Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Rom er ikke længere en drik, man kun forbinder med rom og cola. I dag fås mange forskellige kvalitetsrom, som sagtens kan nydes alene eller sammen med en kop kaffe og et stykke sødt. Rommen stammer fra Sydamerika og er lavet på sukkerrør, og det varme klima, den bliver fremstillet i, gør, at lagringsprocessen er markant hurtigere end ved f.eks. cognac. Selvom alkoholprocenten i rom ligger næsten lige så højt som i andet spiritus – f.eks. whisky og gin - så har rommen en mere sød smag, og er derfor ofte også nemmere at begynde at drikke.  Rommen nydes dog på samme måde som en god whisky – ved stuetemperatur og gerne i et tulipanformet glas. Hos Slagelse Vinkompagni finder du et stort udvalg af rom i mange forskellige prisklasser og med stor variation i smagen, og vores personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde en god rom til kaffen eller desserten.

Sorter resultater:

* Diplomatico Rum er udnævnt til Spirit Brand/Distiller of the Year 2018 i Wine Enthusiast's 2018 Wine Star Award Winners *. Diplomatico Reserva Exclusiva - 12 års Rom er en blød, 12 års rom fra Venezuela. Rommen har en flot, mørk farve. Duften er blød, sød og mild med noter af kakao, frugt, toffee, fad samt skønne krydderier. I smagen er der god sammenhæng med duften, hvor den bløde sødme fylder munden. Der er noter af chokolade, karamel og en snert af appelsin i slutningen af den pæne eftersmag. Rommen leveres i lille buttet, grønlig flaske i en flot gaveæske.

***** EKSTRABLADET - 93 Point
***** GULD Medalje - Spirits Business MASTER

Flasken indeholder 70 cl. og leveres i flot gaveæske - 40 % alkohol.


Fra Destilerias Unidas S.A. i Venezuela kommer mærket Diplomatico rum. Destilerias var oprindeligt et privatejet firma oprettet i 1938 af Alejandro Hernandez. Rommn bliver produceret og lagret i byen Ocumane. Siden er firmaet overtaget af flere forskellige, men i dag ejes det af Diago.

325,00 DKK 395,00 DKK (spar 70,00 DKK)

Er du til lækker og velsmagende rom, så er ROM Julekalender - The Original 1423 - med 24 forskellige Rom, lige sagen.  BESTIL NU - der er meget begrænset antal!

Julekalenderen indeholder:   24 FORSKELLIGE ROM + 1 ROMGLAS + 1 SMAGESKEMA.

En kasse indeholder 1 æske med 24 små flasker

599,00 DKK

English Harbour - 5 Års Rom

English Harbour 5 Years Old tælles blandt de absolut bedste rom der overhovedet produceres. Og udmærkelser og anerkendelser er de seneste år regnet ned over English Harbour 5 Years Old, der i dag regnes for en af verdens allerbedst producerede rom - og det er klart den billigste af de bedste. English Harbour 5 Years Old er IGEN kåret som den bedste rom ? denne gang ved New York World Spirits Competition 2011, hvor rommen naturligvis også fik; ?Gold Medal

En kasse indeholder 6 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol

Da romproduktionen startede på Antigua (omkring 1650), var det små særskilte ejendomme og plantager, der lavede ?hjemmeproduktion?. Men rommen fra Antigua blev hurtigt kendt for sin egenart samt for sin meget elegante og aromatiske stil. I slutningen af 1800-tallet var der ikke mindre end 78 fabrikker på øen, der producerede sukker og lavede rom. Den lokale rom blev blandet af lokale bar-ejere, der sammensatte deres egne ?blends? og mærker. I 1932 gik en række af disse i kompagniskab, og etablerede Antigua Distilleres. Det blev hurtigt en lokal succes, men det er først i de seneste år, at produkterne ?English Harbour? fra Antigua Distillers er blevet etableret på eksportmarkeder rundt omkring i verden. I dag tælles English Harbour blandt de absolut bedste rom der overhovedet produceres. Og udmærkelser og anerkendelser er de seneste år regnet ned over English Harbour, i særdeleshed English Harbour 5 Years Old, der i dag regnes for en af verdens allerbedst producerede rum og det er klart den billigste af de bedste.

299,00 DKK

STROH ROM 80 % Alkohol - 50 cl.

STROH ROM 80% Alkohol - I året 1832 påbegyndte Sebastian Stroh produktionen af likører. Strohs popularitet var en kendsgerning og virksomheden blev snart internationalt kendt. Allerede tilbage i året 1900 vandt Stroh udmærkelse ved Verdensudstillingen i Paris.

Siden har Stroh Original gået sin sejrsgang verden over.

Uundværlig i en hver husholdning, indgår som ingrediens i mange desserter, bagværk, i cocktails, longdrinks og varme drikke. STROH er ideel til at friske kaffe, te og cacao op med.

Drinkforslag:
STROH Coffee: 2 cl. STROH Original, 2 cl. varm kaffe, 2 cl. varm mælk, flødeskum. Ingredienserne hældes i et glas eller krus.

STROH Wein: 2 cl. STROH Original, 8 cl. varm rødvin, 2 skefulde sukker. Ingredienserne hældes i et glas eller krus og omrøres til sukkeret er opløst.

STROH Toddy: 2 cl. STROH Original, 2 cl. varm mælk. Ingredienserne hældes i et glas eller krus.

STROH Grog: 3 cl. STROH Original, 1 cl. Grenadine, 1 teskefuld sukker. Ingredienserne opvarmes og tilsættes varmt vand.

En kasse indeholder 1 flaske - 50 cl. 80 % Alkohol.

199,00 DKK

Plantation Rum - Trinidad 2000 Old Reserve

Lagret på egetræsfade i 10 år. En flot gylden farve, med en frisk citrus duft krydret med blomster og frisk egetræ. Smagen er fyldig med hint af Orange, vanille og sødme. En lækker ren og elegant rom.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 40 % alkohol.

Plantation Rum serien udtrykker en unik og bred serie af gamle kvalitets rom fra Caribien. De enkelte rom udtrykker individuel karakter, unik smag og stilart, alt efter hvilket land i Caribien de oprinder fra.
De traditionelle destillations metoder i Caribien varierer fra land til land og plantage til plantage. Brugen af Pot Stills frembringer bløde, fyldige og aromatiske rom, hvorimod Kolonne Destillation skaber lette, elegante og saftige rom. 

Frisk høstede sukkerrør fra plantagerne knuses og presses og sukkerrørs juicen udvindes. Denne sukkerrørs juice varmes forsigtigt op bliver til melasse. Fermenteringen af melassen varer fra 12 timer til flere dage, alt efter hvilken type rom destilleriet traditionelt fremstiller. En lang fermentering udtrykker sig i en fyldig og karakterrig smag, en kort fermentering i en blød og lys smag.

Den færdig fermenterede melasse indeholder omkring 6-10 % vol. og destilleres i forskellige traditionelle destillations apparater, alt efter hvilket land i Caribien rommen oprinder fra.

349,00 DKK

Plantation Rum - LA REUNION 15 Års - 46 % Alk. SVK-rom 2016

Slagelse VinKompagni har i år valgt at hjemtage en fantastisk enkeltfadsaftapning. Den særlige "Slotsaftappede" rom udbydes kun i et begrænset antal og er udelukkende tappet som "Single Cask" ved 46 % alkohol, som er den optimale alkoholstyrke hvor aroma og smag harmonerer allerbedst. De er lagret i Caribien og er herefter sejlet til Cognac Ferrand i Frankrig på Chateau Bonbonnet i Cognac.

Mentol, jasminblomst, citrus og egetræ dominerer duften og vidner om en karakterfuld smagsoplevelse forude. Frisk egetræ med vaniljetoner, engelsk julekage og brændte mandler, passionsfrugt og peber eksploderer i munden. Portvinskarakteren er meget tydelig i eftersmagen og fornemmes cremet og tydeligt meget længe.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 46 % Alkohol. 

799,00 DKK

Plantation Rum - BELIZE X.O. - 49,4 % Alkohol - SVK-rom 2017

Slagelse VinKompagni har igen i år valgt at hjemtage en fantastisk enkeltfadsaftapning af den populære Plantation Rom. I år er det en BELIZE X.O. rom med Pierre Ferrand Cognac Selection des Anges Finish. Rommen stammer fra Belize, der er beliggende i det sydlige af Sydamerika.

Årets rom har noter af honning, ældet Tawny port, karamel og orangelikør. Netop Cognac egetræsfadene, som dette års rom er lagret på, har denne karakter og resulterer i en total konfektbombe med karamelsødme, mandelkonfekt, rørsukker, vanilje og kokosnød. Smagen er fed og lige til at tygge, med honninghjerter, bourbonvanilje, chokolade, tobak og fransk nougatknas, der i eftersmagen domineres af tør mørk chokolade, peber og brændt ulmende egetræ. 

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 49,4 % Alkohol. 

569,00 DKK 649,00 DKK (spar 80,00 DKK)

El Dorado Rom 12 Års - Finest demerara Rum

* Finest Demera Rom 12 års fra Guyana...

Denne mørke rom fra Guyana er det man forstår ved rigtig rom. Den er fyldt af karakter, men er afrundet superb med masser af sødme, fra de mørke sukkrør.
Balancen er unik, og lige ved denne alder er El Dorado rommen svær at slå. Fra det tidligere Britisk Guyana kommer denne rom, som førhen
var en del af flådens rom.
Har vundet International Spirit Challenges 1. pris i 1992, 1993, 1997 og 2000. El Dorado rom generelt blev kåret til Best Spirit of the Year 2001 i Chicago af International Review of Spirits. Sidst men ikke mindst bedste premium rom i 2003.
**Kåret til bedste køb til prisen - Berlingske Tidende 12.9.2004
Skal prøves.. Kom og smag!

En kasse indeholder 6 flasker. 70 cl.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

289,00 DKK 325,00 DKK (spar 36,00 DKK)

Ron Zacapa Centenario XO Solera Gran Reserva Especial 25 år Guatemala

***** 5 STJERNET ROM!

* VANVITTIG LÆKKER !!

Ron Zacapa Centenario XO er kronjuvelen i Licorereas de Guatemalas rom serie, og lavet på juicen fra jomfru sukkerrør.

Når man dufter og smager denne rom, forstår man straks, hvorfor den er så efterspurgt. Hver en krone værd med sin udtryksfulde, milde og fantastisk nuancerede duft og smag.

Ron Zacapa Centenario XO er var den første rom der vandt over sin 2 år yngre lillebror i den internationale Rum Festival.

Ron Zacapa.

Firmaet, der i dag producerer denne rom, er "Licorera Zacapaneca", der stammer tilbage til 1930. Firmaet har dog slået sig sammen med andre producenter. Først i 1944 under navnet "Industrias Licoreras de Guatemala", for at rejse kapital og senere i 1959 under navnet "La Nacional, Distribuidora de Licores S.A.", med henblik på en bedre markedsføring. Et af de andre oprindelige firmaer er "Industria Licorera Quezalteca" (producenten af Ron Botran rom), der er fra 1939.

Ron Zacapa Centenario 25 års Solera rom giver et stort smagsindtryk. Duften er kompleks med noter af bl.a. læder og en sødlig tobak. Smagen, der er sofistikeret, er helt i top. Smagen af fad trænger tydeligt i gennem, men også noter af bland andet karamel, og med et sødligt strejf af vanilje. Eftersmagen er lang og meget behagelig. En virkelig kvalitetsrom, der henvender sig både til kvinder og mænd.

Den store forskel mellem den 23 års og den 25 års Ron Zacapa er, at de 2 år den 25 års lageret ekstra er på gamle cognacfade.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl.  40 % Alkohol.

995,00 DKK 1.095,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Ron Millonario Solera 15 år Reserva Especial 40%

Ja, hvem husker ikke ?den rom i basten? tilbage i år 2000 hvor Ron Z. første gang landede i Danmark? Og som siden har trukket danskerne til rom i en grad alle har været overrasket over.
I Peru findes en rom der ligner den gl. version af Ron Z. Det er Ron Millonario - en Solera på 15 år.
Som altid er smagen på rommen som den skal være når MAC Y fører den i marken. Sammenlignet med Ron Z. - og det føles helt naturligt at gøre det - ja, der står denne rom distancen klart.

Søren Nørgaard: "Uha, her er vist tale om en timing der vil går over i firma analerne. Det handler om at være på rette sted til rette tid. Og det kan man vist sige om Ron Millonario. Vi har oplevet at det europæiske marked er blevet lagt på is af firmaet bag Ron Zacapa Centenario - og det er jo en katastrofe for alle os der elsker rom. Men massiv parallel import ind i Europa og imellem landene - har fået producenterne til at miste tålmodigheden. Vi er ude i mørket - på ukendt tid! Naturligvis har vi håbet på at vi fik Ron Millonario til Danmark før julen, og da skrækscenariet om en jul uden Ron Z. stod klart for os - så pressede vi projektet med Fabio maksimalt! Og heldigvis er Fabio ikke endnu en af de skøre romere, men en ydeste effektiv herre. Så det danske marked bliver det første europæiske marked der kan præsentere Ron Millonario. Den vil være i de første butikker fra fredag 8. december 2006. Hvis du vil være sikker på at din vinhandler har denne rom på hylden til julen og nytåret, så er det nu du ringer!"

"Det er helt urimeligt at sammenligne rom fra Guatemala og Peru, men jeg forstår godt at det er der mange der vil gøre. Så det har vi naturligvis også, og vi startede jo vores eftersøgning med det fortsæt at finde rom på højde med vores rom best seller - Ron Zacapa Centenario! Og det er lykkedes. Jeg tror de færreste kan skelne duften fra de 2 rom, mens Millonario har en større brede fra det krydrede til det søde - end Ron Z. som mere holder sig til de søde nuancer. Eftersmagen er helt klart længere hos Millonario, hvor krydderier forlænger smagen, mens Ron Z. klinger sødt af! Det er som at vælge mellem sine børn - men i øjeblikket er det ene barn jo ude rejst. Jeg kan kun give Ron Millonario min bedste anbefaling!" slutter Søren.

Her er så vores smagsnoter, vi har svært ved at skjule begejstringen:

Næse: Brun farin, brændte mandler, vanille, fad, rosin og mørk chokolade.

Smag: Formfuldendt rom sødme, nuanceret og afvekslende. Krydderier, karamelliseret sukker i flot balance. Denne rom får du lyst til at drikke mere af.

Eftersmag: Lang eftersmag, masser af søde og krydrede nuancer. Behagelig afrundet og kompleks. En dram til luksus og fornøjelse.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

399,00 DKK

Plantation Rum - Barbados 2000 Old Reserve

Barbados 2000. Lagret 9 år i "refill Bourbon barrels". 100 % kolonne destillation. 
Blend af 2 specifikke cuvées fra 2 distillerier. Fyldig og klassisk Barbados rom. En elegant smag af vanille og ananas. Mørk krydret sødme, egetræ og lidt røg hen imod slutningen. Fyldig og cremet afslutning. Rommen lagrer i "refill Bourbon barrels", hvilket giver en fyldig og karakterfuld smag.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 42 % Alkohol

Plantation Rum serien udtrykker en unik og bred serie af gamle kvalitets rom fra Caribien. De enkelte rom udtrykker individuel karakter, unik smag og stilart, alt efter hvilket land i Caribien de oprinder fra.
De traditionelle destillations metoder i Caribien varierer fra land til land og plantage til plantage. Brugen af Pot Stills frembringer bløde, fyldige og aromatiske rom, hvorimod Kolonne Destillation skaber lette, elegante og saftige rom. 

Frisk høstede sukkerrør fra plantagerne knuses og presses og sukkerrørs juicen udvindes. Denne sukkerrørs juice varmes forsigtigt op bliver til melasse. Fermenteringen af melassen varer fra 12 timer til flere dage, alt efter hvilken type rom destilleriet traditionelt fremstiller. En lang fermentering udtrykker sig i en fyldig og karakterrig smag, en kort fermentering i en blød og lys smag.

Den færdig fermenterede melasse indeholder omkring 6-10 % vol. og destilleres i forskellige traditionelle destillations apparater, alt efter hvilket land i Caribien rommen oprinder fra.

365,00 DKK

Plantation Rum - Jamaica 2000 er Lagret 8 år i "first select Bourbon barrels". Blend af kolonne og Pot Stills destilleret rom. Jamaica er kendt for at lave en kraftig type rom med meget smag. Stor fylde og sødme. I duften er der frugt med ristede banan og kokos. Den har stor fylde og sødme med eg er kendt for at lave en kraftig type rom med meget smag. Denne rom, med sin komplekse og rige karakter er ingen undtagelse.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 42 % Alkohol


Plantation Rum serien udtrykker en unik og bred serie af gamle kvalitets rom fra Caribien. De enkelte rom udtrykker individuel karakter, unik smag og stilart, alt efter hvilket land i Caribien de oprinder fra.
De traditionelle destillations metoder i Caribien varierer fra land til land og plantage til plantage. Brugen af Pot Stills frembringer bløde, fyldige og aromatiske rom, hvorimod Kolonne Destillation skaber lette, elegante og saftige rom. 

Frisk høstede sukkerrør fra plantagerne knuses og presses og sukkerrørs juicen udvindes. Denne sukkerrørs juice varmes forsigtigt op bliver til melasse. Fermenteringen af melassen varer fra 12 timer til flere dage, alt efter hvilken type rom destilleriet traditionelt fremstiller. En lang fermentering udtrykker sig i en fyldig og karakterrig smag, en kort fermentering i en blød og lys smag.

Den færdig fermenterede melasse indeholder omkring 6-10 % vol. og destilleres i forskellige traditionelle destillations apparater, alt efter hvilket land i Caribien rommen oprinder fra.

365,00 DKK

Plantation Rum - Grande Reserve Barbados er en lækker rom fra Barbados, som har 5 års lagring på bourbon fade. Den har en flot glødende kobber farve. Duften har noter af vanilje, fudge og moden banan. Smagen har noget af vanilje, bagt banan, kokos og tørrede frugter.

Der er tale om en utrolig fed, fyldig og blød rom. Alle vil kunne lide denne rom.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 40 % Alkohol


Plantation Rum serien udtrykker en unik og bred serie af gamle kvalitets rom fra Caribien. De enkelte rom udtrykker individuel karakter, unik smag og stilart, alt efter hvilket land i Caribien de oprinder fra.
De traditionelle destillations metoder i Caribien varierer fra land til land og plantage til plantage. Brugen af Pot Stills frembringer bløde, fyldige og aromatiske rom, hvorimod Kolonne Destillation skaber lette, elegante og saftige rom. 

Frisk høstede sukkerrør fra plantagerne knuses og presses og sukkerrørs juicen udvindes. Denne sukkerrørs juice varmes forsigtigt op bliver til melasse. Fermenteringen af melassen varer fra 12 timer til flere dage, alt efter hvilken type rom destilleriet traditionelt fremstiller. En lang fermentering udtrykker sig i en fyldig og karakterrig smag, en kort fermentering i en blød og lys smag.

Den færdig fermenterede melasse indeholder omkring 6-10 % vol. og destilleres i forskellige traditionelle destillations apparater, alt efter hvilket land i Caribien rommen oprinder fra.

225,00 DKK 245,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Plantation Rum Barbados 20 years Anniversary Super Rom!

Rom i verdensklasse. Plantation 20 Anniversary, denne unikke rom er lagret en del af tiden på små cognac fade hos cognachuset Pierre Ferrand på Chateau de Bonbonnet.
Farve: Mørk mahogni..
Duft: Vanilje, tørrede frugter, kokos, banan, toffé, tropiske frugter og en anelse brændt fad
Smag: Stor sødme dækker hele tungen med vanilje, banan og abrikos. Når sødmen fortager sig kommer der lidt moden frugt, eg samt en ufattelig blød og vedvarende afslutning
Kommentar: En rom der rammer de flestes smagsløg. Med sin store dybde og sødme, er det en unik oplevelse man bare skal prøve...

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol.

 

Pierre Ferrand er et velrenommeret cognac hus, der i mange år har købt rom fra Caribien, og er i dag en af de førende aftappere inden for rom.

 

De er den eneste aftapper, som har lavet enkelt fads aftapninger specielt til Danmark. Disse aftapninger vil kunne fås fra september 2009. Denne Rom som er sammensat af 12 til 20 år gammel Barbados rom har lagret

noget af tiden på cognac fade på Chateau de Bonbonnet i Cognac for at give den en endnu rundere og kompleks smag.

499,00 DKK

Vanilla DZama Rom fra Madagaskar m/ægte vaniljestang

Sød markant vanilje duft fra ægte vaniljestang. I smagen er vaniljen knap så dominerende men er med til at underbygge en flot fed og fyldig rom. Prøv den evt. til is.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. - 43 % alkohol.

299,00 DKK

Vieux Rhum DZama fra Madagaskar Vintage 1998

En mørk og fyldig rom, der giver en forfriskende sød og frugtagtig tone af ristet kaffe og nødder.
En rom som man ikke bliver træt af, da den ikke er for sød.

En kasse indeholder 6 flasker.  70 cl. - 45 % Alkohol.

 

499,00 DKK

Legendario Elixir de Cuba 7 års Rom

Fantastisk blød og lækker Rom.. En ægte Cubaner...
Overdådig rom med stor karakter.
Legendario Elixir de Cuba er et generøst bekendtskab med kælende toner af ædel likør. Aftapningsstyrken på 34 % betyder at denne rom er utrolig lækker, blød og farligt let drikkelig. Legendario Elixir de Cuba kan nydes som en god cognac, "on the rocks" eller kold fra køleskabet.
 
Rosiner og rørsukkersirup udblødes langsomt i mineralholdigt kildevand over en periode på 30 dage i Cubas meget varme klima. Herved skabes en smagsgivende let alkoholisk elixir, som fx også kendes fra likørproduktion i Frankrig.
Denne elixir tilsættes den færdiglagrede rom og bevirker, at rommen dels reduceres fra den høje tøndestyrke til 34 % alkohol og samtidigt får en utrolig rig og delikat sødme og smag af rosin, rørsukkersirup.
Tappet ved 34 %
Farve: Nøddebrun med smukt gyldent skær.
Duft: Rosin, honning, orangefrugt og lys karamel og grovkornet vanilje.
Smag: Tyktflydende og meget cremet smag af sirup, diskret rosinsaft, vaniljekorn og karamelrand med flødeskum.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl.  34% Alkohol

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

285,00 DKK 295,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Legendario Ron Añejo Cuba 9 års rom

Den ultimative oplevelse er baseret på en rom modnet i lang tid på egetræsfade. Særlig struktur i smagen, mørk rav, dybde og kompleksitet.

Fyldig rom med en speciel aroma, ideel til at nyde alene eller sammen med is.

En flaske indeholder 70 cl - 40 % Alkohol

325,00 DKK 345,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Legendario Añejo Blanco White Rom Cuba

Legendario Anejo Blanco er en perfekt Legendario rom. Aromaen er domineret af vanilje og friske tropiske frugter. Smagen af Legendario Anejo Blanco præsenterer sig levende og komfortabel. 

Legendario Anejo Blanco rom er en harmonisk rom, der passer perfekt til at drikke ren, eller at blande i cocktails eller drinks. 

En flaske indeholder 70 cl - 40 % alkohol.

180,00 DKK 195,00 DKK (spar 15,00 DKK)

Ron Centenario, Idicion Limitada 30 års 40 %

Et sandt kunstværk indenfor rommens verden, hvor aromaer, farve og smag går op i en højere perfekt enhed. Nogle af de ældste tønder i destilleriet blev åbnet til denne rom. Her er alt fra Fundacion 20 års, bare meget mere af alt det gode. Blød, rund, fyldig, masser af smag og duft. Det hele bliver præsenteret i en flot og æstetisk flaske.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol.

1.795,00 DKK 1.999,00 DKK (spar 204,00 DKK)

SPAR LIGE NU KR. 95,- PÅ LEGENDARIO GAVEÆSKE, DER INDEHOLDER:

1 flaske Legendario Añejo Blanco White Rom. Aromaen er domineret af vanilje og friske tropiske frugter. Smagen af Legendario Anejo Blanco præsenterer sig levende og komfortabel. Legendario Anejo Blanco rom er en harmonisk rom, der passer perfekt til at blande i cocktails eller drinks. 
En flaske indeholder 70 cl - 40 % alkohol.

1 flaske Legendario Elixir de Cuba 7 års Rom. Fantastisk blød og lækker Rom. Overdådig rom med stor karakter. Legendario Elixir de Cuba er et generøst bekendtskab med kælende toner af ædel likør. Aftapningsstyrken på 34 % betyder at denne rom er utrolig lækker, blød og farligt let drikkelig. Legendario Elixir de Cuba kan nydes som en god cognac, "on the rocks" eller kold fra køleskabet.
Farve: Nøddebrun med smukt gyldent skær.
Duft: Rosin, honning, orangefrugt og lys karamel og grovkornet vanilje.
Smag: Tyktflydende og meget cremet smag af sirup, diskret rosinsaft, vaniljekorn og karamelrand med flødeskum.
En flaske indeholder - 70 cl. 34% Alkohol.

Normalprisen for de to flasker er kr. 490,-

395,00 DKK 490,00 DKK (spar 95,00 DKK)

SPAR LIGE NU KR. 145,- PÅ LEGENDARIO GAVEÆSKE, DER INDEHOLDER:

1 flaske Legendario Elixir de Cuba 7 års Rom. Fantastisk blød og lækker Rom. Overdådig rom med stor karakter. Legendario Elixir de Cuba er et generøst bekendtskab med kælende toner af ædel likør. Aftapningsstyrken på 34 % betyder at denne rom er utrolig lækker, blød og farligt let drikkelig. Legendario Elixir de Cuba kan nydes som en god cognac, "on the rocks" eller kold fra køleskabet.

Farve: Nøddebrun med smukt gyldent skær.
Duft: Rosin, honning, orangefrugt og lys karamel og grovkornet vanilje.
Smag: Tyktflydende og meget cremet smag af sirup, diskret rosinsaft, vaniljekorn og karamelrand med flødeskum.
En flaske indeholder 70 cl. - 34 % Alkohol.

1 flaske Legendario Ron Añejo Cuba 9 års rom. Den ultimative oplevelse er baseret på en rom modnet i lang tid på egetræsfade. Særlig struktur i smagen, mørk rav, dybde og kompleksitet. Fyldig rom med en speciel aroma, ideel til at nyde alene eller sammen med is.
En flaske indeholder 70 cl - 40 % Alkohol

Normalprisen for de to flasker er kr. 640,-

495,00 DKK 640,00 DKK (spar 145,00 DKK)

Rum Company er 3 tyske kammerater, som pga. af deres passion for Rom, startede firmaet i 2009. Deres passion strakte sig så langt, at de begyndte at finde og mixe/blende deres egen rom, og som deres priser beviser, er de ikke helt dårlige til dette. I 2011 vandt Rum Company Old Matinique sølv, i kategorien Agricole, ved German Rum Festival i Berlin. I 2012 vandt Rum Company Cocorange Old Rum, guld i kategorien Flavoured Rum, ved German Rumfestival i Berlin.

Denne rom er som skabt til en god cigar. Den er blended af rom fra 3 år helt op til 25 år. Farven er mørk brun og den har kombinationer af forskellige aromaer fra cigarer sammen med karamel og melasse. Rommen har sin eget unikke karakter, hvor kraftfulde nuancer af tobak, mørk chokolade og engelsk lakrids vælter op i næsten og det samme er tilfældet med smagen. Og hvilken eftersmag - langvarig og behagelig! En helt fantastisk rom, som jo ikke er helt billig, men hver en krone værd!

70 cl. pr. flaske  – 40% alkohol.

775,00 DKK

Plantation Rum serien udtrykker en unik og bred serie af gamle kvalitets rom fra Caribien. De enkelte rom udtrykker individuel karakter, unik smag og stilart, alt efter hvilket land i Caribien de oprinder fra.
De traditionelle destillations metoder i Caribien varierer fra land til land og plantage til plantage. Brugen af Pot Stills frembringer bløde, fyldige og aromatiske rom, hvorimod Kolonne Destillation skaber lette, elegante og saftige rom. 

Frisk høstede sukkerrør fra plantagerne knuses og presses og sukkerrørs juicen udvindes. Denne sukkerrørs juice varmes forsigtigt op bliver til melasse. Fermenteringen af melassen varer fra 12 timer til flere dage, alt efter hvilken type rom destilleriet traditionelt fremstiller. En lang fermentering udtrykker sig i en fyldig og karakterrig smag, en kort fermentering i en blød og lys smag.

Den færdig fermenterede melasse indeholder omkring 6-10 % vol. og destilleres i forskellige traditionelle destillations apparater, alt efter hvilket land i Caribien rommen oprinder fra.

189,00 DKK 219,00 DKK (spar 30,00 DKK)

STROH ROM 80% Alkohol - I året 1832 påbegyndte Sebastian Stroh produktionen af likører. Strohs popularitet var en kendsgerning og virksomheden blev snart internationalt kendt. Allerede tilbage i året 1900 vandt Stroh udmærkelse ved Verdensudstillingen i Paris.

Siden har Stroh Original gået sin sejrsgang verden over.

Uundværlig i en hver husholdning, indgår som ingrediens i mange desserter, bagværk, i cocktails, longdrinks og varme drikke. STROH er ideel til at friske kaffe, te og cacao op med.

Drinkforslag:
STROH Coffee: 2 cl. STROH Original, 2 cl. varm kaffe, 2 cl. varm mælk, flødeskum. Ingredienserne hældes i et glas eller krus.

STROH Wein: 2 cl. STROH Original, 8 cl. varm rødvin, 2 skefulde sukker. Ingredienserne hældes i et glas eller krus og omrøres til sukkeret er opløst.

STROH Toddy: 2 cl. STROH Original, 2 cl. varm mælk. Ingredienserne hældes i et glas eller krus.

STROH Grog: 3 cl. STROH Original, 1 cl. Grenadine, 1 teskefuld sukker. Ingredienserne opvarmes og tilsættes varmt vand.

En kasse indeholder 1 flaske - 50 cl. 80 % Alkohol.

129,00 DKK

New Grove Old-tradition Rum Aged 8 years 40 % alkohol

Denne rom kommer fra paradisøen Mauritius, der har en lang tradition for produktion af både rom og sukker. New Grove serien blev skabt i 2006 og er navngivet efter en lille by i den sydlige del af Mauritius. Denne New Grove Rum har været lagret 8 år på egetræsfade. Det er en elegant og fyldig rom med en flot kobberfarve. Rommen har en delikat duft af tørrede frugter, marmelade og vanilje, samt en blød, fyldig og intens frugtsmag efterfulgt af en lang og behagelig eftersmag. Det er en rom, som Mauritius kan være stolt af. 

Præmier:
Guldmedalje ved Concours Mondial Bruxelles Spirits Selection
Sølvmedalje ved ISW i Tyskland 

En kasse indeholder 6 flasker 70 cl.  40 % alkohol.


New Grove produceret af Grays, der er et verdensklasse vin og spiritusfirma med omkring 400 ansatte. Grays blev grundlagt i 1935 og indgik i 2006 i joint venture med Quarier Français gruppen. Grays er Mauritius’ største producent, sælger og distributør af kvalitets-spiritus og andre kvalitetsprodukter baseret på sukkerrør. Grays er dybt involveret i alle processerne, der fører til det færdigproducerede spiritusprodukt. Via de grupper af firmaer, som Grays ejer, har man fuld kontrol over alle processerne lige fra dyrkning af sukkerrør, valsning/formaling, distillering, blanding til tapning – og alle processer foregår under streng kvalitetskontrol. 

Det var tyskerne, der i sin tid bragte sukkerrørene til Mauritius – det skete i midten af det 17. århundrede. Takket være øens perfekte klima var det helt naturligt at sukkerrørene tilpassede sig lynhurtigt. Udviklingen af sukkerindustien er i høj grad forbundet med øens udvikling – de deler over 260 års historie. Sukkerindustrien har gjort Mauritius til et meget succesrigt land i Afrika. I dag dyrkes der sukkerrør på ca. 90% af øens dyrkede areal og sukkerrør står for 25% af eksportindtægterne.

De medaljevindende rom fra New Grove er det bedste eksempel på Mauritius’ lange og glorværdige historie som rom producerende land. New Grove viser på bedste vis øens stolte traditioner og kompetencer inden for dyrkning af rom og er samtidig den mest komplette serie af kvalitetsrom. Rommene fra New Grove er de vigtigste i den fortsatte udvikling af sukkerindustrien på Mauritius – øen, der nærmest skylder sin eksistens til sukkerrørene.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

349,00 DKK 379,00 DKK (spar 30,00 DKK)

BERMUDEZ 151 - Overproof 72% alk.

Lavet til kendere af eksotiske drinks. Bermudez 151 med den store aroma og unikke smag bør være tilgængelig for enhver med kærlighed til cocktails.

Etableret i 1852, kun 8 år efter Den Dominikanske republik opnåede selvstædighed. Dette
familieejede destilleri forsætter arven fra grundlæggeren med mottoet "Unrivaled Liquors Manufacture"

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl.  72 % Alkohol.

325,00 DKK 375,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Esclavo XO Solera - fineste Solera rom

Ron Esclavo XO er nr. 3 i rom serien, der er produceret i den Dominikanske Republik. Rommen er sød og blød med smag af vanilje, karamel, honning og kanel, der afsluttes af en lang og krydret eftersmag. De ekstra procenter giver en ekstra power til smagen, der udfolder nuancerne på smukkeste vis. Sælges i fin gave æske.

En flaske indeholder 70 cl. - 42 % Alkohol.


Ron Esclavo XO er nr. 3 i rom serien, der er produceret i den Dominikanske Republik. Esclavo betyder slave på spansk og er navngivet for at hylde de mennesker der har betalt den højeste pris for at vi i dag kan nyde denne fantastiske drik.

499,00 DKK 545,00 DKK (spar 46,00 DKK)

Esclavo 12 Års - Fineste Solera Rom fra Den Dominikanske Republik

Ron Esclavo 12 års er nummer 1 i rom serien, der er produceret i den Dominikanske Republik. Esclavo betyder slave på spansk og er navngivet for at hylde de mennesker der har betalt den højeste pris for at vi i dag kan nyde denne fantastiske drik. Rommen har en flot mørk rav farve. Den er sød og blød med smag af vanilje og karamel med en lang eftersmag. Den leveres i en fin gaveæske.

En flaske indeholder 70 cl. - 40 % Alkohol.

299,00 DKK 329,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Esclavo 15 Års - Fineste Solera Rom fra Den Dominikanske Republik

Fineste Sloera Rom 15 års, fra Den Dominikanske Republik. Esclavo betyder slave på spansk og er navngivet for at hylde de mennesker der har betalt den højeste pris for at vi i dag kan nyde denne fantastiske drik. Rommen har en flot mørk rav farve. Den er sød og blød med smag af vanilje, karamel, honning og kanel med en lang og mild krydret eftersmag. Leveres i fin gaveæske.

En kasse indeholder 6 flasker. 70 cl. - 38 % Alkohol.

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Esclavo XO Solera - fineste Solera romEsclavo XO, Limited Edition 65 % - Finest Rum, 50 cl.

Ron Esclavo XO Cask er nummer 4 i rom serien, der er produceret i den Dominikanske Republik. Esclavo betyder slave på spansk og er navngivet for at hylde de mennesker der har betalt den højeste pris for at vi i dag kan nyde denne fantastiske drik. Rommen er identisk med Esclavo XO, men med ekstra 23 % alkohol, så der i alt er 65 %.

Dette tilfører mere fedme og rundhed til rommen samt mere varme. Smagen er sød, blød og fed med smag af vanilje, karamel, honning og kanel samt en lang og krydret eftersmag. De ekstra procenter giver en ekstra power til smagen, der udfolder nuancerne på smukkeste vis. Tilsæt evt. en dråbe vand og oplev igen smagen på en ny måde.

En flaske indeholder 50 cl. - 65 % Alkohol.

625,00 DKK 675,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Plantation Rum Trinidad Multivintage 1997/2001/2006 - 43,5 % Alkohol - VORES EGEN HELT NYE ROMBLEND

*** Slagelse VinKompagni har igen i år udvalgt deres helt egen Plantation Rom og i år endda hele 2 af slagsen i forskellige prisklasser.

Denne rom stammer fra Trinidad og er nøje udvalgt af vores "rommand" Kim Christensen, da han i foråret 2015 var på studietur til Caribien. 

Det er en ædel, single cask rom fra Trinidad, med muscat-wine finish. I duften og smagen fornemmes honningbrød, chokolade, orange og støvede mørke krydderier. I eftersmagen kommer krydrede toner af egefad, sødmefuld vin og honning. Det er en UNIK ENKELTFADSAFTAPNING, der på magisk, fuldendt og unik vis udtrykker Maison Ferrands ypperligste know-how i fremstilling af exceptionel rom. Maison Ferrand udvælger enkelte romfade med særlig fin karakter og efterlagrer dem på  unikke dyrbare fade i Ferrands gamle kældre. Single Cask aftapningernes smagsrigdom indbyder til en uovertruen rejse ind i den tropiske romverden.

En flaske indeholder 70 cl. - 43,5 % Alkohol.

 
Traditionen tro har Slagelse VinKompagni´s Kim Christensen fundet nogle fantastiske enkeltfads rom, specielt aftappet til Slagelse VinKompagni og til vores søster butik i Greve – Greve VinKompagni. I år er der hele 2 slags rom at vælge imellem. Rommen tappes selvfølgelig udelukkende som Single Cask og på den nye eksklusive Plantation flaske. De forskellige rom har lagret i Troperne og er herefter sejlet til Cognac Ferrand på Chateau Bonbonnet i Cognac. Her hviler og falder rommen til ro, efter den lange sørejse. 

De to udvalgte rom er:
* Grenada / Barbados - KC's Speciel Cask XO - Single Cask - 42 % alkohol.
* Trinidad Multivintage 1997/2001/2006 - Muscat-wine Finish - 43,5 % alkohol.

Disse særlige rom udbydes kun i et begrænset antal og er udelukkende tappet som "Single Cask", så det gælder om at slå til i tide ...

595,00 DKK 695,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Plantation Rum - Black Cask 1651 - 2015 Limited Edition 

Et stærkt mix af en lækker rom fra Trinidad, Barbados og Belize, der har lagret på en kombination af nye Bourbontønder og gamle cognacsfade. En rom med masser af krydderier, sødme og dybde samt en blød og cremet afslutning. Lagringen på ekstra toastede fade giver en rund og kraftig smag med en god krydret karakter.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol.


De første fortællinger om romproduktion kan dateres helt tilbage til 1651 på Barbados, et lille ø-paradis, der blandt fagfolk er anerkendt for at have været fødestedet for den gyldne nektar. Plantation Black Cask 1651 er resultatet af et unikt dobbelt lagringsproces, der giver rommen sin store kompleksitet, raffinement samt diskrete og elegante ristede noter. Rommen destilleres og lagres derefter i mange år i 220 liters egetræsfade i Barbados , Belize og Trinidad, for efterfølgende at blive sendt til Chateau de Bonbonnet, hvor den er modnet i små ristede egetræsfade, der giver rommen sin elegante røgfyldte noter. Resultatet er en saftig og fyldig rom fra tre store rom nationer: Barbados, Belize og Trinidad. Rommen har delikat krydderi og masser af sødme. Smag den - du vil elske den!

289,00 DKK 349,00 DKK (spar 60,00 DKK)

RON DE JEREMY - XO 15 års

***** Ron de Jeremy er en exceptionelt balanceret rom fra Panama. Den er skabt af den legendariske mesterdestillatør Francisco "Don Pancho" Fernandez.

Rommen byder på masser af sød, mørk flødekaramel, mokka, egetræ og meget modne tropiske frugter. Den har en mørk og krydret duft og er på alle fronter en pleaser. Rommen går meget sødt ind på læberne og fylder munden med en smooth og behagelig smag. Den differentierer sig en smule fra Ron Diplomatico Reserva Exclusiva ved ikke at have helt så meget citrus, men ellers er oplevelsen af rommen stort set som at drikke Diplomaticos Exclusiva.

Flasken indeholder 70 cl. og leveres i flot gaveæske - 40 % alkohol.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Et spændende og lækker Ron Esclavo gavesæt med 4 flasker fra Den Dominikanske Republik. Forskellige udgaver af Ron Esclavo og finde din fortrukne, eller brug den som en rom gave.

Gaveæske indeholder følgende: Ron Esclavo 12 år Solera 40%, Ron Esclavo 15 år Solera 38%, Ron Esclavo XO 42% samt Ron Esclavo XO Cask Strength 65% 50cl.

Et lækkert gavesæt.

549,00 DKK 599,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Austrian Empire Navy Rum Reserva 1863 Barbados 40 % alkohol

Rommen er en "small batch" produktion fra specielt udvalgte fade, der efterfølgende er blended af Master Blenders fra den Dominikanske Republik og Barbados. Master Blendere, som Albert Michler har et langvarigt samarbejde med. Det er et yderst elegant blend af Barbados rom, der har lagret dels på amerikanske og dels på franske egefade. Det er en lækker sød og meget velsmagende rom.

Albert Michler Distillery blev etableret i 1863 og blev navngivet efter destilleriets stifter. Det var oprindeligt et østrigsk foretagende og Albert Michler var storleverandør til hoffet  og den kongelige Østrigske-Ungarske flåde - under det Østrigske-Ungarske dobbeltmonarki. På destilleriet blev der produceret alle former for spiritus lige fra likør, gin til rom og forskellige krydderurtebaserede bittertyper. Afslutningen på anden verdenskrig blev desværre også enden for Michlers i Østrig. I dag blendes Michlers produkter i Storbritannien og fortsat med respekt for fortidens historie. De vigtigste produkter er i dag Gin og Rom fra Caribien.  

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl.  40 % Alkohol.

 

325,00 DKK 365,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Spiegelau Rom Snifter Glas 15 cm/17 cl.

Fabrikken, der laver Spiegelau Krystallglas ligger i byen Spiegelau i Bayern, Sydtyskland og de har produceret glas siden år 1521. Spiegelau er hermed verdens ældste glasfabrikant, og de mange års erfaring indenfor glasproduktion resulterer i, at Spiegelau i dag tilbyder nogle af de bedste glas på markedet. Spiegelau producerer både mundblæste og maskinblæste glas efter de nyeste og mest avancerede produktionsmetoder. Glassene er af meget høj kvalitet og fremstår i elegant design, hvorfor de er yderst efterspurgte.

Spiegelau blev i 1990 opkøbt af Nachtmann og igen i 2004 af Riedel Glas Austria. I 1992 blev Spiegelau etableret i Danmark og de er siden hen blevet en af Danmarks førende leverandører af krystalglas til private og til Danmarks bedste gourmet restauranter.

Rom Sniffer glassene sælges i 2-stk. æske. 

149,00 DKK 158,00 DKK (spar 9,00 DKK)

Plantation Black Cask, 2017 Edition, Barbados & Guyana

Plantation rom har igen i år har ændret på blendet i deres Black Cask Rum i forhold til  sidste år. Rommen er måske den bedste Black Cask blend til dato - bedøm selv!. Rommen er meget vellykket og lever bestemt op til rom på et meget højere prisniveau.

Rommen fra Guyana er med til at give en dejlig varm og rig karakter med masser af lakrids og krydrede noter, mens Barbados rommen er dejlig sødmefuld og tilfører masser af kokos og abrikos. Det hele er afstemt med den helt rigtige lækre sukkersødme, der både rammer nye og erfarne romdrikkere.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol.

299,00 DKK 379,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Valedor Rom Cordial, 50 cl. 47 % alkohol har fået Guldmedalje ved ISW 2015 i Tyskland. * en fed og lækker, cremet Rom, som vores kunder er vilde med!

Cordial Rum er en blanding af rom, der oprindeligt er fra Trinidad og lagret på gamle Sherry træfade, samt rom fra Martinique, Jamaica og Nicaragua. Den endelige rom er efterfølgende lagret på egetræsfade og smagen er forbedre med ægte Bourbon Vanilla fra Mardagascar. Resultatet er en lækker rom med en meget stærk aroma af rom i form af en duft af træfade og hvor smagen er præget af sødmefuld vanilje, der varer ved. Eftersmagen afrundes med tørrede frugter og en smule kaffe.
 

Vi anbefaler at nyde Cordinal ren ved en temperatur omring 14 grader, eller sammen med en god cigar.

En kasse indeholder 6 flasker - 50 cl.  47 % Alkohol.

 

275,00 DKK 329,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Ron Espero XO Extra Rom Anejo - Limitada - 40 % alkohol.

Ron Espero XO er en unik blanding af hele 15 forskellige Solera og vintage rom, der er blended på Costra Rica. Rommen stammer fra destillerier fra Den Dominikanske Republik, Jamaica, Barbados, Guyana og Trinidad.

Rommen er en kombination af de fineste og meget gamle rommer fra Den Dominikanske Republik (med en solera alder på mellem 12 og 18 år) samt en unik blanding af årgangsrom fra 6 til 12 år fra Barbados, Jamaica, Trinidad og Guayana. Resultatet af denne meget unikke kombination af rom, er en fin og sødmefuld rom med god krop. Hele blending-processen er foregået på Costa Rica. 

Rommen byder på en delikat duft, der er let røget og med blide strejf af tropiske frugter. Smagen er blød med en dejlig citrus og sødme samt en antydning af banan, kokos og svag undertone af honning og krydderier.

* NB! begrænset antal *

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl.  40 % Alkohol.

 

449,00 DKK 489,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Valedor Rom Cask Aged, 50 cl. 43 % alkohol er et blend af 3 forskellige rom: Trinidad, Nicaragua og Agricole rom. Trinidad rommen er er modnet på sherryfade, mens Nicaragua og Agricole rommene er modnet på Bourbon Whiskytræfade, og er rom fra sukkerrør.

Smagsmæssigt er Cask Aged rommen meget aromatisk på grund af duften fra henholdsvis fadlagringen og de tørrede frugter.

En kasse indeholder 6 flasker - 50 cl.  43 % Alkohol.

 

275,00 DKK 299,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Valedor Rom Elixier, 50 cl. 36 % alkohol produceres på basis af Trinidad rom, der er lagret på Sherryfade, ægte Bourbon-vanilje fra Madagaskar og kaffelikør fra ristede Colombianske Højlands kaffebønner, og ikke at forglemme Caribisk Rom.

Denne Valedor er klassificeret som en likør på grund af den lavere alkoholprocent. Romlikøren er meget aromatisk med duft af ristet kaffe og vanilje.

En kasse indeholder 6 flasker - 50 cl.  36 % Alkohol.

 

295,00 DKK 329,00 DKK (spar 34,00 DKK)

Valedor Rom Spiced, 50 cl. 40 % alkohol er fremstillet på baggrund af Trinidad rom, der er lagret på sherryfade, Agricole rom fra Martinique, der er lagret på egetræsfade. Det hele smages til med Madagascar Bourbon-vanilje og ristede kakaobønner.

Det specielle ved denne rom er forstærkningen af smagen af portvin.

En kasse indeholder 6 flasker - 50 cl.  40 % Alkohol.

 

275,00 DKK 299,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Slagelse VinKompagni har igen i år valgt at hjemtage en fantastisk enkeltfadsaftapning af den populære Plantation Rom. I år er det Plantation Rum - Guatemala X.O. - 41,2 % Alkohol - Slagelse Vinkompagnis egen rom 2018 - en Guatemala X.O. rom med Pierre Ferrand Røde Pineau des Charentes Finish. Knassende rørsukker, orangeskrald og honning i duften. Sødmefuld fugt og dejlig frisk, med en anelse vanilje og brunt krydderi til sidst i den lange eftersmag. Lækker krydret fedme, som altid kendetegner de populære rommer fra Guatemala.

I smagen opleves smørkaramel, palmesukker, kokos, abrikos, lime og ingefær. I eftersmagen en saftig friskhed med toner af sødmefulde frugtbolsjer. Yderst vellavet rom der nærmest tigger om at blive drukket. Sød og krydret.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 41,2 % Alkohol. 

499,00 DKK 579,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler