Populær
-14%

Mez-clado Rombaseret Mez 3 - 50 cl.

299,00DKK 349,00DKK (spar 50,00DKK)
Model/varenr.: 999 3082

Mez-clado Rombaseret spiritus Mez 3 - 50 cl. *** Best Value for money *** Klart den bedste rombaseret spiritus i sin klasse, efter vores mening. Mezclado Rom Mez 3 er en kvalitets rombaseret spiritus med en sød og samtidig krydret smag med noter af vanilje tendenser. Den har en fremragende fedme og fylde, der bliver i munden længe efter indtagelsen. Den består af en blanding af rom fra Spanien og Panama. Den kan både nydes rent og sammen med en kop kaffe eller til en dessert.

Mezclado kommer til på et dansk rom blanderi i Middelfart, der importerer rom af forskellige producenter fra hele verdenen. Deres formål at finde frem til de helt rigtige stilarter for at opnå helt unikke smagsoplevelser. Ordet Mezclado betyder "blanding" og har sin oprindelse i spansk. De første blandinger blev fremstillet i baglokalet i en lille vinbutik i Middelfart og med stor succes. Kunderne kom ofte langvejs fra udelukkende for rommens skyld. Personen bag blandingerne er Radoslaw, der har en stor passion for rom og har etableret Mezclado. 
I dag sælges Mezclado's unikke spiritus blandinger over hele landet. Alle flasker blandes og fremstilles på eget tapperi i Løsning. Der fremstilles kun 40 liter rom pr. blanding for at bibeholde den høje kvalitet af rommen.
Husk også at se vores andre spændende rom her!


En flaske indeholder 50 cl. - 40 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk