-11%

Ron Sostenible Rom 8 år - 40% alk.

399,00DKK 449,00DKK (spar 50,00DKK)
Model/varenr.: 999 3130

Ron Sostenible er en bæredygtig rom fra firmaet A Clean Spirit. Destilleringen er foregået på et af de mest moderne og bæredygtige destillerier i verden i Den Dominikanske Republik - denne lækre Dominican Republic Rom er aftappet ved 40% og smagen er dejlig blød og rund. Ron Sostenible Dark tager dig med på en fantastisk smagsrejse fyldt med kraftig sødme. Rommen har lagret i otte år. Med noter af karamel, vanilje, appelsinskal og krydret eg fortjener den at blive nydt i al sin enkelhed. Nyd Ron Sostenible Dark i et Glencairnglas. Udover en bæredygtig produktion har destilleriet transporteret rommen med et CO2-neutralt sejlskib, lavet flaskerne af genbrugsglas og ligeledes har de lavet etikken af bomuldspapir. Til sammen har hver flaske en CO2 besparelse på 515 g.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 40 % Alkohol.

Historien om Ron Sostenible Rum er en inspirerende fortælling om bæredygtighed, lidenskab og dedikation til at gøre en positiv forskel i verden gennem en af ​​vores mest elskede spiritus - rom.
Ron Sostenible Rum blev født ud af en vision om at skabe en rom, der ikke kun kunne glæde ganen, men også bidrage til at beskytte miljøet og støtte lokalsamfund. Dette projekt blev realiseret af et dedikeret team af romproducenter, agronomer og bæredygtighedseksperter, som delte en fælles drøm om at revolutionere romindustrien.

Teamet bag Ron Sostenible besluttede sig for at implementere bæredygtige dyrkningsmetoder, der respekterer jorden og miljøet. Dette omfattede økologisk dyrkning, brug af naturlige gødninger og minimalt vandforbrug.
 
Men bæredygtighed begrænsede sig ikke kun til markerne. Romdestilleriet blev også ombygget for at minimere affald, reducere energiforbruget og genbruge overskudsvarme. Derudover blev genbrug af materialer prioriteret, og de ansatte blev uddannet i bæredygtige arbejdsmetoder.
 
Og den mest bemærkelsesværdige del af denne historie er, at en del af overskuddet fra hvert solgte glas Ron Sostenible Rum går tilbage til lokalsamfundet og projekter, der støtter bæredygtighed og sociale initiativer. Dette skaber en bæredygtig cirkel af hjælp og støtte til de mennesker og steder, der har gjort rommen mulig.
Det er en historie om at tage ansvar for vores planet og vores samfund, alt imens man nyder en enestående smagsoplevelse i hvert glas.
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk

spacer