Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Albert Sounit Cremant de Bourgogne Demi Sec Prestige Dejlige blide fine bobler og med let sædme i smagen.

 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  12,5 % Alkohol

199,00DKK 225,00DKK (spar 26,00DKK)

Albert Sounit "CAPRICE" Blanc de Blanc - Brut lækker, blød og afrundet cremant.

Lækker cremant produceret efter “Méthode Traditionelle”, hvilket vil sige, at vinen er gæret i flaske. Vinen er lavet på Chardonnay, Chenin Blanc og Ugni-Blanc fra områderne: Bourgogne, Loire og Charentes (lige syd for Loire). Caprice Blanc de Blancs Brut har en lys gylden farve og en livlig mousse. Duften er meget liflig - aromatisk og frugtrig. I smagen er den blød og afrundet med en god fylde og nerve. Vinen bør nydes afkølet ved 6–7 grader og anbefales som velkomstdrink til festlige lejligheder eller et lille glas på terrassen eller som ledsager til skaldyr og lette fiskeretter.
 
Efter presningen og en naturlig bundfældelse af det tunge bundfald, foregår en separat gæring på ståltanke af druesorterne hver for sig (14-15°). Efter en malolaktisk gæring bliver vinene af de forskellige druesorter sammenstukket og derefter aftappes de på flaske, med tilsætning af sukker og gær, som sætter en anden gæring i gang. Det er denne proces (Méthode traditionelle) som danner boblerne og giver en dejlig, naturlig kulsyre og mere alkohol (11,5%). Caprice gærer på flaske i minimum 6 måneder, inden en klassisk drejning af flaskerne på gyro-palletter, hvor man fjerner bundfaldet ved frysning af flaskehalsen, tilsætter en smule sukkerblanding og påfører den klassisk prop.
 
Maison Albert SOUNIT ligger i den charmerende vinby, Rully i Bourgogne. Vinhuset har siden 1993 været danskejet. Huset laver en bred vifte af Bourgogne vine: Crémant de Bourgogne samt hvide og røde Bourgogner fra Côte Chalonnaise. Husets stil er kvalitet frem for alt, - og druerne til alle husets vine høstes manuelt og i hånden. Der arbejdes kun med druernes naturlige gær og både hvidvine og rødvine lagres på franske egetræsfade og aftappes uden filtrering. I 2005 overtog Maison Albert SOUNIT vingården, Domaine Bernollin i Montagny. Vingården omfatter i dag 12 ha. vinmarker og et fuldt moderniseret cuverie. Siden 2005 er alle SOUNIT’s vine vinificeret på Domaine Bernollin – såvel druer fra egne marker som købte druer.
 
Vinene fra kommunerne Rully, Mercurey, Givry og Montagny har tidligere stået i skyggen af de mere kendte appellationer fra Côte de Beaune og Côte de Nuits; - men netop derfor er det muligt at gøre særligt gode køb netop herfra. Kvaliteten har ved mange blindsmagninger vist sig på højde med selv store vine fra Côte d’Or, - og prisen ligger i et langt mere overkommeligt leje!
Byen Rully var i 1822 sammen med Nuits-St.-Georges, de første til at producere Crémant på Méthode Traditionelle – kopieret fra Champagnedistriktet. Kældrene hos Albert SOUNIT i Rully er siden helliget produktion af Crémant.

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 11,5 % Alkohol.
129,00DKK 149,00DKK (spar 20,00DKK)

Albert Sounit "CAPRICE" Blanc de Blanc Demi Sec - lækker cremant med eksotiske toner og en behersket frugtsødme med friskheden i behold.

Lækker cremant produceret efter “Méthode Traditionelle”, hvilket vil sige, at vinen er gæret i flaske. Vinen er lavet på Chardonnay, Chenin Blanc og Ugni-Blanc, som hentes i Bourgogne, Loire og Charentes (lige syd for Loire). Blanc de Blancs Demi Sec har en lys gylden farve og en livlig mousse. Duften er aromatisk og frugtrig, med lette eksotiske toner af abrikos og mango. Man oplever en behersket frugtsødme, der dog på ingen måde skjuler friskheden. Vi anbefaler at servere vinen afkølet ved 6–7 grader som velkomstdrink til festlige lejlighede, til et lille glas på terrassen, samt til sushi, asiatiske retter med kylling og skaldyr.
 

Efter presningen og en naturlig bundfældelse af det tunge bundfald, foregår en separat gæring på ståltanke af druesorterne hver for sig (14-15°). Efter en malolaktisk gæring bliver vinene af de forskellige druesorter sammenstukket og derefter aftappes de på flaske, med tilsætning af sukker og gær, som sætter en anden gæring i gang. Det er denne proces (Méthode traditionelle) som danner boblerne og giver en dejlig, naturlig kulsyre og mere alkohol (11,5%). Caprice gærer på flaske i minimum 6 måneder, inden en klassisk drejning af flaskerne på gyro-palletter, hvor man fjerner bundfaldet ved frysning af flaskehalsen, tilsætter en smule sukkerblanding og påfører den klassisk prop.

Maison Albert SOUNIT ligger i den charmerende vinby, Rully i Bourgogne. Vinhuset har siden 1993 været danskejet. Huset laver en bred vifte af Bourgogne vine: Crémant de Bourgogne samt hvide og røde Bourgogner fra Côte Chalonnaise. Husets stil er kvalitet frem for alt, - og druerne til alle husets vine høstes manuelt og i hånden. Der arbejdes kun med druernes naturlige gær og både hvidvine og rødvine lagres på franske egetræsfade og aftappes uden filtrering. I 2005 overtog Maison Albert SOUNIT vingården, Domaine Bernollin i Montagny. Vingården omfatter i dag 12 ha. vinmarker og et fuldt moderniseret cuverie. Siden 2005 er alle SOUNIT’s vine vinificeret på Domaine Bernollin – såvel druer fra egne marker som købte druer.
 
Vinene fra kommunerne Rully, Mercurey, Givry og Montagny har tidligere stået i skyggen af de mere kendte appellationer fra Côte de Beaune og Côte de Nuits; - men netop derfor er det muligt at gøre særligt gode køb netop herfra. Kvaliteten har ved mange blindsmagninger vist sig på højde med selv store vine fra Côte d’Or, - og prisen ligger i et langt mere overkommeligt leje!
Byen Rully var i 1822 sammen med Nuits-St.-Georges, de første til at producere Crémant på Méthode Traditionelle. Kældrene hos Albert SOUNIT i Rully er siden helliget produktion af Crémant.
 
En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 11,5 % Alkohol.
129,00DKK 149,00DKK (spar 20,00DKK)

Albert Sounit cremant de Bourgogne Brut "Cuvée Prestige" - Rigtig skøn og frisk lækker cremant med en meget frisk og frugtrig bouquet.

GODT KØB *****
Husets Crémant de Bourgogne ”Cuvée Prestige” laves udelukkende på druer fra SOUNIT’s egen vingård: Domaine Bernollin. Det er en lækker cremant produceret efter “Méthode Traditionelle”, hvilket vil sige, at vinen er gæret i flaske. Den består af: ca. 65 % Pinot-Noir, 30 % Chardonnay og 5 % Aligoté.

”Cuvée Prestige” har en meget frisk og frugtrig bouquet. Pinot-Noir druen lægger en bund af kraft og volumen, Chardonnay druen giver finesse og elegance og Aligoté druen tilfører en forførende friskhed og sprød syre. Vi fanbefaler at nyde vinen afkølet ved 6–7 grader som aperitif, men den er også en fortrinlig ledsager til skaldyr og lette fiskeretter.
 
Druerne er høstet i hånden og gæret ved druernes egen, naturlige gær. Vinens fine og vedvarende bobler stammer fra 2. gæringen i flasken (Méthode Traditionelle) og Crémant’en er lagret ”på sit bundfald” i mere end 24 måneder inden dégorgering (den proces, hvor bundfaldet fjernes fra Crémant’en). Loven foreskriver, at Crémant de Bourgogne skal lagre i mindst 9 måneder inden dégorgering, - og takket være den næsten 3 gange så lange lagringstid har Albert SOUNIT’s Crémant de Bourgogne ”Prestige” en meget fin og vedvarende mousse.
 
Maison Albert SOUNIT ligger i den charmerende vinby, Rully i Bourgogne. Vinhuset har siden 1993 været danskejet. Huset laver en bred vifte af Bourgogne vine: Crémant de Bourgogne samt hvide og røde Bourgogner fra Côte Chalonnaise. Husets stil er kvalitet frem for alt, - og druerne til alle husets vine høstes manuelt og i hånden. Der arbejdes kun med druernes naturlige gær og både hvidvine og rødvine lagres på franske egetræsfade og aftappes uden filtrering. I 2005 overtog Maison Albert SOUNIT vingården, Domaine Bernollin i Montagny. Vingården omfatter i dag 12 ha. vinmarker og et fuldt moderniseret cuverie. Siden 2005 er alle SOUNIT’s vine vinificeret på Domaine Bernollin – såvel druer fra egne marker som købte druer.
 
Vinene fra kommunerne Rully, Mercurey, Givry og Montagny har tidligere stået i skyggen af de mere kendte appellationer fra Côte de Beaune og Côte de Nuits; - men netop derfor er det muligt at gøre særligt gode køb netop herfra. Kvaliteten har ved mange blindsmagninger vist sig på højde med selv store vine fra Côte d’Or, - og prisen ligger i et langt mere overkommeligt leje!
Byen Rully var i 1822 sammen med Nuits-St.-Georges, de første til at producere Crémant på Méthode Traditionelle – kopieret fra Champagnedistriktet. Kældrene hos Albert SOUNIT i Rully er siden helliget produktion af Crémant.
 
En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 12,5 % Alkohol.
199,00DKK 225,00DKK (spar 26,00DKK)

 Albert Sounit Cremant de Bourgogne Rosé "Châtaignier" Brut - TOP Rose!! Cremant rosé med en delikat frugt med fin harmoni og finesse.

GODT KØB *****

Husets Crémant de Bourgogne Rosé "Châtaignier" laves udelukkende på druer fra Sounit’s egen vingård: Domaine Bernollin. Vinen er fremstiller af: ca. 40 % Pinot Noir, 40 % Pinot-Beurot (en variant af Pinot-Gris) og 20 % Gamay. Det er en smuk sart ”laksefarvet” rosé med fine små perler og en blød mousse. Vinen har en delikat frugt med fin harmoni mellem frugt og finesse. Vi anbefaler af servere vinen ved en temperatur på cirka 6-7 grader til lyst fjerkræ, mager fisk og retter fra det nordiske køkken.

 
Hovedparten af druerne kommer fra Châtaignier-parcellen, der har fået sit navn fra de store, ægte kastanjetræer, der vokser omkring marken. Druerne er høstet i hånden og gæret ved druernes egen gær. Vinens fine og vedvarende bobler stammer fra 2. gæringen, der er foregået i flasken (Méthode Traditionelle) og Crémant’en er lagret på sit bundfald i mere end 24 måneder inden dégorgering. Loven foreskriver, at Crémant de Bourgogne skal lagre mindst 9 måneder inden dégorgering, og takket være den næsten 3 gange så lange lagringstid, har Albert Sounits Crémant de Bourgogne Rosé ”Châtaignier en meget fin og vedvarende mousse.
 
Husets Crémant de Bourgogne ”Cuvée Prestige” laves udelukkende på druer fra SOUNIT’s egen vingård: Domaine Bernollin. Det er en lækker cremant produceret efter “Méthode Traditionelle”, hvilket vil sige, at vinen er gæret i flaske. Den består af: ca. 65 % Pinot-Noir, 30 % Chardonnay og 5 % Aligoté.
”Cuvée Prestige” har en meget frisk og frugtrig bouquet. Pinot-Noir druen lægger en bund af kraft og volumen, Chardonnay druen giver finesse og elegance og Aligoté druen tilfører en forførende friskhed og sprød syre. Vi fanbefaler at nyde vinen afkølet ved 6–7 grader som aperitif, men den er også en fortrinlig ledsager til skaldyr og lette fiskeretter.
 
Druerne er høstet i hånden og gæret ved druernes egen, naturlige gær. Vinens fine og vedvarende bobler stammer fra 2. gæringen i flasken (Méthode Traditionelle) og Crémant’en er lagret ”på sit bundfald” i mere end 24 måneder inden dégorgering (den proces, hvor bundfaldet fjernes fra Crémant’en). Loven foreskriver, at Crémant de Bourgogne skal lagre i mindst 9 måneder inden dégorgering, - og takket være den næsten 3 gange så lange lagringstid har Albert SOUNIT’s Crémant de Bourgogne ”Prestige” en meget fin og vedvarende mousse.
 
Maison Albert SOUNIT ligger i den charmerende vinby, Rully i Bourgogne. Vinhuset har siden 1993 været danskejet. Huset laver en bred vifte af Bourgogne vine: Crémant de Bourgogne samt hvide og røde Bourgogner fra Côte Chalonnaise. Husets stil er kvalitet frem for alt, - og druerne til alle husets vine høstes manuelt og i hånden. Der arbejdes kun med druernes naturlige gær og både hvidvine og rødvine lagres på franske egetræsfade og aftappes uden filtrering. I 2005 overtog Maison Albert SOUNIT vingården, Domaine Bernollin i Montagny. Vingården omfatter i dag 12 ha. vinmarker og et fuldt moderniseret cuverie. Siden 2005 er alle SOUNIT’s vine vinificeret på Domaine Bernollin – såvel druer fra egne marker som købte druer.
 
Vinene fra kommunerne Rully, Mercurey, Givry og Montagny har tidligere stået i skyggen af de mere kendte appellationer fra Côte de Beaune og Côte de Nuits; - men netop derfor er det muligt at gøre særligt gode køb netop herfra. Kvaliteten har ved mange blindsmagninger vist sig på højde med selv store vine fra Côte d’Or, - og prisen ligger i et langt mere overkommeligt leje!
Byen Rully var i 1822 sammen med Nuits-St.-Georges, de første til at producere Crémant på Méthode Traditionelle – kopieret fra Champagnedistriktet. Kældrene hos Albert SOUNIT i Rully er siden helliget produktion af Crémant.
 
En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 12,5 % Alkohol.
199,00DKK 225,00DKK (spar 26,00DKK)

Cremant de Bourgogne - Charles Ranville Demi Sec

Vores Terroirs des Fleurs cuvée refererer til hvide blomster, tjørn, akacie og kaprifolie.

* TOP Cremant - GODT KØB!

Dette er en Blanc de Blancs Demi-Sec, hvis druer kommer fra pakker, der producerer vine med overvejende blomsteraroma (en egenskab, der normalt findes i Mâcon-vine).

Fremstillet udelukkende af Chardonnay og Aligoté-druer, er denne delikatesse, dens finesse og aromatiske elegance karakteristisk for denne kvalitets Cremant.

Mineralsk næse med noter af tjørn og kaprifolie. Kraftfuldt angreb med smag af fersken og pære. Lang og syrlig finish.

En rund lækker Crémant, som skal nydes til dessert eller til søde canapeer eller let saltede retter.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  12 % Alkohol

169,00DKK 199,00DKK (spar 30,00DKK)

Cremant de Bourgogne - Charles Ranville Brut Rose

Vores Terroirs des Fruits cuvée refererer hvidkødet frugter, som fersken og abrikos samtidig antydes små røde frugter. Denne Rosé, hvis druer kommer fra parceller udvalgt for deres overvejende frugtagtige aromaer (karakteristisk for Côte Chalonnaise eller Couchois vine). Denne vin er lavet af 3 af emblematiske druesorter fra Bourgogne.

* TOP Cremant - GODT KØB!

Fremragende noter af hindbær og vilde jordbær dominerer, efterfulgt af antydninger af fersken for at afrunde denne Crémant, som er intenst frugtig og raffineret.

Denne Crémant de Bourgogne Rosé har en smuk, klar, strålende, laksefarvet nuance med lyserøde highlights. På næse og gane udvikles aromaer af rød frugt som jordbær og hindbær. Finishen er en perfekt balance mellem kraft, elegance og finesse og friskhed, samt et væld af pirrende bobler, der smyger sig godt i glasset.

Druer: Chardonnay, Pinot Noir og Gamay

Servering afkølet ved 8 grader.

Nyd denne Cremant til velkomst, salater, tapas, skaldyr, eller ren nydelse.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12 %

169,00DKK 199,00DKK (spar 30,00DKK)

Cremant de Bourgogne - Charles Ranville Brut

Vores Terroirs des Fleurs cuvée refererer til hvide blomster: tjørn, akacie og kaprifolie. Dette er en Blanc de Blancs lavet af druer dyrket på parceller, der producerer vine med overvejende blomsteraroma (karakteristisk for Mâconnais-vine). Lavet udelukkende af Chardonnay og Aligoté druer, dens fine, elegante aroma er karakteristisk for vinhus stilen.

* TOP Cremant - GODT KØB!

Denne Crémant de Bourgogne Blanc de Blancs Brut, har en smuk, hvid farve med strålende reflekser. Næsen har noter af hvide blomster. I ganen giver aromaerne af ​​fersken og pære, et ubestrideligt øjeblik af friskhed, med et væld af forfriskende pirrende bobler.

Druer: Chardonnay and Aligoté

Nyd denne friske Cremant til velkomst, canape, tapas, fisk og skaldyr.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  12 % Alkohol

169,00DKK 199,00DKK (spar 30,00DKK)

Cremant Henri Leblanc Blanc de Blancs Brut

Crémant Blanc de Blancs Brut er selvfølgelig lavet på 100% Chardonnay.. Crémant vil sige, at man har benyttet Methode Traditionelle med anden gæring i flasken til at fremstille en mousserende vin.

* GODT KØB!

Henri le Blanc bliver lavet i pæne mængder hvert år, og specielt til det Amerikanske marked.

Vinhusets Crémant bliver hvert år revet væk.

Et virkelig godt alternativ til champagne, hvis du har brug for bobler til hverdag og fest.

Crémant Blanc de Blancs bør serveres afkølet ved ca. 8-9 grader.

Denne Crémant Blanc de Blancs, er dejlig frisk som aperitif til små kanapéer med skaldyr eller fiskeretter,
tun mousse, samt med lidt friskpillede fjordrejer.. Ren nydelse..

En kasse indeholder 6 flasker  - 75 cl.  12 % Alkohol

99,95DKK 139,00DKK (spar 39,05DKK)

Cremant Henri Leblanc Blanc de Blancs Demi Sec

Crémant Blanc de Blancs Demi Sec er selvfølgelig lavet på 100% Chardonnay.. Denne udgave er lidt sødlig i stilen i forhold til brut udgaven.

Cremant Henri Leblanc Blanc de Blancs Brut

Crémant Blanc de Blancs Brut er selvfølgelig lavet på 100% Chardonnay.. Crémant vil sige, at man har benyttet Methode Traditionelle med anden gæring i flasken til at fremstille en moussernede vin.

 GODT KØB!

Henri le Blanc bliver lavet i pæne mængder hvert år, og specielt til det Amerikanske marked.

Vinhusets Crémant bliver hvert år revet væk.

Et virkelig godt alternativ til champagne, hvis du har brug for bobler til hverdag og fest.

Crémant Blanc de Blancs bør serveres afkølet ved ca. 8-9 grader.

Denne Crémant Blanc de Blancs, er dejlig frisk som aperitif til små kanapéer med skaldyr eller fiskeretter, tun mousse, samt med lidt friskpillede fjordrejer.. Ren nydelse..

En kasse indeholder 6 flasker  - 75 cl.  12 % Alkohol

99,95DKK 139,00DKK (spar 39,05DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler