Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Ceptembre Sauvignon Blanc 2023  Et VIRKELIGT GODT KØB..

Denne Sauvignon Blanc er fremstillet af Thierry Delaunay, der leverer denne fremragende vin med indbydende aromaer af citrus, kiwi, stikkelsbær og mineraler, der alle viser sig i glasset med store finesser. Duften er aromatisk af hvide blomster og lime. I ganen er den skarp og ren, drevet af en lettere syre, der fører til den lækreste finish.

***** GOLDMEDAL ANIVIN - BEST VALUE!

En lækker Sauvignon Blanc, der passer til de fleste forretter eksempelvis fisk og skaldyr, hvide asparges, kylling, salater, pate samt et glas når lysten til hvidvin er der.

Server denne vin ved 6 - 8 grader.

Vinen er fremstillet af Thierry Delaunay, der er den femte generation af ejere af Domaine Joël Delaunay. Den er lavet på Sauvignon Blanc dyrket i Touraine regionen i Loire og en IGP og byder på stor værdi. Thierry Delaunay har studeret i Bordeaux og har studieret vinfremstilling over hele kloden med henblik på at opnå den vinøse perfektion. I 1998 vendte han tilbage til sin fars ejendom for at overtage rollen som kældermester.

En kasse indeholder 6 flasker  -  11,5 % Alkohol  75 cl.

69,95DKK 109,00DKK (spar 39,05DKK)

THE HOLY SNAIL Sauvignon Blanc 2023 IGP Loire - Thierry Delaunay. En virkelig frisk hvidvin i topklasse produceret på 100 % Sauvignon Blanc og af Delaunay! Vinen har friske græsagtige, urtearomaer efterfulgt af mørke frugter, grapefrugt og hvide blomstertoner i ganen. Den er frisk og med en god balance, delikat frugtsmag og dejlig dybde.

***** SUPER GODT KØB!

En lækker Sauvignon Blanc der går godt til fisk og skaldyrs retter, især gravad/røget laks, gedeost i enhver form – men det er også en perfekt hvidvin til lyst kød, krydrede retter, kylling, buffet eller blot et glas til ren hygge.

Ved fremstilling af denne Sauvignon presses druerne forsigtigt i en pneumatisk presse og gærer derefter vinen i rustfrit stål, hvor den efterlades i sin gær i tre måneder for at udvikle rigdom og smag.

Server denne Sauvignon ved 6 - 8 grader.

Vinen er fremstillet af Thierry Delaunay, der er den femte generation af ejere af Domaine Joël Delaunay. Den er lavet på Sauvignon Blanc dyrket i Touraine regionen i Loire og en IGP og byder på stor værdi. Thierry Delaunay har studeret i Bordeaux og har studieret vinfremstilling over hele kloden med henblik på at opnå den vinøse perfektion. I 1998 vendte han tilbage til sin fars ejendom for at overtage rollen som kældermester.

En kasse indeholder 6 flasker - 12,5 % Alkohol  75 cl.

89,95DKK 129,00DKK (spar 39,05DKK)

VIGNOBLE FERRET COLOMBARD SAUVIGNON BLANC COTES DE GASCOGNE 2022 Vignoble Ferret-vingården, der ligger i hjertet af Gascogne på en kalksten lerjord, har i flere generationer producerer kvalitative årgange, der kan deles med venner.

* GODT VINKØB!

***** Wine Enthusiast: BEST BUY..
***** GOLD MEDAL: Vinalies Internationales..

Denne blanding af de lokale druesorter Colombard og Sauvignon Blanc er meget frugtagtig og har aromaer af citrusfrugter.

Smagen er meget frisk til enhver tid på dagen med fisk, skaldyr, salte tærter eller frisk ost.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  11,5 % Alkohol

69,95DKK 99,00DKK (spar 29,05DKK)

Sancerre Domaine Roger & Didier Raimbault 2022 Vinen har en lækker intens bouquet med citrus og grønne stikkelsbær, hyldeblomst og nyslået græs. Dette er Sauvignon Blanc præcision med fremragende renhed, sprød syre og aromatisk overskud uden voldsom fylde eller fedme.

Fremragende hvidvin..

****** GODT KØB!

En virkelig håndlavet Sancerre fra en familieproducent, der mod en beskeden merpris, hæver sig betragteligt over volumenproducenternes kvaliteter.

Sancerre er en hyggelig by, der ligger ved Loire-flodens bred, og byen har samtidig givet navn til Loires mest kendte hvidvin. Her laves nogle af de mest saftige og sprøde hvidvine på Sauvignon Blanc.

Hos Domaine Roger et Didier Raimbault i Sancerre har vindyrkning været en del af familien i 400 år. Som resultat af en fader/søn-fusion i 1996 udgør domænet nu 17,5 hektar i kommunerne Verdigny, Sury og Vaux.

Denne cuvée er sammensat af marker fra tre forskellige terrois bestående af hhv. ler/kalk, småsten og flint. Ler/kalk bidrager med fedme og kraft, småsten og flint med mineralitet.

Bør nydes i store hvidvinsglas ved 8-10 grader

Nyd den gerne i selskab med lyst kød, mager fisk, pateer, hummersuppe, ikke for lagret gedeost, til sushi eller skaldyr.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol

199,00DKK 225,00DKK (spar 26,00DKK)

Casca Orange Sauvignon Blanc Jöel Delaunay 2021  Har du hørt om den berømte Orange vin? Her er en stærkt anbefalet til dig på ikke mindre end kr. 169,-

***** Er du nysgerrig efter at smage en Orange vin, uden at skulle betale over 200,- kr. pr. flaske ?

Denne Orange vin giver en lys orange farve, noter af marmelade, klementiner, krydderier, appelsinskal ... Bitterhed er der, men ikke restsukkeret, fordi produktet er helt tørt.

En macerations vin fremstillet på 100 % Sauvignon Blanc, der tager dig af de markerede stier.

Serdeles velegnet til oste med nogle tørrede abrikoser og grillede mandler, eller opskrift af and med appelsin tilbehør!

Server vinen hverken for varmt eller for koldt, og sigt i stedet mod din kældertemperatur på 12-13 grader.

Jeg anbefaler at nyde flasken fra årgang og frem de næste 2 år.

Restsukker pr. liter: 0 gram

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 12,5 % Alkohol

Hvad er Orange vin?

169,00DKK 199,00DKK (spar 30,00DKK)

Thierry Delaunay Sauvignon Blanc - Touraine Loire 2023

Denne vin er frisk og sprød, og samtidig nem at drikke. Det smager af grønne æbler, pærer, stikkelsbær, appelsinblomst, citron, og der er også et strejf af nogle grønne urter i vinen. Denne kompleksitet kan skyldes de tre måneder, vinen bruger  på  lagring i rustfrit stål - hvilket bevarer druens naturlige friskhed og frugtsmag, og er nogenlunde standard, når man laver Sauvignon Blanc-vine.. Vinens oprindelige lettere syre forsvinder helt fra ganen, når den parres med mad, hvilket bringer mere tropiske frugtsmag frem i vinen.

Denne Touraine er ekstremt madvenlig og ville passe smukt til alt fra grillet kylling til skaldyrsretter.

Server denne skønne vin ved 6 - 8 grader.

Salamanderen er flot på etiketten. Dette krybdyr er tilsyneladende et almindeligt syn i området!

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  12 % Alkohol

99,95DKK 139,00DKK (spar 39,05DKK)

Joel Delaunay Domaine Sauvignon Blanc - Touraine Loire 2023

Denne vin er bleg citron i farven med en kompleks næse af tropiske frugter, solbærblade, grapefrugt og fersken. Den er velafbalanceret, udtryksfuld på ganen, med forfriskende syre og et strejf af mineralitet i afslutningen.
* OUTSTANDING LÆKKER VIN !!
Domaine Joël Delaunay er en familieejet ejendom i Touraine AOC, som i øjeblikket drives af femte generations ejer Thierry Delaunay. Ligesom sin fremadstormende far Joël Delaunay, der insisterede på ejendomsaftapning i 1970, er Thierry på samme måde banebrydende og var den første Touraine-producent, der flaskede under skruelåg i 2004.

30 % af cuvéen blev macereret på skindet i 12 timer før pneumatisk presning . Alkoholisk gæring fandt sted over 20 dage ved kontrollerede temperaturer på 16°C. Vinen blev lagret på fin bærme efter gæring med bâtonnage (læs omrøring) i tre måneder før cross-flow filtrering og aftapning.

Smag den med hvide asprges, skaldyr, kyllingeretter eller ren nydelse.

129,00DKK 149,00DKK (spar 20,00DKK)

Touraine Chenonceaux - Blanc La Voûte Sauvignon Blanc - Joel Delaunay 2022

Duft i næsen af vidunderlige modne og saftige ananas, samt noter af mango og meloner, afsluttende af noget mineralitet.

Denne vin er en afrundet stil af Sauvignon Blanc. Den har smagsnoter af æble og pink grapefrugt, der er fyldt ud med en let tekstur.

* GODT KØB!

* 91 Points Wine Enthusiast
Chenonceaux er kendt for det majestætiske Château de Chenonceau, med på La Voûte-mærket. Vinene er fra udvalgte vinstokke beliggende i Touraine.

La Voûte ligger i Touraine Chenonceaux, på bredden af Cher-dalen, 50 kilometer øst for Tours nær det berømte Château de Chenonceau. Jorden er ler og kalksten.

Nyd denne skønne Sauvignon Blanc til fed grillet laks, skaldyr, fisk- eller skaldyrsrilette, tapas eller som ren nydelse.

Anbefalet serveringstemperatur 6 - 8 grader

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14 % Alkohol

149,00DKK 169,00DKK (spar 20,00DKK)

Sancerre Poul Doucet et Fils 2023

Sauvignon Blanc er hoveddruen i denne vin.. Vinen har en fin blomsteraroma, og en frugtrig smag med et feminint tilsnit. En meget velsmagende, frisk og mineralsk Sancerre, der er vedholdende i eftersmagen. Elegant og skøn tør og stringent med en lang nuanceret eftersmag. Den oser af klasse..

* GODT KØB!

Vinfremstillingen af denne Sancere, har været en tradition i familien Doucet i flere generationer. De dyrker 11 hektar med Sauvignon Blanc i Sancerre, hvor undergrunden består af ler og kalksten.

Et terroir, der giver aromatiske, mineralske og velsmagende hvidvine, som en hel verden værdsætter.

Vinplanterne har en alder på 30-35 år og dyrkes efter Culture Rasionnée metoden, hvor man pløjer jorden, og kun bruger organisk gødning!

Nyd denne vin til skaldyr, hvidløgsrejer, lyst kød, pate eller ren nydelse.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13 % Alkohol

199,00DKK 225,00DKK (spar 26,00DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler