-42%

BODEGAS LAS PERDICES CABERNET SAUVIGNON ESTATE

69,95DKK 120,00DKK (spar 50,05DKK)
Model/varenr.: 180 1021

BODEGAS LAS PERDICES CABERNET SAUVIGNON ESTATE 2021 Denne Cabernet Sauvignon har en intens rubinrød farve. Aromaer af kirsebær, samt delikate noter af peber og bløde egearomaer. Den er dejlig blød og afbalanceret i smagen med kirsebær og cassis (solbær) smag.

Vinen har aromaer af kirsebær, samt delikate noter af peber og bløde fad aromaer. Den er dejlig blød og afbalanceret i smagen med lidt kraftig smag af kirsebær og cassis (solbær) smag.

Druesamsætning er 100% Cabernet Sauvignon fra Agrelo, Luján de Cuyo og Barrancas, Maipú, Mendoza.

SMAG DEN SAMMEN MED: Passer perfekt til smagfuld kød, grillet okse, burger, kogte sammenretter, pastaretter, hvidt kød med krydrede saucer og mellemfaste oste.

SERVERINGSTEMPERATUR: 15-16 °C

ALDRING/LAGRING: 8 måneder på franske og amerikanske egetræsfade.

DRUE MODNING: Begyndelsen af februar.

HØST: Manuel høst i 17 kg kasser

UDBYTTE: 7.000 kg/ha

VINIFIKATION: Fortrinsvis kold maceration i 5 dage ved 6-8 ºC. Udvalgt gær anvendt. Alkoholisk gæring i 10 dage med temperatur styret mellem 24-26 ºC. Daglige punchdowns med pumpovers i begyndelsen af gæringen. Post-fermentativ maceration i 10 dage.

OPBEVARINGSPERIODE: under korrekte opbevaringsforhold 3-5 år.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol

______________

Vinhus

Vina Las Perdices ligger ved foden af andelsbjergene  i Agrelo, Lujan de Cuyo i Mendoza. 1030 meter over havets overflade. Siden halvfjerdserne blev familien fra Spanien forelsket i dette område, og tog dyrkning og skabelse af af vine af høj kvalitet.

I 1952 besluttede Juan Muñoz López at forlade sin hjemby Andalusien i det sydlige Spanien, og ham og hans familie emigrerede til Mendoza i Argentina, for at søge nye horisonter.

Han kunne ikke undgå at bemærke agerhønsene, der strejfede ude i landskabet. En nabo fortalte ham, at disse fugle ofte ses i grupper på tre. Som dagene gik, blev agerhønsene Don Juans faste ledsagere i hans lange arbejdsdage. Derfor besluttede han at navngive sin vingård Partridge Vineyard: "Viña las Perdices".

Agerhønsene har formeret sig med årerne, og er med til at tilføre gødning til jorden for vinstokke, samt holde unødige insekter væk.

Bodegas Viña Las Perdices en familievirksomhed, skabt af Juan Muñoz López, hans kone Rosario, hans sønner Nicolas og Carlos, og hans datter Estela.

Viña las Perdices ligger ved foden af Andesbjergene på 1.030 m. (3.380 fod) over havets overflade, i Agrelo, Luján de Cuyo, som er den første argentinske DOC-zone.

Druerne er hentet fra to af deres ejendomsvinmarker i Agrelo i Lujan de Cuyo, og Barancas i Maipu.

 

Bodegas Las Perdices er en mindre vingård, som er i rivende udvikling på vinsiden, og har kun har en målsætning.. At lave Argentinsk mesterværk af kvaliteter i Estate, Reserva, Enkeltmarksvine Premium og Top Premium vine, og allerede godt på vej med flere spændende kvaliteter nu og i fremtiden !!

Vi er glade og stolte for at kunne præsentere mange fine vine fra denne ejendom i Mendoza.

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk