Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Cuvée Elodie - Clairette de die Tradition - 75 cl.

* Fransk svar på Moscato - glem Italien!

Cuvée Elodie er fremstillet 100 % af Muscat blanc à petits Grains druen. Vinens farve varierer fra lys til gylden. Det er en elegant mousserende vin - med noter af modne gule og hvide frugter, der leder tankerne hen på abrikoser og ferskner. I næsten fornemmes blomster og eksotiske frugter. Muscat Blanc à Petits Grains druerne, som vinen er produceret af, giver Cuvèe Elodie ekstra fylde og sødme.

Cuvèe Elodie er en eksklusiv luksusproduktion, som skal drikkes ung. Den er uovertruffen som Apéritif og egner sig godt til Foie gras eller som sublim ledsager til alle former for dessert, samt kransekagen til Nytår.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. 7,5 % Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Albert Sounit "CAPRICE" Blanc de Blanc Brut

* NYHED - lækker, blød og afrundet cremant.
 
Lækker cremant produceret efter “Méthode Traditionelle”, hvilket vil sige, at vinen er gæret i flaske (ligesom Crémant de Bourgogne og Champagne). Vinen er lavet på Chardonnay, Chenin Blanc og Ugni-Blanc fra områderne: Bourgogne, Loire og Charentes (lige syd for Loire). Caprice Blanc de Blancs Brut har en lys gylden farve og en livlig mousse. Duften er meget liflig - aromatisk og frugtrig. I smagen er den blød og afrundet med en god fylde og nerve. Vinen bør nydes afkølet ved 6–7 grader og anbefales som velkomstdrink til festlige lejligheder eller et lille glas på terrassen eller som ledsager til skaldyr og lette fiskeretter.
 
Efter presningen og en naturlig bundfældelse af det tunge bundfald, foregår en separat gæring på ståltanke af druesorterne hver for sig (14-15°). Efter en malolaktisk gæring bliver vinene af de forskellige druesorter sammenstukket og derefter aftappes de på flaske, med tilsætning af sukker og gær, som sætter en anden gæring i gang. Det er denne proces (Méthode traditionelle) som danner boblerne og giver en dejlig, naturlig kulsyre og mere alkohol (11,5%). Caprice gærer på flaske i minimum 6 måneder, inden en klassisk drejning af flaskerne på gyro-palletter, hvor man fjerner bundfaldet ved frysning af flaskehalsen, tilsætter en smule sukkerblanding og påfører den klassisk champagne-prop.
 
Maison Albert SOUNIT ligger i den charmerende vinby, Rully i Bourgogne. Vinhuset har siden 1993 været danskejet. Huset laver en bred vifte af Bourgogne vine: Crémant de Bourgogne samt hvide og røde Bourgogner fra Côte Chalonnaise. Husets stil er kvalitet frem for alt, - og druerne til alle husets vine høstes manuelt og i hånden. Der arbejdes kun med druernes naturlige gær og både hvidvine og rødvine lagres på franske egetræsfade og aftappes uden filtrering. I 2005 overtog Maison Albert SOUNIT vingården, Domaine Bernollin i Montagny. Vingården omfatter i dag 12 ha. vinmarker og et fuldt moderniseret cuverie. Siden 2005 er alle SOUNIT’s vine vinificeret på Domaine Bernollin – såvel druer fra egne marker som købte druer.
 
Vinene fra kommunerne Rully, Mercurey, Givry og Montagny har tidligere stået i skyggen af de mere kendte appellationer fra Côte de Beaune og Côte de Nuits; - men netop derfor er det muligt at gøre særligt gode køb netop herfra. Kvaliteten har ved mange blindsmagninger vist sig på højde med selv store vine fra Côte d’Or, - og prisen ligger i et langt mere overkommeligt leje!
Byen Rully var i 1822 sammen med Nuits-St.-Georges, de første til at producere Crémant på Méthode Traditionelle – kopieret fra Champagnedistriktet. Kældrene hos Albert SOUNIT i Rully er siden helliget produktion af Crémant.

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 11,5 % Alkohol.
89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Albert Sounit "CAPRICE" Blanc de Blanc Demi Sec

* NYHED - lækker cremant med eksotiske toner og en behersket frugtsødme med friskheden i behold.
 
Lækker cremant produceret efter “Méthode Traditionelle”, hvilket vil sige, at vinen er gæret i flaske (ligesom Crémant de Bourgogne og Champagne). Vinen er lavet på Chardonnay, Chenin Blanc og Ugni-Blanc, som hentes i Bourgogne, Loire og Charentes (lige syd for Loire). Blanc de Blancs Demi Sec har en lys gylden farve og en livlig mousse. Duften er aromatisk og frugtrig, med lette eksotiske toner af abrikos og mango. Man oplever en behersket frugtsødme, der dog på ingen måde skjuler friskheden. Vi anbefaler at servere vinen afkølet ved 6–7 grader som velkomstdrink til festlige lejlighede, til et lille glas på terrassen, samt til sushi, asiatiske retter med kylling og skaldyr.
 

Efter presningen og en naturlig bundfældelse af det tunge bundfald, foregår en separat gæring på ståltanke af druesorterne hver for sig (14-15°). Efter en malolaktisk gæring bliver vinene af de forskellige druesorter sammenstukket og derefter aftappes de på flaske, med tilsætning af sukker og gær, som sætter en anden gæring i gang. Det er denne proces (Méthode traditionelle) som danner boblerne og giver en dejlig, naturlig kulsyre og mere alkohol (11,5%). Caprice gærer på flaske i minimum 6 måneder, inden en klassisk drejning af flaskerne på gyro-palletter, hvor man fjerner bundfaldet ved frysning af flaskehalsen, tilsætter en smule sukkerblanding og påfører den klassisk champagne-prop.

Maison Albert SOUNIT ligger i den charmerende vinby, Rully i Bourgogne. Vinhuset har siden 1993 været danskejet. Huset laver en bred vifte af Bourgogne vine: Crémant de Bourgogne samt hvide og røde Bourgogner fra Côte Chalonnaise. Husets stil er kvalitet frem for alt, - og druerne til alle husets vine høstes manuelt og i hånden. Der arbejdes kun med druernes naturlige gær og både hvidvine og rødvine lagres på franske egetræsfade og aftappes uden filtrering. I 2005 overtog Maison Albert SOUNIT vingården, Domaine Bernollin i Montagny. Vingården omfatter i dag 12 ha. vinmarker og et fuldt moderniseret cuverie. Siden 2005 er alle SOUNIT’s vine vinificeret på Domaine Bernollin – såvel druer fra egne marker som købte druer.
 
Vinene fra kommunerne Rully, Mercurey, Givry og Montagny har tidligere stået i skyggen af de mere kendte appellationer fra Côte de Beaune og Côte de Nuits; - men netop derfor er det muligt at gøre særligt gode køb netop herfra. Kvaliteten har ved mange blindsmagninger vist sig på højde med selv store vine fra Côte d’Or, - og prisen ligger i et langt mere overkommeligt leje!
Byen Rully var i 1822 sammen med Nuits-St.-Georges, de første til at producere Crémant på Méthode Traditionelle – kopieret fra Champagnedistriktet. Kældrene hos Albert SOUNIT i Rully er siden helliget produktion af Crémant.
 
En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 11,5 % Alkohol.
89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

 Albert Sounit Cremant de Bourgogne Rosé "Châtaignier" Brut

* NYHED - lækker cremant rosé med en delikat frugt med fin harmoni og finesse. 

Husets Crémant de Bourgogne Rosé "Châtaignier" laves udelukkende på druer fra Sounit’s egen vingård: Domaine Bernollin. Vinen er fremstiller af: ca. 40 % Pinot Noir, 40 % Pinot-Beurot (en variant af Pinot-Gris) og 20 % Gamay. Det er en smuk sart ”laksefarvet” rosé med fine små perler og en blød mousse. Vinen har en delikat frugt med fin harmoni mellem frugt og finesse. Vi anbefaler af servere vinen ved en temperatur på cirka 6-7 grader til lyst fjerkræ, mager fisk og retter fra det nordiske køkken.
 
Hovedparten af druerne kommer fra Châtaignier-parcellen, der har fået sit navn fra de store, ægte kastanjetræer, der vokser omkring marken. Druerne er høstet i hånden og gæret ved druernes egen gær. Vinens fine og vedvarende bobler stammer fra 2. gæringen, der er foregået i flasken (Méthode Traditionelle) og Crémant’en er lagret på sit bundfald i mere end 24 måneder inden dégorgering. Loven foreskriver, at Crémant de Bourgogne skal lagre mindst 9 måneder inden dégorgering, og takket være den næsten 3 gange så lange lagringstid, har Albert Sounits Crémant de Bourgogne Rosé ”Châtaignier en meget fin og vedvarende mousse.

 

 

 
Husets Crémant de Bourgogne ”Cuvée Prestige” laves udelukkende på druer fra SOUNIT’s egen vingård: Domaine Bernollin. Det er en lækker cremant produceret efter “Méthode Traditionelle”, hvilket vil sige, at vinen er gæret i flaske (ligesom Crémant de Bourgogne og Champagne). Den består af: ca. 65 % Pinot-Noir, 30 % Chardonnay og 5 % Aligoté.
”Cuvée Prestige” har en meget frisk og frugtrig bouquet. Pinot-Noir druen lægger en bund af kraft og volumen, Chardonnay druen giver finesse og elegance og Aligoté druen tilfører en forførende friskhed og sprød syre. Vi fanbefaler at nyde vinen afkølet ved 6–7 grader som aperitif, men den er også en fortrinlig ledsager til skaldyr og lette fiskeretter.
 
Druerne er høstet i hånden og gæret ved druernes egen, naturlige gær. Vinens fine og vedvarende bobler stammer fra 2. gæringen i flasken (Méthode Traditionelle) og Crémant’en er lagret ”på sit bundfald” i mere end 24 måneder inden dégorgering (den proces, hvor bundfaldet fjernes fra Crémant’en). Loven foreskriver, at Crémant de Bourgogne skal lagre i mindst 9 måneder inden dégorgering, - og takket være den næsten 3 gange så lange lagringstid har Albert SOUNIT’s Crémant de Bourgogne ”Prestige” en meget fin og vedvarende mousse.
 
Maison Albert SOUNIT ligger i den charmerende vinby, Rully i Bourgogne. Vinhuset har siden 1993 været danskejet. Huset laver en bred vifte af Bourgogne vine: Crémant de Bourgogne samt hvide og røde Bourgogner fra Côte Chalonnaise. Husets stil er kvalitet frem for alt, - og druerne til alle husets vine høstes manuelt og i hånden. Der arbejdes kun med druernes naturlige gær og både hvidvine og rødvine lagres på franske egetræsfade og aftappes uden filtrering. I 2005 overtog Maison Albert SOUNIT vingården, Domaine Bernollin i Montagny. Vingården omfatter i dag 12 ha. vinmarker og et fuldt moderniseret cuverie. Siden 2005 er alle SOUNIT’s vine vinificeret på Domaine Bernollin – såvel druer fra egne marker som købte druer.
 
Vinene fra kommunerne Rully, Mercurey, Givry og Montagny har tidligere stået i skyggen af de mere kendte appellationer fra Côte de Beaune og Côte de Nuits; - men netop derfor er det muligt at gøre særligt gode køb netop herfra. Kvaliteten har ved mange blindsmagninger vist sig på højde med selv store vine fra Côte d’Or, - og prisen ligger i et langt mere overkommeligt leje!
Byen Rully var i 1822 sammen med Nuits-St.-Georges, de første til at producere Crémant på Méthode Traditionelle – kopieret fra Champagnedistriktet. Kældrene hos Albert SOUNIT i Rully er siden helliget produktion af Crémant.
 
En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 12,5 % Alkohol.
169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler