Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Podere Ruggeri Corsini Barbera d´Alba DOC 2016 smager bare fantastisk og er en meget stor oplevelse. Årgang 2016 er måske den bedste Barbera d`Alba i henhold til pris og kvalitet, vi har smagt. Vinen har en smuk rubinrød farve. En frugtrig vin med smagstoner af modne sorte kirsebær, hindbær og blommer, grønne urter, fyldt med aftonede mineraler, samt en meget lang og godt integreret finish.

Vi anbefaler, at du åbner vinen en times tid før servering, så den får mulighed for at udfolde sig.

Serveres ved 15-16 grader til grillet svinekød, oksekød og fjerkræ, vildt, krydret mad, italienske pastaretter med svampe, burgere eller et godt glas vin i utide.

* 4 stjerner ud af 5 i VinAvisen (årgang 2015) - der skriver: "Fyldig og frugtagtig madvin - smagsmæssigt en kraftig vin med en varm, blød og rund smag. I slutningen lidt stilke og blade og et bid, der er fint til mad. Plask den gerne over i en karaffel et par timer før måltidet."

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14,5 % Alkohol.

99,95 DKK 159,00 DKK (spar 59,05 DKK)

Mundi Barolo Riserva 2009 DOCG

5 x ***** I VINAVISEN - Citat: En overlegen rødvin med et karakteristik billede af, hvordan en Barolo skal smage!

Denne lækre Barolo en overlegen rødvin, med et karakteristik billede af, hvordan en Barolo skal smage. Mundi har en granatrød farve med orange antydninger. Bouquet med læderagtig og krydret antydninger, tør - med bløde tanniner, kompleks smag med noter af mørke bær, chokolade og tobak. En vin, der kommer hele banen rundt fra glas til eftersmag.

Druerne afstilkes, presses blødt og gæres herefter med skind på i ca. 10 dage. For at fjerne de faste dele af mosten dekanteres vinen to gange før den malolaktiske gæring starter. Herefter lagres vinen på forskellige træfade i 24-30 måneder med ugentlige opfyldninger, smagsprøver og analyser for at sikre, at vinen udvikler sig rigtigt. 4 år på egetræsfade fra Frankrig eller Slovenien og derefter 12 måneder i flasken.

Nyd denne perle af en Barolo til svamperisotto, osso buco, stegt eller briaseret kalv, okse eller vildt. Hårde lagrede oste som Pecorino eller Parmiggiano er også selvskrevet Barolo-tilbehør.

Nydes i større Bourgogne vinglas.

Bør nydes ved 16-18 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol.

169,00 DKK 249,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Barbera d'Alba 2013 DOC Fratelli Alessandria

Druerne til denne Barbera hentes fra meget små parceller på to Verduno-marker, Neirane og Cristiani. Macerationen er ganske kortvarig for at fremme en vin profil uden tunge, dystre aromaer, men i stedet med 100 % drikkeglæde. Bag den smukke, rubinrøde farve møder man en ultra ren vin, der strutter af sund rød frugt. Her er ikke tale om verdens mest komplekse vin, men om en vin, der netop i kraft af sin enkelthed bare er hypnotiserende lækker. Der et udtalt ungdommelig, tanninfri spændstighed i frugten, hvor vinen virker læskende uden at være simpel- noget man "i heldige tilfælde" ser hos vellykkede kommune Bourgogner.

Nyd gerne denne livsglade vin ved 15-17° til at besegle en lang arbejdsdag med, til et stykke skindstegt fisk med rustikt tilbehør, til en enkel (og dermed teoretisk set god) pastaret med tomat eller til stegt fjerkræ med uden tung sovs.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl 14 % alkohol.

Denne lille familievirksomhed fra 1870 er med 5. generation gået fra at lave virkeligt gode vine, til at tilhøre eliten, ikke bare i Verduno, men er et hus, som nu nævnes, når de bedste Barolo-producenter sammenfattes. Frat. Alessandria har bl.a. besiddelser på topmarkerne Monvigliero og San Lorenzo i Verduno, og sikrede sig fra 2001 årgangen også en bid af berømte Gramolere i Monforte d?Alba. Alessandria-familiens mission er ganske enkelt at producere elegant terroir-vin af bedste kvalitet.

110,00 DKK 129,00 DKK (spar 19,00 DKK)

Barbera d'Alba 'Priòra' Superiore 2011 Fratelli Alessandria

Der produceres kun ca. 6.000 flasker af denne vin, som laves af et blend af druer fra to marker, Rocche dell'Olmo i Verduno og den feterede Gramolere i Monforte d'Alba. Dette er Frattelli Alessandrias "ambitiøse" Barbera, som tilbringer ca. et år på egefade af varierende størrelse fra 225-1.500 liter for at blødgøre druernes lidt kontante syre og give vinen et cremet touch og fadenes toastede aromaer. Duft og smag har potente bæraromaer af mørk og rød frugt samt aromaer med toastede elementer fra lagringen. Man fornemmer i de ekstremt fine tanniner, at der er brugt fade i virkelig topkvalitet. I smagen er der god interaktion mellem syre/friskhed og en moden, sødmefuld frugt. En vin som denne er skabt til de retter, der i de italienske køkken omtales som "primi", dvs. den af måltidets retter, der er først til at udvise en smule vægt, hertil hører bl.a. pastaretterne, hvor især de tomatbaserede er uforlignelige til denne vin. Lidt kanin eller stegt fjerkræ er heller ikke helt af vejen. Vi anbefaler et godt Bordeaux glas til denne vin og en serveringstemperatur på ca. 16-18°. Vinen er drikkeklar nu men vil også kunne henlægges op til 5-7 år fra høstdato, i hvilket fald man opnår en tobakket kant og mindre frugtdrevne aromaer.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl 14,5 % alkohol.

Denne lille familievirksomhed fra 1870 er med 5. generation gået fra at lave virkeligt gode vine, til at tilhøre eliten, ikke bare i Verduno, men er et hus, som nu nævnes, når de bedste Barolo-producenter sammenfattes. Frat. Alessandria har bl.a. besiddelser på topmarkerne Monvigliero og San Lorenzo i Verduno, og sikrede sig fra 2001 årgangen også en bid af berømte Gramolere i Monforte d?Alba. Alessandria-familiens mission er ganske enkelt at producere elegant terroir-vin af bedste kvalitet.

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Barolo Monvigliero 2007 DOCG - Fratelli Alessandria

Barolo Monvigliero er lavet på egne, håndhøstede druer, der efter høsten modnes i knap 3 uger, hvorefter vinen lagres ca. tre år på fade. Først tilbringer den 8 måneder år på franske Tonneaux (500 L), fulgt af 24 måneder på 3-4.000 liters fade af slavonsk og fransk eg og efterfølgende lagring i flaske efter assemblage. Denne vin giver nydelse allerede ved frigivelse, men vil folde sig ud aromatisk ved yderligere lagring. Med et henlæggelsespotentiale på 12-20 år efter høstår, har man ikke travlt. Duft og smag er på samme tid intens og let-på-tå med æterisk, svævende rød frugt, en dybereliggende mørk frugt, røde roser, mentol, tobak og trøffel. Der er lækker saftighed i frugten, der går godt i spænd med vinens ikke-frugtige elementer. Her er imposant fylde og koncentration, men Barolo Monvigliero kombinerer disse indtryk med elegance og en påfuglehale af feminine elementer i eftersmagen.

Det er en formidabel "duftevin" i et Bourgogneglas, men den kommer særligt til sin ret som madledsager, hvor den går uforligneligt til langtidsbraiseret kød med rodfrugter, til oksefilet med svampetilbehør, til fjer- eller hårvildt med 'efterårstilbehør' eller til en vellavet svamperisotto.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl 14 % alkohol.

Denne lille familievirksomhed fra 1870 er med 5. generation gået fra at lave virkeligt gode vine, til at tilhøre eliten, ikke bare i Verduno, men er et hus, som nu nævnes, når de bedste Barolo-producenter sammenfattes. Frat. Alessandria har bl.a. besiddelser på topmarkerne Monvigliero og San Lorenzo i Verduno, og sikrede sig fra 2001 årgangen også en bid af berømte Gramolere i Monforte d?Alba. Alessandria-familiens mission er ganske enkelt at producere elegant terroir-vin af bedste kvalitet.

349,00 DKK 395,00 DKK (spar 46,00 DKK)

Barbera d'Alba DOC 2012 Ricossa

* En rigtig lækker Barbera d´Alba.

En virkelig skøn vin, hvor gashåndtaget så langt fra er revet helt i bund. I stedet har man en feminin vin, hvor druens mere burgundiske evner udtrykkes. Barbera drejer sig nemlig ikke blot om bundløs, hårdtpumpet frugt, men ikke mindst også om læskende vin, hvor drikkeglæde er det vigtigste fokuspunkt.
Ricossa Barbera d'Alba er en 'glad' vin med let-parfumeret rød frugt og lidt sekundære aromaer fra lagringen. Vinen er blød og let-tilgængelig med få tanniner; rygraden kommer fra druekødets forfriskende syre og intet andet.
Man sporer let fylde i en ubesværet tør vin, der har mere aroma end egentlig fylde og tyngde.

Når der står Barbera d'Alba på etiketten, kommer druerne fra samme område, som man henter Nebbiolo til Barolo. Men når det drejer sig om Barbera, må man - modsat Barolo - ikke angive kommunenavnet, men nøjes med den bredere term 'Alba'. Det pittoreske, bakkede landskab er dog et og samme, og vinene herfra udviser grundet et suverænt terroir mere finesse end fra andre lokaliteter.

Nyd vinen uden yderligere tilbehør end gode venner, til en let kødret eller som en værdig ledsager til en kærlig pastaret - gerne med indslag af tomat, hvis syreniveau matches fornemt af Barbera-druen.
Vi anbefaler en serveringstemperatur omkring de 14-17 grader, alt efter hvor køligt, man tør servere den for sine gæster...

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol

69,00 DKK 109,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Nebbiolo D´Alba IGT 2012 Piemonte

Denne ædle vin bærer stolt navnet på dens sort. Vinen har en intens bouquet samt en elegant og afbalanceret struktur, der stammer fra en kalkholdig jordbund med en god del sand. 

Vinen har en flot rubinrød farve med granatrøde antydninger. Aromaen er let og delikat med et strejf af violer. Smagen er fra tør til indbydende sød med gode tanniner, når vinen er ung, en mild og velafbalanceret vin.

Vinen passer perfekt sammen med velsmagende supper, lyst kød og fjerkræ i aromatiske gryderetter, grillet rødt kød, saltet torsk og moderat modne oste. Vi anbefaler at serverer den ved en temperatur på 16-18 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol.

89,95 DKK 159,00 DKK (spar 69,05 DKK)

Podere Ruggeri Corsini ARMUJAN Barbera d´Alba DOC Superiore 2013

* En lækker og smagfuld vin, der er en stor oplevelse.

Vinen har en smuk rubinrød mørk farve. Det er en frugtrig vin med smagstoner af modne sorte kirsebær, hindbær og modne blommer, grønne urter, fyldt med aftonede mineraler, lidt fadtoner, samt en meget lang og godt integreret finish.

Vi anbefaler, at du åbner vinen en times tid før servering, så den får mulighed for at udfolde sig. Serveres ved 15-16 grader til grillet svinekød, oksekød, fjerkræ, vildt, krydret mad, italienske pastaretter med svampe, risotto, kraftigere bløde oste eller et godt glas vin i utide. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14 % Alkohol.

 

Ruggeri Corsini-vingården blev grundlagt i 1995 af Loredana Addari og Nicola Argamante - på baggrund af en passion for landskabet og en kærlighed til gode vine. Loredana og Nicola har begge en uddannelse indenfor landbrug med speciale i vinavl og ønologi.

De besluttede at ændre deres liv, forlod deres arbejdspladser og købte en lille ejendom, der kun producerede druer i provinsen Cuneo, i Monforte d'Alba i hjertet af Langhe.

Ruggeri Corsini vingården er familiedrevet og drives og håndteres af familien selv også Loredanas bror Lorenzo er med foretagendet. Navnet "Corsini" stammer fra den lille landsby Monforte d'Alba, hvor man kan beundre de gamle stenhuse. Mens navnet "Ruggeri" er Nicolas moders efternavn - hun troede på dem og hjalp dem med at opnå deres drøm og det var også hende, der finansierede lanceringen af ​​ejendommen.

I begyndelsen omfattede produktionen kun de klassiske Langhe vine som Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba og Barolo, der i løbet af årene er udvidet til også at omfatte andre Langhe vine, nye rødvine, en rose og en hvidvin. I 1996 producerede de 6000 flasker, hovedsagelig solgt i udlandet. Eksporten til USA begyndte i 1997, senere spredt til forskellige andre nationer. I dag er det muligt at finde vinene i USA (hovedmarkedet), i Tyskland, Schweiz, Østrig, Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien, Frankrig, Belgien, Holland, Japan, Australien og selvfølgelig Italien – og altså her i Slagelse VinKompagni.

Ruggeri Corsini ejendommen er ret lille, vinmarkerne dækker et område på 10 hektar og produktionen varierer afhængigt af året fra 65.000 til 75.000 flasker. Der lægges desuden særlig vægt på mad og vin elskende turister, der kan komme og smage vinene i deres vinsmagningslokale.

169,95 DKK 199,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Podere Ruggeri Corsini AUTENZIO Piemonte DOC Albarossa 2013

Næsen byder på kraft og power. En lidt fed duft med mørk frugt, lidt blomster, svag italiensk syre, og en smule anonym i næsen. Smagsmæssigt er der toner af mørk frugt, god strenghed med italiensk syre, god mineralitet, tørhed og lettere krydderier.

Denne lille charmetrold med navnet Autenzio Albarossa er en ren Albarossa baseret vin. Albarossa er en krydsning mellem Nebbiolo og Barbera, og har typisk en duft af rosenblade, jord, blomster og røde kirsebær. Druen er ofte aromatisk, frugtrig og frisk med en fast syrlighed samt en smule tannin på eftersmagen. Denne vin Albarossa Autenzio, er lavet med druer fra en lille 0,4 hektar vinmark, hvor Albarossa vinstokkene er omkring 18 år gamle. Vinen er fremstillet med 10 dages modning og har lagret 30 måneder på franske fade af forskellige alder. Årgang 2013 gav vin til ca. 2000 flasker. Albarossa druen er udviklet i 1938 af Professor Dalmasso, efterfølgende er druen glemt, men genopdaget og genplantet i Piemonte i løbet af de sidste 10 år.

Vi anbefaler at servere vinen ved 15-16 grader til grillet svinekød, oksekød, braiseret kød, fjerkræ, vildt, krydret mad, italienske pastaretter med svampe, polenta samt modne oste.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14 % Alkohol.

 

Ruggeri Corsini-vingården blev grundlagt i 1995 af Loredana Addari og Nicola Argamante - på baggrund af en passion for landskabet og en kærlighed til gode vine. Loredana og Nicola har begge en uddannelse indenfor landbrug med speciale i vinavl og ønologi.

De besluttede at ændre deres liv, forlod deres arbejdspladser og købte en lille ejendom, der kun producerede druer i provinsen Cuneo, i Monforte d'Alba i hjertet af Langhe.

Ruggeri Corsini vingården er familiedrevet og drives og håndteres af familien selv også Loredanas bror Lorenzo er med foretagendet. Navnet "Corsini" stammer fra den lille landsby Monforte d'Alba, hvor man kan beundre de gamle stenhuse. Mens navnet "Ruggeri" er Nicolas moders efternavn - hun troede på dem og hjalp dem med at opnå deres drøm og det var også hende, der finansierede lanceringen af ​​ejendommen.

I begyndelsen omfattede produktionen kun de klassiske Langhe vine som Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba og Barolo, der i løbet af årene er udvidet til også at omfatte andre Langhe vine, nye rødvine, en rose og en hvidvin. I 1996 producerede de 6000 flasker, hovedsagelig solgt i udlandet. Eksporten til USA begyndte i 1997, senere spredt til forskellige andre nationer. I dag er det muligt at finde vinene i USA (hovedmarkedet), i Tyskland, Schweiz, Østrig, Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien, Frankrig, Belgien, Holland, Japan, Australien og selvfølgelig Italien – og altså her i Slagelse VinKompagni.

Ruggeri Corsini ejendommen er ret lille, vinmarkerne dækker et område på 10 hektar og produktionen varierer afhængigt af året fra 65.000 til 75.000 flasker. Der lægges desuden særlig vægt på mad og vin elskende turister, der kan komme og smage vinene i deres vinsmagningslokale.

189,95 DKK 249,00 DKK (spar 59,05 DKK)

Podere Ruggeri Corsini BAROLO BRICCO SAN PIETRO 2012

* Kvalitets Barolo med 30 måneder fadlagring.

Denne kvalitets Barolo er fremstillet på Nebbiolo druen. Vinen har en medium-dyb rubinrød farve med overtoner af granatrød og orange. Du oplever friskhed i næsen, umiddelbart efterfulgt af varmere og bredere elementer, der kan opfattes som kandiserede kirsebær, bitre kirsebær, blommer, jordbær og hindbær. En virkelig interessant vin med elegant stil.

Barolo Bricco San Pietro har en holdbarhed på op til 8 år fra produktion. Vinen er fadlagret 30 måneder på slovenske fade.

Vi anbefaler at servere vinen ved 15-16 grader til grillet svinekød, oksekød, braiseret kød, fjerkræ, vildt, krydret mad, italienske pastaretter med svampe, polenta samt modne oste.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14 % Alkohol.

 

Ruggeri Corsini-vingården blev grundlagt i 1995 af Loredana Addari og Nicola Argamante - på baggrund af en passion for landskabet og en kærlighed til gode vine. Loredana og Nicola har begge en uddannelse indenfor landbrug med speciale i vinavl og ønologi.

De besluttede at ændre deres liv, forlod deres arbejdspladser og købte en lille ejendom, der kun producerede druer i provinsen Cuneo, i Monforte d'Alba i hjertet af Langhe.

Ruggeri Corsini vingården er familiedrevet og drives og håndteres af familien selv også Loredanas bror Lorenzo er med foretagendet. Navnet "Corsini" stammer fra den lille landsby Monforte d'Alba, hvor man kan beundre de gamle stenhuse. Mens navnet "Ruggeri" er Nicolas moders efternavn - hun troede på dem og hjalp dem med at opnå deres drøm og det var også hende, der finansierede lanceringen af ​​ejendommen.

I begyndelsen omfattede produktionen kun de klassiske Langhe vine som Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba og Barolo, der i løbet af årene er udvidet til også at omfatte andre Langhe vine, nye rødvine, en rose og en hvidvin. I 1996 producerede de 6000 flasker, hovedsagelig solgt i udlandet. Eksporten til USA begyndte i 1997, senere spredt til forskellige andre nationer. I dag er det muligt at finde vinene i USA (hovedmarkedet), i Tyskland, Schweiz, Østrig, Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien, Frankrig, Belgien, Holland, Japan, Australien og selvfølgelig Italien – og altså her i Slagelse VinKompagni.

Ruggeri Corsini ejendommen er ret lille, vinmarkerne dækker et område på 10 hektar og produktionen varierer afhængigt af året fra 65.000 til 75.000 flasker. Der lægges desuden særlig vægt på mad og vin elskende turister, der kan komme og smage vinene i deres vinsmagningslokale.

249,00 DKK 349,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Podere Ruggeri Corsini BAROLO Corsini BUSSIA 2013

* Interessant Barolo i elegant stil.

Her kendetegnes Ruggeri Corsinis kvalitet ved Nebbiolo druen. Denne Barolo er medium-dyb rubinrød med granat farve med orange overtoner. Vinen er en stor oplevelse med friskhed i næsen, umiddelbart efterfulgt af varmere og bredere elementer, der kan opfattes som kandiserede kirsebær, bitre kirsebær, blommer, jordbær og hindbær. Både smag og aromaer har også mørkere toner af chokolade, hasselnødder, lakrids, urter, og kanel. Alt i alt en virkelig interessant vin i elegant stil. 

Vi anbefaler at servere vinen ved 15-16 grader til grillet svinekød, oksekød, braiseret kød, fjerkræ, vildt, krydret mad, italienske pastaretter med svampe og modne oste.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14 % Alkohol.

 

Ruggeri Corsini-vingården blev grundlagt i 1995 af Loredana Addari og Nicola Argamante - på baggrund af en passion for landskabet og en kærlighed til gode vine. Loredana og Nicola har begge en uddannelse indenfor landbrug med speciale i vinavl og ønologi.

De besluttede at ændre deres liv, forlod deres arbejdspladser og købte en lille ejendom, der kun producerede druer i provinsen Cuneo, i Monforte d'Alba i hjertet af Langhe.

Ruggeri Corsini vingården er familiedrevet og drives og håndteres af familien selv også Loredanas bror Lorenzo er med foretagendet. Navnet "Corsini" stammer fra den lille landsby Monforte d'Alba, hvor man kan beundre de gamle stenhuse. Mens navnet "Ruggeri" er Nicolas moders efternavn - hun troede på dem og hjalp dem med at opnå deres drøm og det var også hende, der finansierede lanceringen af ​​ejendommen.

I begyndelsen omfattede produktionen kun de klassiske Langhe vine som Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba og Barolo, der i løbet af årene er udvidet til også at omfatte andre Langhe vine, nye rødvine, en rose og en hvidvin. I 1996 producerede de 6000 flasker, hovedsagelig solgt i udlandet. Eksporten til USA begyndte i 1997, senere spredt til forskellige andre nationer. I dag er det muligt at finde vinene i USA (hovedmarkedet), i Tyskland, Schweiz, Østrig, Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien, Frankrig, Belgien, Holland, Japan, Australien og selvfølgelig Italien – og altså her i Slagelse VinKompagni.

Ruggeri Corsini ejendommen er ret lille, vinmarkerne dækker et område på 10 hektar og produktionen varierer afhængigt af året fra 65.000 til 75.000 flasker. Der lægges desuden særlig vægt på mad og vin elskende turister, der kan komme og smage vinene i deres vinsmagningslokale.

295,00 DKK 395,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler