-25%

BODEGAS LAS PERDICES MALBEC ESTATE - CHAC CHAC

89,95DKK 119,95DKK (spar 30,00DKK)
Model/varenr.: 180 1025

BODEGAS LAS PERDICES MALBEC ESTATE - CHAC CHAC 2021
Argentinsk meterværk.. Intens violet rød farve, med stor koncentration. I næsen præsenteres aromaer af røde frugter, mørke modne blommer og lidt hint af jordbær. I munden er der store indtræk af røde frugter, modne kirsebær, venlig og meget kompleks, og med en velsmagende lang finish.

***** ET MESTERVÆRK !! *GODT KØB!

DRUE SAMMENSÆTNING: 100% Malbec, fra Uco Valley, Mendoza. Argentina.

SMAGSNOTATER: Intens violet rød farve, med stor koncentration. I næsen præsenteres aromaer af røde frugter, mørke blommer og strejf af jordbær toner. I munden er der en overvejende tilstedeværelse af røde frugter, grønne urter samt lidt lakrids. Denne vin er elegant, venlig og meget kompleks, og med en velsmagende lang finish.

SMAG DEN SAMMEN MED: Smag denne vin til alt kød.. rødt kød, grillet okse, ribeye, vildt, burger, pastaretter, iberco, lysere kød med krydrede saucer, samt halvfaste / faste oste.

SERVERINGSTEMPERATUR: 15-16 °C

LAGRING: 6 måneder på nye egetræsfade

DRUER MODNING: Slutningen af marts

HØST: Manuel høst i 17 kg kasser

UDBYTTE: 9.000 kg/ha

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol


* Sælges !!

_________

Vinhus

Vina Las Perdices ligger ved foden af andelsbjergene  i Agrelo, Lujan de Cuyo i Mendoza. 1030 meter over havets overflade. Siden halvfjerdserne blev familien fra Spanien forelsket i dette område, og tog dyrkning og skabelse af af vine af høj kvalitet.

I 1952 besluttede Juan Muñoz López at forlade sin hjemby Andalusien i det sydlige Spanien, og ham og hans familie emigrerede til Mendoza i Argentina, for at søge nye horisonter.

Han kunne ikke undgå at bemærke agerhønsene, der strejfede ude i landskabet. En nabo fortalte ham, at disse fugle ofte ses i grupper på tre. Som dagene gik, blev agerhønsene Don Juans faste ledsagere i hans lange arbejdsdage. Derfor besluttede han at navngive sin vingård Partridge Vineyard: "Viña las Perdices".

Agerhønsene har formeret sig med årerne, og er med til at tilføre gødning til jorden for vinstokke, samt holde unødige insekter væk.

Bodegas Viña Las Perdices en familievirksomhed, skabt af Juan Muñoz López, hans kone Rosario, hans sønner Nicolas og Carlos, og hans datter Estela.

Viña las Perdices ligger ved foden af Andesbjergene på 1.030 m. (3.380 fod) over havets overflade, i Agrelo, Luján de Cuyo, som er den første argentinske DOC-zone.

Druerne er hentet fra to af deres ejendomsvinmarker i Agrelo i Lujan de Cuyo, og Barancas i Maipu.

Bodegas Las Perdices er en mindre vingård, som er i rivende udvikling på vinsiden, og har kun har en målsætning.. At lave Argentinsk mesterværk af kvaliteter i Estate, Reserva, Enkeltmarksvine Premium og Top Premium vine, og allerede godt på vej med flere spændende kvaliteter nu og i fremtiden !!

Vi er glade og stolte for at kunne præsentere mange fine vine fra denne ejendom i Mendoza.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk

spacer