Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Cuvée Elodie - Clairette de die Tradition - 75 cl.

* Fransk svar på Moscato - glem Italien!

Cuvée Elodie er fremstillet 100 % af Muscat blanc à petits Grains druen. Vinens farve varierer fra lys til gylden. Det er en elegant mousserende vin - med noter af modne gule og hvide frugter, der leder tankerne hen på abrikoser og ferskner. I næsten fornemmes blomster og eksotiske frugter. Muscat Blanc à Petits Grains druerne, som vinen er produceret af, giver Cuvèe Elodie ekstra fylde og sødme.

Cuvèe Elodie er en eksklusiv luksusproduktion, som skal drikkes ung. Den er uovertruffen som Apéritif og egner sig godt til Foie gras eller som sublim ledsager til alle former for dessert, samt kransekagen til Nytår.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. 7,5 % Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

119,00DKK 149,00DKK (spar 30,00DKK)

Chandon Garden SPRITZ 75 cl. Denne SPRITZ er en færdig produceret og lige til - ready to use Spritz – som fortjener at blive nydt. Man tænker velkomst, hygge eller fest når man smager denne SPRITZ, som den er produceret, så uden is og garniture, så man ikke spolerer fornøjelsen af de mange fine små bobler.

Samligning er også sjovt at lave, med for eksempel Aperol Spritz, hvor der skal is i glasset og tilsættes med en skive appelsin, eller en stribe frisk skåret appelsinskal.

Der er ingen tvivl om at Chandon Garden Spritz, vil vinde betydelige markedsandele i det voksende marked for aromatiserede vine.

Vinens Base er en hvidvin produceret på Chardonnay, Pinot Noir og en lille smule Semillon, der får sine fine perler fuldstændig som en Prosecco (det vil sige ved tilsætning af gær og sukker og fornyet gæring i tryktank), og til sidst i forbindelse med aftapningen blandes med en krydret bittersød likør, som Moët Hennessy kalder den deres Garden liqueur.

Der er tale om strimler af tørrede appelsinskaller, der trækker i druesprit sammen med kardemomme, sort peber, kinabark, kamille og et par andre såkaldt hemmelige ingredienser, hvorefter der smages til med sukker og nedvandes.

Chhandon Garden Spritz bliver produceret på Bodega Chandon i Argentina. Vinhuset ejes af Moët Hennessy i Frankrig.

Moët Hennessy har allerede en businessplan klar, hvor produktionen af den karaktergivende likør centraliseres hvorefter produktionen kan udbredes til Chandons andre mousserende platforme Chandon California, Chandon Brasil, Chandon Australia, Chandon China og Chandon India.

God som aperitif.. Nydes med en skive frisk appelsin på glasset, eller et par dråber tonic.. Kan også nydes til sushi.

Vinen karakteriseres som let aromatisk og halvsød.

Serveres ved 5-7 grader

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  7 % Alkohol

149,00DKK 159,00DKK (spar 10,00DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler