Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

På denne side kan du se nærmere på hele vores sortiment af liflige og billige rosévine fra Chile. Hos Slagelse Vinkompagni forhandles der et varieret udvalg, fra landets absolut bedste producenter og vi fører garanteret en variant, der passer perfekt til din gane. Du kan for eksempel finde Pinot Noir Rosé vin fra den evigt populære Morandé, der er baseret på koldklima druer fra Casablanca Valley. Med en behagelig fylde og frugtig aroma formår Morandé at kombinere tørhed og sødme i et delikat og velafbalanceret sammenspil. Hvad end du er ude efter en chilensk rosévin til et måltid med grillet kalvekød, eller blot vil nyde aftensolen med vennerne på stranden eller terrassen bør du ikke snyde dig selv for et kig på udvalget nedenfor. Vi leverer direkte til døren og kunne du tænke dig at tale med en af vores dygtige medarbejdere, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os.

Sorter resultater:

Morandé Pionero Reserva Rosé - Pinot Noir 2022 Casablanca Valley * en VERDENSKLASSES lækker Pinot Noir Rosé fra Morandé! Denne Rosé kommer i smag meget tæt på verdens bedste Rosevine fra Provence i Frankrig! Vinen er produceret i Casablanca Valley, som er en af de bedste steder i Chile, til at producere koldklima druer. Pinot Noir er hoveddruen, blended med 10 % Grenache & Cinsault druer.

* GODT KØB!

Vinen er frisk med en god fylde, duft af jordbær, hindbær samt lidt noter af røde roser samt en perfekt afbalanceret sødme og tørhed i eftersmagen.

En fabelagtig Rosé som egner sig perfekt til sommerens grillmad, paella, kylling, kalvekød, friske grøntsager, som aperitif/velkomst, et glas i utide, eller i solen på terrassen - Dette gør denne Rosé i en klasse for sig.

Vinen bør serveres køligt ved 8-10 grader.

Test af tidligere årgang:
***** 5 Stjerner i VinAvisen uge 26-2015 (årgang 2014) - de skrev:
En liflig rosévin med en meget ren og klar Pinot-smag. Den har god tørhed, men ogås en lækker, lille sødme og dertil en frisk syre. Fin til mad. Flasken har skruelåg.  

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,5 % Alkohol.

69,95DKK 99,00DKK (spar 29,05DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler