Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

På denne side kan du se nærmere på hele vores sortiment af liflige og billige rosévine fra Chile. Hos Slagelse Vinkompagni forhandles der et varieret udvalg, fra landets absolut bedste producenter og vi fører garanteret en variant, der passer perfekt til din gane. Du kan for eksempel finde Pinot Noir Rosé vin fra den evigt populære Morandé, der er baseret på koldklima druer fra Casablanca Valley. Med en behagelig fylde og frugtig aroma formår Morandé at kombinere tørhed og sødme i et delikat og velafbalanceret sammenspil. Hvad end du er ude efter en chilensk rosévin til et måltid med grillet kalvekød, eller blot vil nyde aftensolen med vennerne på stranden eller terrassen bør du ikke snyde dig selv for et kig på udvalget nedenfor. Vi leverer direkte til døren og kunne du tænke dig at tale med en af vores dygtige medarbejdere, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os.

Sorter resultater:

Viejo Feo Pinot Noir Rose 2017 Vina Tinajas Maule Valley

* Bronzemedalje ved Los Angeles International Wine Competition i 2017. 

Denne unikke rosé er lavet på Pinot Noir druen og beriger med en attraktiv og spændende halvtør vin. Vinen har masser af friske toner af roser og hindbær, hvilket gør denne Viejo Feo rose til en rigtig skønhed.

Viejo Feo Pinot Noir Rosé er let at drikke alene eller sammen med laks, sushi, kylling, krydret mad, salater, spansk tapas, buffet eller blot til ren nydelse.

Serveringstemperatur er bedst ved 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13 % Alkohol.

Hvis du spørger spejlet "Hvem er den mest retfærdige af alle?", Vær ikke overrasket, hvis den viser dig Viejo Feo, den "Ugly Old Man." :-).

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler