Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Eau de vie er oprindeligt fransk, betyder ordret ”livets vand” og kan betegnes som frugtbrandy. Hvor grappa er lavet på vindruer, er eau de vie lavet på andre typer frugt – du kan finde begge dele hos os i Slagelse Vinkompagni. Selvom eau de vie er et fransk udtryk, så produceres frugtdrikken også i mange andre lande under andre navne som absint og den danske version - brændevinen. Hos Slagelse Vinkompagni sælger vi dansk brændevin lavet på kirsebær fra Aqua Vitae Sydfyn – et destilleri som har specialiseret sig i eau de vie. Hvis du er mere til den franske eau de vie, så finder du også disse hos os, f.eks. i en udgave lavet på pære med en ægte pære i flasken! Kontakt os eller kig ind i butikken for yderligere vejledning af vores professionelle personale om dit næste eau de vie-køb.

Sorter resultater:

Eau-de-Vie fra Frankrig lavet på Williams pære. 70 cl. med en ægte pære i flasken.
559,00 DKK
Eau de Vie fra Jean Becker, destileret på Hindbær. 45% alk. - 50 cl. flaske
299,00 DKK
Eau de Vie lavet på pære. 45% alk. 50 cl. flaske
299,00 DKK
Dansk kvalitets brændevin. "Kirsebær" brændt på Stevnsbær-surkirsebær fra Horne ved Fåborg - den er virkelig god og MEGET kirsebæret på den gode måde. Som de øvrige produkter fra Aqua Vitae Sydfyn er flaskerne signeret og nummereret, så man på Aqua Vitae Sydfyn 's hjemmeside kan læse nærmere om oprindelse og anvendt frugt i de enkelte brændevine.
225,00 DKK
Dansk kvalitets brændevin. ""Kirsebær Ratafia" krydderbrændevin pæ 35% lavet på basis af opskrift fra en kogebog fra 1852. Frugtbrændevin tilsat økologisk kirsebærsaft, brun farin, nelliker og kanel; sødlig smag - som mange nok vil kalde "julet" (nelliker og kanel) - der gør den egnet til at drikke som en likør eller til dessert. Som de øvrige produkter fra Aqua Vitae Sydfyn er flaskerne signeret og nummereret, så man på Aqua Vitae Sydfyn 's hjemmeside kan læse nærmere om oprindelse og anvendt frugt i de enkelte brændevine.
225,00 DKK
Lækker blød Grappa lavet på 100% friskpresset Muscat druer, som bliver distilleret til 40% alk. Den har en frugtagtig fyldig smag af fersken og abrikos, kombineret med en varm og lang eftersmag. En kasse indeholder 6 flasker - 50 cl. 40 % Alkohol.
248,00 DKK
Grappa di Amarone - Cellini 38% alk. Klassisk Grappa som er fadlagret. En fed og fyldig "Amarone" grappa, som er perfekt til afslapning efter et godt måltid. En kasse indeholder 6 flasker - 50 cl. 38 % Alkohol.
279,00 DKK
Hapsburg Classic er en stærk Absinthe, som fortyndes med vand. Kort fortalt er absinthe - en aromatisk tør og alkoholdrig urtedrik. Den indeholder anis, den notoriske malurt samt forskellige bestandele så som kryddernellike og kanel. Smagen af absint er præget af anis, som også kendes fra f.eks. Ouzo og Pastis. Det giver en lakridsagtig smag og bevirker, at drikken bliver uklar, når den spædes op med vand - et fænomen, der på fransk kaldes "louche". Malurten giver dog absinten en let bitter aroma, som ikke findes i andre anisdrikke. Absint krydres ofte med sukker. En kasse indeholder 6 flasker - 50 cl. 72,5% Alkohol.
299,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler