PRIMITIVO DI MANDURIA MASSERIA BORGO DEI TRULLI IGP
PRIMITIVO DI MANDURIA MASSERIA BORGO DEI TRULLI IGP 2019. * FULDBLODS PRIMITIVO FRA MANDURIA. Primitivo druerne til denne vin er omhyggeligt udvalgt blandt vinstokkene med et lavt udbytte beliggende i kommunerne Avetrana og Manduria i provinsen Taranto i det sydlige Puglia.
****** OUTSTANDING LÆKKER JULE / NYTÅRSVIN.. * SKAL PRØVES!
Vinen har en flot mørkelilla farve og en mørk duft af ribs og modne brombær med lidt antydning af eg og lidt kostald i næsen. I munden oplever man en eksplosiv, solrig frugtsmag blandet med lette grønne urter og figen, der folder sig ud med en kraftig blommesmag, der varer ved i munden. Finishen på denne vin er overraskende lang med varige noter af blomme og krydderier.
Server denne Primitivo ved 15 – 16 grader
Trulli Primitivo di Manduria anbefales at nyde til vildt, Sashi oksekød, Freygaard oksekød, kraftig pastaretter, italienske kødboller samt halvbløde oste.
En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 14,5 % Alkohol.
Vinrankerne trænes i ”Alberello Pugliese” -systemet. Plantetætheden er omkring 5.500 planter pr. Ha med et gennemsnitligt udbytte på 1,8 kg pr. Plante. Planterne er i gennemsnit 25 til 35 år gamle. Trulli Primitivo di Manduria er omhyggelig håndhøstet i slutningen af august.
Efter høst knuses druerne ikke og de forbliver intakte, derved reducerer man skader på skindene og optimerer farveekstraktion. Fermentering finder sted i tanke i rustfrit stål ved en kontrolleret temperatur på 23-25 grader C i 8-10 dage.
For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.
![]() |
Slagelse VinKompagniMiddelfartvej 2, 4200 Slagelsetlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dkslagelsevinkompagni.dk |