Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

* En lækker og smagfuld vin, der er en stor oplevelse. Vinen har en smuk rubinrød mørk farve. Det er en frugtrig vin med smagstoner af modne sorte kirsebær, hindbær og modne blommer, grønne urter, fyldt med aftonede mineraler, lidt fadtoner, samt en meget lang og godt integreret finish.

169,95 DKK 199,95 DKK (spar 30,00 DKK)

* 4 stjerner ud af 5 i VinAvisen. Vinen smager bare fantastisk og er en meget stor oplevelse. 2015 er uden diskussion den bedste årgang nogensinde og måske også den bedste Barbera d`Alba i henhold til pris og kvalitet. Vinen har smagstoner af modne sorte kirsebær, hindbær og blommer, grønne urter, fyldt med aftonede mineraler samt en meget lang og godt integreret finish.

99,95 DKK 159,00 DKK (spar 59,05 DKK)

* Interessant Barolo i elegant stil. Vinen er en stor oplevelse med friskhed i næsen, umiddelbart efterfulgt af varmere og bredere elementer. Både smag og aromaer har også mørkere toner af chokolade, hasselnødder, lakrids, urter, og kanel. Alt i alt en virkelig interessant vin i elegant stil. 

295,00 DKK 395,00 DKK (spar 100,00 DKK)

* Kvalitets Barolo med 30 måneder fadlagring. Du oplever friskhed i næsen, umiddelbart efterfulgt af varmere og bredere elementer, der kan opfattes som kandiserede kirsebær, bitre kirsebær, blommer, jordbær og hindbær. En virkelig interessant vin med elegant stil.

249,00 DKK 349,00 DKK (spar 100,00 DKK)
Druerne til denne Barbera hentes fra meget små parceller på to Verduno-marker. Modningen er ganske kortvarig for at fremme en vin uden tunge, dystre aromaer, men i stedet med 100 % drikkeglæde. Bag den smukke, rubinrøde farve møder man en ultra ren vin, der strutter af sund rød frugt. Her er ikke tale om verdens mest komplekse vin, men om en vin, der netop i kraft af sin enkelthed bare er hypnotiserende lækker. Vinen virker læskende uden at være simpel.
110,00 DKK 129,00 DKK (spar 19,00 DKK)
Vinen laves af et blend af druer fra to marker, Rocche dell'Olmo i Verduno og den feterede Gramolere i Monforte d'Alba. Dette er Frattelli Alessandrias "ambitiøse" Barbera. Duft og smag har potente bæraromaer af mørk og rød frugt samt aromaer med toastede elementer fra lagringen. Man fornemmer i de ekstremt fine tanniner, at der er brugt fade i virkelig topkvalitet. I smagen er der god interaktion mellem syre/friskhed og en moden, sødmefuld frugt.
149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Vinen er lavet på egne, håndhøstede druer, der lagres i ca. tre år på fade. Duft og smag er på samme tid intens og let-på-tå med æterisk, svævende rød frugt, en dybereliggende mørk frugt, røde roser, mentol, tobak og trøffel. Der er lækker saftighed i frugten, der går godt i spænd med vinens ikke-frugtige elementer. Her er imposant fylde og koncentration, men vinen kombinerer disse indtryk med elegance og en påfuglehale af feminine elementer i eftersmagen.
349,00 DKK 395,00 DKK (spar 46,00 DKK)
* En rigtig lækker Barbera d´Alba. En virkelig skøn vin, hvor gashåndtaget så langt fra er revet helt i bund. I stedet har man en feminin vin, hvor druens mere burgundiske evner udtrykkes. En "glad" vin med let-parfumeret rød frugt og lidt sekundære aromaer fra lagringen. Vinen er blød og let-tilgængelig med få tanniner; rygraden kommer fra druekødets forfriskende syre. Man sporer let fylde i en ubesværet tør vin, der har mere aroma end egentlig fylde og tyngde.
69,00 DKK 109,00 DKK (spar 40,00 DKK)
5 x ***** i VINAVISEN - Citat: En overlegen rødvin med et karakteristik billede af, hvordan en Barolo skal smage! Mundi har en granatrød farve med orange antydninger. Bouquet med læderagtig og krydret antydninger, tør - med bløde tanniner, kompleks smag med noter af mørke bær, chokolade og tobak. En vin, der kommer hele banen rundt fra glas til eftersmag.
169,00 DKK 249,00 DKK (spar 80,00 DKK)
Denne ædle vin bærer stolt navnet på dens sort. Vinen har en intens bouquet samt en elegant og afbalanceret struktur, der stammer fra en kalkholdig jordbund med en god del sand. Vinen har en flot rubinrød farve med granatrøde antydninger. Aromaen er let og delikat med et strejf af violer. Smagen er fra tør til indbydende sød med gode tanniner, når vinen er ung, en mild og velafbalanceret vin.
89,95 DKK 159,00 DKK (spar 69,05 DKK)

Næsen byder på kraft og power. En lidt fed duft med mørk frugt, lidt blomster, svag italiensk syre, og en smule anonym i næsen. Smagsmæssigt er der toner af mørk frugt, god strenghed med italiensk syre, god mineralitet, tørhed og lettere krydderier. Vinen er fremstillet med 10 dages modning og har lagret 30 måneder på franske fade af forskellige alder. 

189,95 DKK 249,00 DKK (spar 59,05 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler