Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Rock-nomaden MIKE TRAMP er en sanger i højeste gear. Med sine 43 år i Rockens tjeneste så fortjener Mike Tramp sin egen vin. Rockens Highway Man har lavet sin egen vin i samarbejde med Slagelse Vinkompagni.

Michael Trempenau blev født i Danmark, og voksede op på Vesterbro med sin mor, der var enlig, og sine to brødre, Dennis og Kim. Mike startede sin musikalske karriere i den købehavnske ungdomsgruppe - Vesterbro Unddomsgård. Gruppen udgav deres første album i 1974: Vi lever på Vesterbro. Senere var han forsanger i populære danske popband Mabel, der indspillede 4 albums. De var populære i både Danmark og Spanien, hvor Mike havde en status som "teen idol". I 1978 vandt Mabel det danske Melodi Grand Prix med sangen Boom Boom og repræsenterede dermed Danmark i Europæisk Melodi Grand Prix, her opnåede Mabel en 16. plads ud af 20 deltagende lande. Mabel flyttede til New York City i slutningen af 1970'erne, men blev kort efter opløst. Dernæst mødte Mike Tramp, Vito Bratta og de startede White Lion, som blev opløst i 1992.

Så startede Mike rockbandet Freak of Nature, der udgav tre albums sammen. Mike organiserede i 2005 en gruppe musikere, der kaldte sig Tramp's White Lion og kun spillede White Lion-sange. Gruppen turnerede rundt i 2005 og udgav en dobbelt live-CD med titlen Tramp's White Lion: Rockin' In The USA. I november og december 2006 turnerede Tramp's White Lion i Europa sammen med det britiske band Crimes of Passion, men turneen blev aflyst efter koncerten i Belgien på grund af sygdom. I sommeren 2007 turnerede White Lion i USA og på to europæiske festivaler. De indspillede et helt nyt studiealbum med titlen " Return of the Pride", der blev udgivet den 14 marts 2008.

Senest deltog Mike Tramp i TV2-programmet AllStars herhjemme, hvor han var leder af et af korene og konkurrerede om hovedpræmien på 250.000 kr. til et velgørende formål. Koret Tramp AllStars, samlede Mike i Stenløse, fordi Mabel boede i Stenløse i slutningen af 70'erne. I AllStars nåede Tramp AllStars helt til finalen, men måtte se sig slået af Bamse.

Mike er i dag gift med den indonesiske skuespillerinde Ayu Azhari. Han har tre børn: Dylan, Isabelle og Lennon. 

Sorter resultater:

MIKE TRAMP - NOMAD Premium Lodi Old Vine Zinfandel 2017. Rock-nomaden MIKE TRAMP... En sanger i højeste gear, med Mikes 43 år i Rockens tjeneste.. Intet vin kunne være bedre at skåle med Rockens Highway Man - Mikes egen vin. Vi kan allerede mærke den bliver en Stor sællert!!

En suveræn Zinfandel Premium blend med 83% Zinfandel Old Lodi og tilsat 7 forskellige Italienske drue typer, en vin på højt plan som er meget tiltalende blød modenhed, saftfuld, frugtrig, mørke blommer, sorte kirsebær, brobær og fyldig vin fra Lodi i Californien US!

OUTSTANDING LÆKKER VIN! *****

NOMAD er perfekt ledsaget af Mike Tramps ultimative Best of musik. Skål!

Vinens druer i NOMAD OLD ZINFANDEL er født og produceret på en af de bedste og mest anerkendte vingårde i Lodi USA – Lange Twins. Vinens udstyr er dansk designet i samarbejde med Mike, som illustrerer hans nomade gennem sin tid i musikkens verden!

Uanset hvad.. vil denne Premium vin være sikker på at efterlade behagelig smag til Mike Tramps musik.. * TOP!

Nyd også denne vin til grillbøf, vildt, gris, buffet, samt til ren meditation.

Servering ved 16 - 18 grader

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15 % Alkohol

TEST:

***** Vurdering 4,8 på VIVINO

* Suveræn Zinfandel.. 83% iblandet Lodi Zin Old og tilsat 7 primært Italienske druer, fruitforward Zin på højt plan, meget tiltalende og pleasant.

***** 90 Point Wine Spectator - Samme vin med original etiket fra Lange Twins.

Storytelling::

Lidt og meget om Mike Tramp og en fantastisk rejse i livet:

https://www.youtube.com/watch?v=NN2Z9QDp31k 

Top!

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 109,95 DKK (spar 40,00 DKK)

MIKE TRAMP - NOMAD Premium Lodi Old Vine Zinfandel 2017 - 3 Liter flaske... Rock-nomaden MIKE TRAMP... Intet vin kunne være bedre at skåle med Rockens Highway Man - Mikes egen vin.

* Vinen er håndtappet og har kun en holdbarhed på 3 måneder fra aftapning. Denne store flaske kan bruges til Gimmick vin eller som samle opjekt!

Zinfandel Premium blend med 83% Zinfandel Old Lodi og tilsat 7 forskellige Italienske drue typer, en vin på højt plan som er meget tiltalende blød modenhed, saftfuld, frugtrig, mørke blommer, sorte kirsebær, brobær og fyldig vin fra Lodi i Californien US!

Vinens druer i NOMAD OLD ZINFANDEL er født og produceret på en af de bedste og mest anerkendte vingårde i Lodi USA – Lange Twins. Vinens udstyr er dansk designet i samarbejde med Mike, som illustrerer hans nomade gennem sin tid i musikkens verden!

Denne Premium vin være sikker på at efterlade behagelig smag til Mike Tramps musik..

Nyd også denne vin til grillbøf, vildt, gris, buffet, samt til ren meditation.

Servering ved 16 - 18 grader

En kasse indeholder 6 flasker - 300 cl. 15 % Alkohol

295,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler