Populær
-12%

Licor 43 - mild og blød likør af 43 naturlige ingredienser

199,00DKK 225,00DKK (spar 26,00DKK)
Model/varenr.: 999 1405

Licor 43 - mild og blød likør af 43 naturlige ingredienser

Licor 43 er sammensat af 43 nøje udvalgte naturlige ingredienser, hvoraf de fleste er frugt og aromatiske urter, deriblandt citrusfrugter og vanilje, der giver en mild, blød og rund smag. Nogle foretrækker at drikke deres Licor 43 "on the rocks" (ren med is i og til en god kop kaffe). Mens professionelle bartendere i flere år har anvendt Licor 43 som den "hemmelige ingrediens", der tilfører en lang række drinks og cocktails et karakteristisk twist og afrunder den sprittede smag fra anden alkohol. Den alsidige og lettilgængelige smag har sikret Licor 43 førstepladsen som Spaniens mest eksporterede likør.

Licor 43 lægger op til kreativitet og åbner op for mange muligheder. En hyggeaften med vennerne, fest, velkomstdrinks, cocktailparty eller bare lyst til en lækker afslutning på middagen eller ud på de små timer. Med den raffinerede spanske Licor 43 i huset er der åbnet op for en verden af spændende drinks, cocktails, shots og overraskende smagsoplevelser til enhver lejlighed. Prøv dig frem og find dine egne favoritter eller gå på opdagelse i de velafprøvede, populære opskrifter.

Med Licor 43 kan du let og hurtigt lave noget lækkert med det, du i forvejen har i huset, hvad enten der er tale om juice, sodavand, kaffe, te, mælk, piskefløde eller anden spiritus. Kun fantasien sætter grænser. Her er nogle få forslag, så må du selv eksperimere videre:

Ruby 43 - Rubinrød og raffineret
1 del Licor 43, 3 dele tranebærjuice og 1 stænk limesaft blandet i et glas med isterninger. Flot og forfriskende.

Cuba Libre 43 - Retro rom og cola med et twist:
1 del Licor 43, 1 del rom og 3 dele cola blandes i et glas med isterninger. Oplev, hvordan Licor 43 tager 'spritten' af rommen og tilfører et skønt strejf af vanilje og citrus.

En flaske indeholder - 70 cl. - 31 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk