Populær
-33%

FRANSKE ROSÈ NYHEDER I SMAGEKASSE - pris for 6 flasker

469,00DKK 696,00DKK (spar 227,00DKK)

FRANSKE ROSÈ NYHEDER I SMAGEKASSE - pris for 6 flasker *** Vejledende pris 696,00,- kr. Vi har sammensat en særlig smagekasse med seks flasker populære rosévine - indeholdende 2 x 3 forskellige gode rosévine. Prøvekassen er fyldt med tre af vores meget populære lækkerier, der giver dig mulighed for at finde dine personlige franske rosé-favoritter til sommerens hyggestunder.

Rosé prøvekassen indeholder to flasker af følgende franske vine:

 • 2 flaske x LE VERSANT Grenache Rose IGP
  fra Frankrig. En fremragende Rose på druen Grenache..

  En skøn bouquet som er meget indbydende af friske nuancer af hindbær, jordbær samt solmodne skovjordbær.
  Smagen er frisk, cremet, sprød og med røde bær touch, samt en behagelig syre i og tørhed i vinen.
  Klik her for at læse mere:

 • 2 flasker x MAS DE LA BARONNE PROVENCE ROSE - AIX fra Provence i Frankrig. En fortrinlig og flot rosevin, som er bevis på at luksus sagtens kan være til og betale. La Baronne Coteaux d´Aix en Provence er sammensat af druer: 70% Grenache Noir, 28% Syrah og 2% Vermentino. I denne vin udfoldes der et væld af aromaer som hindbær, jordbær, røde frugter samt fersken. Smagen er dejlig frisk, cremet med mineraler, og blød og med opfriskende pift i eftersmagen.
  Klik her for at læse mere:

 • 2 flasker x LA ROSALINE ROSE IGP Foncalieu fra Sydfrankrig. La Rosaline smager ganske lækkert med toner af jordbær, melon og blomsternoter i eftersmagen. Med drueblend af Grenache og Syrah druer, fremtræder vinen med en lys blush rose farve, og har en duft af modne letkrydrede røde bær. I smagen har vinen en frisk smag af let bærfrugt, toner af jordbær og blomsternoter med en god balance af friskhed.
  Klik her for at læse mere:

En smagekasse indeholder 6 flasker og prisen er samlet for alle 6 flasker.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk

spacer