Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

På denne side kan du se nærmere på hele vores sortiment af liflige og billige rosévine fra Chile. Hos Slagelse Vinkompagni forhandles der et varieret udvalg, fra landets absolut bedste producenter og vi fører garanteret en variant, der passer perfekt til din gane. Du kan for eksempel finde Pinot Noir Rosé vin fra den evigt populære Morandé, der er baseret på koldklima druer fra Casablanca Valley. Med en behagelig fylde og frugtig aroma formår Morandé at kombinere tørhed og sødme i et delikat og velafbalanceret sammenspil. Hvad end du er ude efter en chilensk rosévin til et måltid med grillet kalvekød, eller blot vil nyde aftensolen med vennerne på stranden eller terrassen bør du ikke snyde dig selv for et kig på udvalget nedenfor. Vi leverer direkte til døren og kunne du tænke dig at tale med en af vores dygtige medarbejdere, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os.

Sorter resultater:

* VERDENSKLASSES lækker Pinot Noir Rosé. Denne Rosé er smagsmæssigt meget lig de bedste Rosevine fra Provence i Frankrig trods det, at den er produceret i Casablanca Valley, der er en af de bedste steder i Chile. Vinen er frisk med en god fylde, duft af jordbær, hindbær samt lidt noter af røde roser med en perfekt afbalanceret sødme og tørhed i eftersmagen.

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)
Viejo Feo Pinot Noir Rose 2017 Vina Tinajas Maule Valley * Bronzemedalje ved Los Angeles International Wine Competition i 2017.  Denne unikke rosé er lavet på Pinot Noir druen og beriger med en attraktiv og spændende halvtør vin. Vinen har masser af friske toner af roser og hindbær, hvilket gør de ...mere
59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler