Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

* TOP rødvin med en forførende blødhed. Vinen er fremstillet af de mest dyrkede lokale druer i Verona, der alle håndplukkes og udvælges, når de enkelte sorter er modne og klar til plukning. Resultatet af en genial blanding. Vinen har en forførende blødhed. Smagen er blød med let sødme, friske kirsebær og en god, fast frugtsyre, lette bittertoner samt en del tanniner i slutningen. 

189,00 DKK 229,00 DKK (spar 40,00 DKK)

* Medaljevin med 92 Point af James Suckling og "TOP wine 2018" af Vivino. * TOP RIPASSO SUPERIORE - blød, fyldig og med mange nuancer. Smagen er dyb, blød, koncentreret og kraftig. Årgangens bedste Valpolicella druer gæres på de tørrede drueskind af Amarone vinen. Efter lagring i 18 måneder på egetræsfade, får vinen balance og struktur, nye aromatiske strejf og en stabil farve.

99,00 DKK 129,95 DKK (spar 30,95 DKK)
* Storebror til den kendte Verosso Primitivo. Druerne til denne vin er håndplukkede og kommer fra udvalgte vinmarker. Druerne bliver først høstet i starten af oktober, hvilket giver en høj alkoholprocent, og de karakteristiske smagsindtryk af moden frugt, blomme og rosin. Den efterfølgende lagring på egefad tilfører vinen et behageligt indtryk af krydderier og et strejf af vanilje. Gran Verosso har en god struktur og flot balance mellem bløde tanniner og syre.
69,00 DKK 98,00 DKK (spar 29,00 DKK)
Campo Prognai er en usædvanlig god vin af denne type. Et lavt høstudbytte på 50 hl/ha, en sen høstning af druerne er med til, at dens 15 % alkohol fremstår flot og fyldig. Vi var i tvivl om det var Amarone, vi havde åbnet. En af de allerbedste Superiore vi har smagt. Oprindelse: Fra vinmarkerne i Val d'Illasi "Tregnago and Illasi" og Mezzane.
149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Fantastisk saftig aroma af tørret druer med en dejlig blød eftersmag. Vinen er intens fyldig og behagelig, lavet efter Ripasso metoden. Vinen har en flot dyb mørkerød farve, og en smag af røde bær, samt et strejf af lidt vanilje. Aroma af tørrede frugter som solbær og kirsebær. En frugtrig vin med kraft og fylde samt bløde tanniner i eftersmagen.

149,00 DKK 185,00 DKK (spar 36,00 DKK)
*** BOSAN Ripasso - Cesari - Superiore DOC 2013 - MÅSKE VERDENS BEDSTE RIPASSO... Denne Ripasso fremstår med en kompleks bouquet af kirsebær, sveskeblomme og behagelige antydninger af kakao, mocca samt vanilje. Farven er intens mørkerød og smagen fremstår med en perfekt fylde og varme, som giver en yderst struktureret smag. Den er yderst velegnet til lammekølle, oksekød, vildt og ost.
169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)
* DANMARKS BEDSTE RIPASSO CLASSICO SUPERIORE! Druerne er de klassiske Corvina Veronese og Rondinella. Et relativt højt aldersgennemsnit (20-25 år) bidrager med en større koncentration og lavere udbytte per hektar. Vinen er modnet på fade i knap 4 mdr. og derefter flaskelagret i 6 mdr. Resultatet er en smagfuld og kraftig rødvin med en tiltalende duft af bær, frugt og krydrede aromaer, mens den i munden er kraftig, vinøs med fløjlsbløde tanniner og en fyldig og langvarig smag.
89,00 DKK 119,00 DKK (spar 30,00 DKK)

En dejlig frisk vin med stort præg af 100 % Corvina druen. Druerne udsættes først for en streng udvælgelse på vinstokken, og plukkes derefter manuelt. Vinen lagrer i 12 måneder på egetræfade og modner i yderligere 4 måneder på flaske. Vinen dufter af bærfrugter, brombær, ribs og kirsebær der harmonerer godt sammen med et strejf af krydderurter, som stammer fra lagringen i egetræsfade. Smagen er blød, afbalanceret, med behagelige og fløjlsagtige garvesyrer.

79,00 DKK 99,00 DKK (spar 20,00 DKK)
* Ripasso i flot stil. Druesammensætningen består af Corvina og Rondinella druer. Ca del Toma fremtræder med en flot, dyb, rubinrød farve - en markant delikat bouquet, med flot præg af kirsebær, chokolade, valnødder samt tobak. Smagen har en fløjlsblød struktur med en længevarende finish. Vinen er velegnet til pastaretter, rødt kød, vildt, lammekød samt fyldige oste.
75,00 DKK 95,00 DKK (spar 20,00 DKK)

MINI AMARONE - 70 % Corvina, 20 % Rondinella og 10 % Oseleta. Valpolicella superiore er en flot, potent og komplet vin, hvor frugten, syren, træet og bløde og bestemte tanniner spiller op i harmoni og finesse. Druernes høje kvalitet gør, at denne superiore kan hamle op med de fleste bedre amaroner. Denne vin kan det hele. Flot til mad og flot som meditationsvin. Modner 2 år på 40 % nye barrique. Vinstokkene er min. 10 år gamle.

269,00 DKK 295,00 DKK (spar 26,00 DKK)

* En flot vin med en stor krop og elegance - nok en af de mest efterspurgte Ripasso lignende vine. Den har blødhed, fylde samt lang lækker eftersmag. Denne vin er tæt forbundet med Zenato Amarone Valpolicella. Den er lavet på druerne: 85 % Corvina, 10 % Rondinella og 5 % Oseleta, der er håndplukket og gæret i 18 måneder i egetræsfade. Vinen har en intens, elegant og vedholdende bouquet. Smagen er harmonisk og fløjlsagtig med god struktur og en dejlig lang eftersmag.

169,00 DKK 219,00 DKK (spar 50,00 DKK)
* En fed lækker Veronese på 16 % Alkohol. Vinen har en flot, dybrød farve. Bouqueten er en sand bombe præget af en bred vifte af nuancer. Der kan fornemmes toner af tørret frugt, rosiner, svesker, mørke kirsebær og blommer samt undertoner af julekrydderi med noter af kanel. Smagen er kraftfuld med fuldt tryk på frugt i dejlig kombination med den bløde eftersmag.
189,00 DKK 239,00 DKK (spar 50,00 DKK)

***** En rigtig lækker Rosso Veronese Appassimento fra den velkendte Amaroneproducent Zeni. Årgang 2014 er nok den bedste årgang til dato. Vinen har en lækker, fyldig krop og er lidt krydret i eftersmagen. Meget frugtrig, saftig og kraftig rødvin med en flot, lang, rund smag af modne mørke bær, krydderurter, lidt mørk toast, vanilje og lidt lækker rosin frugtsødme. Vinen har en flot balance mellem modne bær, og en svag sødme fra smagen af overmodne blommer. ***

80,00 DKK 119,95 DKK (spar 39,95 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler