-29%

Grill Smagekassen

499,00DKK 700,00DKK (spar 201,00DKK)

Sommerens Grill smagekasse - 6 Flasker

***** Perfekt til grillmenuen!

Disse vine passer perfekt til en skøn aften med vennerne og grill-hyggen. 

Køb denne prøvekasse med 6 flasker

Kassen indeholder indeholder følgende vine:

 • 1 flaske Le Contesse Prosecco Rose Brut DOC fra Italien.

  Vinen er fremstillet på Glera og en smule Pinot Noir fra udvalgte marker i Veneto og Friuli-Venzia-Giulia. I glasset fremstår vinen lys, delikat pink og næsen er fuld af røde frugter, violer og vildroser. Smagen er frisk og med en meget fin balance mellem syre og sødme.
  Læs mere om den her.

 • 1 flaske Johannes Hörner - Sauvignon Blanc fra Tyskland. En fantastisk lækker vin som udvikler sig meget med lidt temperatur i glasset. Ca. 8-10 grader. Denne Sauvignon Blanc er et mesterværk fra Johannes Hörner, der i pris/kvalitetsforhold sætter mange konkurrenter til vægs. 
  Læs mere om den her.

 • 1 flaske LE VERSANT Grenache Rose IGP fra Frankrig.

  En skøn bouquet som er meget indbydende af friske nuancer af hindbær, jordbær samt solmodne skovjordbær. Smagen er frisk, cremet, sprød og med røde bær touch, samt en behagelig syre i og tørhed i vinen.
  Læs mere om den her. 

 • 1 flaske GOVERNO All Uso Rosso Toscano IGT - Gerone fra Italien. En levende vin med dyb rød farve som man genkender af Governo karakter. Der er noter af modne kirsebær, skovbær, grønne urter og krydrede nelliker samt en unik bouquet.
  Læs mere her. 

 • 1 flaske Vista Alegre - Pink Port . Vista Alegre Pink Rosé Port produceres som almindelig rosévin, hvor man gærer mosten ved en lav temperatur. Derefter presses druerne således at drueskind blandes med mosten i kort tid for at trække den lyserøde farve ud. Derved opnås denne flotte Rosé farve og den friske of forførende smag som man ønsker. Den alkoholiske gæring stoppes ved tilsætning af druesprit, hvorved vinen beholder den naturlige og dejlige sødme.

  Læs mere om den her. 

 • 1 flaske Masseria Borgo dei Trulli Primitivo di Manduria DOP - solrig frugtsmag blandet med lette grønne urter og figen, der folder sig ud med en kraftig blommesmag, der varer ved i munden. 

  Læs mere om den her. 

6 flasker samlet i dette kassekøb!

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk