Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Rock-nomaden MIKE TRAMP er en sanger i højeste gear. Med sine 43 år i Rockens tjeneste så fortjener Mike Tramp sin egen vin. Rockens Highway Man har lavet sin egen vin i samarbejde med Slagelse Vinkompagni.

Michael Trempenau blev født i Danmark, og voksede op på Vesterbro med sin mor, der var enlig, og sine to brødre, Dennis og Kim. Mike startede sin musikalske karriere i den købehavnske ungdomsgruppe - Vesterbro Unddomsgård. Gruppen udgav deres første album i 1974: Vi lever på Vesterbro. Senere var han forsanger i populære danske popband Mabel, der indspillede 4 albums. De var populære i både Danmark og Spanien, hvor Mike havde en status som "teen idol". I 1978 vandt Mabel det danske Melodi Grand Prix med sangen Boom Boom og repræsenterede dermed Danmark i Europæisk Melodi Grand Prix, her opnåede Mabel en 16. plads ud af 20 deltagende lande. Mabel flyttede til New York City i slutningen af 1970'erne, men blev kort efter opløst. Dernæst mødte Mike Tramp, Vito Bratta og de startede White Lion, som blev opløst i 1992.

Så startede Mike rockbandet Freak of Nature, der udgav tre albums sammen. Mike organiserede i 2005 en gruppe musikere, der kaldte sig Tramp's White Lion og kun spillede White Lion-sange. Gruppen turnerede rundt i 2005 og udgav en dobbelt live-CD med titlen Tramp's White Lion: Rockin' In The USA. I november og december 2006 turnerede Tramp's White Lion i Europa sammen med det britiske band Crimes of Passion, men turneen blev aflyst efter koncerten i Belgien på grund af sygdom. I sommeren 2007 turnerede White Lion i USA og på to europæiske festivaler. De indspillede et helt nyt studiealbum med titlen " Return of the Pride", der blev udgivet den 14 marts 2008.

Senest deltog Mike Tramp i TV2-programmet AllStars herhjemme, hvor han var leder af et af korene og konkurrerede om hovedpræmien på 250.000 kr. til et velgørende formål. Koret Tramp AllStars, samlede Mike i Stenløse, fordi Mabel boede i Stenløse i slutningen af 70'erne. I AllStars nåede Tramp AllStars helt til finalen, men måtte se sig slået af Bamse.

Mike er i dag gift med den indonesiske skuespillerinde Ayu Azhari. Han har tre børn: Dylan, Isabelle og Lennon. 

Sorter resultater:

MIKE TRAMP - NOMAD Premium Lodi Old Vine Zinfandel 2018. Rock-nomaden MIKE TRAMP. En sanger i højeste gear, med Mikes 43 år i Rockens tjeneste.. Intet vin kunne være bedre at skåle med Rockens Highway Man - Mikes egen vin. Vi kan allerede mærke den bliver en Stor sællert!!

En suveræn Zinfandel Premium blend med 83% Zinfandel Old Lodi og tilsat 7 forskellige Italienske drue typer, en vin på højt plan som er meget tiltalende blød modenhed, saftfuld, frugtrig, mørke blommer, sorte kirsebær, brombær og fyldig vin fra Lodi i Californien US!

OUTSTANDING LÆKKER VIN! *****

NOMAD er perfekt ledsaget af Mike Tramps ultimative Best of musik. Skål!

Vinens druer i NOMAD OLD ZINFANDEL er født og produceret på en af de bedste og mest anerkendte vingårde i Lodi USA – Lange Twins. Vinens udstyr er dansk designet i samarbejde med Mike, som illustrerer hans nomade gennem sin tid i musikkens verden!

Uanset hvad.. vil denne Premium vin være sikker på at efterlade behagelig smag til Mike Tramps musik.. * TOP!

Nyd også denne vin til grillbøf, vildt, gris, buffet, samt til ren meditation.

Servering ved 16 - 18 grader

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15 % Alkohol

TEST:

***** Vurdering 4,8 på VIVINO

* Suveræn Zinfandel.. 83% iblandet Lodi Zin Old og tilsat 7 primært Italienske druer, fruitforward Zin på højt plan, meget tiltalende og pleasant.

***** 90 Point Wine Spectator - Samme vin med original etiket fra Lange Twins.

Storytelling::

Lidt og meget om Mike Tramp og en fantastisk rejse i livet:

https://www.youtube.com/watch?v=NN2Z9QDp31k 

Top!

69,95DKK 109,95DKK (spar 40,00DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler