Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

* Fantastisk kraftig og mørk vin. Manoir Grignon er sammenstukket af Cabernet Sauvignon- og Syrah-druer fra gamle, lavtydende vinstokke. Efter gæringen på rustfrit stål lagrer vinen med ny eg, der bidrager med saftige tanniner og lidt sødmefulde nuancer af vanilje, mokka og kakao. Smagen har lækker, blød fylde med let sødlige nuancer af hyldebær og modne solbær, der afrundes af ristede egetræsnuancer. Eftersmagen har flot længde for prisklassen med modne tanniner.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

***** 5 ud af 5 stjerner i VinAvisen, Citat: "En meget saftig rødvin - til den meget attraktive pris. Faktisk en perfekt vin, som mange vil kunne lide. Druerne stammer fra gamle, krogede Carignan stokke, der yder lave mængder af smagsmættede druer. Vinens duft og smag har dybe toner af mørke bær, Engelsk lakrids og en anelse Provence urter. Den har en usædvanlig stor fylde og koncentration for prisklassen - men er stadig blid og letdrikkelig.

49,95 DKK 79,00 DKK (spar 29,05 DKK)

* Top vin fra lille produktion. Den mest besværlige rødvinsdrue - Petit Verdot - bliver fortrinlig i de rette hænder, og det er lige hvad Domaine har gjort. Vinen har en flot intens farve og tannin. Det er en middel kraftig vin, der kan nydes alene eller til de lidt fede oste, oksekød og vildt. En super flot vin med mange smagsnuancer (lidt Merlot-agtig men med mere smag).

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

* Super vin fra Sydfrankrig. Merlot druen fremtræder i frisk stil, med masser af toner af mineraler. Syrah druen giver en let krydret varme og dybde i vinen. Velegnet til kylling, gris, kalv, grillet okse samt ren nydelse.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

* FANTASTISK VIN. Vinen er 2. vinen fra Ollier Taillefer. Den er lavet af yngre vinstokke, men har samme karakter som 1. vinen dog uden dennes dybde og mange smagsnuancer. Den dufter og smager af mange frugter med en krydret smag. En dejlig drikkemoden og let vin.

89,00 DKK 115,00 DKK (spar 26,00 DKK)

* En Top lækker vin, der har masser af kraft, saft, grønne urter og lidt lakrids. Blød og fyldig. Har smag som nogle lækre dyre vine fra Saint Emilion. Flot og dybrød vin lavet på Syrah/Carignan/Grenache og Mourvèdre, der har lagret i 12 måneder på franske egetræsfade, hvilket gør den til en meget kompleks vin med fine noter og aromaer af vanilje, mørke bær samt et hint af tobak. En fantastisk elegant vin, der bliver hængende i munden i utrolig lang tid.

99,00 DKK 149,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Vinen har en flot stærk granatrød farve og i næsen oplever man aromaer af røde frugter og krydderier. Et kraftfuldt angreb med meget bløde tanniner. I munden er vinen kompleks med antydninger af lakrids og en lille anelse vanilje. Vinen anbefales at servere ved 16-18 grader sammen med roastbeef, fyldte grøntsager, pasta og ris retter, pizzaer samt retter i sovs og selvfølgelig ost.

89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

* TOPVIN TIL SMÅ PENGE. Så har hun gjort det igen. Françoise Ollier har lavet et pragt eksemplar af hendes mest solgte vin. Lækker, fyldig, moden og saftig rødvin, medium krydret, behagelig rund smag af modne mørke bær, lidt blommer, egetræ og vanilje. 

98,00 DKK 129,00 DKK (spar 31,00 DKK)

* De Courtil er en virkelig vellykket blanding af Syrah og Cabernet Sauvignon. Den har aromaer af røde frugter med let krydrede noter i enden. En smidig, rund og fløjlsagtig vin med bløde eftertoner, der har en god, vedvarende eftersmag, som passer til det meste.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)
0,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler