Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

*  En fantastisk saftig aroma af tørret druer med en dejlig blød eftersmag. VEROSSO Primitivo Salento IGT 2017 er intens fyldig og behagelig, lavet efter Ripasso metoden. Vinen har en flot dyb mørkerød farve, og en smag af røde bær, samt et strejf af lidt vanilje. Aroma af tørrede frugter som solbær og kirsebær. En frugtrig vin med kraft og fylde, samt bløde tanniner i eftersmagen.

Velegnet til kylling (lyst kød) ikke for kraftigt oksekød, lam, pastaretter, pizza samt middel kraftige oste eller blot som et glas i utide.

Serveres ved 16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

39,95 DKK 86,00 DKK (spar 46,05 DKK)

Primitivo Novantaceppi 90 Latentia 2018 * er en nyfortolkning af den lækre robuste og fyldige Primitivo, med en let og innovativ smag og dufttoner af blommer og mørk chokolade. Vinen repræsenterer en helt ny måde at drikke Primitivo, der er behagelig fremfor tung og kompleks.

   GODT KØB!

Vinen har mange ligheder med Zinfandel fra Californien, og er også baseret på den samme røde drue, men skinner igennem med sin karakteristiske italienske kompleksitet. 

Æstetisk står vinen utrolig flot med en smuk rød/mørk farve. Duft byder på noter af modne blommer, søde kirsebær samt mørk chokolade.

Smagen, som er både indsmigrende delikat og med en meget kompleks aroma med noter af kakao og vanilje, står bestemt ikke tilbage for duften eller udseendet.

Denne vin passer godt til retter med grillet okse, kalv, vildt, smagefuld pasta med kød eller til modne oste. Vinen er også perfekt som meditationsvin.

Serveringstemperatur: 16-18 grader

En kasse indeholder 6 flasker – 13,5 % Alkohol.

59,95 DKK 109,00 DKK (spar 49,05 DKK)

NERONE Negroamaro / Primitivo Puglia IGP BIB 3 LTR.  **** i BT - Vinen er lavet på de absolut bedste druer af negroamaro og primitivo. Den har en charmerende frugtagtig, blød og cremet smag med en intens aroma af solmodne hindbær, blommer og krydderier, der ender med en dejlig frisk sødme.

NERONE er en perfekt ledsager til oksekød, svinekød, pastaretter og modne oste eller blot til at drikke for sig selv.

Dette er Bag-In-Box, men den findes også på vinflaske.

Årgang: 2017

En kasse indeholder 4 boxe - á 300 cl. - 13 % Alkohol.

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Appassimento Novantaceppi 90 Latentia 2016  ***** GULD Medalje.. En rigtig frugtrig og fedmefuld Appassimento vin, som har en enestående fyldighed.

Novantaceppi 90 har noter af tørret frugter, let bitter chokolade, sorte kirsebær, samt krydderier der udgør en unik smagsoplevelse.

     GODT KØB!

Denne rødvin har en god frugtfylde og en markant sødme, der dog læner sig pænt op ad en god syre og nogle gode tanniner. Vinen henvender sig udpræget til vinnydere, der godt kan lide en god sødme i en rødvin.

Druer: Nero di Troia / Primitivo

Denne vin passer godt til retter med grillet okse, kalv, vildt, smagefuld pasta med kød eller til modne oste. Vinen er også perfekt som meditationsvin.

Serveringstemperatur: 16-18 grader

TEST:
***** GULDMEDALJE ved Berliner Wein Trophy - International Wine Competition 2018

En kasse indeholder 6 flasker - 14,5 % alkohol – 75 cl.

69,95 DKK 119,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Menhir Primitivo di Manduria DOC 2016  *** En Virkelig klasse Primitivo - kraftig, fed og frugtrig vin i topklasse! * Det tætteste man kan komme på en Top Appassimento eller Ripasso Classico uden at være det. Denne lækre Primitivo di Manduria har en flot violet, og sort dyb farve. Den er helt frisk og meget fyldig i næsen, med lidt soltørrede druer samt sorte kirsebær i duften. Smagen er lidt krydret, blød, fed og saftfuld med en eksplosiv, fyldig smag af sorte kirsebær i enden.

Denne Primitivo di Manduria fra det varme puglia, er produceret på druer fra 35 år gamle vinstokke, og den har lagret 6 måneder på franske og amerikanske egetræsfade 225 liter.

Vinen anbefales at servere ved en temperatur på 14-16 grader til oksekød, vildt, grillet kød, Sashi kød, Freygaard kød, tapas samt kraftigere oste.

Test:
* 90 Point i årgang 2015
* 2 glas i Gambero Rosso

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol.

Vinhuset Azienda Agricola Menhir.

Cantine Menhir blev først grundlagt i år 2000, og de har fra begyndelsen fremstillet fremragende og autentiske vine. Vingården er beliggende i hjertet af Puglia i byens centrum Minervino di Lecce. Med særlig stor opmærksomhed laver Gaetano nok den bedste Primitivo di Manduria vin.

99,00 DKK 149,00 DKK (spar 50,00 DKK)

ROCCA Rosso Salento IGT 2012  * SAFTBOMBE - kraftig og fadlagret lækker vin! Denne vin er produceret af Negroamaro og Malvasia Nera druer fra Puglia regionen i den sydlige del af Italien. Det er en helt fantastisk vin, som har lagret 5 år på egetræsfade. Den har en flot dyb rubinrød farve, intens og delikat bouquet, fyldig, men samtidig blød og rund smag med krydrede noter samt en behagelig og utrolig lang eftersmag.

Vinen har en god balance mellem frugt og egetræ og er særdeles velegnet til rødt kød, vildt, de lidt kraftigere kød- og pastaretter samt diverse stærke oste. Det er en helt unik vin, der med velbehag kan drikkes nu, men som også kan henlægges yderligere nogle år.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14,5% Alkohol.

179,00 DKK 209,00 DKK (spar 30,00 DKK)

PIROSSO Primitivo Puglia 2016 Bag In Box 3 Ltr.

Fantastisk blød, saftfuld, intens og fyldig Primitivo.

Boqueten er intens med masser af modne bær, diskret eg og krydderier. Smagen har kraft og fylde, hvor modne frugtnuancer finder sammen med helt runde tanniner, blid og delikat. Pirosso er produceret af en af de bedste producenter i Apulien, der på det nærmeste vælter sig i gode anmeldelser både i Italien og internationalt, takket været bla. Winemaker Sig. Pellegrino. Druen Primitivo er den samme som Zinfandel. Den alkoholiske gæring sker på ståltanke mens den mololaktiske gæring sker på franske barriques.

Velegnet til kylling (lyst kød) oksekød, lam, pastaretter, pizza samt middel kraftige oste, grillet kød, eller blot som et glas i utide.

En kasse indeholder 4 x Boxe - 300 cl. 13% Alkohol.

149,00 DKK 185,00 DKK (spar 36,00 DKK)

NERONE Negroamaro / Primitivo Puglia IGP 2017 **** i BT - Vinen er lavet på de absolut bedste druer af Negroamaro og Primitivo.

Vinen har en charmerende frugtagtig, blød og cremet smag, med en intens aroma af solmodne hindbær, blommer og krydderier, der ender med en dejlig frisk sødme. En rigtig frugtrig Rosso Grande vin.

NERONE er en perfekt ledsager til oksekød, svinekød, pastaretter og modne oste eller blot til at drikke uden mad.

Serveringstemperatur: 16-18 grader

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13 % Alkohol.

59,00 DKK 99,95 DKK (spar 40,95 DKK)

GRAN MI ROSSO Appassimento IGP 2017  *** VIRKELIG EN SAFTFULD STJERNE VIN. Gran Mi Rosso har en intens, mørk farve og en rig bouquet med noter af mørke, saftige brombær, der er domineret af aromaer af tætte skovbær.

* GODT KØB!

Appassimento stilen skinner tydeligt igennem med stor tekstur i vinen samt et strejf af sødlig, tørret frugt. Fyldig og intens i næsen og i ganen. Velafbalanceret og med en stor fedme i eftersmagen.

Denne vin har en perfekt balance mellem bløde tanniner og syreindhold.

Anbefales at nyde ved en temperatur på 16-17 grader sammen med rødt grillet kød, vildt, kalvekød, svinekød, buffet, pastaretter og stærkere oste. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol.

 

Salg til HoReCa

69,95 DKK 115,00 DKK (spar 45,05 DKK)

MI ROSSO Primitivo Puglia IGP 2017 * STJERNE PRIMITIVO TIL EN FANTASTISK PRIS! Mi Rosso er blevet produceret på den verdensberømte druesort Primitivo, af en meget anerkendt vinproducent i Syditalien.

* GODT KØB!

Kvalitet er nøgleordet for denne vin, og det genspejler sig direkte i smagen. Mi Rosso har en fyldig og intens rød farve, en rig bouquet med noter af frisk frugt samt moden frugt, der giver en naturlig sødme. Vinen er fyldig og velafbalanceret i ganen og har en perfekt balance mellem bløde tanniner og syreindhold.

Nyd denne vin med rødt grillet kød, kalvekød, svinekød, pastaretterkrydret mad og ost. 

Anbefales at servere ved 16-18 grader.
 
En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

Salg til HoReCa.

39,95 DKK 89,95 DKK (spar 50,00 DKK)

VAL PASSO Primitivo - Cabernet Sauvignon IGP - Latentia 2017  VAL PASSO er en stor vin som er vellavet på Cabernet Sauvignon, samt Primitivo druen - kongen af den Røde drue.

     GODT KØB!

En kommende stjerne blandt fine vine fra Puglien i Syditalien. Valpasso udviser modenhed med nuancer af lettere krydderier og aromaer af mørke kirsebær.

Primitivo druen medfører en lækker fyldighed, kraft og elegance til smagen, mens Cabernet Sauvignon druen fuldfører vinen med en fløjlsblød ende foruden fyldighed til de særlige øjeblikke.

Server Val Passo til et godt stykke kød, grillet oksekød, vildt, kalvekød, italienske retter med lidt bid, pizza samt bløde oste.

Serveringstemperatur: 15-16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 14 % Alkohol.

Salg til HoReCa

89,95 DKK 129,95 DKK (spar 40,00 DKK)

* Fantastisk blød, saftfuld, intens og fyldig Primitivo. PIROSSO Primitivo Puglia 2017 har en intens bouquet med masser af modne bær, diskret eg og krydderier. Smagen har kraft og fylde, modne frugtnuancer finder sammen med helt runde tanniner, blid og delikat.

Pirosso er produceret af en af de bedste producenter i Apulien, der på det nærmeste vælter sig i gode anmeldelser både i Italien og internationalt, takket været bla. Winemaker Sig. Pellegrino. Druen Primitivo er den samme som Zinfandel. Den alkoholiske gæring sker på ståltanke mens den mololaktiske gæring sker på franske barriques.

Vinen er velegnet til kylling (lyst kød) oksekød, lam, pastaretter, pizza samt middel kraftige oste, grillet kød, eller blot som et glas i utide.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

49,95 DKK 79,00 DKK (spar 29,05 DKK)

* Smart plastflaske med glas indeholdende Villa Cardini Primitivo Puglia med glas 18,7 cl. De såkaldte shuttle-flasker indeholder 18,7 cl. og er en praktisk kombination af glas og flaske, hvor glasset agerer låg for flasken. Så der er ikke behov for ekstraudstyr. De små flasker er perfekte til togturen, picnic'en, på stranden og ved andre lejligheder, hvor "convenience" er kodeordet.

Vinen har en flot ceriserød farve. Næsen domineres af delikate bæraromaer og raffinerede blomme noter. Vinen tilbyder en særdeles harmonisk balance mellem frugt og garvesyre. Anbefales at servere ved en temperatur på ca. 16 grader til pasta og lettere kødretter.

En kasse indeholder 12 plastflasker - 18,7 cl.  -  12,5 % Alkohol.


De fleste drikkevarer kan efterhånden nydes på farten; the, kaffe, øl, vand og lignende. Vin derimod har traditionelt set været en af de drikkevarer, som kræver sit udstyr. Som minimum et glas på stilk, og mange gange også en proptrækker, før de ædle dråber kan lokkes ud af flasken. For tilbyder en ny måde at servere vin på i form af små "shuttle"-flasker, som kan nydes "on the go".
 
Om "shuttle"-flaskerne: 
- Fås i varianterne: rød, hvid og Rose
- Ingen fare for glasskår 
- Ingen opvask 
- Ingen brug af ekstraudstyr 
- Både glas og flaske kan genbruges 

25,00 DKK

Menhir Primitivo di Manduria DOC - Magnum 150 cl. ***** Virkelig klasse Vin. * Det tætteste man kan komme på en Top Appassimento eller Ripasso Classico uden at være det - kraftig, fed og frugtrig vin i top klasse. Vinen har en flot violet og dyb farve. Den er frisk og meget fyldig i næsen med noter af lidt soltørrede druer. Smagen er lidt blød, fed og saftfuld, lidt tørrede rosiner med en eksplosiv, fyldig smag i enden.

Vinen er produceret på druer fra 35 år gamle vinstokke, der efterfølgende er lagret i 12 måneder på franske egetræsfade.

Vi anbefaler at servere vinen ved en temperatur på 14-16 grader til and, oksekød, vildt, grillet kød samt kraftigere oste.

Test:
* 2 glas i Gambero Rosso

En kasse indeholder 3 flasker - 150 cl. 14 % Alkohol.

199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Luna Argenta Negroamaro/Primitivo IGT Appassite - Puglia 2017 er en *** POWER vin. En tæt, koncentreret og silkeblød saftbombe fra Puglia lavet på de lokale druer, Negroamaro og Primitivo, hvoraf en andel har fået lov at hænge ekstra lang tid på vinstokkene før vinifikationen, så de skrumper ind. Derved opkoncentreres aromastofferne, og det giver ekstra krop og power til vinen.

Sydens sol og varme bidrager i vinen med ekstra fylde uden medfølgende garvesyre. Duft og smag har intense nuancer af svesker, fuldmodne brombær, kirsebær, mælkechokolade og "varme" krydderier i retning af kanel. Smagen er fyldig og koncentreret, men helt uden raspende garvesyre.

Luna Argenta nydes til maskuline stegeretter, der stiller krav om power og fylde fra vinsiden, men prøv den også til en lagret, hård ost som Pecorino Sardo eller en vellagret Parmiggiano eller Manchego. Kan man godt lide saft og fylde, så er vinens struktur så blid, at det også går an at drikke den uden mad. Bør serveres lidt under stuetemperatur, ved ca. 16-17 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14 % Alkohol.
 

Denne vintype er mest kendt fra Valpolicella i den anden ende af Italien, men fungerer altså også glimrende i Puglia! Med sin store fylde, blide struktur og let sødmefulde frugt, så har La Luna en profil, der klart går i retning af Amarone.

 

69,00 DKK 98,00 DKK (spar 29,00 DKK)

PRIMITIVO MASSERIA BORGO DEI TRULLI IGP 2018 Et vinhus med mange gode anmeldelser verden over!

***** En stor Value for Money Vin... * Produceret af innovative og lovende vinmager Alessandro Michelon!

* GODT KØB!

Primitivo i højt niveau! Denne vin er fra hælen i Italiens bagagerum, Salento regionen.. I det sydlige italien nærmere betegnet Puglia eller Puglien, ligger vinhuset Masseria Borgo dei Trulli.

Dette vinhus har produktion af mørke, tyndhudede druesorter og har fokus primært på oprindelige druesorter i højeste kvalitet.

Primitivo Trulli er intens rubinfarvet og viser koncentreret aromaer af sorte kirsebær, svesker, varme krydderier og hvid peber. Mundfølelsen er fyldig, koncentreret, fløjlsagtig og elegant med bløde, men alligevel faste tanniner og en lang god eftersmag.

Borgo dei Trulli dækker i alt 45 ha jord, inklusive 25 ha vinmarker. Vinhuset producerer vine af mørke, tykskinnede sort druesorter, her er der fokus på oprindelige druer og interessante produktionsmetoder. Der er 20 ha Primitivo, inklusive en 10 ha 'Saracena' vingård, som er trænet i det gamle Alberello-system (fritvoksende busktræ). Denne vinmark er over 55 år gammel, og udbyttet er begrænset til mindre end 1 kg druer pr. flaske vin..

Masseria Borgo dei Trulli vingård henter sit navn fra traditionelle Puglia tør stens hytter, med kegleformede tage. Tagene kaldes Trulli og hytterne blev hovedsageligt brugt som lagerrum af Saracen-befolkningen for hundreder af år siden.

Server denne vin ved 15 til 16 grader

Denne Primitivo velegner sig perfekt sammen med oksekød, Sashi oksekød, freygaard oksekød, lam, vildt, krydret svinekød, kylling samt medium faste oste.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  14 % Alkohol

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

79,95 DKK 119,95 DKK (spar 40,00 DKK)

LIZZANO ROSSO Malvasia Nera Belvedere 2016 Cantine Lizzano. Denne udvalgte Malvasia vin, skal bare prøves!

Lizzano Rosso udtrykker sig godt i næsen, hvor der kommer skovfrugter såsom hindbær, ribs og brombær, men også kirsebær, blommer og rigtig god frugtfylde. I smagen er der også en dyrebar essens af kakao toner. I munden har vinen en god struktur. Vinen er fyldig, varm, afbalanceret, frugtagtig, vidunderligt blød og behageligt aromatisk. Aciditeten er meget bæredygtig og giver en frisk explotion til ganen som er en fornøjelse.

Malvasia Nera, der i årevis kun blev brugt til at hjælpe ved blandingen af Negroamaro i Salice Salentino, men nu er der flere vinerier der med fordel brug af denne sort af drue giver dybde og renhed med fremragende resultater.

Server denne vin til pasta, kylling, ragout, buffet, grillet kød, tapas samt danske retter.

Serveres ved 15-16 grader

En kasse indeholder 6 flasker – 75 Cl. 13,5 % Alkohol

 

Cantine Lizzano

109,95 DKK

LIALA NEGROAMARO SALENTO - MASSERIA BORGO DEI TRULLI IGP 2018 - 16,5 % Alkohol.. En gigantisk vin der skal prøves! Denne kraftfulde og intense LIALA er laver på 100% Negroamaro druer. Dyb og intens rød lilla farve og komplekse aromaer med noter af røde frugter som røde bær, tørret frugt og sorte kirsebær. En meget fyldig vin, blød og harmonisk, rig på tanniner og med en behagelig lang finish. Krydderi noter af kanel, kaffe og vanilje gør den specielt indbydende samt fløjlsagtig og elegant i enden.

* POWERVIN med 16,5 % Alkohol - SMÆK PÅ SMAG!!

Druerne kommer fra vores ældste vinmarker i vores ejendom, der ligger i Guagnano kommune i provinsen Lecce. Meget lavt udbytte og omhyggeligt udvalgte druer bruges til at gøre denne imponerende Negroamaro LIALA Salento fantastisk.

Dyrkningsmetoden er traditionel ‘alberello pugliese’ (busk vinstokke). Vinstokkene er cirka 80 år gamle med et gennemsnitligt udbytte på 700 til 800g pr. vinstok.

Druerne høstes med håndkraft i små kasser på 5 kg fra midten af ​​september. Druerne høstes, når de er overmodne og er begyndt med en naturlig appassimento gæring på planten. Overmodningen gør det muligt at opnå større koncentration, mens duften af ​​røde frugter bevares.

Efter afstamning knuses druerne ikke, hvilket lader dem at forblive intakte, reducere skader på skindene og optimere farveekstraktion. Fermentering finder sted i tanke i rustfrit stål ved en kontrolleret temperatur på 23-25 ​​° C i 8-10 dage. Der bruges udvalgt gær, der er ideel til Negroamaro druens udvikling til vin.

Efter malolaktisk gæring flyttes 70% af vinen over i 225 liter barriques og 3.000 liter i 7-8 måneder. Brug af vinfade i forskellige størrelser giver vinen en fremragende balance mellem frugt og egetræ. De resterende 30% anbringes i rustfrie ståltanke. Komponenterne blandes derefter i medio eller slutningen af ​​juni.

Den årlige produktion er omkring 15.000 flasker, der kun produceres i de bedste årgange. Vinen produceres kun i de bedste årgange.

LIALA er tappet i en super lækker potent og tung flaske, der virkeligt understreger at vi har med en unik vin at gøre.

Server denne vin ved 15 – 16 grader

En meditationsvin, som også er lækker sammen med grillet oksekøb, vildt og modne oste.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  16,5 % Alkohol

209,00 DKK

MIREA PRIMITIVO DI MANDURIA - MASSERIA BORGO DEI TRULLI IGP 2018 - 17,5 % Alkohol.. Gigantisk lækker kraftig vin Vin! Intens og og powerfull vin, fantastisk elegant og velbalancerende og fløjlsblød. En vinøs og unik oplevelse af de helt store som er proppet med saft, kraft, intensitet og aromaer, som synes ingen ende at tage. Med andre ord er der kælet for alle detaljerne i denne vin..

* POWERBOMBE!! * Smæk på smag for enhver skilling!

En Dyb intens blækrød farve viser aromaer af sorte kirsebær, tørret frugt, eksotiske krydderier, hvid peber, mørk chokolade, og figner. Mundfølelsen er stor og intens, men alligevel rund, rig, varm og ekstremt velafbalanceret. Det viser komplekse og mundfyldte lag af bløde, elegante tanniner med antydninger af lidt afsremt vanilje, svesker, rosiner, kaffe og honning. Finishen er meget lang, vedvarende og fuld, med en antydning af en god sødme.

Primitivo druerne er omhyggeligt udvalgt og håndplukket fra meget lavtydende og omhyggelige og udvalgte alberello vinstokke på vinhuset, der ligger i Comune of Maruggio, i Puglia - Syditalien.

Vinrankerne dyrkes i ”Alberello Pugliese” systemet. Det gennemsnitlige udbytte er mindre end 600 gr pr. vinstok og vinstokkene er i gennemsnit 60 år gamle.

Druerne høstes i midten af ​​september, når druerne er blevet overmodne og er begyndt med en naturlig APPASSIMENTO på vinstokken. Efter høst knuses druerne ikke, hvilket gør dem til at forblive intakte, som reducere skader på skindene og optimere farveekstraktion. Fermentering finder sted i tanke i rustfrit stål ved en kontrolleret temperatur på 23-25 ​​° C i 8-10 dage.

MIREA Primitivo di Manduria lagres på franske barriques i 10 måneder. Efter aftapning overlades vinen til kælder i yderligere 6 måneder før frigivelse.

Vinen produceres kun i de bedste årgange.

MIREA er tappet i en super lækker potent og tung flaske, der virkeligt understreger at vi har med en unik vin at gøre.

Server denne vin ved 15 – 16 grader

Nyd denne fantastiske powerfuld  vin til slagterens bøffer, vildt, modne oste eller som ren meditationsvin..

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  17,5 % Alkohol

MIREA er det latinske ord for ”admire” som betyder beundre..

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

209,00 DKK

PRIMITIVO DI MANDURIA MASSERIA BORGO DEI TRULLI IGP Primitivo druerne er omhyggeligt udvalgt blandt vinområdet, med lavt udbytte i kommunerne Avetrana og Manduria i provinsen Taranto i det sydlige Puglia.

* FULDBLODS PRIMITIVO FRA MADURIA..

Denne mørkelilla vin har en mørk duft af ribs og modne brombær, og lidt antydning af eg i næsen. I munden er det eksplosivt - solbagt frugtsmag blandes med en let urteagtigt samt figen, som folder sig ud med en kraftig blomme af smag, der varer i munden. Finishen på denne vin er overraskende lang med varige noter af blomme og krydderier.

Vinrankerne trænes i ”Alberello Pugliese” -systemet. Plantetætheden er omkring 5.500 planter pr. Ha med et gennemsnitligt udbytte på 1,8 kg pr. Plante. Planterne er i gennemsnit 25 til 35 år gamle.

Trulli Primitivo di Manduria er omhyggelig håndhøstet i slutningen af ​​august.

Efter høst knuses druerne ikke, hvilket tillader dem at forblive intakte, reducere skader på skindene og optimere farveekstraktion. Fermentering finder sted i tanke i rustfrit stål ved en kontrolleret temperatur på 23-25 ​​° C i 8-10 dage.

Server denne Primitivo ved 15 – 16 grader

Trulli Primitivo di Manduria skal nydes til vildt, Sashi oksekød, freygaard oksekød, kraftig pastaretter, kødboller med tomster samt bløde oste.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 14,5 % Alkohol

149,00 DKK

SALICE SALENTINO RISERVA MASSERIA BORGO DEI TRULLI IGP - Druesamsætning er 90% Negroamaro, 10% Malvasia Nera. Negroamaro og Malvasia Nera druerne er omhyggeligt udvalgt blandt vinafgrøder med lavt udbytte i provinsen Brindisi i det sydlige Puglia.

En dyb violet rød i farve, den viser intense og elegante aromaer af solbær, kandiserede frugter, hvid peber og krydderier. Ganen er fyldig, fløjlsagtig blød og rig, med kompleksitet, dog bløde tanniner og en lang og vedvarende finish.

Vinrankerne trænes i Guyot og “Alberello Pugliese” systemet. Plantetætheden er ca. 5.500 planter pr. Ha med et gennemsnitligt udbytte på 1,5 kg pr. vinstok.

Planterne er i gennemsnit 20 til 35 år gamle.

Begge druesorter høstes manuelt i slutningen af ​​september.

Efter høst og plukning knuses druerne ikke, hvilket gør dem til at forblive intakte, reducere skader på skindene og optimere farveekstraktion. De to druesorter fermenteres sammen i tanke i rustfrit stål ved en kontrolleret temperatur på 23-25 ​​° C i 8-10 dage.

Trulli Salice Salentino Riserva skal serveres ved 15 – 16 grader.

Serveres med forskellige madretter, fra kødbaserede pastaretter til hårde oste og vildt.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  14,5 % Alkohol

149,00 DKK

PRIMITIVO SARACENA MASSERIA BORGO DEI TRULLI IGP 15 % Alkohol.. Vinen har en dyb granatrød farve, det viser aromaer af tørret frugt, eksotiske krydderier, hvid peber og chokolade. Mundfølelsen er rund og intens, med lag på lag af bløde elegante tanniner, vanilje, svesker, kaffe og kirsebær. Finish er elegant og vedvarende og ekstremt velafbalanceret.

* GODT KØB - FULDBLODS OG KRAFTIG PRIMITIVO - 15 % Alkohol !!

Primitivo druerne er omhyggeligt udvalgt blandt de lavtydende vinmarker i Maruggio Kommune, i et område kaldet ”Saracena” i provinsen Taranto i det sydlige Puglia.

Vinrankerne dyrkes i ”Alberello Pugliese” systemet. Plantetætheden er omkring 5.500 planter pr. Ha med et gennemsnitligt udbytte på 1 kg pr. vinstok. Planterne er i gennemsnit 60 år gamle.

Druerne håndplukkes omhyggeligt i begyndelsen eller midten af ​​september. Druerne placeres i små trækasser på 5 kg hver. Kasserne anbringes derefter i "fruttaio", et godt luftet loft og lader det tørre ved en kontrolleret temperatur og fugtighed i ca. 10 dage. Under dette “appassimento” vil druerne miste op til 40% af deres oprindelige vægt i vand.

Denne "tørringsproces" koncentrerer vinens farve, stof og aromaer.

Efter plukning knuses druerne ikke, hvilket tillader dem at forblive intakte, reducere skader på skindene og optimere farveekstraktion.

Fermentering finder sted i tanke i rustfrit stål ved en kontrolleret temperatur på 23-25 ​​° C i 8-10 dage. Denne Trulli Primitivo ligger på franske barriques i 10 måneder. Efter aftapning overlades vinen til kælderalder i yderligere 4 måneder før frigivelse.

Serveres med vildt, kødretter og hårde oste. Også ideel til sin egen som ”meditationsvin”.

Primitivo Saracena skal serveres ved 15 – 16 grader.

 

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 15 % Alkohol

189,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler