Populær
-8%

Citadelle Gin Rouge - 41,7% alk.

299,00DKK 325,00DKK (spar 26,00DKK)

Der findes masser af pink gins og ginlikører med frugt, men vi har aldrig før fået noget som Citadelle Rouge. Det her er uden tvivl sommerens gin!

Selve ginnen er helt klar, men så snart man stikker næsen i glasset, er man ikke i tvivl om hvor rouge-delen kommer ind: den er et sandt overflødighedshorn af liflig rød frugt og bær; rabarber, hindbær, brombær, tranebær.

Citadelle Rouge er ikke tilsat noget efter destillationen. Ingen sukker, farve, smag eller frugt. Smagen er udelukkende resultatet af destillationen med rigelige mængder bær og rabarber, foruden de sædvanlige Citadelle-botanicals som viol, mandel og selvfølgelig enebær.

Farve: Klar som krystal.
Duft: Man er ikke i tvivl om at det er gin, men enebær deler spotlightet med hindbær, brombærlikør, og en helt klar, lidt nostalgisk note af tivolistang. Det er næsten som at være barn og træde ind i en slikbutik – bare uden det kunstige.
Smagsnoter: Lækkert cremet på tungen med en fin naturlig sødme. Alkoholen er fantastisk blød og integreret, og skovbærnoterne skyller ind i en lind strøm. Slutter tørt, friskt og elegant.

Serveringsforslag: Den perfekte servering er i en gin & tonic pyntet med et lille stykke rabarber (fx skåret tyndt med en kartoffelskræller). Den kan selvfølgelig også indgå i andre klassiske gindrinks, hvor sommerstemningen lige skal løftes lidt.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk