Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Nedenfor finder du vores sortiment af rosévine fra Australien, der længe har haft ry for deres delikate varianter. Er du for eksempel ude efter en frisk og saftig rosévin fra det sydøstlige Australien så er du kommet til det rette sted. Vi fører blandt andet den fabelagtige Coral Coast Shiraz Rosé, der med dens sødmefulde smagsnuancer af jordbær, er oplagt til langt de fleste måltider. Uanset om du er ude efter en variant der komplimenterer en pastaret, grillet fisk, salat eller kylling, vil Shiraz Rosé utvivlsomt falde i god jord. Australsk rosévin kan naturligvis også nydes for sig selv, for eksempel i selskab med gode venner og til særlige lejligheder. Besøg vores butik i Slagelse og bliv guidet af en af vores erfarne medarbejdere, eller find hvad du skal bruge her på siden og få dine produkter leveret direkte til døren. Har du spørgsmål vedrørende en særlig variant, er vi altid glade for at høre fra dig.

Sorter resultater:

Vinaceous Salome Tempranillo Rose - 2018

Vinaceous Salome Tempranillo ***** Fyldig, lækker og frisk Rosevin på druen Tempranillo..

* ”FIVE STAR” Producer Rating for ”Outstanding Winery capable of producing wines of very high quality, and did so this year. Will usually have at least two wines rated at 94 points or above. 

Denne rosé tilhører den nye bølge af seriøse Rosévine, der nu spirer tværs over Australien, milevidt fra den simple, søde, konfekture Rose, der har domineret markedet i de sidste 10 år. Salome er inspireret af vine fra det sydlige Europa, der er lysere i farven end de fleste australske Rose og mere fokuseret på det krydrede snarere end det sødlige frugtudtryk. Til dette formål er Tempranillo druen at foretrække - mindre åbenlyst frugtagtig end de traditionelle Shiraz, Merlot eller Cabernet sorter, der almindeligvis anvendes i Australske Rosévine. Tempranillo giver attraktive krydrede frugtaromaer, men med en lakrids lignende smag i ganen. Vinen er gæret tør og afhænger ikke af restsukker i midten af ganen men kun på kvaliteten af frugtsmagen.

Vinen har en lys fluorescerende pink farve, en opløftende bouquet af kirsebærblomster, jordbær og moskus, der fryder ganen med frugt sødme med en smuk, sprød afslutning, der inviterer til en tår mere. Salome er ligesom andre rosévine ideel til ukomplicerede festlige lejligheder, men har samtidig en ekstra smag og struktureret kompleksitet, så den kan gøre sig til med mere seriøse lejligheder og sammen med måltider som pizza, tomat baseret pasta, lys kød og krydret, grillet kylling.

En kasse indeholder 12 flasker 75 cl - 12,5 % Alkohol.

119,95DKK 179,95DKK (spar 60,00DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler