Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Gin er blevet enormt populært i Danmark i de seneste år, hvilket også afspejles i vores udvalg af kvalitetsgin – glem alt om gransmag! En gin vil altid være tilsat enebær, men derudover fremstilles gin med mange forskellige urter - f.eks. er den populære Monkey 47, som navnet antyder, lavet på 47 forskellige urter og smagsgivere. Man kan bare på lugten fornemme de mange forskellige smagsindtryk, man får ved en rigtig god gin. Gin kan nydes med en god tonic, som vi også har et godt udvalg af hos Slagelse Vinkompagni, men smager også dejligt kun med isterninger og en skive lime, agurk eller måske æble alt efter den specifikke gins ingredienser. Du kan bestille online, eller vi kan vejlede dig i butikken, hvis du har brug for mere hjælp til at vælge en ny gin – måske som en gave eller til hylden med gin hjemme hos dig selv.

Sorter resultater:

Gin Mare Gin Glas (æsken indeholder 4 glas) - pris pr. glas 80 kr.

 

Den populære spanske Gin Mare er en banebrydende gin med noter af Middelhavets nuancer. Nu kan du også købe flotte gin glas, der passer til.

Pakken indeholder 4 glas og prisen er pr. glas.

80,00 DKK

Spiegelau Gin & Tonic Glas - 19,5 cm / 63 cl. - 4-pack

Diameter (det bredeste punkt på glasset): 10,6 mm.

Fabrikken, der laver Spiegelau Krystallglas ligger i byen Spiegelau i Bayern, Sydtyskland og de har produceret glas siden år 1521. Spiegelau er hermed verdens ældste glasfabrikant, og de mange års erfaring indenfor glasproduktion resulterer i, at Spiegelau i dag tilbyder nogle af de bedste glas på markedet. Spiegelau producerer både mundblæste og maskinblæste glas efter de nyeste og mest avancerede produktionsmetoder. Glassene er af meget høj kvalitet og fremstår i elegant design, hvorfor de er yderst efterspurgte.

Spiegelau blev i 1990 opkøbt af Nachtmann og igen i 2004 af Riedel Glas Austria. I 1992 blev Spiegelau etableret i Danmark og de er siden hen blevet en af Danmarks førende leverandører af krystalglas til private og til Danmarks bedste gourmet restauranter.

Gin og Tonicglas sælges i 4-stk. æske. 

200,00 DKK 240,00 DKK (spar 40,00 DKK)

MALFY Gin Con Arancia Blodappelsin Italy - 41 % alkohol, 70 cl.

* Italienske enebær, sicilianske blodappelsiner, 6 krydderurter og italiensk bjergvand er grundlaget for denne enestående Gin.

Malfy Gin Con Arancia's nøgle tilsætning er blodappelsinskræller fra Sicilien. Blodappelsiner er en værdsat afgrøde i Sicilien, hvor den høstes i november. Dens flotte røde farve fremkommer af de kølige middelhavs nætter. Skrællerne fra blodappelsinerne tilsættes alkoholen og presses i en kurvepresse. Infusionen blandet efterfølgende med enebær og de øvrige krydderurter, inden den endelige destillering i rustfri ståltanke. 

Ginnen er perfekt sammen med en Premium Tonic og et stykke appelsin eller i spændende cocktails.

Flaskens etiket er inspireret af bjergsøerne og etiketfarverne afspejler søen med et tilsat twist af blodappelsin.

G.Q.D.I. Står for “Gin Di Qualità Distillato in Italia”. Det er et garanti-stempel for kvalitet og oprindelse. Malfy destilleres i rustfrie ståltanke, dermed bevares den friske aroma fra de Italienske enebær.

En flaske indeholder 70 cl. 41 % Alkohol.

249,00 DKK 289,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Bathtub Sloe Gin - 33,8 % alkohol, 50 cl.

* Bathtub slåen gin af høj kvalitet.

Dette er den fineste Sloe (slåen) Gin fra Ableforths. De benytter kun de bedste råvarer, herunder enebær, kanel, koriander, appelsinskal, alt sammen kombineret og kørt igennem deres kvalitets kobber-pot-still for at opnå et fabelagtigt resultatet. En Slåen Gin, der er pakket med karakter. Vi anbefaler at servere den med en god kvalitets tonicvand.

Bathtub Gin er en såkaldt ultra smallbatch Gin, der kun bliver produceret i meget små mængder. Bathtub Gin adskiller sig markant fra andre Gin ved produktionsmetoden, hvor man udbløder ingredienserne i Spiritus i stedet for at destillere dem sammen.

Navnet Bathtub refererer til gammel tid, hvor mange producerede Gin af tvivlsom kvalitet derhjemme i blandt andet badekar. Kvaliteten i dag er der dog ikke en finger at sætte på. Bathtub Gin indeholder i alt 6 ingredienser, der er udblødt i spiritus af høj kvalitet. Smagen er meget intens og indeholder masser af enebær, kardemomme og citrus.

En flaske indeholder 50 cl. 33,8 % Alkohol.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Rhubarb Triangle Gin 46 % Alkohol - 50 cl.

* Lækker gin med rabarber twist

Rhubarb Triangle Gin er produceret af That boutiquy-y gin company i England. Ginnen byder på skarpe friske rabarber noter med citrus og enebær som de sekundære komponenter. Smagen starter med en voluminøs rabarber, kompleks og frisk med et touch af citron og krydderier. Efterfølgende fornemmes den klassiske ginsmag af enebær tydeligt. Alt i alt en lækker gin med et spændende twist af rabarber.

That Boutique-y Gin Company blev stiftet med det formål at bringe sublime gins fra verdens bedste destillerier ud til de gin-hungrende mennesker. Etiketterne, på deres gin, er meget originale og håndlavede illustrationer, der ofte indeholder folk fra gin industrien og interne jokes. Denne Rhubarb Triangle Gin er lavet udelukkende med rabarber fra “rabarber trianglen” der
består af byerne Leeds, Bradford og Wakefield.

En flaske indeholder 50 cl. 46 % Alkohol.

299,00 DKK 329,00 DKK (spar 30,00 DKK)

MALFY Gin Con Limone Italy - 41 % alkohol, 70 cl.

* Italienske enebær, citroner fra Amalfi kysten, 5 krydderurter og italiensk bjergvand er grundlaget for denne enestående Gin.

Malfy Gin Con Limone er et mix af de fineste italienske kystcitroner og familiens unikke gin opskrift, og resultatet er en enestående "one-of-a-kind" Gin.

Ginnen er destilleret med klassiske italienske enebær og Sfusato citronskræl fra citroner fra Amalfi kysten. I næsen oplever man en dejlig duft af enebær og citron med en kompleks smag af anis, citrus og koriander. Den er perfekt sammen med en Premium Tonic og et stykke citron.

Flaskens etiket er inspireret af bjergsøerne og etiketfarverne afspejler søen med et tilsat twist af citron.

G.Q.D.I. Står for “Gin Di Qualità Distillato in Italia”. Det er et garanti-stempel for kvalitet og oprindelse. Malfy destilleres i rustfrie ståltanke, dermed bevares den friske aroma fra de Italienske enebær.

En flaske indeholder 70 cl. 41 % Alkohol.

249,00 DKK 289,00 DKK (spar 40,00 DKK)

KEW Organic Gin, et unikt samarbejde med Dodd´s Gin - 46 % alkohol, 70 cl.

* Sølvmedalje i kategorien Gin & Tonic af IWSC (International Wine & Spirit Competition) 2017. En Økologisk gin med en fantastisk historie. KEW Organic Gin er en ny gin på det danske marked. Alle urter, der er brugt i denne gin, kommer fra KEW Gardens, den Botaniske have i London.

Dodd's Gin har indgået samarbejde med Kew Royal Botanic Gardens om at lave en helt ny økologisk gin med urter fra Kew Gardens. Til Ginnen anvendes der udelukkende blomster og andre organiske urter fra den økologiske have. Udover de klassiske ingredienser som enebær, angelicarod og citronskal indeholder Kew også røde hindbær blade og byhonning fra bybier i London.

Ginnen er helt igennem ØKOLOGISK, for der har aldrig været brugt sprøjte midler i KEW Gardens i London. Haven har været på UNESCO World Heritage Site siden 2003.

I 1759 blev en lille Botanisk Have grundlagt af Prinsesse Augusta på bredden af Themsen. I dag dækker KEW 320 hektar i "The Royal Botanic Gardes" og er hjem for den største samling af nyttige, sjældne og værdifulde planter i verden.

En flaske indeholder 70 cl. 46 % Alkohol.

369,00 DKK 399,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Cherry Gin, That Boutique - Y Gin Company 50 cl. har fået følgende anmeldelser: * Master of the spirits business * Gin Masters 2017 og Sølvmedalje af International Wine & Spirit Competition (IWSC) 2017.

Frugt gin var engang at finde overalt på hylderne i spiritusforretninger verden over i form af: citrongin, appelsingin, ja sågar asparges gin. Nu er frugtginnen til med den nye kirsebærgin fra The Boutique. Den er fremstillet på baggrund af en klassisk Gin, der er tilføjet en kombination af søde og sure "Marasca" kirsebær samt en god knivspids krydderier. Resultatet er en sjov og frugtagtig gin, der er lækker at nyde alene, men også eminent at blande - prøv den for eksempel med et stænk af cola og lidt lime for at få en særlig smagsoplevelse, sammen med tonic eller rent med en smule lime.

Smagen er saftig med frugtagtig sødme af kirsebær, et strejf krydderi og en let citrus smag. Afslutningen er vedvarende med en blanding af de syrlige kirsebær og enebær, som gør et godt indtryk.

En flaske indeholder 50 cl. 42,6 % Alkohol.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Hendricks Gin 41.4 % - 70 cl.

En højst usædvanlig kult gin, håndfremstillet af de traditionelle urter enebær og koriander. Prøv den med agurk, hvid peber og rosenblade. Fantasktisk og overraskende smagsoplevelse forude..

En kasse indeholder 1 flaske -  70 cl. - 41,4 % Alkohol

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

295,00 DKK 325,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Citadelle Gin - Triple Destilleret 44% alk.

En fabelagtig gin som er lavet af vores Cognac hus Pierre Ferrand. Hele 19 forskellige krydderier er blevet brugt til at fremstille denne super gin.
En delikat duft af friske blomster, jasmin, honning og et hint af kanel. I smagen kommer urterne mere i karakter med strejf af anis, peber og kanel. Gitadelle gin har også vundet et hav af priser:

*The International Wine and spirit Competition 2000?
Citadelle Gin - Médaille d'or

*San Francisco World Spirit Competition 2004?
Citadelle Gin - Double médaille d'or

*Living in Gin - skrev i 2005:
A mellow texture from Citadelle nevertheless delivers an animated palate with juniper, aniseed, violet and supple coriander highlights, supported by subtler nuances. Culminates in a vivid, substained finish.?

Citadelle Gin har også modtaget guld til den årlige prisuddeling i magasinet Drinks International.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 44 % Alkohol.

269,00 DKK 329,00 DKK (spar 60,00 DKK)

Geranium Gin - 44 % alk.

Geranium er en Premium London Dry Gin på 44% vol., og indeholder 10 ingredienser, herunder enebær og geranium. Geranium Gin er udviklet og produceret i et unikt samarbejde mellem danske og engelske gineksperter.
I sommeren 2008 fandt Hans og Henrik Hammer på at lave en ny gin, der skulle tage kampen op med de helt store mærker på markedet. Henrik kunne i kraft af sin viden om gin, og som dommer ved internationale ginsmagninger, bedømme hvilke smagsnuancer ginen skulle indeholde for at ramme det ønskede resultat, og faderen Hans, der var kemiker, kunne fastsætte hvordan smagsstofferne kunne udvindes af de forskellige "botanicals" som ingredienserne i gin kaldes på fagsprog.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 44 % Alkohol.

Gin indeholder som udgangspunkt enebær, som ifølge EU regulativer skal være den dominerende smagsfaktor for at det kan hedde gin. Og uden at sætte traditionen over styr ønskede folkene bag den nye gin at skabe et nyt og friskere udtryk "hvor vi fra starten vidste, at en særlig art af geranium kunne give den specielle smagsnuance som vi eftersøgte" fortæller Henrik. "Min far vidste alt om hvordan man udvinder æteriske olier fra planter, og mange gode aftener i hans køkken arbejdede vi med at destillere og udtrække de smagsgivende olier fra geraniumplanten, indtil vi til sidst havde den perfekte opskrift".

Resultatet er en højpotent gin på 44%, der alligevel er blød og aromatisk. Henrik beskriver smagen som "tør og sprød med duft og smag af enebær og citrus, en krydret og eksotisk undertone fra "hemmelige" ingredienser, og et unikt strejf af geranium, der omfavner og afrunder det hele på sin helt egen facon". Henrik kalder Geranium Gin for "den nye generation af gin", og henviser til at der inden for de sidste år er kommet flere nye gins med spændende særpræg, og som er med til at udbrede et bedre kendskab og en mere bevidst anvendelse af gin.

295,00 DKK 349,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Citadelle Réserve Gin 2010 - Triple Destilleret 44% alk.

En fabelagtig gin som er lavet af vores Cognac hus Pierre Ferrand. Citadelle Reserve Gin er den fadlagrede udgave af Citadelle Gin, som er lagret på ege fade i hjertet af Cognac regionen i Frankrig. Dette giver den mere fylde og kraft men den beholder stadig sin friske stil.
Pierre Ferrand frigiver 12 små egefade af den gin om året, hvilket gør den til en de mest eksklusive Gin varianter.
Bemærk dette er Vintage 2010.

70 cl. - 44 % Alkohol. En kasse indeholder 6 flasker.

379,00 DKK

Monkey 47 Gin - Schwarzwald Dry Gin

Her er en eminent blanding af den bedste klassiske engelske gin tradition og skarp tyroler frugtbrændevins know how. Den unikke smag opnås ved at håndplukke ikke mindre end 47 forskellige duft og smagsgivende ingredienser. Det særlige rene og bløde vand i Schwarzwald giver denne luksus gin en ekstra kvalitetsfaktor at pralen af. Efter destillatet har trukket duft og smag til sig, lagres produktet i høje stentøjscylindere nedgravet i jorden. Dette er en tidskrævende og fordyrende proces sætter prikken over I'et. Denne lagring får produktet til at sætte sig og finde sin ballance.

Monkey 47 kan nydes med tonic, i Sling cocktails, Martinis eller Gimlets. Duften og smagen er fyldt med tydelige enebær, sprøde og æteriske citrusolier, sødmefulde blomster, peber og andre mørke kryddertoner og tranebær frisk bitterhed. Det hele samlet i en uovertruffen balance og kompleksitet.

Monkey 47 leveres i en en smuk 0,5 L apoteker karaffel og er selvfølgelig tappet i gode 47 % vol.

399,00 DKK

MASTER'S - London dry Gin 40 % alk.

Gin Master Selection produceres af McGinter Distillers og er en kvalitets gin, der er destilleret 3 gange og produceret efter "London dry Gin" metoden. Det er en meget aromatisk gin med sarte noter af vilde enebær, harpiks med fine erindringer af urter. I ganen er den blød og cremet og slutter i munden med en behagelig alkohol smag på grund af den gode destillation. Finalen opleves som aromatisk balsam.

I destillationen bruges: skindet fra søde/bitre appelsiner (der modnes i 12 måneder), citroner, enebær, koriander og kardemomme.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol.

219,00 DKK 245,00 DKK (spar 26,00 DKK)

 

Martin Miller’s Gin er en ren og blød gin i gammel London stil med et lille mål excentrisme. Otte botaniske ingredienser bliver møgesommeligt destilleret i en over hundrede år gammel destillationskedel. Vandet der bliver blandet i ginen kommer fra en islandsk gletsjer, da det menes at gletsjer vandet er op til ti gange renere end grundvandet er i England.

 

Farve: Klar

 

Duft: Duften er præget af bløde citrus noter, hvilket sandsynligvis kan spores tilbage til de to dominerende botaniske ingredienser; citronskræl og appelsinskræl.

 

Smag: Ginen har en utrolig blød mundfornemmelse, med nuancer af citrus, let agurk og Earl Grey the.

299,00 DKK 329,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sipsmith Sloe Gin 2012 - 50 cl. 29 % 

Ginen har en flot, gennemsigtig rubinrød farve. En liflig duft af ribs, vinterbær og mandelkerner. Igennem den silkebløde fornemmelse i munde, skinner en ren smag af solbær og milde kirsebær. Det er en klassisk, Britisk Gin - perfekt for "gin & tonic" elskere. 

En flaske indeholder 50 cl. - 29 % alkohol.

325,00 DKK

Citadelle Extremes No Mistake Old Tom Gin 46 %

Citadel Extremes No1, No Mistake er en “Limited Release” Old Tom Gin på 46% alkohol, en unik Gin der samler inspiration fra gamle opskrifter. Destilleret i 2016 fra kobber Pot Stills i Frankrig, kommer i en gaveæske.

Duften er frisk og stærk, med noter af enebær, appelsinskal. Senere i blomster aroma af jasmin og kaprifolium. Smagen er fyldig og elegant med bittersøde profiler af kandiserede citronskal, anis og mandler. Senere krydrede noter af muskatnød. En meget lang finish, er blomster, krydret og træagtig samtidig.

Denne Gin er i gaveæske.

En kasse indeholder 1 flaske - 50 cl. 46 % Alkohol

359,00 DKK 399,00 DKK (spar 40,00 DKK)

GIN MARE 42,7 % 70 cl.

* Gin Mare - En super lækker spansk medalje-Gin! * Guldmedalje / Best in Class af IWSC 210 * Guldmedalje af Beverage Tasting Institute 2010.

Gin Mare åbner med denne "Mediterranean" (Middelhavs) Gin op for en helt ny slags Gin, der forener de forskellige kulturer rundt om dette hav. De benytter ingredienser såsom: "Arbequina" oliven (særlig oliven fra Middelhavet), timian (fra Grækenland), basilikum (fra Italien, rosmarin (fra Tyrkiet) og citrusfrugter (fra Spanien). Som det er tilfældet med andre Gin, så er den dominerende smag enebær, men du finder også andre klassiske ingredienser som appelsinskal, citronskal, kardemomme og koriander.

Destilleriet er beliggende i en gammel fiskerby mellem Costa Brava og Costa Dorada. Gin Mare er skabt med udgangspunkt i Middelhavets håndværk og tid, for at opnå denne ekstraordinære gin.

En flaske indeholder 70 cl. 42,7 % Alkohol.

395,00 DKK 450,00 DKK (spar 55,00 DKK)

GIN MARE 42,7 % 

* Sammenpak med en flaske super lækker spansk medalje-Gin samt 4 flasker Tonic Vand 1724 samt flot røreske i gave. 

* Guldmedalje / Best in Class af IWSC 210 * Guldmedalje af Beverage Tasting Institute 2010.

Gin Mare åbner med denne "Mediterranean" (Middelhavs) Gin op for en helt ny slags Gin, der forener de forskellige kulturer rundt om dette hav. De benytter ingredienser såsom: "Arbequina" oliven (særlig oliven fra Middelhavet), timian (fra Grækenland), basilikum (fra Italien, rosmarin (fra Tyrkiet) og citrusfrugter (fra Spanien). Som det er tilfældet med andre Gin, så er den dominerende smag enebær, men du finder også andre klassiske ingredienser som appelsinskal, citronskal, kardemomme og koriander.

Destilleriet er beliggende i en gammel fiskerby mellem Costa Brava og Costa Dorada. Gin Mare er skabt med udgangspunkt i Middelhavets håndværk og tid, for at opnå denne ekstraordinære gin.


4 flasker 1724 Tonic vand 20 cl.

Den klassiske drik: Gin & Tonic består af to tredjedele Tonic, derfor har det stor betydning, hvilken Tonic man vælger. En af de bedste Tonic, der findes på markedet, er 1724 Tonic. Den fremstilles i Spanien, men har sin oprindelse i Andesbjergene i Sydamerika. Navnet 1724 stammer fra den kinin, der anvendes i vandet og som er plukket fra Inka-sporet i Andesbjergene i Peru i præcis 1724 meters højde. Den unikke Tonic oplevelse kommer af det rigtige strejf af elegance kombineret med den perfekte balance mellem den søde citrussmag og den milde bitterhed fra kininen, som er med til at give vandet en afbalanceret personlighed.

En kasse indeholder 24 flasker - 20 cl.
Prisen er incl. pant.

En flaske indeholder 70 cl. 42,7 % Alkohol + 4 flasker 1724 Tonic Vand 20 cl.

449,00 DKK 495,00 DKK (spar 46,00 DKK)

Old English Gin 44 % 70 cl.

Old English Gin er baseret på en opskrift fra 1783 og er i dag et produkt af netop denne gamle tradition. Ifølge skaberen af Old English gin, danske Henrik Hammer, så indeholdt den oprindelige opskrift fra 1783 faktisk tvivlsomme ingredienser. Den nuværende opskrift stammer fra et pengeskab hos det engelske destilleri Langley Distillery. Den er renset for farlige stoffer og indeholder i dag 11 ingredienser: enebær, citronskal, koriander, cassia, orris rod, angelikarod, lakridsrod, appelsin, muskatnød, kanel og kardemomme. Alle ingredienser på nær en bliver destilleret i den ældste engelske fungerende pot still hos Langley Distillery i Birmingham. Henrik Hammer destillerer selv kardemomme separat hjemme i København, da den ifølge ham er en særlig uhåndterlig ingrediens. Derefter sender han det efterfølgende til Langley Distillery.

Efter destillering og tilsætning af kardemommedestillatet og vand, tilsættes 4 gram sukker per liter gin (hvilket gør den til en "Distilled Gin" frem for en "London Dry Gin"), hvorefter ginnen sendes til Thames Distillers i London for tapning på særligt udvalgte franske champagneflasker, der bliver forseglet med korkprop og økologisk voks. Præcis som dengang i 1783.

1 kasse indeholder 6 flasker 70 cl. 44 % alkohol.

369,00 DKK

Four Pillars Bloody Shiraz Gin - 37,8 % alkohol, 70 cl.

* Australsk Gin med Shiraz

Ginen er produceret på en begrænset mængde Shiraz druer fra Yarra Valley i Victoria i Australien. Druerne er stampet i gin i otte uger for at lave denne Bloody Shiraz Gin.

Ginen blev frigivet i juni måned 2016 i Australien - kort efter høsten af druerne, og den blev lynhurtig udsolgt på grund af den store popularitet. Så de lokale måtte vente til året efter for at få nye flasker.

Bloody Shiraz Gin har en utrolig flot, dyb mørk lilla farve, der ændrer sig til en flot pink farve, når den tilsættes Tonic eller danskvand. I duften finder du fyrretræsnåle, citrus, krydderier, peber og hindbær. I modsætning til Slåen Gin, der har en alkoholprocent under 30, så er alkoholprocenten på denne Gin på 37,8 %, hvilket gør den ideel i en række af cocktails.

Four Pillars Bloody Shiraz Gin er ufiltreret og der kan derfor forventes lidt bundfald. Det anbefales at drikke den inden for de første par år efter druerne er høstet. Derefter vil ginnen udvikle sekundære aromaer.

Vi forslår at drikke Bloody Shiraz Gin sammen med 1724 Tonicvand, for at få det bedste ud af ginnen - i forholdet 1:1 og gerne tilsat en isterning.

En flaske indeholder 70 cl. 37,8 % Alkohol.

549,00 DKK

Four Pillars Rare Dry Gin - 41,8 % alkohol, 70 cl.

* Prisvindende Australsk Gin med Guldmedalje i 2014

Den prisvindende Four Pillars Rare Dry Gin fra det lille Australske destilleri - Four Pillars Distillery, er skabt ud fra ideen om at levere kun det bedste. Det er en perfekt klassisk gin, der vil fascinere og tilfredsstille ja sågar overraske selv den mest inkarnerede ginelsker.

Der er tale om en helt igennem moderne australsk gin med en krydret smag tilsat en delikat sødme. Dette skyledes, at Four Pillars helt utraditionelt anvender hele appelsiner i deres produktion. De australske citrusfrugter er nemlig meget aromatiske i smagen og de understøttes på fornemmeste vis af krydderier som kardemomme og lokale specialiteter fra blandt andet Tasmanien

* Four Pillars Rare Dry Gin blev tildelt to guldmedaljer ved San Francisco World Spirits Competition 2014.

 

 

En flaske indeholder 70 cl. 41,8 % Alkohol.

449,00 DKK

Ginscape London Dry Gin - 43,7 % alkohol, 70 cl.

* NYHED - enestående dansk GULDMEDALJE-gin med noter af frisk havtorn.

GINSCAPE LONDON DRY GIN er en dansk prisbelønnet klassisk gin med et moderne twist. Den er udviklet i Danmark af tre danske ginelskere. Ginnen er destilleret på de aromatiske, orange havtornebær, der findes langs hele den danske kystlinje, fra de sandfyldte klipper i Vestjylland til de dramatiske klipper på Bornholm. Havtornebærene er med til at give Ginscape sin helt unikke citrus friskhed. Den er destilleret på et af verdens mest velestimerede gindestillerier i England for at opnå optimal og kompromisløs kvalitet.

GINSCAPE LONDON DRY GIN er en blød og balanceret moderne gin med et elegant og klart udtryk. Den har en mild og forfriskende smag med fortryllende noter af havtorn og frisk citrus med et strejf af koriander og lakridsrod. En enestående gin, der giver en super frisk og inspirerende smag til din Gin & Tonic eller cocktail.

* Guldmedaljer ved World Gin Awards i London i kategorieerne: "Contempoprary Gin" samt "Worlds Best Classic Gin" (foråret 2018).

En flaske indeholder 70 cl. 43,7 % Alkohol.

375,00 DKK 449,00 DKK (spar 74,00 DKK)

Citadelle Gin - Triple Destilleret 44% alk.

* NYHED - gaveæske med en flaske Citadelle Gin og et Citadelle ginglas. En fabelagtig gin som er lavet af vores Cognac hus Pierre Ferrand. Hele 19 forskellige krydderier er blevet brugt til at fremstille denne super gin.
En delikat duft af friske blomster, jasmin, honning og et hint af kanel. I smagen kommer urterne mere i karakter med strejf af anis, peber og kanel. Gitadelle gin har også vundet et hav af priser:

*The International Wine and spirit Competition 2000?
Citadelle Gin - Médaille d'or

*San Francisco World Spirit Competition 2004?
Citadelle Gin - Double médaille d'or

*Living in Gin - skrev i 2005:
A mellow texture from Citadelle nevertheless delivers an animated palate with juniper, aniseed, violet and supple coriander highlights, supported by subtler nuances. Culminates in a vivid, substained finish.?

Citadelle Gin har også modtaget guld til den årlige prisuddeling i magasinet Drinks International.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 44 % Alkohol.

275,00 DKK 329,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Bathtub Gin Old Tom - 42,4 % alkohol, 50 cl.

* Guldmedalje ved The Gin Masters 2017 (The Spirits Business).

Bathtub Gin Old Tom er en prisbelønnet gin fra Ableforth´s. Den produceres efter den helt traditionelle metode, som man gjorde tilbage i tiden i England, ved at lade ingredienserne infusere i spiritus. Spiritussen destilleres i kobberpot destillater og infuseres efterføglende med enebær, appelsinskaller, koriander, kanel, nelliker og kardemomme.

Det giver en let blomsteragtig gin med smagsnoter af kardemomme, citron og enebær samt fornemmelsen af lidt sirupsmag hen imod slutningen. Bathub Gin Old Tom egner sig godt til en kvalitets Gin & Tonic samt i søde Gin cocktails.

Navnet Bathtub refererer til gammel tid, hvor mange producerede Gin af tvivlsom kvalitet derhjemme i blandt andet badekar. Kvaliteten i dag er der dog ikke en finger at sætte på. Bathtub Gin indeholder i alt 6 ingredienser, der er udblødt i spiritus af høj kvalitet. Smagen er meget intens og indeholder masser af enebær, kardemomme og citrus.

En flaske indeholder 50 cl. 42,4 % Alkohol.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Hernö Gin 40,5 % - 50 cl.

* Hernö Gin er ved IWSC kåret som World's best London Dry Gin og World's best Gin & Tonic.

På Hernö Brenneri på den svenske østkyst fremstilles denne gin i traditionel London Dry Gin stil. Ginen laves på basis af deres egen hjemmeavlede hvedespiritus, der tilføres 8 forskellige økologiske krydderurter i 18 timer inden destillering. Hernö Gin er en rund og glat London dry gin med noter af enebær karakter, frisk citrus noter og en blomstrende kompleksitet, som gør denne gin meget let at nyde på egen hånd. 

I ganen opleves en rig og let olieagtig tekstur med friske, sprøde grønne og krydrede noter af koriander. En blød sødme kombineres med vanille og bark og det hele afsluttes med en langvarig finish af citrus og enebær med et strejf af sort peber.

Hernö Gin er en fantastisk gin og sammen med Fever-Tree Tonic leverer den en af de bedste Gin & Tonic i verden, men den kan også nydes ren.

En flaske indeholder 50 cl. 42,7 % Alkohol.

429,00 DKK 479,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Hernö Gin Old Tom 43 % - 50 cl.

* World's best Gin ved World Gin Awards i både 2017 og 2018.

* Guldmedalje ved IWSC i 2015.

Hernö Gin Old Tom er lavet af samme destillerede gin som Hernö Gin, men med en ekstra mængde sødme tilsat i destillationen og efter fortynding af den ned til 43% tilføjes et strejf sukker. Sødningen er med til at løfte blomsternoterne og frigiver en vifte af enebær, hvilket gør gin'en endnu mere jævn.

Ginnen er fyldt med træagtige noter efterfulgt af lyse, saftige, enebær og blomsternoter. I ganen opleves en super-glat tekstur med en lys sødme og noter af krydderurter og enebær, efterfulgt af fyrretræ med finish af en blomstrende sødme kombineret med krydret træ og langvarig enebær.

På Hernö Brenneri på den svenske østkyst fremstilles denne gin i Old Tom stil. De er en fantastisk gin til Gin & Tonic, men den kan også nydes ren.

En flaske indeholder 50 cl. 43 % Alkohol.

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Bobby's Schiedam Dry Gin 42 % alkohol - 70 cl.

* Simpel og ren Gin med unik smagsprofil.

Bobbys Schiedam Dry Gin er opkaldt efter hollandske Jacobus Alfons, der blandt familie og venner er bedre kendt som Bobby. Det siges, at denne Gin er blevet til via hollandsk mod og indonesiske krydderier. Der er benyttet otte planteekstrakter, der alle sammen er særskilt destilleret, deriblandt enebær, fennikel og hyben. Der benyttes ingen tilsætningsstoffer, sukker eller ekstraktioner.

Smagen er simpel og ren med en unik smagsprofil, der stammer fra de traditionelle indonesiske urter og krydderier.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 42 % Alkohol.

429,00 DKK 499,00 DKK (spar 70,00 DKK)

MALFY Gin Originale Italy - 41 % alkohol, 70 cl.

* Italienske enebær, krydderurter og italiensk bjergvand er grundlaget for denne enestående Gin.

Malfy Gin Originale er fremstillet af italienske enebær, korriander og fem krydderurter, der bliver blandet med MonVisa bjergvand fra kilden ved Crissolo, der er den højeste kilde i Italien. Resultatet er en sprød og tør gin, der er perfekt ren kun tilsat isterninger, som en Gin & Tonic eller sammen med din favorit Cocktail.

Flaskens etiket er inspireret af bjergsøerne og etiketfarverne afspejler den sneklædte bjergtop.

G.Q.D.I. Står for “Gin Di Qualità Distillato in Italia”. Det er et garanti-stempel for kvalitet og oprindelse. Malfy destilleres i rustfrie ståltanke, dermed bevares den friske aroma fra de Italienske enebær.

En flaske indeholder 70 cl. 41 % Alkohol.

249,00 DKK 289,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Likørhaven Sloe Gin - Angel Share Slåen Gin 35 cl.

* Likørhaven Sloe Gin Angel Share er en Dansk gin.

Denne Gin har en dejlig sødlig smag, som kan nydes for sig selv eller sammen med en god rosa tonic, rosa limonade, eller måske en ginger beer soda.

En rigtig lækker Gin med slåenbær.

En kasse indeholder 1 flaske - Alkohol er 40 %  35 cl.

 

www.likoerhaven.dk 

159,00 DKK 169,00 DKK (spar 10,00 DKK)

BRUNI COLLIN'S Original Distilled Gin 70 cl. 39 % er en yderst speciel gin. Langt de fleste af de forskellige botanicals i denne gin er hemmeligholdte, faktisk er det kun citrus og enebær som er afsløret. Bruni Collin's gin har en forfriskende sødme, som skinner klart igennem og adskiller sig tydeligt fra andre gin. Sødmen sørger ligeledes for en cremet og fyldig tekstur, der giver et lækkert twist til de mange gincocktails.

Vi anbefaler Bruni Collin's i en gin/tonic med revet limeskal og en klassisk tonicvand til. 

En flaske indeholder 70 cl. 39 % Alkohol.

429,00 DKK 499,00 DKK (spar 70,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler