Vilarnau Cava Brut Rosé Reserva Bio Økologisk
Bemærk: Jule- og Nytårsvin kan ikke nå at komme frem nu.
Vi sender derfor først igen d. 02. januar.
Rigtig glædelig jul og godt nytår.
Vilarnau Cava Brut Rosé - Bio (Økologisk) *Virkelig kvalitets Cava, på et blend af den lokale Trepat og den knap så lokale Pinot Noir, der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.
Cava Vilarnau er økologisk og vegansk.
***** 90 POINT AF DECANTER !! TOP !!
Andenpladsen af bedste Cava ved “The Champagne and Sparkling Wine World Championships 2019”
- Denne her fik første pladsen 'Vilarnau Cava Brut Reserva'
Vinens smukke farve opnås via 26 timers maceration på drueskallerne, hvorefter mosten gærer køligt for at fange de frugtige og blomstrede elementer i mosten. Et restsukkerindhold på 10 g/liter giver en flot balanceret vin, der er tør uden at støve. Aromamæssigt er vi i det røde bær segment med læskende hindbær og jordbær, der har let cremet fylde og særdeles højt "charme-tal".
Vilarnau Cava Brut Rosé er ikke blot en glimrende aperitif, men faktisk også en rigtig god madledsager. Nyd den eksempelkvis til en krafig fiskeret, til en fiske eller skaldyrssuppe med middelhavstemperament eller til en mad med røget laks.
Nydes af ikke for små glas ved en temperatur på 6-8 grader.
5***** (ud af 5) i vinavisen. Test citat:
Blød og lækker mousserende rosé med en fin sødme - og bestemt ikke den smag af syltetøj, man finder i nogle roséer. Med sine krydrede toner er den fortræffelig til mad. Vinen er lavet på den lokale drue Trepat samt Pinot Noir.
En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.
Castell de Vilarnau skabtes i 1948 som en lille producent, men har siden 1982 været en del af Gonzáles Byass-gruppen.
Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoia´s højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af Cava'er.
Slagelse VinKompagniMiddelfartvej 2, 4200 Slagelsetlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dkslagelsevinkompagni.dk |