Vinen har en dyb, mørk farve med lilla nuancer i det fine skum. Både duft og smag er proppet med brombær, solbær og hindbærkerner. Der er god balance i smagen, hvor det lille pift af frugtsyre giver et perfekt modspil til sødmen. Den gør sig fortrinligt på terrassen, men prøv den også til desserter med frugter som eksempelvis jordbær, hindbær og brombær.
En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 8 % Alkohol.
Ariolas marker ligger i 200–300 meters højde med udsigt over den frodige Po-dal og flod. Det er netop denne norditalienske region med de bløde bakker og den frugtbare jord, der er hjemsted for god mad og store motorer! Regionen er italiens rigeste område og ”ansvarlig” for det ypperste af italienske produkter som; Parmesan-osten, Parma-skinkerne, Mortadella-pølser, bilerne (Ferrari, Lamborghini, Maserati), keramik, vin osv. osv.
Vinen bliver produceret på Charmat-metoden, hvor andengæringen foregår i lukkede rustfrie ståltanke, derved bevares kulsyren i vinen. Kun ganske få Lambrusco’er bliver stadig vinificeret på den traditionelle metode, hvor vinen aftappes med gær og sukker for at eftergære på flasken. Charmat-metoden passer bedre til Lambrusco, hvor friskheden i vinen er altafgørende. Under tryk pumpes vinen over i en anden tank og efterlader bundfaldet i den gamle. Undervejs passerer vinen ofte et filter. Aftapning til flasker foregår ligeledes i et lukket system og under tryk. Angiol D’Or er ”Parmasansk” for ”Angelo D’Oro” (Den Gyldne Engel), som er statuen, der sidder på toppen af katedralen i Parma.