Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Chile ligger i Sydamerika og grænser op til Argentina, Bolivia og Peru. Det er det 8. største vinland i verden. For mange er det primært de billige hverdagsvine, de kender fra Chile. Vinene er bløde og fyldige med smag af moden frugt. Chile er dog langt mere end billige og modne vine, og generelt får man da også en god vinoplevelse med Chilenske vine. Mange europæiske vinmagere har hjulpet med at fremstille vine, der falder i Europæeres smag. Den bedste vinregion i Chile er Valle del Maipo og de mest udbredte hvidvins druer i Chile er: Chardonnay, Sauvignon Blanc og Gewürtztraminer.

Vores populære Chilenske vinhus Morandé blev i 2010 udnævnt til ”Winery of the Year” for 4 gang af det prestigefyldte Amerikanske Magasin – Wine & Spirits. Morandé er dermed iblandt top 100 over verdens bedste vingårde og tilbyder vine i fem forskellige niveauer inklusive nogle meget populære hvidvine.

Sorter resultater:

*** Lækker Chardonny hvidvin til små penge! Denne smukke Chardonnay har en sprød gul, grønlig farve. I næsen finder du intense, tropiske aromaer såsom ananas, citrus frugter og bananer. I ganen er vinen intens og frisk med mineralske noter samt et behageligt og velafbalanceret syreindhold. Vinen er uden fadsmag. Den er en perfekt ledsager til fisk, skaldyr og stærke oste.

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)
Top hvidvin fra de bedste vinmarker i Chile. Vinen har en bleggul/strågul farve og lyser som hvidguld. Dens aroma er af honning og orange-blomster, blandet med modne frugter i sukkerlage samt en anelse træ aroma, der giver vinen en vis kompleksitet og elegance. Den føles frisk i munden - med saftig syre, bliver mere kompleks med et par noter af grapefrugt og honning, som gør den både elegant og charmerende. Den har et godt lagrings potentiale.
129,00 DKK 189,00 DKK (spar 60,00 DKK)
* VALUE FOR MONEY - TOP KVALITET I HVIDVIN. Morandé laver noget af Chiles bedste hvidvin. Vinen har en flot lysegul farve med grønne nuancer og en aroma af tropiske frugter kombineret med noter af vilde mineraler og blomster. Smagen er med frisk frugt, en funklende syre samt en elegant og afbalanceret krop. Der er en rig mineralholdig jord og et lunt middelhavsklima, hvilket gør det muligt at producere druer med en karakteristisk friskhed.
59,95 DKK 79,00 DKK (spar 19,05 DKK)

* VALUE FOR MONEY - GEWÜRZTRAMINER I TOP KVALITET. En flot korngul vin med gyldne nuancer, meget intens og aromatisk, klassisk som man finder Gewürstraminer i dens "Hjemegn" Alsace. Den første kontakt i munden er meget fyldig og velsmagende. En flot finish med en tilpas tørhed men frisk aromatisk sødme i eftersmagen. Vinen er perfekt til meget krydrede retter.

79,00 DKK 99,95 DKK (spar 20,95 DKK)

VALUE FOR MONEY - MORANDE´S TOP KVALITET. Morandé Reserva Pinot Grigio er en vin med en svag gul farve med grønne nuancer. Den har en pragtfuld aroma af grønne æbler, blomster og citrusfrugter. I munden fornemmes en god krop og struktur, frisk frugt samt en lækker og elegant balance mellem svag sødme og friskhed. Vinen er velegnet som aperitif og som ledsager til hvidt kød og charcuteri.

79,00 DKK 99,95 DKK (spar 20,95 DKK)
En meget lækker frisk hvidvin, med nuancer af lime og sprødhed. Velegnet til lyse retter, fisk, kylling, salater, pasta, og buffet. Sælges kun til HoReCa
89,00 DKK

***** VALUE FOR MONEY - TOP KVALITET. Morandé laver noget af Chiles bedste hvidvin.

Vinen er flot lys gul med toner af sommerfriske frugter. Den har en spændende aroma, der minder en om bærfrugt, ferskner, pærer i sirup, galia melon og ristede hasselnødder. Smagen er en sensation i sig selv med sødme af kandiseret frugt, papaya og fersken, "blended" med grape frugtens syre og friskhed. Morandé Pionero Chardonnay er en vin med god krop og fylde, og en fin balance, der sluttes af i en i en lang eftersmag.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

VALUE FOR MONEY - MORANDE´S TOP KVALITET. En super lækker Chardonnay, som gennem tiden har modtaget mange fine bedømmelser. Vinen har en fremragende aroma, der byder på tropiske frugter, mango, passions frugt og ananas med en delikat "parfume" af vanilje og ristede kastanjer. Den har en god krop og fylde, er velafbalanceret og kraftig med en lang frisk og vedholdende eftersmag.

79,00 DKK 99,95 DKK (spar 20,95 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler