Populær
-36%

SOMMER SMAGEKASSE - pris for 6 flasker

499,00DKK 775,00DKK (spar 276,00DKK)

SOMMER SMAGEKASSE - FRANSK ROSÈ - pris for 6 flasker  *** Vejledende pris 775,00,- kr. Vi har sammensat en særlig smagekasse med seks forskellige flasker populære franske rosévine - indeholdende 6 forskellige gode rosévine. Prøvekassen er fyldt med seks af vores meget populære lækkerier, der giver dig mulighed for at finde dine personlige franske rosé-favoritter til sommerens hyggestunder.

Rosé prøvekassen indeholder seks flasker af følgende franske vine:

 • 1 flaske x LE VERSANT Grenache Rose IGP
  fra Frankrig. En fremragende Rose på druen Grenache..

  En skøn bouquet som er meget indbydende af friske nuancer af hindbær, jordbær samt solmodne skovjordbær.
  Smagen er frisk, cremet, sprød og med røde bær touch, samt en behagelig syre i og tørhed i vinen.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flasker x MAS DE LA BARONNE PROVENCE ROSE - AIX fra Provence i Frankrig. En fortrinlig og flot rosevin, som er bevis på at luksus sagtens kan være til og betale. La Baronne Coteaux d´Aix en Provence er sammensat af druer: 70% Grenache Noir, 28% Syrah og 2% Vermentino. I denne vin udfoldes der et væld af aromaer som hindbær, jordbær, røde frugter samt fersken. Smagen er dejlig frisk, cremet med mineraler, og blød og med opfriskende pift i eftersmagen.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flasker x LA ROSALINE ROSE IGP Foncalieu fra Sydfrankrig. La Rosaline smager ganske lækkert med toner af jordbær, melon og blomsternoter i eftersmagen. Med drueblend af Grenache og Syrah druer, fremtræder vinen med en lys blush rose farve, og har en duft af modne letkrydrede røde bær. I smagen har vinen en frisk smag af let bærfrugt, toner af jordbær og blomsternoter med en god balance af friskhed.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flaske x AIX rosé Coteaux d´Aix en Provence fra Frankrig. Vinen har en flot lys lakse rosa farve. Smagen er levende og sommerlig med god friskhed, og toner af fersken, vilde jordbær og slutter med delikat balance mellem sprød syre og blød, moden sommerfrugt. Fantastik Rose Provence med elegance på topniveau!

  Klik her for at læse mere:

 • 1 flasker x Domaine Saint Gayan Rosé - Cotes Du Rhone Argiles Denne dejlige og frugtrige rosévin - Domaine Saint Gayan Rosé - Cotes Du Rhone Argiles 2021 - er fremstillet på druerne: Grenache 45 %, Cinsault 25 % og Carignan 30 % fra i gennemnit 30 år gamle vinstokke.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flasker x VIGNOBLE FERRET ROSE DE PRESSEE COTES DE GASCOGNE fra Frankrig. Den varme sol giver en masse frugtighed til denne rosé, men den friske vind, giver balancen og friskheden. Denne skønne rose har duft af moden rød frugt, og let citrus med en frisk balance i smagen.
  Klik her for at læse mere:

En smagekasse indeholder 6 flasker og prisen er samlet for alle 6 flasker.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk