Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Nedenfor finder du vores sortiment af rosévine fra Australien, der længe har haft ry for deres delikate varianter. Er du for eksempel ude efter en frisk og saftig rosévin fra det sydøstlige Australien så er du kommet til det rette sted. Vi fører blandt andet den fabelagtige Coral Coast Shiraz Rosé, der med dens sødmefulde smagsnuancer af jordbær, er oplagt til langt de fleste måltider. Uanset om du er ude efter en variant der komplimenterer en pastaret, grillet fisk, salat eller kylling, vil Shiraz Rosé utvivlsomt falde i god jord. Australsk rosévin kan naturligvis også nydes for sig selv, for eksempel i selskab med gode venner og til særlige lejligheder. Besøg vores butik i Slagelse og bliv guidet af en af vores erfarne medarbejdere, eller find hvad du skal bruge her på siden og få dine produkter leveret direkte til døren. Har du spørgsmål vedrørende en særlig variant, er vi altid glade for at høre fra dig.

Sorter resultater:

* En frisk, frugtrig og let sødmefuld Rosévin, fra den syd-østlige del af Australien. Du vil smage søde røde bær og jordbær i en generøs og saftig stil. Vinen smager dejligt eller sammen med lette måltider såsom kylling, salater, pasta, en buffet eller grillet fisk. Er perfekt til enhver lejlighed i utide.

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Vinaceous Tempranillo * Fantastisk fyldig, lækker og frisk Rosevin, der har fået 91 POINTS by James Halliday in Australian Wine Companion 2017 Edition. Denne rosé tilhører den nye bølge af seriøse Australske Rosévine - der er lidt lysere og med fokus på det krydrede.Til dette er Tempranillo druen at foretrække. Den giver attraktive krydrede frugtaromaer, men med en lakrids lignende smag.

99,95 DKK 179,95 DKK (spar 80,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler