktionschef og skribent Ulrik Bruun Fanø: “Iben Diamant får med “GIN” løftet den grandiøse spiritus til respektfulde højder, og hun inviterer indenfor til en fascinerende legeplads med den trofaste følgesvend, tonic. Dette er en oplagt gaveidé til ham og hende, der er nysgerrig på gin”

Forfatter: Iben Diamant
Antal sider: 224
Udgivelsesdato: 1. september, 2017

299,00 DKK

Bog af Iben Diamant : Gin - Tonic & tilbehør - masser af nye opskrifter i smart lommeformat. Iben Diamant giver i "Gin, tonic og tilbehør - masser af nye opskrifter" en række lækre tips og opskrifter på drinks med gin samt forskellige Tonics. Over hele verden ridder Gin på en bølge af popularitet - også her i Danmark. Der kommer hele tiden nye Gin og Tonics på markedet og det medfører nye indtryk af den klassiske drink. Iben Diamant fra Whynotgin er ekspert i gin og giver i "Gin, tonic og tilbehør - masser af nye opskrifter" et godt indblik i diverse nye gin og tonics, der alle har unikke smagsoplevelser.

Elsker du også gin, vil du elske at gå på opdagelse i Iben Diamants store kendskab til den forfriskende alkohol og hendes kreative opskrifter med gin og tonic.  

Forfatter: Iben Diamant
Antal sider: 119
Udgivelsesår: 2018

Iben Diamant har også skrevet en mere uddybende bog om GIN * Historie * Opskrifter * Ginkartotek.

75,00 DKK

Beinn an Tuirc - Kintyre Gin - 70 cl. 43 % alkohol * er produceret på ikke mindre end 12 forskellige urter - klassiske urter som enebær men også andre meget specielle urter er med. Høsten foregår på den mest bæredygtige metode. Det er en super lækker Gin med masser af frugt-aromaer og masser af citron og appelsin. Smagen er blød og rund. 

Beinn an Tuirc destilleriet er beliggende ved Torrisdale Castle på øen Kintyre udfor Skotlands vestkyst. De besidder ca. 1200 hektar med marker, skove og bakker med udsigt over havet. Hele produktionen er bæredygtigt og de donerer en andel af overskuddet til gode, lokale formål på Kintyre. Desuden planter de et træ på ejendommen for hver kasse, der sælges. 

Destilleriet henter vandet fra en lille lokal kilde, der springer ud fra det højeste punkt på øen. 

En flaske indeholder 70 cl. 43 % Alkohol.

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Beinn an Tuirc - Kintyre PINK Gin - 50 cl. 40 % alkohol * er unikt destilleret med skotske hindbær og havre, hvilket giver ginnen en delikat frugtagtig smag med en cremet finish. Prøv den tilsat en kvalitets Tonic eller toppet op med Prosecco, hvilket giver et dejligt sommerligt touch.

Beinn an Tuirc destilleriet er beliggende ved Torrisdale Castle på øen Kintyre udfor Skotlands vestkyst. De besidder ca. 1200 hektar med marker, skove og bakker med udsigt over havet. Hele produktionen er bæredygtigt og de donerer en andel af overskuddet til gode, lokale formål på Kintyre. Desuden planter de et træ på ejendommen for hver kasse, der sælges. 

Destilleriet henter vandet fra en lille lokal kilde, der springer ud fra det højeste punkt på øen. 

En flaske indeholder 50 cl. 40 % Alkohol.

Prøv også:  Kintyre Botanical Gin

349,00 DKK 389,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Sativa - Cannabis Gin 70 cl. - 40 % alkohol - er Gin fremstillet på rigtig Cannabis, men der er intet THC i flasken. Cannabis ginnen har en flot krydret note. Smagen er let krydret og aromatisk med en masse urter og en klar note af Cannabis. Eftersmagen har noter af vanilje, kardemomme og friske krydderurter. 

Sativa er fra Amsterdam i Holland.

En sjov flaske at give væk som gave eller bruge til den morsomme cocktail til aftenens selskab. 

En flaske indeholder 70 cl. 40 % Alkohol.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

THE GIN BOX med 10 x 5 cl. Premium Gin - Gaveide The perfect Ginbox. En rigtig spændende løsning som enten gaveide, firmagave eller til dig selv, så du kan lave din egen lille test af de spændende Gin i denne Gin box. Æsken indeholder Premium Gin fra 10 forskellige lande.

Kassen indeholder følgende:
* Qahwa 1528 Gin
* Nuad Gin
* The Illusionist Gin
* Byt The Dutch Gin
* Pinkster Raspberry
* Mr. Toms Gin
* Ragnarök Gin
* Malfy Gin Con Limone
* Bareksten Gin
* Darnleys Gin

Alle flasker indeholder 5 cl. med alkohol fra 40 – 46 %.


Julegave eller firmagave:

Gin Kassen har en label omkring sig. Der er mulighed at lave med firmalogo. Spørg nærmere i butikken.

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Barrister gin - Dry gin * en enestående kombination af russisk og engelsk tradition. Når man tænker på Rusland og alkohol, er det ofte vodkaen, der springer først i hovedet. Ginbølgen er nu også skyllet ind over Rusland, hvilket har skabt denne russiske gin. Man kombinerer en traditionel engelsk opskrift og den russiske destilleringsproces, og resultatet er denne fremragende gin, der respekterer traditionen for en helt traditionel London Dry Gin, dog med nogle ekstra detaljer af varme krydderier.

Denne gin er produceret i et gammelt hus, som i flere hundrede år har destilleret mange topklasse vodkaer. Barrister gins base er lavet af en af de bedste alkoholer.
Alkoholen er herefter destilleret sammen med kvan, citronskal, korianderfrø, anis, enebær og kanel. 

En flaske indeholder 70 cl. 40 % Alkohol.

249,00 DKK 289,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Barrister gin - Old Tom. ”Old Tom”-stilen spiller en væsentlig rolle i ginnens farverige historie. I det 18. og 19. århundrede fungerede det som en bro mellem hollandsk Genever gin-stil og den klassiske London Dry - tørrer end Dutch Genever Gin og sødere end London Dry Gin. Det var en gintype som opstod på baggrund af ginproducenternes grådighed. På dette tidspunkt var det ikke unormalt at tilsætte terpentin eller svovlsyre til sin gin for at øge indtjeningen, og for at skjule den ækle smag i destillatet tilsatte man derfor efterfølgende enten sukker eller lakrids – Old Tom-stilen var født.

Nu findes den originale Barrister Dry Gin også i en ”Old Tom”-version. Old Tom-gin er en speciel gintype, som er sødere og mindre botanisk end den legendariske London Dry gin, der findes på markedet i dag.

Barrister Old Tom Gin er produceret i små mængder for at fastholde den kompromisløse topkvalitet. Ginnen er destilleret i små kobber pot stills og indeholder ekstrakt fra blandt andet enebær, citronskal, sort peber, muskatnød, mandel, koriander og kardemomme. Dertil er ginnen naturligvis også tilsat lidt sukker, så den falder i tråd med ”Old Tom”-stilen.

Ginnen præsenteres i en flot formet, matsort flaske med hvid label. Russisk know-how møder britisk tradition.

Grundet sødmen i Barrister Old Tom Gin vil dette være en gin som de fleste vil nyde – også rent!

En flaske indeholder 70 cl. 40 % Alkohol.

249,00 DKK 289,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Prøv denne lækre gin med smag af kardemomme og friskpressede appelsiner. Barrister Blue Gin er en traditionel blanding af mange lækre urter og krydderier, der er destilleret hver for sig. Blandingen er sat sammen af spiritus smagt til med enebær, kardemomme, frisk appelsinskal, koriander og angelik. Blendet af den grønne farve fra kardemomme og den orange farve fra appelsin giver tilsammen den blå farve, der findes i Barrister Blue Gin.

Den største smag i denne gin, findes i kardemomme og særligt appelsinerne. Barrister Blue Gin er et perfekt match med Fevertrees Mediterranean Tonic Water og en god portion is.

Smid lidt frisk citron i din gin/tonic for et ekstra pift af frisked. 

En flaske indeholder 70 cl. 40 % Alkohol.

249,00 DKK 289,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Barrister gin - Pink gin * smag denne lækre gin med smag af sommerfriske jordbær. Barrister Pink Gin er et traditionelt blend tilsat de fineste botanicals og smagsgivere der er destilleret hver for sig. Blandingen er sammensat af destillater smagt til med enebær, kardemomme, frisk appelsinskal, koriander og angelik.

Den største smag i denne gin kommer fra pink blomster og lækre jordbær. Den passer perfekt sammen med fevertree mediterrenean tonicvand og masser af is. Tilsæt lidt fintskårne jordbær til din gin og tonic, for et ekstra pift.

En flaske indeholder 70 cl. 40 % Alkohol.

249,00 DKK 289,00 DKK (spar 40,00 DKK)

RÖS Gin - Dansk Gin 40 %. * NYHED * Bronzemedalje ved “San Francisco Spirit Competition 2015”. RÖS Gin er skabt på alkohol fra Dyrehøj Vingaards eget destilleri. Efter 2 års arbejde er i alt 15 botanicals nøje udvalgt til denne gin. Enebær er det bærende element, men sennepsfrø, kardemommekerner, fennikelfrø, hybenroseblade, appelsinskal, rosmarin og flere til giver den perfekte blanding. Til sammen giver den en lækker blød og intens oplevelse

RÖS Gin er lavet af danske æbler. Vinmageren har udvalgt en speciel gærstamme til æblevinen og vinificeringen af grundvinen giver en høj kvalitet med fokus på smag og alkoholniveau.
Æblevinen bliver destilleret under intens kvalitetskontrol, hvor spiritussen bliver delt i flere kvalitetsniveauer.

Dyrehøj Vingaards eget destilleri fra Müller Brannereianlagen, giver dem mulighed for at styre temperaturen i kogekarret og nedkølingen i svalekollonnen, hvilket giver mulighed for at få mest mulig frugtsmag med i alkoholen.

De 15 botanicals trækker cirka 2 dage i vinspiritussen, og herefter destilleres den for anden gang ved en moderat temperatur for at få alle smagsnoter og blødheden med. Ginen forskæres til 40 % vol, koldfiltreres og eftermodner på flasken i cirka 3 måneder, før den til sidst frigives til salg.

Flasken indeholder 50 cl. - 40% alkohol.

299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)

RÖS - GIN Gaveæske med 1 flaske Dansk Rös Gin og 2 flasker tonic. * Bronzemedalje ved “San Francisco Spirit Competition 2015”. RÖS Gin er skabt på alkohol fra Dyrehøj Vingaards eget destilleri. Efter 2 års arbejde er i alt 15 botanicals er nøje udvalgt til denne gin. Enebær er det bærende element, men sennepsfrø, kardemommekerner, fennikelfrø, hybenroseblade, appelsinskal, rosmarin og flere til giver den perfekte blanding.

RÖS Gin er baseret på æblealkohol, der er destilleret på en æblevin lavet af danske æbler. Vinmageren har udvalgt en speciel gærstamme til æblevinen, og vinificeringen af grundvinen giver en høj kvalitet med fokus på smag og alkoholniveau. Æblevinen bliver destilleret under en intens kvalitetskontrol, hvor spiritussen bliver delt i flere kvalitetsniveauer. Dyrehøj Vingaards eget destilleri fra Müller Brannereianlagen, giver mulighed for at styre temperaturen i kogekarret og nedkølingen i svalekollonnen. Det giver muligheden for at få mest frugtsmag med i alkoholen.

De 15 botanicals trækker ca. 2 dage i vin-spiritussen. Herefter destilleres den en gang mere ved en moderat temperatur. Dermed kommer alle smagsnoter og blødheden med. Ginen forskæres til 40 % vol, koldfiltreres og eftermodner på flasken i ca. 3 måneder før den frigives til salg.

Gavekassen indeholder 1 flaske Rös Gin 40% alkohol - 50 cl. samt 2 flasker Tonicvand á 20 cl. 

375,00 DKK

Når du smager Canaïma Gin, mødes du først af frisk citrus, som kommer
fra appelsinskræl og grape samt urtenoter, som dukker op fra seje.
Frugtagtige og bitre noter kommer fra merey, som suppleres af aromatisk
og mineralske noter fra copoazú, uva de palma, túpiro og acai.

Canaïma Gin produceres hos DUSAs destilleri ved foden af Andesbjergene,
stedet kaldes La Miel i delstaten Lara, Venezuela. En bred vifte af spiritus
bliver produceret her, inklusiv det internationalt anerkendte brand Diplomático.

47% alk. - Flasken indeholder 70 cl.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorgin (det baskiske ord for heks) er den første spiritus, der sælges af de kendte vinmagere Sabine Jaren og François Lurton. De er kendte for at producere vin og ejer vinmarker i flere lande, herunder også familiens ejendom Château Bonnet i Entre-Deux-Mers i Bordeaux, Frankrig. Sorgin er tænkt som et naturligt bindeled imellem vin og spiritus eftersom den er gæret og destilleret på Sauvignon Blanc-druen.

Druedestillatet, som Sorgin er baseret på, infunderes med bl.a. enebær, grapefrugt og citron, hvilket giver en kompleks gin, der fremhæver smagen af enebær og Sauvignon Blanc, med underliggende nuancer af frugt og urter. Den lange, smukke og elegante eftersmag har hints af blomster i perfekt harmoni med enebærsmagen.

Sorgin klassificeres som en klassisk London Dry Gin, og indeholder 43 % alkohol. Den kommer i en elegant og smukt dekoreret flaske, og smag og design går op i en højere enhed.

399,00 DKK 429,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Geranium Gin 55% blev i 2014 introduceret i forbindelse med Geranium Gins 5 års jubilæum.

Som en hyldest til en af de mest populære gins i nyere tid, og vinder af "Bedste Gin&Tonic", er denne 55% en mere krydret og skarpere udgave.

Perfekt til cocktails og drinks hvor man virkelig ønsker at forstærke alle smagstonerne som; enebær, citrus og selvfølgelig geranium!

Nok er denne udgave 11% stærkere i alkoholen, men blødheden og dybden er godt bevaret - resultatet er tæt på perfekt!

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Illusionist Dry Gin bliver destilleret i et hjemmebygget destillationsapparat lavet af kobber og laboratorieglas.
En blomst fra Fjernøsten bliver tilsat under destillationen og giver ginnen dens blå farve.
Både basisdestillat og botanicals er af høf kvalitet og ginnen er ufiltreret. Illusionist Dry Gin er velbalanceret og
multidimensional med en langvarig aroma.

Den dybe blå farve vil man opleve skifter til en flot lilla farve, når man topper med tonic. Den er et hit blandt gæster & smager rigtig friskt.

Smagsnoter:
16 botanicals giver Illustionist varme aromaer af enebær, muskatblomme og lakrids der bliver afrundet af
blomster noter af lavendel og rosmarin. Den har en frugtig finish med hints af citron og appelsin.

399,00 DKK 429,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Chocolate Orange Gin er lavet af de kreative producenter fra That Boutique-y Gin Company. Chocolate Orange er en populær engelsk chokolade konfekt, hvor en kugle af mælkechokolade er smagt til med appelsin-olie og fremkommer i sølvpapirs indpakning. Udfordringen med dem er dog, at de smelter meget nemt, så hvad er løsningen? That Boutique-y Gin Company laver da bare en Chocolate Orange Gin. Et blend af klassiske Gin Botanicals og dertil noget appelsinskal og chokolade nips. Næse: frisk og indbydende af tør kakao og frisk appelsin citrus. Smag: god fedme og blød, som leder tankerne til denne Chokolate Orange konfekt med noter af chokolade og zesty appelsinskal. 46%. Flaskestørrelse: 70 cl.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Moonshot Gin er lavet af de kreative producenter fra That Boutique-y Gin Company. Ethvert gram af de botanicals i denne gin, har været en tur i rummet! Det betyder vel over 24 km og heroppe udsat for et lufttryk på min. 1/100 af lufttrykket ved havoverfladen. Moonshot Gin er lavet på enebær. koriander, kamille, frisk citronskal, kardemomme, tørret bitter appelsinskal, kanel, cubeberpeber. lakridsrod og rod af angelik. Hernede på jorden er de destilleret under vakuum, for at sikre en friskhed og elegance - dog kun ved 1/10 del, af den ved havoverfladen. Næse: Koriander. sød citron kage og let peber noter. Smag: Enebær,  oleo-saccharum citrus og balanceret krydret, som ender let bitter og mandarin.

Flaskestørrelse: 70 cl. - 46% alk.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Big Dipper Gin er udviklet af de kreative producenter fra That Boutique-y Gin Company. Big Dipper Gin en en hyldest til barndomsmindet om det omrejsende tivoli. Candyfloss maskinerne, popcorn, forlystelserne, det nedtrådte græs med bare jordpletter, larmen, varmen og lysene. Næse: floral, græs, olieret røg og kardemomme. Smag: blød, olieret, citrus. kakao og med en god sødme, som minder om toffee og smør popcorn. Big Dipper Gin ABV: 46%. Flaskestørrelse: 50 cl.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Neroli Gin er lavet af de kreative producenter fra That Boutique-y Gin Company. Det er de eftertragtede blomster fra bitter appelsintræet, som anvendes til fremstillingen af Neroli-olien. Og så fantastisk som den er, er den lige så dyr. Det kræver over et ton blomster at producere bare 1 kg af olien, så selvfølgelig ville That Boutique-y Gin Company lave en Neroli Gin på olien. Næse: aromatisk, floral som lilje, nænsom enebær og grapefrugt, som åbner op til balsa-træ og koriander. Smag: blød og delikat, et væld af friske appelsinblomster, vanilje og fin note af anis, kardemomme og nelliker samt fin note af koriander. 46% ABV. Flaskestørrelse: 70 cl.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Yuzu Gin er udviklet af de kreative producenter fra That Boutique-y Gin Company. Yuzu er en japansk citrusfrugt, der måske ikke er den kønneste i udseende, og den minder mest om en lille grapefrugt i smag, eller mere præcist en blanding af lime, citron og grapefrugt. Yuzu Gin er en fejring af denne lille mystiske frugt og for at vise dens store smagsprofil. Næse: afdæmpet citrus, Amalfi citron, sur grapefrugt, som åbner for vanilje, enebær samt fine florale noter. Smag: stor citrus med florale noter. Appelsin med citron sorbet og moden grapefrugt, god fedme samt fin note af enebær og aromatisk koriander. Yozu Gin ABV: 46%. Flaskestørrelse: 70 cl.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Den "friske" nyhed fra That Boutique-y Gin Company er: Spit-roasted pineapple gin.

I 1920'erne var ananas-gin vældig populært og overtog store dele af markedet, da det var første gang man kunne få gin med andre smage. Med tiden døde disse dog ud. 
Ihvertfald indtil nu, hvor  That Boutique-y Gin Company, har nyfortolket idéen og givet den nogle bløde let brændte nuancer.

Smagsnoter:

Duft:  Frisk  ananas med en anelse mørk karamel til slut.

Smag: Fantastisk kontrastfyldt smag, hvor friskheden fra ananasen og den cremede karamel komplimentere hinanden.

Serveringsforslag: Ginger beer & limeskal.

 

Flasken indeholder 70 cl. - 46% alk.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Master's pink gin - Gaveæske med 2 tonic. Spanske Masters Pink Gin kommer fra det legendariske Destilleria MG, der i mange år har været anerkendt for at lave den første destillerede gin (Gin MG). Det spanske destilleri er det mest erfarne i verden, men har med denne gin første gang prøvet kræfter med noget, der endnu ikke er set hos dem – nemlig en lyserød gin.

Med udgangspunkt i den prisvindende Master Selected Gin, har de skabt Master Pink London Dry Gin med skønne smagsnoter, der kombinerer den bløde smag fra røde bær og det krydrede spanske hjørne.

Ginnen har en flot lyserød farve og en dejlig aroma fra jordbær og hindbær, der er benyttet i destilleringen af den. Derudover fornemmer man citrusnoterne fra de spanske citroner og appelsiner. Ginnen er bestemt egnet til dem, der foretrækker en gin med frugtige smagsnoter.

På flasken ses desuden løven, der er familiens symbol og så er et varemærke på gin af god kvalitet.

En kasse indeholder 1 flaske gin 70 cl. & 2 flasker tonic a 20 cl.

249,00 DKK 299,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Denne Gin har en klar farve med en meget blid start af sprøde, krydret duftnoter af citrus. En anelse tør, medium fyldig med en lang vedvarende eftersmag af kanel og peber. Hedgehog Gin er en fremragende smagsoplevelse, som er meget alsidig med stor kvalitet og længde.
Når der tales om Gin handler det altid om ingredienserne (Botanicals). Hedgehog Gin ærer Ron Jeremys arv. Det er den eneste gin i verden hvor man bruger kærligheds urterne såsom, Damiana, Ginseng og Guarana. Der er i alt brugt 12 forskellige botanicals.  
Sammenlignet med andre gin er Hedgehog lidt mere krydret med noter af kanel og peber. Hedgehon Gin er en premium gin distilleret i Holland i en 50 år gammel kobber kedel. De forskellige botanicals og de friske frugter presses individuelt fra et par dage til en måned afhængig hvilke botanicals det er. Herefter distilleres de seperat for til sidst at blivet blandet.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Køb den unikke og lækre Elephant Gin og støt samtidig bevarelsen af den afrikanske elefant. En fusion af tyske og afrikanske botanicals giver dig en unik og fyldig gin. En smuk gin med en masse på hjertet. Den kan man kun blive forelsket i!

379,00 DKK 399,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Geranium Gin Gaveæske med 4 spændende Tonicvand. * Flot gaveæske indeholdende 1 flaske Geranium Gin på 44% vol. samt 4 spændende flasker Tonicvand. Geranium er en Premium London Dry Gin, og den indeholder 10 ingredienser, herunder enebær og geranium. Geranium Gin er udviklet og produceret i et unikt samarbejde mellem danske og engelske gineksperter.
I sommeren 2008 fandt Hans og Henrik Hammer på at lave en ny gin, der skulle tage kampen op med de helt store mærker på markedet. Henrik kunne i kraft af sin viden om gin, og som dommer ved internationale ginsmagninger, bedømme hvilke smagsnuancer ginen skulle indeholde for at ramme det ønskede resultat, og faderen Hans, der var kemiker, kunne fastsætte hvordan smagsstofferne kunne udvindes af de forskellige "botanicals" som ingredienserne i gin kaldes på fagsprog.

I gaveæsken er der også 4 spændende flasker Tonicvand á 20 cl.

349,00 DKK 429,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler