Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Rom er ikke længere en drik, man kun forbinder med rom og cola. I dag fås mange forskellige kvalitetsrom, som sagtens kan nydes alene eller sammen med en kop kaffe og et stykke sødt. Rommen stammer fra Sydamerika og er lavet på sukkerrør, og det varme klima, den bliver fremstillet i, gør, at lagringsprocessen er markant hurtigere end ved f.eks. cognac. Selvom alkoholprocenten i rom ligger næsten lige så højt som i andet spiritus – f.eks. whisky og gin - så har rommen en mere sød smag, og er derfor ofte også nemmere at begynde at drikke.  Rommen nydes dog på samme måde som en god whisky – ved stuetemperatur og gerne i et tulipanformet glas. Hos Slagelse Vinkompagni finder du et stort udvalg af rom i mange forskellige prisklasser og med stor variation i smagen, og vores personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde en god rom til kaffen eller desserten.

Sorter resultater:

Spiegelau Rom Snifter Glas 15 cm/17 cl. Spiegelau glassene er af meget høj kvalitet og fremstår i elegant design, hvorfor de er yderst efterspurgte

149,00 DKK 158,00 DKK (spar 9,00 DKK)
Ron Millonario Solera 15 år Reserva Especial 40%. Ja, hvem husker ikke ?den rom i basten? tilbage i år 2000 hvor Ron Z. første gang landede i Danmark? Og som siden har trukket danskerne til rom i en grad alle har været overrasket over. I Peru findes en rom der ligner den gl. version af Ron Z. Det er Ron Millonario - en Solera på 15 år. Som altid er smagen på rommen som den skal være når MAC Y fører den i marken. Sammenlignet med Ron Z. - og det føles helt naturligt at gøre det - ja, der står denne rom distancen klart. En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 40% Normalpris pr. flaske kr. 450.00
399,00 DKK

*** Slagelse VinKompagni har igen i år udvalgt deres helt egen Plantation Rom og i år endda hele 2 af slagsen i forskellige prisklasser. Denne rom stammer fra Trinidad og er nøje udvalgt af vores "rommand" Kim Christensen, da han i foråret 2015 var på studietur til Caribien. Det er en ædel, single cask rom fra Trinidad, med muscat-wine finish. I duften og smagen fornemmes honningbrød, chokolade, orange og støvede mørke krydderier. I eftersmagen kommer krydrede toner af egefad, sødmefuld vin og honning. Det er en UNIK ENKELTFADSAFTAPNING, der på magisk, fuldendt og unik vis udtrykker Maison Ferrands ypperligste know-how i fremstilling af exceptionel rom. Maison Ferrand udvælger enkelte romfade med særlig fin karakter og efterlagrer dem på unikke dyrbare fade i Ferrands gamle kældre. Single Cask aftapningernes smagsrigdom indbyder til en uovertruen rejse ind i den tropiske romverden. En flaske indeholder 70 cl. - 43,5 % Alkohol.

595,00 DKK 695,00 DKK (spar 100,00 DKK)
Den ultimative oplevelse er baseret på en rom modnet i lang tid på egetræsfade. Særlig struktur i smagen, mørk rav, dybde og kompleksitet. Fyldig rom med en speciel aroma, ideel til at nyde alene eller sammen med is.
325,00 DKK 345,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Plantation 3 Stars rum er en blanding af rom fra Jamaica, Barbados og Trinidad. Heraf har nogle fået op til 12 års fadlagring og er efterfølgende blevet filtreret gennem kul, hvilket trækker det meste farve ud af rommen. En super flot rom som er klar med et gyldent skær. I duften er der en let citrusfrugt og mango med noter af vanilje.Smagen byder på en krydret smagsnuance af sukkerrør og vanilje støtter en meget fyldig og ren smag. Denne rom er meget alsidig når den optræder som ingrediens i cocktails. Den giver elegance og renhed i en Daiquiri, men fylde og sødme i en Mojito. En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 41,2% Alkohol
189,00 DKK 219,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Fineste Sloera Rom 15 års, fra Den Dominikanske Republik. Esclavo betyder slave på spansk og er navngivet for at hylde de mennesker der har betalt den højeste pris for at vi i dag kan nyde denne fantastiske drik. Rommen har en flot mørk rav farve. Den er sød og blød med smag af vanilje, karamel, honning og kanel med en lang og mild krydret eftersmag.
399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)
* Finest Demera Rom 12 års fra Guyana... Denne mørke rom fra Guyana er det man forstår ved rigtig rom. Den er fyldt af karakter, men er afrundet superb med masser af sødme, fra de mørke sukkrør. Balancen er unik, og lige ved denne alder er El Dorado rommen svær at slå. Fra det tidligere Britisk Guyana kommer denne rom, som førhen var en del af flådens rom.
289,00 DKK 325,00 DKK (spar 36,00 DKK)

English Harbour 5 Years Old tælles blandt de absolut bedste rom der overhovedet produceres. Og udmærkelser og anerkendelser er de seneste år regnet ned over English Harbour 5 Years Old, der i dag regnes for en af verdens allerbedst producerede rom - og det er klart den billigste af de bedste. English Harbour 5 Years Old er IGEN kåret som den bedste rom ? denne gang ved New York World Spirits Competition 2011, hvor rommen naturligvis også fik; ?Gold Medal En kasse indeholder 6 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol

299,00 DKK
STROH ROM 80% Alkohol - I året 1832 påbegyndte Sebastian Stroh produktionen af likører. Strohs popularitet var en kendsgerning og virksomheden blev snart internationalt kendt.
199,00 DKK
Lagret på egetræsfade i 10 år. En flot gylden farve, med en frisk citrus duft krydret med blomster og frisk egetræ. Smagen er fyldig med hint af Orange, vanille og sødme. En lækker ren og elegant rom. En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 40 % alkohol.
349,00 DKK
Barbados 2000. Lagret 9 år i "refill Bourbon barrels". 100 % kolonne destillation. Blend af 2 specifikke cuvées fra 2 distillerier. Fyldig og klassisk Barbados rom. En elegant smag af vanille og ananas. Mørk krydret sødme, egetræ og lidt røg hen imod slutningen. Fyldig og cremet afslutning. Rommen lagrer i "refill Bourbon barrels", hvilket giver en fyldig og karakterfuld smag. En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 42 % Alkohol
365,00 DKK
Plantation Jamaica 2000 - Lagret 8 år i "first select Bourbon barrels". Blend af kolonne og Pot Stills destilleret rom. Jamaica er kendt for at lave en kraftig type rom med meget smag. Stor fylde og sødme. I duften er der frugt med ristede banan og kokos. Den har stor fylde og sødme med eg er kendt for at lave en kraftig type rom med meget smag. Denne rom, med sin komplekse og rige karakter er ingen undtagelse. En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 42 % Alkohol Duft: . Smag:
365,00 DKK
Lækker rom fra Barbados, som har 5 års lagring på bourbon fade. Farve: Glødende kobber. Duft: Vanilie, fudge og moden banan. Smag: Vanilie, bagt banan, kokos og tørrede frugter. Kommentar: En utroligt fed, fyldig og blød rom. Alle vil kunne lide denne rom. En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 40 % Alkohol
225,00 DKK 245,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Rom i verdensklasse. Plantation 20 Anniversary, denne unikke rom er lagret en del af tiden på små cognac fade hos cognachuset Pierre Ferrand på Chateau de Bonbonnet. Farve: Mørk mahogni.. Duft: Vanilje, tørrede frugter, kokos, banan, toffé, tropiske frugter og en anelse brændt fad Smag: Stor sødme dækker hele tungen med vanilje, banan og abrikos. Når sødmen fortager sig kommer der lidt moden frugt, eg samt en ufattelig blød og vedvarende afslutning.
499,00 DKK
Sød markant vanilje duft fra ægte vaniljestang. I smagen er vaniljen knap så dominerende men er med til at underbygge en flot fed og fyldig rom. Prøv den evt. til is. En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. - 43 % alkohol.
299,00 DKK
En mørk og fyldig rom, der giver en forfriskende sød og frugtagtig tone af ristet kaffe og nødder. En rom som man ikke bliver træt af, da den ikke er for sød. En kasse indeholder 6 flasker. 70 cl. - 45 % Alkohol.
499,00 DKK
Fantastisk blød og lækker Rom.. En ægte Cubaner... Overdådig rom med stor karakter. Legendario Elixir de Cuba er et generøst bekendtskab med kælende toner af ædel likør. Aftapningsstyrken på 34 % betyder at denne rom er utrolig lækker, blød og farligt let drikkelig. Legendario Elixir de Cuba kan nydes som en god cognac, "on the rocks" eller kold fra køleskabet.
285,00 DKK 295,00 DKK (spar 10,00 DKK)
Slagelse VinKompagni´s egen blend. Efterlagret på Rubyfade (portvin). La Reunion øst for Madagaskar i det Indiske Ocean producerer, lige som sine søster øer i Caribien, rom af fremragende karakter. Øen, som er en del af Frankrig, har fire romdestillerier som både producerer melasserom og sukkerjuicerom – Rhum Agricole. Fantastisk enkeltfadsaftapning - Kom og smag!
799,00 DKK
*** Legendario 15 års gamle Gran Reserva rom Anejo er toppen af Legendarios sortiment. Legendario Gran Reserva er en sjældenhed fra Cuba. Denne rom er modnet i 15 år i udvalgte egetræsfade, som gør den til utrolige overflod af masser af aroma. Produktion er kun 8300 flasker om året. En kasse indeholder 1 flaske - 40 % Alkohol 70 cl.
1.895,00 DKK 1.995,00 DKK (spar 100,00 DKK)
Legendario Anejo Blanco er en perfekt Legendario rom. Aromaen er domineret af vanilje og friske tropiske frugter. Smagen af Legendario Anejo Blanco præsenterer sig levende og komfortabel. Legendario Anejo Blanco rom er en harmonisk rom, der passer perfekt til at drikke rent, eller blande i cocktails eller drinks.
180,00 DKK 195,00 DKK (spar 15,00 DKK)

***** Top lækker blød, fed, karamel og smagfuld Rom ! Det er en tyktflydende 20-årig rom, der er skabt af Centenario Internacional i Costa Rica. Den er tiltænkt dem, der sætter pris på en sød rom med en rund finish, som man normalt kun oplever fra cognac af en vis kvalitet. 

495,00 DKK 695,00 DKK (spar 200,00 DKK)
Dette er ikke en storebror til Centenario 20 Años, nærmere en fætter. Knap så blød men masser af smag og duft. En anderledes gylden middelvej mellem 20 og 30 års Fundacion. Ron Centenario 25 Años Gran Reserva er en super premium rom fra Costa Rica. Lagret i op til 25 år i små amerikanske egetræsfade, der engang blev brugt til Bourbon. Denne Solera Rom er sød og elegant med en rig aroma af tropiske frugter, melasse, tobak, og eg. Smagen er blød med vanilje og sød frugtsmag ledsaget af sarte noter af træ og citrus. Farven er som mørk rav. En fantastisk rom. En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol.
829,00 DKK 899,00 DKK (spar 70,00 DKK)
Et sandt kunstværk indenfor rommens verden, hvor aromaer, farve og smag går op i en højere perfekt enhed. Nogle af de ældste tønder i destilleriet blev åbnet til denne rom. Her er alt fra Fundacion 20 års, bare meget mere af alt det gode. Blød, rund, fyldig, masser af smag og duft. Det hele bliver præsenteret i en flot og æstetisk flaske.
1.795,00 DKK 1.999,00 DKK (spar 204,00 DKK)
SPAR LIGE NU KR. 95,- PÅ LEGENDARIO GAVEÆSKE, DER INDEHOLDER: 1 flaske Legendario Añejo Blanco White Rom. Aromaen er domineret af vanilje og friske tropiske frugter. Smagen af Legendario Anejo Blanco præsenterer sig levende og komfortabel. Legendario Anejo Blanco rom er en harmonisk rom, der passer perfekt til at blande i cocktails eller drinks. En flaske indeholder 70 cl - 40 % alkohol. 1 flaske Legendario Elixir de Cuba 7 års Rom. Fantastisk blød og lækker Rom. Overdådig rom med stor karakter. Legendario Elixir de Cuba er et generøst bekendtskab med kælende toner af ædel likør. Aftapningsstyrken på 34 % betyder at denne rom er utrolig lækker, blød og farligt let drikkelig. Legendario Elixir de Cuba kan nydes som en god cognac, "on the rocks" eller kold fra køleskabet. Farve: Nøddebrun med smukt gyldent skær. Duft: Rosin, honning, orangefrugt og lys karamel og grovkornet vanilje. Smag: Tyktflydende og meget cremet smag af sirup, diskret rosinsaft, vaniljekorn og karamelrand med flødeskum. En flaske indeholder - 70 cl. 34% Alkohol. Normalprisen for de to flasker er kr. 490,-
395,00 DKK 490,00 DKK (spar 95,00 DKK)
SPAR LIGE NU KR. 145,- PÅ LEGENDARIO GAVEÆSKE, DER INDEHOLDER: 1 flaske Legendario Elixir de Cuba 7 års Rom. Fantastisk blød og lækker Rom. Overdådig rom med stor karakter. Legendario Elixir de Cuba er et generøst bekendtskab med kælende toner af ædel likør. Aftapningsstyrken på 34 % betyder at denne rom er utrolig lækker, blød og farligt let drikkelig. Legendario Elixir de Cuba kan nydes som en god cognac, "on the rocks" eller kold fra køleskabet. Farve: Nøddebrun med smukt gyldent skær. Duft: Rosin, honning, orangefrugt og lys karamel og grovkornet vanilje. Smag: Tyktflydende og meget cremet smag af sirup, diskret rosinsaft, vaniljekorn og karamelrand med flødeskum. En flaske indeholder 70 cl. - 34 % Alkohol. 1 flaske Legendario Ron Añejo Cuba 9 års rom. Den ultimative oplevelse er baseret på en rom modnet i lang tid på egetræsfade. Særlig struktur i smagen, mørk rav, dybde og kompleksitet. Fyldig rom med en speciel aroma, ideel til at nyde alene eller sammen med is. En flaske indeholder 70 cl - 40 % Alkohol Normalprisen for de to flasker er kr. 640,-
495,00 DKK 640,00 DKK (spar 145,00 DKK)

Rum Company er 3 tyske kammerater, som pga. af deres passion for Rom, startede firmaet i 2009. Deres passion strakte sig så langt, at de begyndte at finde og mixe/blende deres egen rom, og som deres priser beviser, er de ikke helt dårlige til dette. I 2011 vandt Rum Company Old Matinique sølv, i kategorien Agricole, ved German Rum Festival i Berlin. I 2012 vandt Rum Company Cocorange Old Rum, guld i kategorien Flavoured Rum, ved German Rumfestival i Berlin. Denne rom er som skabt til en god cigar. Den er blended af rom fra 3 år helt op til 25 år. Farven er mørk brun og den har kombinationer af forskellige aromaer fra cigarer sammen med karamel og melasse. Rommen har sin eget unikke karakter, hvor kraftfulde nuancer af tobak, mørk chokolade og engelsk lakrids vælter op i næsten og det samme er tilfældet med smagen. Og hvilken eftersmag - langvarig og behagelig! En helt fantastisk rom, som jo ikke er helt billig, men hver en krone værd! 70 cl. pr. flaske – 40% alkohol.

775,00 DKK

** Diplomatico er en blød, 12 års rom fra Venezuela. Rommen har en flot, mørk farve. Duften er blød, sød og mild med noter af kakao, frugt, toffee, fad samt skønne krydderier. I smagen er der god sammenhæng med duften, hvor den bløde sødme fylder munden. Der er noter af chokolade, karamel og en snert af appelsin i slutningen af den pæne eftersmag.

325,00 DKK 395,00 DKK (spar 70,00 DKK)
STROH ROM 80% Alkohol - I året 1832 påbegyndte Sebastian Stroh produktionen af likører. Strohs popularitet var en kendsgerning og virksomheden blev snart internationalt kendt. Allerede tilbage i året 1900 vandt Stroh udmærkelse ved Verdensudstillingen i Paris.
129,00 DKK
Denne likør kommer fra paradisøen Mauritius, der har en lang tradition for produktion af både rom og sukker. New Grove serien blev skabt i 2006 og er navngivet efter en lille by i den sydlige del af Mauritius. Denne New Grove Café likør er blandet med New Grove Plantation rom, og den består udelukkende af sukkerrør spiritus tilsat naturlig kaffeessens. Den har en flot farve med kobberrødt skær og en forførende duft af friskmalede kaffebønner med et strejf af chokolade og flødeskum. Denne silkebløde duft ledsages af en lækker og fræk smag af ristede nødder og kaffe. Nyd likøren med is i - som aperitif før maden eller som en lækker efter-måltidet-drink. En kasse indeholder 6 flasker 70 cl. 26 % alkohol.
349,00 DKK 379,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Cuba Rom 7 års.. En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40% Alkohol
275,00 DKK 299,00 DKK (spar 24,00 DKK)
Lavet til kendere af eksotiske drinks. Bermudez 151 med den store aroma og unikke smag bør være tilgængelig for enhver med kærlighed til cocktails. Etableret i 1852, kun 8 år efter Den Dominikanske republik opnåede selvstædighed.
325,00 DKK 375,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Ron Esclavo XO er nr. 3 i rom serien, der er produceret i den Dominikanske Republik. Rommen er sød og blød med smag af vanilje, karamel, honning og kanel, der afsluttes af en lang og krydret eftersmag. De ekstra procenter giver en ekstra power til smagen, der udfolder nuancerne på smukkeste vis.

499,00 DKK 545,00 DKK (spar 46,00 DKK)
Ron Esclavo 12 års er nummer 1 i rom serien, der er produceret i den Dominikanske Republik. Esclavo betyder slave på spansk og er navngivet for at hylde de mennesker der har betalt den højeste pris for at vi i dag kan nyde denne fantastiske drik. Rommen har en flot mørk rav farve. Den er sød og blød med smag af vanilje og karamel med en lang eftersmag. Den leveres i en fin gaveæske.
299,00 DKK 329,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Ron Esclavo XO Cask er nummer 4 i rom serien, der er produceret i den Dominikanske Republik. Esclavo betyder slave på spansk og er navngivet for at hylde de mennesker der har betalt den højeste pris for at vi i dag kan nyde denne fantastiske drik. Rommen er identisk med Esclavo XO, men med ekstra 23 % alkohol, så der i alt er 65 %.
625,00 DKK 675,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Et stærkt mix af en lækker rom fra Trinidad, Barbados og Belize, der har lagret på en kombination af nye Bourbontønder og gamle cognacsfade. En rom med masser af krydderier, sødme og dybde samt en blød og cremet afslutning. Lagringen på ekstra toastede fade giver en rund og kraftig smag med en god krydret karakter.

289,00 DKK 349,00 DKK (spar 60,00 DKK)

***** Ron de Jeremy er en exceptionelt balanceret rom fra Panama. Rommen byder på masser af sød, mørk flødekaramel, mokka, egetræ og meget modne tropiske frugter. Den har en mørk og krydret duft og er på alle fronter en pleaser. Rommen går meget sødt ind på læberne og fylder munden med en smooth og behagelig smag.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Et spændende og lækker Ron Esclavo gavesæt med 4 flasker fra Den Dominikanske Republik. Forskellige udgaver af Ron Esclavo og finde din fortrukne, eller brug den som en rom gave. Gaveæske indeholder følgende: Ron Esclavo 12 år Solera 40%, Ron Esclavo 15 år Solera 38%, Ron Esclavo XO 42% samt Ron Esclavo XO Cask Strength 65% 50cl.

549,00 DKK 599,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Rommen er en "small batch" produktion fra specielt udvalgte fade, der efterfølgende er blended af Master Blenders fra den Dominikanske Republik og Barbados. Det er et yderst elegant blend af Barbados rom, der har lagret dels på amerikanske og dels på franske egefade. Resultatet er en lækker sød og meget velsmagende rom.

325,00 DKK 365,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Slagelse VinKompagni har igen i år valgt at hjemtage en fantastisk enkeltfadsaftapning af den populære Plantation Rom. I år er det en BELIZE X.O. rom med Pierre Ferrand Cognac Selection des Anges Finish. Årets rom er en total konfektbombe med karamelsødme, mandelkonfekt, rørsukker, vanilje og kokosnød. Smagen er fed og lige til at tygge...  

569,00 DKK 649,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Plantation rom har igen i år har ændret på blendet i deres Black Cask Rum i forhold til  sidste år. Rommen er måske den bedste Black Cask blend til dato - bedøm selv!. Rommen fra Guyana er med til at give en dejlig varm og rig karakter med masser af lakrids og krydrede noter, mens Barbados rommen er dejlig sødmefuld og tilfører masser af kokos og abrikos. 

299,00 DKK 379,00 DKK (spar 80,00 DKK)
* Guldmedalje ved ISW 2015 i Tyskland. Cordial Rum er en blanding af rom fra Trinidad med lagring fra Sherry fade, samt rom fra Martinique, Jamaica og Nicaragua. Den endelige rom er efterfølgende lagret på egetræsfade og smagen er forbedre med ægte Bourbon Vanilla fra Mardagascar. Resultatet er en lækker rom, hvor smagen er præget af sødmefuld vanilje og en masse træfad. 
299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Ron Espero XO Extra Rom Anejo - Limitada er en unik blanding af hele 15 forskellige Solera og vintage rom, der er blended af rom, der er op til 18 år gammel. Rommen kommer fra destillerier fra Den Dominikanske Republik, Jamaica, Barbados, Guyana og Trinidad og er blended på Costa Rica. * NB! begrænset antal *

449,00 DKK 489,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler