Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Bordeaux er beliggende i det sydvestlige Frankrig - koncentreret omkring floderne Dordogne og Garonne, og er verdens mest prominente vinregion. Bordeaux er hjemsted for en altoverskyggende andel af verdens dyreste og mest berømte vine. Regionen deles populært op i venstre og højre bred – henholdsvis Medóc, der har fokus på Cabernet Sauvignon, og St. Emillion, der fokuserer på Merlot.

Vi fører et pænt udvalg at kvalitets Bordeaux vine, som for eksempel: Chateau D’Angludet Margaux, Chateau Clos Des Jacobins og Chateau D’Armailhac Paullac. Men det er dog også muligt at få en Bordeaux vin i den mere prisvenlig ende i form af Sirius fra det velkendte og respekterede vinhus Maison Sichel.

Sorter resultater:

Chateau Caronne Sainte Gemme Cru Bourgeois Haut Medoc 2017 - En ærkeklassisk Haut-Médoc. Château Caronne Saint Gemme er beliggende i St. Laurent og er direkte nabo til de klassificerede slotte Château Gruaud Larose, Château Lagrange,Château Belgrave og Château Camensac.

Fra en virkelig topårgang i Bordeaux kommer denne fine Cru Bourgeois. Som ung er den tæt og mørk i glasset med en koncentreret bouquet af solbær og noter fra fadlagringen. Smagen er fyldig med tæt frugtkoncentration samt krydrede noter. En vin, hvor tanninen fremstår flot, blød og moden allerede på dette unge tidspunkt. En oplagt ledsager til det bedste stykke oksekød, dyrvildt, kalvekød samt fede modne oste.

TOP-anmeldelse af Vinjournalist André Devald: "Jeg har sagt det før, men den gamle Bordeauxlærdom om at man skal købe store vine i små årgange og små vine i store årgange gælder mere end nogensinde i årgang 2016. Der er mange fremragende, mindre Bordeaux'er derude, der kommer tæt på de kostbare klassificerede vine til en helt anden pris. Caronne er en af dem. Årgang 2016 står i 200 kroner og er slottets bedste siden 2010, måske endnu bedre. En klassisk, Cabernet-dreven Haut-Médoc, der i 2016 indeholder rekordhøje 70 % Cabernet Sauvignon og
10 % Petit Verdot afrundet af blot 20 % Merlot. Alligevel er den allerede charmerende tilgængelig - uden at kompromittere husstilen, der altid er garant for +20 års potentiale".
 
En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol.


Caronne Sainte Gemme er beliggende i Haut Medoc området, og jorden er på 38 hektar. Vinmarken er beplantet med 65 % Cabernet Sauvignon, 30 % Merlot og 5 % Petit Verdot. Marken er beplantet med 10.000 vinstokke per hektar, og der høstes 45 hl/ha fra de 30 år gamle vinstokke. Efter en temperaturstyret gæring over 15 dage bliver vinen lagret i 12 måneder på små egetræsfade, hvor af de 20 % er nye fade hvert år.

199,00DKK 249,00DKK (spar 50,00DKK)

 Croix de Pérenne - Blaye Cotes De Bordeaux 2020 i trækasse 6 flasker. Denne TOP Cuvee fra Château Perenne.. Vi har fået fingrene i denne i et helt fantastisk parti fra Bordeaux! Ønologen Michel Rolland er inden over..

***** Et Brag af et Bordeaux KUP af de helt STORE! 6 Flasker i en flot trækasse.. SPAR KR: 752,- (Flaskepris vejledende er kr: 225,-)

Denne årgang er produceret af ønologen Michel Rolland.

Vi har fået fingrene i et fantastisk parti fra Bordeaux.

Intet ringere end selve TOP-Cuvéen fra Château Pérenne. Denne årgang er produceret af Bernard Magrez med ønologen Michel Rolland i spidsen. Denne top Cuvee er helt sort og kraftfuld vin, der naturligvis tåler nogle år i kælderen endnu.

Perenne kan nemt kan nydes nu, I store glas eller den får et par timer på en karaffel. Drueblend er 85 % Merlot, 13 % Cabernet Sauvignon, 1% Malbec og 1% Cabernet Franc.

Bemærk at det er en Bordeaux med hele 15 % Alkohol. Vin er ufiltreret og meget smagfuld..

Er helt perfekt til store grillede bøffer, and, flæske steg.

Køb, køb den er for vild!

En kasse indeholder 6 flasker i trækasse - 75 cl. 15 % Alkohol

598,00DKK 1.350,00DKK (spar 752,00DKK)

 Croix de Pérenne - Blaye Cotes De Bordeaux 2020. Denne TOP Cuvee fra Château Perenne.. Vi har fået fingrene i denne i et helt fantastisk parti fra Bordeaux! Ønologen Michel Rolland er inden over.. 

Flaskepris vejledende er kr: 225,-

Denne årgang er produceret af ønologen Michel Rolland.

Vi har fået fingrene i et fantastisk parti fra Bordeaux.

Intet ringere end selve TOP-Cuvéen fra Château Pérenne. Denne årgang er produceret af Bernard Magrez med ønologen Michel Rolland i spidsen. Denne top Cuvee er helt sort og kraftfuld vin, der naturligvis tåler nogle år i kælderen endnu.

Perenne kan nemt kan nydes nu, I store glas eller den får et par timer på en karaffel. Drueblend er 85 % Merlot, 13 % Cabernet Sauvignon, 1% Malbec og 1% Cabernet Franc.

Bemærk at det er en Bordeaux med hele 15 % Alkohol. Vin er ufiltreret og meget smagfuld..

Er helt perfekt til store grillede bøffer, and, flæske steg.

Køb, køb den er for vild!

En kasse indeholder 6 flasker og fås i en fin trækasse - 75 cl. 15 % Alkohol

100,00DKK 225,00DKK (spar 125,00DKK)

Chateau Grand Rivallon - Saint-Èmilion Grand Cru 2020  Vinen er en flot repræsentant for appellationen. Château Grand Rivallon dufter og smager af kvalitet. Ganske enkelt en elegant Merlot-vin med et lille ”skud” Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc, der giver vinen ekstra bid. Slottet ligger i hjertet af Saint-Emilion, tæt på selve Saint-Émilion by.

Vinen har en flot dybrød farve. I munden fornemmes en silkeblød vin, der fylder sanserne med imødekommende aromaer, som man kan forvente fra velproduceret Saint-Émilion i en stor årgang. Masser af violer og krydderier. En fyldig og halvkraftig vin, men med en meget fin balance og afrunding. Flot og elegant!

***** Saint-Émilion Grand Cru i en absolut TOP-årgang..

Vinen produceres meget traditionelt på overvejende Merlot (85%) og en lille andel Cabernet Sauvignon (10%) samt 5% Cabernet Franc, som bidrager med et lille dejligt tanninbid. Druerne høstes manuelt, og vinen lagres på fade af fransk eg. Slottes marker er på kun 10 hektar og det er Stéphane de Renoncourt, der er konsulent på ejendommen.

En kasse indeholder 6 flasker á 75 cl.  13,5 % Alkohol

149,00DKK 229,00DKK (spar 80,00DKK)

Chateau Clos des Jacobins 2008 Saint Emilion Grand Cru "Classe"

Med Clos des Jacobins i glasset, har du mulighed for at smage toppen af hele Grand Cru Classé klassifikationen i Saint-Émilion. Dette lille slot frembringer en enestående vin år efter år.

Slottets vinmarker har en helt perfekt beliggenhed i hjertet af Saint-Émilion. Her stortrives Merlot, som er rygraden i vinen. Selve produktionen foregår med en koldgæring, hvor flest mulig aromastoffer udtrækkes fra druerne. Lagringen foregår over en 17 måneder lang periode på klassiske egefade, hvoraf 90 % er helt nye fade. Det skaber en meget mørk vin med en kraftfuld bouquet. Smagen er elegant, rank med saftig fylde og en markeret tannin, der bevidner at vinen tåler lang lagring på flaske. Eftersmagen er blommeagtig og ekstremt vedholdende. En stor og saftig oplevelse.

Kåret som den bedste i klassifikationen.
Ved den asiatiske udgave af VinExpo, der blev afholdt i Hong Kong, blev Clos des Jacobins kåret som den bedste i klassifikationen ved en smagning af tre årgange fra klassifikationens slotte. Det resultat sætter en tyk streg under kvaliteten fra dette lille fremragende slot.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

Clos des Jacobins
tilhører i dag den absolutte elite i klassifikationen "Grand Cru Classé" i Saint-Émilion. Slottet drives som en lille familieforretning med Thibaut og Magali Decoster i spidsen. Siden 2004 har hele slottet og de omliggende 8,5 ha. vinmarker gennemgået en forvandling. Familien har foretaget massive investeringer i vinmarkerne og i moderne produktionsudstyr. I samme ombæring er kælderen blevet totalrenoveret. Og bestræbelserne har allerede båret frugt. Clos des Jacobins er på få år rykket helt frem i første linje, som én af de førende ejendomme i Saint-Émilion.


450,00DKK 475,00DKK (spar 25,00DKK)

Chateau Pierrail Bordeaux Superieur 2018

Château Pierrail.. ***** TOP Bordeaux Superieur med masser af medaljer! Noget af det bedste i denne prisklasse.. Vinen er solmoden, intens, fed og med god frugtrig stil, samt meget elegant vin med masser af mørke røde bær, modne kirsebær og chokolade i både duft og smag. Luk øjnene og føles som en lækker Saint Emilion...

Jordbunden består her af præcis de samme ler og kalkholdige formationer, vi også kender fra Saint-Émilion-distriktet. Det kan derfor ikke overraske, at Merlot-druen, der især er kendt for den fylde og blødhed, den tilfører vinene fra Saint-Emilion og Pomerol, også er absolut vigtigste druesort i denne rødvin.

Netop kombinationen af fremragende jordbundsforhold, velvalgte druesorter, og den dygtighed og omhu, Jacques og Alice Demonchaux lægger i alle led af fremstillingen, er baggrunden for den fremragende og konstante kvalitet.

Château Pierrail blev bygget i det 17. århundrede på fundamenterne af en gammel middelalderborg. Vinslottet har siden 1970 har tilhørt Jacques og Alice Demonchaux, som befinder sig på Garonne-flodens højre bred, i det sydøstlige ved siden af Saint-Émilion.

Hele ejendommen omfatter 200 hektar, hvoraf 30 hektar er tilplantet med vinstokke. Vinmarkerne nyder en perfekt placering på et lille plateau, der skråner svagt mod syd.

Druesamsætning: 85 % merlot og 15 % Cabernet Sauvignon med en 12 måneders fadlagring.

Denne vin kan nydes med mørkt kød, vildt, and, kalvekød, krydrede retter samt fyldige franske oste.


Serveringstemperatur ved 15-16 grader

Medaljer:

* GOLD MEDAL - Concours de Bordeaux
* GOLD MEDAL - Los Angeles International Wine Competition
* GOLD MEDAL - Elu TALENT 2017 - Des Bordeaux Superieurs

En kasse indeholder 12 flasker – 14,5 % Alkohol

169,00DKK 189,00DKK (spar 20,00DKK)

Chateau Vieux Manior 2019 Bordeaux  Det er en god, rund og blød Bordeaux vin, som er en rigtig God kvalitet til den der elsker god Bordeaux vin. God til kødretter og hyggeaftner! Et godt håndværk.

Smuk rubinrød farve med fede gardiner i glasset. Moden og charmerende i duften, og smag med røde bær og et strejf af lakrids. Glat og blød i eftersmagen. Vinen er lavet på Merlot, Cabernet Franc samt Cabernet Sauvignon. Vinens smag er fuld og fast, med hovedsagelig mørke aromaer - takket være den dominerende Merlot - og nogle saftige sorte frugter, der suppleres med en blød spiciness.

En lækker vin til franske pateer, hakkebøffer, oksebøf, franske gryderetter, lidt bløde oste eller til at bare nyde et godt glas Bordeaux vin..

En kasse indeholder 6 flasker  - 75 cl.  13 % Alkohol.

99,00DKK 149,00DKK (spar 50,00DKK)

Château Latour 1. Grand Cru Classé Bordeaux Pauillac 1992

* Udsolgt PT...

***** TOP Vin !!

Bemærk: Kun 0 flasker på lager.

En kasse indeholder 1 flaske - 75 cl. 13 % Alkohol

2.895,00DKK

Confidences de Prieure Lichine Margaux 2015

Confidences de Priuere Lichine er 2. vinen til det anerkendte 4. Cru Clasé slot Chateau Prieuré Lichine fra Margaux.  Siden 1999 har slottet gennemgået en stor udvikling rent kvalitetsmæssigt og er i dag blandt de bedste slotte i Margaux bl.a. takket været Winemakeren Stéphane Derenoncourt, som er konsulterende winemaker på slottet.

Denne årgang er særdeles velafstemt, smidig og indbydende og et glimrende valg, at drikke nu og de kommende år. I bouqueten finder man noter af boysenbær, brombær og figen. Smagen er silkeblød med lang vedvarende struktur, hvor den elegante frugt kommer til sin ret.

* Wine Spectator – 90 point.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

345,00DKK 399,00DKK (spar 54,00DKK)

CHATEAU DU COURLAT - CUVEE JEAN BAPTISTE - LUSSAC SAINT EMILION - En rødvin som Chateau du Courlat får du en ren, solid og interessant vin, som er mesterlig lavet af Lussac St. Emilion.

***** Stjerners vin

Den smiger sanserne allerede fra første indtryk, med en svag krydret bouquet af eg, og med noter af tørrede og friske frugter.

Smagen er førsteklasses med kraft og dybde – en rig, smidig og elegant vin, med masser af moden frugt, afsluttende med let eg og runde tanniner i eftersmagen.

...EN VIN DU ER NØDT TIL AT PRØVE...
Prøv Chateau du Courlat – fra en af de bedste producenter i Lussac.

TOP KLASSE VIN !

245,00DKK 279,00DKK (spar 34,00DKK)

Chateau la Gasparde AOP Cotes de Castillon 2016

* GODT KØB!

Bordeaux-vin med en flot, dyb farve og stor, koncentreret fylde. Rig med fyldige tanniner, balanceret frugt og fine hint af vanilje sammen med frugtige strejf af brombær og multebær, læder og tobak.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13 % Alkohol

149,00DKK 169,00DKK (spar 20,00DKK)

Chateau Mouton Rothschild Pauillac 2018 1èr Grand Cru Classe..

***** TOPVIN !! Er vurderet til verdens bedste vin i årgang 2018

* PRIMEUR!

* BEMÆRK - VIN ER PÅ LAGER NU!

Kan kun bestilles via køb på denne Online side.

Lille del af TOP anmeldere:

* Decanter: 99 Point ud af 100 Point

* James Suckling: 100 Point ud af 100 Point

* Robert Parker: 97 Point ud af 99 Point

* Jean Marc Quarin: 99 Point ud af 100 Point

* Vivino: ***** 4,9 / 5

En kasse indeholder 6 flasker - 13 % Alkohol

Lager nu: 60 flasker.

INFO Robert Parker:

The 2018 Mouton Rothschild is composed of 86% Cabernet Sauvignon, 12% Merlot and 2% Cabernet Franc—there is also a splash of all the Petit Verdot they had, but it doesn’t even register in the percentage. Grapes were harvested September 10 to October 3, and the wine was blended at the beginning of December; it has 13.8% alcohol, and the tannins were slightly higher this year. Deep purple-black in color, it is a little closed to begin compared to some 2018s, slowly unfurling to reveal a profound nose of warm black plums, blackcurrant cordial, star anise, blueberry pie and mocha with suggestions of candied violets, oolong tea, camphor and unsmoked cigars plus a touch of crushed rocks. Medium to full-bodied, the palate delivers waves of opulent, spiced black and blue fruits with seamless acid lifting this gorgeous mouthfeel that is at once plush from the ripe fruit and firm and grainy from the super ripe tannins, finishing very long and wonderfully creamy." - Lisa Perotti-Brown, Robert Parker's Wine Advocate (4/23/2019, Bordeaux 2018 Issue), Ratings: 97-99

6.499,00DKK 6.950,00DKK (spar 451,00DKK)

Chateau Lalande-Borie Saint Julien 2014

Der er altid ”value for money”i Chateau Lalande Borie beliggende i den fantastiske appellation Saint-Julien. Slottet er først etableret så sent som 1970 og ejes familien Borie, som også ejer SUPER 2. Cru Classé slottet Ducru-Beaucaillou og Château Ducluzeau i Listrac-Mèdoc.

***** BORDEAUX I TOPKLASSE !!

Bouqueten er let parfumeret med noter af skovjordbær, blommer, sorte kirsebær. Smagen er mellemfyldig, saftig med en tilpas afstemt syre og dejlige faste tanniner. Drikkeklar, men kan også gemmes + 10 år fra høståret.

***** Wine Enthusiast – 92 point

En kasse i original trækasse indeholder 12 flasker - 75 cl.  13 % Alkohol

299,00DKK 399,00DKK (spar 100,00DKK)

Chateau Giscours Margaux AOC 2017 - 3. Cru Classé

Giscours er en af de store Margaux-producenter beliggende i den sydlige del af Margaux og er klassificeret som en 3. Cru Classé.

Chateau Giscours er en ”KÆMPE” Margaux vin, som rummer en imponerende dyb frugt, som præsenteres på så ren, fokuseret og elegant måde, at den fremstår enormt harmonisk.

Vinen er mørk rød i farven med intense aromaer af solbær og blommer. Smagen består af lag på lag af koncentreret frugt med en skarpt fokuseret struktur og en dejlig lang, lang eftersmag med en uimodståelig friskhed, som gør den uhyggeligt charmerende.

Mums. En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

699,00DKK 795,00DKK (spar 96,00DKK)

Chateau Gloria Saint Julien AOC 2016 - Cru Bourgeois

Chateau Gloria er trods sin status, som Cru Bourgeois helt oppe på Grand Cru Classé niveau, både marker, smagen og anmeldelserne stinker af Grand Cru Classé.

Vinen fremstår mørk med lilla nuancer.

Bouqueten er intens og kompleks med noter af viol, solbær samt urter, mokka og cedertræ. Smagen er dejlig koncentreret saftig med dejlige bløde velafstemte tanniner og sluttende med lette krydderier fra den balancerede fadlagring på eg.

Drik nu ! , men for den tålmodige er der + 15 år i denne perle fra Saint-Julien..

***** 93-95 point Robert Parker

***** 94 point Wine Spectator

***** 94 point James Suckling

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

595,00DKK 699,00DKK (spar 104,00DKK)

Chateau Talbot Saint Julien AOC 2013 - 4. Grand Cru Classé

Château Talbot er med sine ca. 100 ha en historisk stor Saint-Julien-producent, og dette 4. Cru slot er endda en af de største i hele Medoc. Slottet ejes af Cordier, som i øvrigt også ejer

Cru-slottet Gruaud Larose.

Slottet har tidligere været kendt for en let svingende kvalitet, men efter den kendte ønolog : Stephane Derenoncourt er blevet tilknyttet slottet er vinen så absolut på Grand Cru Classé niveau igen.

Dette er en klassisk Medoc fra Saint-Julien med bouquet af solbær, tobak og urter. Smagen fremstår silkeblød med polerede tannier. Fantastisk vin – Kan ikke anbefales nok…..

***** 94 point Decanter

***** 94 point James Suckling

***** 95 point Wine Spectator

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

675,00DKK 695,00DKK (spar 20,00DKK)

Margaux De Brane AOC Henri Lurton 2018

269,00DKK 295,00DKK (spar 26,00DKK)

Chateau Croizet Bages Pauillac AOC 2016 - Croiset Bages er en i 5. cru, men den er stadig blandt de 61 bedste rødvine i Medoc, og samtidig er den til at betale. 

Vinmarkerne er på 30 hektar og vinen er sammensat af: 40 % Carbernet Sauvignon, 30% Cabernet Franc samt 30% Merlot. Den lagrer i 12-18 måneder på nye franske egetræsfade. Bouqueten er rig og mørk med noter af kogte solbær, lufttørret kød og kløvet træ. Smagen byder på en høj syre, ribs, bær og en snært af salmiak. Strukturen er flot med den høje syre, dejlige faste tanniner og elegant afstemte elementer.

***** Wauw en vin! - Den skal du prøve *****

469,00DKK 495,00DKK (spar 26,00DKK)

Chateau Serilhan Saint Estephe Cru Bourgeois 2012

225,00DKK 249,00DKK (spar 24,00DKK)

Chateau GAZIN Pomerol 2016

895,00DKK 999,00DKK (spar 104,00DKK)

Chateau Du Glana Saint Julien AOC 2015

269,00DKK 299,00DKK (spar 30,00DKK)

Chateau Lagrange Saint Julien Grand Cru Classe 2015 - En fantastisk vin. 

Denne 3. Cru vin er beliggende i AOC Saint Julien på venstre bred i Bordeaux. Slottet blev sammen med blot 13 andre klassificeret som 3. Cru Classé ved den berømte 1855 klassificering.

Saint Julien er en af de mest homogene, pålidelige og måske undervurderede kommuner i Bordeaux. Vinene derfra, er for de vinkendere der ønsker elegance, raffinement, krop og balance i deres vine.

Vinen er sammensat af 60-65% Cabernet Sauvignon, 20-30% Merlot samt lidt Petit Verdot. Den ligger ca. 20 måneder på fade og vinen har en meget smuk varm Bordeaux farve.
I duften finder man noter af mørke bær, solbær og lidt lakrids. Smagen fremstår blød og fyldig med velintegrerede tanniner og en lang finish.
Kort sagt, her er en Saint Julien i den elegante stil og med en stor aromatisk kompleksitet.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% 

695,00DKK

Chateau Langoa Barton Saint Julien AOC 2015 - En klassisk Bordeaux.

Château Langoa Barton er et historisk 3. Cru-slot beliggende i Saint-Julien. Slottet er ejet af den irske Barton-familie, som i hele 200 år og 9 generationer har drevet dette klassiske slot.

Chateau Langoa Barton må betegnes helt igennem som en klassisk Bordeaux, som deraf typisk kræver sin tid for at vise sit sande jeg.

Druerne : 55% Cabernet Sauvignon, 37% Merlot, 8% Cabernet Franc til denne vin er selvfølgelig håndhøstet og vinen er fadlagret 15 – 18 måneder ( 60% nye fade )

Vinen fremstår med en klar mørkerød farve og duften byder på elegante, klassiske Bordeaux-aromaer af solbær, lakrids, tobak, cedertræ og krydderier. Smagen byder på en elegant frugt der smyger sig over tungen, mens man tydeligt fornemmer en velstruktureret rygrad og en skarp præcis fokuseret tannin i eftersmagen.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 

699,00DKK 769,00DKK (spar 70,00DKK)

Chateau De Camensac Haut Medoc Grand Cru Classe 2016

359,00DKK 399,00DKK (spar 40,00DKK)

Chateau Saint Pierre Saint Julien Grand Cru Classe 2016

699,00DKK 845,00DKK (spar 146,00DKK)

Chateau Pichon Longueville Comtesse De Lalande Pauillac Grand Cru Classe 2014

1.695,00DKK 1.995,00DKK (spar 300,00DKK)

Chateau Ducru Beaucaillou Saint Julien AOC Grand Cru Classe 2018

1.695,00DKK 1.995,00DKK (spar 300,00DKK)

Chateau Prieure Lichine Margaux Grand Cru Classe 2014

Vinen fremstår med en rigtig flot mørk rød farve. Bouqueten er særdeles velafbalanceret med fine solbær noter fra Cabernet Sauvignon. Smagen er flot struktureret og meget fyldig. Man fornemmer virkelig her al den elegance der skal være i en klassisk Margaux med denne fine velafstemte eftersmag.

 

Chateau Prieure Lichine Margaux 4. cru Grand Cru Classe smager formidabel. Prieure Lichine er grundlagt i Margaux helt tilbage i 12. århundrede af munke. Efter den franske revolution blev godset beslaglagt og opdelt og den del der kom til at udgøre Prieure Lichine, blev i 1855 klassificeret som 4. cru Margaux.

Vinmarkerne er beplantet med 50% Cabernet Sauvignon, 45% Merlot og 5% Petit Verdot og vinstokkene har en gennemsnitsalder på 30 år. Vinen lagrer typisk på 50% nye fade i 14 – 16 måneder.

***** Klassisk Margaux ligesom den skal være.

En kasse indeholder 6 flasker - 75cl. 

 

499,00DKK 549,00DKK (spar 50,00DKK)

Chateau Lynch Bages Pauillac Grand Cru Classe 2014 - 5. Grand Cru Classé  Så har vi fine sager på tapetet! Noget af bedste du kan få fra Pauillac ! 

En helt ”vanvittig ” 5. cru vin, som hovedsagligt er lavet på Cabernet (70%), Merlot (25%). Druerne er håndplukket, omhyggeligt udvalgt og lagret på en kombination af ståltanke og barriques i 18 måneder, heraf 75% nye.

Dette har skabt en særdeles fyldig rund rødvin med en særdeles elegant struktur, balanceret syrer og nogle utrolige elegante frugtige noter af bl.a. blomme, solbær, let lakrids og sluttende med et godt skud tobak.

Stor – Stor – Grand Cru Classé fra Pauillac

* Decanter - 95 point

* James Suckling – 96 point

* Wine Spectator - 93 – 96 point

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

995,00DKK 1.195,00DKK (spar 200,00DKK)

Cuvée du Moulin fra Chateau Chanteloup 2018 - Bordeaux 15%.

Vi har købt et parti af denne fantastiske Bordeaux, der produceres af en af Bordeaux´s helt store og mest respekterede winemakere, ingen ringere end Stéphane Derenoncourt. Vinen er produceret på 100% Merlot fra helt op til 100 år gamle vinstokke, og vinen har hele 15% alkohol. 

Slottet som ligger i landsbyen Haux, er ejet af familien Pion, der har generationers tradition for vinproduktion. Slottet har hele 170 hektar vinmarker, og producerer både rødvine og hvidvine af god kvalitet. Familien en ambition om at gøre tingene endnu bedre, og skabe en vin der i højere grad udtrykker markernes terroir. - Derfor hyrede familien den berømte winemaker Stéhane Derenoncourt til at producere en vin på druer fra en lille speciel udvalgt parcel.
Resultatet blev den fremragende Cuvée du Moulin.

pr. fl. 75 cl. - 15 % alkohol.

Vinen leveres i original 6 stk. trækasse.

149,00DKK

Vi har købt et pænt parti af denne fantastiske Bordeaux, der produceres af en af Bordeaux´s helt store og mest respekterede winemakere - ingen ringere end Stéphane Derenoncourt.

Vinen er produceret på 100% Merlot fra helt op til 100 år gamle vinstokke, og vinen har hele 15% alkohol. 

Slottet som ligger i landsbyen Haux, er ejet af familien Pion, der har generationers tradition for vinproduktion. Slottet har hele 170 hektar vinmarker, og producerer både rødvine og hvidvine af god kvalitet.
Familien en ambition om at gøre tingene endnu bedre, og skabe en vin der i højere grad udtrykker markernes terroir. Derfor hyrede familien den berømte winemaker Stéhane Derenoncourt til at producere en vin på druer fra en lille speciel udvalgt parcel.
Resultatet blev den fremragende Cuvée du Moulin.

Vinen leveres i original 6 stk. trækasse.

598,00DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler