BODEGAS LAS PERDICES MALBEC ESTATE

69,95DKK 119,95DKK (spar 50,00DKK)
Model/varenr.: 180 1020

BODEGAS LAS PERDICES MALBEC ESTATE 2021
En vin fra Mendoza er vin fra himlen..
Et pragteksemplar af en virkelig fantastisk 100 % Malbec vin, der er skabt for at vise denne druesorts ingredienser.

***** OUTSTANDING STJERNEVIN.. !!

Intens fyldig vin og mørk intens rød farve med violette nuancer. Bouquet er fyldig med malbec nuancer, og byder på skovbær og mørke blommer..
Spændende noter og aromaer er rød frugt, grønne urter, let lakrids, og med delikate stref af lidt fad noter.

Smagen er blød i ganen, afbalanceret, med antydninger af mørke blommer, hvilket giver en fremragende kompleksitet.

Vinen er lageret i 8 måneder på franske- og amerikanske egetræsfade.

Vinen er en ideel og god ledsager til rødt kød, grillet okse, vildt, Iberco, pastaretter, hvidt kød med krydrede saucer, samt let faste oste.

Vinavisen skriver følgende; 'Mørke kirsebær og strejf af chokolade og chili præger duften af denne rødvin. I den intense smag er der modne hyldebær, eukalyptus og ren lakrids. En vin, der gerne må få lidt luft i en karaffel et par timer før servering. Men så folder den sig også ud med al sin dejlige aroma. Nyd den til kraftige kødretter.'

 

Serveringstemperatur er bedst ved 15-16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 14 % Alkohol - 75 cl.

 

Vinhus

Vina Las Perdices ligger ved foden af andelsbjergene  i Agrelo, Lujan de Cuyo i Mendoza. 1030 meter over havets overflade. Siden halvfjerdserne blev familien fra Spanien forelsket i dette område, og tog dyrkning og skabelse af af vine af høj kvalitet.

I 1952 besluttede Juan Muñoz López at forlade sin hjemby Andalusien i det sydlige Spanien, og ham og hans familie emigrerede til Mendoza i Argentina, for at søge nye horisonter.

Han kunne ikke undgå at bemærke agerhønsene, der strejfede ude i landskabet. En nabo fortalte ham, at disse fugle ofte ses i grupper på tre. Som dagene gik, blev agerhønsene Don Juans faste ledsagere i hans lange arbejdsdage. Derfor besluttede han at navngive sin vingård Partridge Vineyard: "Viña las Perdices".

Agerhønsene har formeret sig med årerne, og er med til at tilføre gødning til jorden for vinstokke, samt holde unødige insekter væk.

Bodegas Viña Las Perdices en familievirksomhed, skabt af Juan Muñoz López, hans kone Rosario, hans sønner Nicolas og Carlos, og hans datter Estela.

Viña las Perdices ligger ved foden af Andesbjergene på 1.030 m. (3.380 fod) over havets overflade, i Agrelo, Luján de Cuyo, som er den første argentinske DOC-zone.

Druerne er hentet fra to af deres ejendomsvinmarker i Agrelo i Lujan de Cuyo, og Barancas i Maipu.

Bodegas Las Perdices er en mindre vingård, som er i rivende udvikling på vinsiden, og har kun har en målsætning.. At lave Argentinsk mesterværk af kvaliteter i Estate, Reserva, Enkeltmarksvine Premium og Top Premium vine, og allerede godt på vej med flere spændende kvaliteter nu og i fremtiden !!

Vi er glade og stolte for at kunne præsentere mange fine vine fra denne ejendom i Mendoza.

www.lasperdices.com

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk