-15%

BODEGAS LAS PERDICES PARAJE ALTAMIRA MALBEC

169,00DKK 199,00DKK (spar 30,00DKK)
Model/varenr.: 180 1033

BODEGAS LAS PERDICES PARAJE ALTAMIRA MALBEC EXPLORACIÓN GEOGRÁFICA 2018
Vinhusets enkeltmarks vine i Intens og dyb violet rød farve. I næsen præsenteres aromaer af røde frugter, violer og blommer og kirsebærsyltetøj. God balance mellem frugt og egetræ med overvægt af frugt. I munden.. Her smages vinens fantastiske detaljer.. Lækker dyb koncentration ! Smag denne vin med glæde.. De røde frugter i denne malbec er på en yderst elegant måde, med lidt sødme og med faste tanniner, der sikrer en lang finish.

***** OUTSTANDING STJERNEVIN.. !!

DRUE SAMMENSÆTNING: 100% Malbec fra Paraje Altamira, Uco Valley, Mendoza. Argentina.

SMAG DEN SAMMEN MED: En ideel vin til at ledsage rødt kød, Sashi, grillede bøffer, Ribeyes, vildt, flødebaseret kødretter og hårde oste.

SERVERINGSTEMPERATUR: 15-16 °C

ALDRING: 70% af vinen, 12 måneder på fade 1. og 2. brug. 80% franske egetræsfade og 20% amerikanske egetræsfade. 6 måneder i flasken på lager.

DRUE MODNING: Sidst i marts.

HØST: Manuel høst i 17 kg kasser

UDBYTTE: 5.000 kg/ha

VINIFIKATION: Spontan gæring med hjemmehørende gær. Alkoholisk gæring i 12 dage med kontrolleret temperatur mellem 24-26 °C (75-79 °F). Daglige punchdowns med pumpovers i begyndelsen af gæringen. Post-fermentativ maceration i 12 dage.

OPBEVARINGSPERIODE: under korrekte opbevaringsforhold 5-7 år.

En kasse indeholder 6 flasker i gaveæske - 75 cl. 14 % Alkohol

___________

 

Vinhus

Vina Las Perdices ligger ved foden af andelsbjergene  i Agrelo, Lujan de Cuyo i Mendoza. 1030 meter over havets overflade. Siden halvfjerdserne blev familien fra Spanien forelsket i dette område, og tog dyrkning og skabelse af af vine af høj kvalitet.

I 1952 besluttede Juan Muñoz López at forlade sin hjemby Andalusien i det sydlige Spanien, og ham og hans familie emigrerede til Mendoza i Argentina, for at søge nye horisonter.

Han kunne ikke undgå at bemærke agerhønsene, der strejfede ude i landskabet. En nabo fortalte ham, at disse fugle ofte ses i grupper på tre. Som dagene gik, blev agerhønsene Don Juans faste ledsagere i hans lange arbejdsdage. Derfor besluttede han at navngive sin vingård Partridge Vineyard: "Viña las Perdices".

Agerhønsene har formeret sig med årerne, og er med til at tilføre gødning til jorden for vinstokke, samt holde unødige insekter væk.

Bodegas Viña Las Perdices en familievirksomhed, skabt af Juan Muñoz López, hans kone Rosario, hans sønner Nicolas og Carlos, og hans datter Estela.

Viña las Perdices ligger ved foden af Andesbjergene på 1.030 m. (3.380 fod) over havets overflade, i Agrelo, Luján de Cuyo, som er den første argentinske DOC-zone.

Druerne er hentet fra to af deres ejendomsvinmarker i Agrelo i Lujan de Cuyo, og Barancas i Maipu.

Bodegas Las Perdices er en mindre vingård, som er i rivende udvikling på vinsiden, og har kun har en målsætning.. At lave Argentinsk mesterværk af kvaliteter i Estate, Reserva, Enkeltmarksvine Premium og Top Premium vine, og allerede godt på vej med flere spændende kvaliteter nu og i fremtiden !!

Vi er glade og stolte for at kunne præsentere mange fine vine fra denne ejendom i Mendoza.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk