-13%
udsolgt-label

Gouden Carolus Indulgence Batteliek

129,00DKK 149,00DKK (spar 20,00DKK)

Gouden Carolus Indulgence Batteliek: En Dyrket Oplevelse af Belgisk Ølhaandværk

Gouden Carolus Indulgence Batteliek er kronjuvelen inden for Gouden Carolus Indulgence-serien og tilbyder en fordybende smagsoplevelse, der er skabt til at fortrylle og overraske selv de mest erfarne ølentusiaster.

En Perfektion af Belgisk Ølbrygning:

Gouden Carolus Indulgence Batteliek er et sandt mesterværk inden for belgisk ølbrygning. Denne øl er skabt med den største omhu og præcision og er en hyldest til belgisk tradition og kreativitet. Med en dyb ravfarve og en fyldig krop er Batteliek en øl, der indfanger essensen af belgisk ølhåndværk. Hver tår indeholder et symfonisk samspil af smagsnuancer, der udvikler sig i glasset og forfører dine smagsløg.

75 cl. - 7,4% alk.

Smagsoplevelsen:

Gouden Carolus Indulgence Batteliek betager dine sanser med komplekse aromaer af karameliseret sukker, tørret frugt og nødder. Den blomstrede duft suppleres af dybe noter af egetræ, der stammer fra den unikke fadlagring. Når du tager den første tår, vil du opleve en harmonisk fusion af smag – fra den subtile sødme til en elegant krydderi og et strejf af vanilje. Denne øl forfører din gane med sin fyldige og langvarige eftersmag, der efterlader dig med en uudslettelig erindring om dens pragt.

Begrænset Tilgængelighed:

Gouden Carolus Indulgence Batteliek er kun tilgængelig i meget begrænsede mængder og er ofte genstand for stor efterspørgsel blandt ølsamlere. At eje en flaske af Batteliek er som at eje en skat - en skat af smag og ølkunst. Det er en mulighed for at fordybe dig i en smagsoplevelse, der er sjælden og ekstraordinær.

Historien Bag Gouden Carolus:

Gouden Carolus-bryggeriet har en stolt historie og er anerkendt for sin engagement i ølkvalitet og tradition. Batteliek er en manifestation af dette engagement og en fortsættelse af en langvarig arv af ølhåndværk og passion.

Gouden Carolus Indulgence Batteliek er mere end blot øl; det er en skatkiste fyldt med smagsmæssige skatte. Tag på en oplevelsesrejse gennem belgisk ølhaandværk og fordyb dig i Battelieks fortryllende smagslandskab. Uanset om du er en kender af belgisk øl eller en nybegynder på en smagsrejse, vil Gouden Carolus Indulgence Batteliek efterlade dig beriget med smagsoplevelser og historier at dele. Skål for Batteliek!

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk