-26%

BODEGAS LAS PERDICES CABERNET SAUVIGNON ESTATE RESERVA

125,00DKK 169,00DKK (spar 44,00DKK)

BODEGAS LAS PERDICES CABERNET SAUVIGNON ESTATE RESERVA 2019
Dyb rubinrød farve. Aromaer af kirsebær, peber, vanilje og kaffe som stammer fra lidt fad. Rigtig god fylde i ganen, velafbalanceret, smag, der minder om rød peber og krydderier og en finish af kakao eller chokolade og kaffe.

DRUE SAMMENSÆTNING: 100% Cabernet Sauvignon, fra Agrelo, Luján de Cuyo, Mendoza. Argentina.

SMAG DEN SAMMEN MED: Ideel til at ledsage grillet kød, vildt, ribeye og grillet grøntsager, pasta eller hårde oste.

SERVERINGSTEMPERATUR: 15-16 °C

ALDRING/LAGRING: 12 måneder på nye amerikanske og franske egetræsfade.

DRUE MODNING: Anden to uger af april.

HØST: Manuel høst i 17 kg kasser

UDBYTTE: 7.000 kg/ha

VINIFIKATION: Fortrinsvis kold maceration i 7 dage ved 6-8 °C (42-46 °F). Udvalgt gær anvendt. Alkoholisk gæring i 12 dage med temperatur styret mellem 24-26 °C (75-79 °F). Daglige punchdowns med pumpovers i begyndelsen af gæringen. Post-fermentativ maceration i 10 dage.

OPBEVARINGSPERIODE: under korrekte opbevaringsforhold 5-7 år.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol

____________________

 

Vinhus

Vina Las Perdices ligger ved foden af andelsbjergene  i Agrelo, Lujan de Cuyo i Mendoza. 1030 meter over havets overflade. Siden halvfjerdserne blev familien fra Spanien forelsket i dette område, og tog dyrkning og skabelse af af vine af høj kvalitet.

I 1952 besluttede Juan Muñoz López at forlade sin hjemby Andalusien i det sydlige Spanien, og ham og hans familie emigrerede til Mendoza i Argentina, for at søge nye horisonter.

Han kunne ikke undgå at bemærke agerhønsene, der strejfede ude i landskabet. En nabo fortalte ham, at disse fugle ofte ses i grupper på tre. Som dagene gik, blev agerhønsene Don Juans faste ledsagere i hans lange arbejdsdage. Derfor besluttede han at navngive sin vingård Partridge Vineyard: "Viña las Perdices".

Agerhønsene har formeret sig med årerne, og er med til at tilføre gødning til jorden for vinstokke, samt holde unødige insekter væk.

Bodegas Viña Las Perdices en familievirksomhed, skabt af Juan Muñoz López, hans kone Rosario, hans sønner Nicolas og Carlos, og hans datter Estela.

Viña las Perdices ligger ved foden af Andesbjergene på 1.030 m. (3.380 fod) over havets overflade, i Agrelo, Luján de Cuyo, som er den første argentinske DOC-zone.

Druerne er hentet fra to af deres ejendomsvinmarker i Agrelo i Lujan de Cuyo, og Barancas i Maipu.

 

Bodegas Las Perdices er en mindre vingård, som er i rivende udvikling på vinsiden, og har kun har en målsætning.. At lave Argentinsk mesterværk af kvaliteter i Estate, Reserva, Enkeltmarksvine Premium og Top Premium vine, og allerede godt på vej med flere spændende kvaliteter nu og i fremtiden !!

Vi er glade og stolte for at kunne præsentere mange fine vine fra denne ejendom i Mendoza.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk