-15%

BODEGAS LAS PERDICES GUALTALLARY EXPLORATION MALBEC

169,00DKK 199,00DKK (spar 30,00DKK)
Model/varenr.: 180 1034

BODEGAS LAS PERDICES GUALTALLARY MALBEC EXPLORACIÓN GEOGRÁFICA 2018

Vinhusets enkeltmarks vine i Intens og dyb rød farve. I næsen præsenteres aromaer af røde frugter, og meget intens lilla rød farve, med røde og sorte frugtaromaer der dominerer. Sublime egearomaer tilføjer kompleksitet uden selvfølgelig at tage frugten væk. Kirsebær, jordbær samt lidt lakrids fanges på ganen. En meget fyldig elegant vin, og intens vin med mangfoldighed af smag.I munden.. Her smages vinens fantastiske detaljer.. Lækker dyb koncentration ! Smag denne vin med glæde.. De røde frugter i denne malbec er på en yderst elegant måde, med faste tanniner, der sikrer en lang finish.

***** OUTSTANDING STJERNEVIN.. !!

***** 5 x Stjerner i Vinavisen

DRUE SAMMENSÆTNING: 100% Malbec. Fra Gualtallary, Tupungato, Mendoza. 1.250 m a. s. l. Argentina.

SMAG DEN SAMMEN MED: Ideel kombination med grillet kød, Ribeye, Sashi, vildtkød, Iberco, krafige pastaretter eller hårde oste.

SERVERINGSTEMPERATUR: 15-16 °C

LAGRING: 70% af vinen er lageret i 12 måneder på egetræsfade -  80% fransk 20% amerikansk og 6 måneder i flasken før frigivelse.

DRUER MODNING: Slutningen af marts

HØST: Manuel høst i 17 kg kasser

UDBYTTE: 5.000 kg/ha

VINIFIKATION: Spontan gæring med hjemmehørende gær. Alkoholgæring ved kontrolleret temperatur mellem 24-26 °C i 12 dage. Daglige pump-overs med delestage i begyndelsen af gæringen. Eftergæring macerationi 7-10 dage

OPBEVARINGSPERIODE: under korrekte opbevaringsforhold 5-7 år.

En kasse 6 flasker i flot gavekasse . 75 Cl.  14 % Alkohol

___________

Vinhus

Vina Las Perdices ligger ved foden af andelsbjergene  i Agrelo, Lujan de Cuyo i Mendoza. 1030 meter over havets overflade. Siden halvfjerdserne blev familien fra Spanien forelsket i dette område, og tog dyrkning og skabelse af af vine af høj kvalitet.

I 1952 besluttede Juan Muñoz López at forlade sin hjemby Andalusien i det sydlige Spanien, og ham og hans familie emigrerede til Mendoza i Argentina, for at søge nye horisonter.

Han kunne ikke undgå at bemærke agerhønsene, der strejfede ude i landskabet. En nabo fortalte ham, at disse fugle ofte ses i grupper på tre. Som dagene gik, blev agerhønsene Don Juans faste ledsagere i hans lange arbejdsdage. Derfor besluttede han at navngive sin vingård Partridge Vineyard: "Viña las Perdices".

Agerhønsene har formeret sig med årerne, og er med til at tilføre gødning til jorden for vinstokke, samt holde unødige insekter væk.

Bodegas Viña Las Perdices en familievirksomhed, skabt af Juan Muñoz López, hans kone Rosario, hans sønner Nicolas og Carlos, og hans datter Estela.

Viña las Perdices ligger ved foden af Andesbjergene på 1.030 m. (3.380 fod) over havets overflade, i Agrelo, Luján de Cuyo, som er den første argentinske DOC-zone.

Druerne er hentet fra to af deres ejendomsvinmarker i Agrelo i Lujan de Cuyo, og Barancas i Maipu.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk