Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hos os finder du et nøje udvalgt sortiment af ægte rom fra hele verden. Vores udvalg spænder fra klassiske lys- og mørke rom til eksklusive single barrel-udgaver og solera-lagrede specialiteter. Hver flaske er destilleret på sukkerrørsmelasse eller sukkerrørssaft, lagret med omhu og aftappet med respekt for traditionen.

Vi tilbyder:

  • Mørk rom med dybde og krydrede noter

  • Lys rom perfekt til cocktails og longdrinks

  • Rhum Agricole fra fransk Caribien, destilleret på frisk sukkerrørssaft

  • Cachaça – Brasiliens ikoniske rom til Caipirinha

Uanset om du er til samlingen, cocktails eller ren nydelse, finder du her rom af høj kvalitet, som kan nydes til enhver anledning.

Sorter resultater:

Kaniché XO er en fantastisk lækker rom fra Barbados som undergår Cognachuset Pierre Ferrands famøse efterlagring på små og gamle cognacfade i Chateau Bonbonnets fugtige kældre, hvilket præger Barbadosrommen i en mere elegant retning. Resultatet er en sødmefuld og fyldig rom uden skarpe kanter. Den er mørk Mahogni i farven, og duften er krydret med hint af peberkorn, vaniljefudge og piña colada. I smagen finder man saftig ananas, Werther’s Original og lys sirup.

Rommen kommer i øvrigt i en flot trækasse med låg.

 

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol.

499,00DKK 549,00DKK (spar 50,00DKK)

Planteray Rum Barbados 20 years Anniversary Super Rom!

Rom i verdensklasse. Planteray 20 Anniversary, denne unikke rom er lagret en del af tiden på små cognac fade hos cognachuset Pierre Ferrand på Chateau de Bonbonnet.
Farve: Mørk mahogni..
Duft: Vanilje, tørrede frugter, kokos, banan, toffé, tropiske frugter og en anelse brændt fad
Smag: Stor sødme dækker hele tungen med vanilje, banan og abrikos. Når sødmen fortager sig kommer der lidt moden frugt, eg samt en ufattelig blød og vedvarende afslutning
Kommentar: En rom der rammer de flestes smagsløg. Med sin store dybde og sødme, er det en unik oplevelse man bare skal prøve. En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol.
Pierre Ferrand er et velrenommeret cognac hus, der i mange år har købt rom fra Caribien, og er i dag en af de førende aftappere inden for rom. De er den eneste aftapper, som har lavet enkelt fads aftapninger specielt til Danmark. Disse aftapninger vil kunne fås fra september 2009. Denne Rom som er sammensat af 12 til 20 år gammel Barbados rom har lagret noget af tiden på cognac fade på Chateau de Bonbonnet i Cognac for at give den en endnu rundere og kompleks smag.

399,00DKK 549,00DKK (spar 150,00DKK)

Chairman's Reserve, Original - St. Lucia. 40% alk.

Chairman's Reserve er en blanding af dobbeltdestilleret rom fra "Pot Still" fra den smukke ø St. Lucia. En værdig vinder af en guldmedalje og 'Best in Class' -prisen til den internationale vin & spiritus konkurrence i 2008. Smagen har søde honningnoter, med krydret vanilje. Rommen har en lang og fornøjelig finish.

I 1972 gik de to eneste destillerier på St. Lucia-øen sammen om at lave Saint Lucia Distillers og siden er de gået fra stereotyp masseproduktion til i dag at producere nogle af verdens bedste
rom. Destilleriet er beliggende i Roseau-dalen, hvor de laver alt fra Superpremium rom til Cremelikører lavet på rom.

St. Lucia Distillers har STOR SUCCES og da de i sommeren 2013 talte deres præmier op, så havde de modtaget ikke mindre end 209 internationale medaljer for deres
fremragende romvarianter. Herunder er de blevet kåret til verdens bedste romdestilleri og har vundet:  fire romtrofæer,  fem dobbeltguld og  79 guldmedaljer.

Historisk set efterlod europæernes efterspørgsel på sukker de lokale på St. Lucia tilbage med biproduktet melasse, som de producerede rom af i det 17. og 18. århundrede. I starten blev
rommen mest drukket af slaver og sømænd, hvor sømændene havde krav på en daglig ration rom. Men hurtigt blev rommen mere lønsom end sukkerproduktionen, hvorfor sidstnævnte stoppede i 1962. Siden har man importeret melassen fra primært Guyana. Fornylig har man dog plantet 5 ha med sukkerrør, og flere ha vil følge.

Rommen produceres som udgangspunkt ved, at varmt vand tilsættes melassen. Mæsken hældes over i ståltanke, hvor gær tilsættes, og sukkeret omdannes til alkohol. På St. Lucia varer fermenteringen mellem 24 og 30 timer. Herefter destilleres væsken i fire forskellige kedler – tre pottstills og én  kolonnekedel. Rommen ændrer profil afhængig af hvilke kedler, der bruges.

St. Lucia Distillers lagrer deres rom på egetræsfade, af amerikansk hvid eg af 200 liters størrelsen, og som der tidligere har været lagret amerikansk whisky på. De Rom, der produceres i mindre mængder – det vil sige de mere eksklusive romtyper – lagres også på portvins-, vin-, sherry-, madeira- og Sauternesfade.

Når man lagrer spiritus i troperne, sker modningen med en hastighed, der er op mod noget, der ligner 2 ½ gang hurtigere end, hvad der er tilfældet her i Europa. Dette skyldes den højere temperatur og luftfugtighed. Rom med en alder over 10 år  er derfor ofte meget træede og tanninholdige, derfor blender man på St. Lucia - næsten altid gamle fade med nyere fade, så der kommer en fin balance i blendet – og derfor skriver man heller ikke alder på rommen.

En kasse indeholder 6  flasker - 70 cl.  40 % Alkohol.

229,00DKK 259,00DKK (spar 30,00DKK)

Rum Nation Guatemala XO 20th Anniversary Edition rom er lavet på et blend af de mere sødmefulde fade. 

Rommen er lavet på sukkerrørs melasse og destilleret på et kolonnedestillations apparat. Derefter er rommen først lagret i mindst 4 år på bourbonfade i det tropiske klima nær Hondo-floden i Guatemala. Derefter får en 2. lagring, på Olorosso og Pedro Ximenez sherry fade i 16 måneder, i mere kølige lagerbygninger i Italien. Her udvikler rommen sine vinøse og frugtige egenskaber. Næse: Vanilje og rosin. Smag: Sødmefuld og behagelig, næsten nøddeagtig med et strejf af honning, den er vedhængende og yderst delikat. Rommen kommer i en flot "decanter" flaske og i gaveæske.

Rommen er i en flot karaffel og en flot gaveæske. En kasse indeholder 6 flasker. - 70 cl. 40% alk.

 

 

499,00DKK 569,00DKK (spar 70,00DKK)

Plantation 3 Stars rum er en blanding af rom fra Jamaica, Barbados og Trinidad. Heraf har nogle fået op til 12 års fadlagring og er efterfølgende blevet filtreret gennem kul, hvilket trækker det meste farve ud af rommen. En super flot rom som er klar med et gyldent skær. I duften er der en let citrusfrugt og mango med noter af vanilje.Smagen byder på en krydret smagsnuance af sukkerrør og vanilje støtter en meget fyldig og ren smag. Denne rom er meget alsidig når den optræder som ingrediens i cocktails. Den giver elegance og renhed i en Daiquiri, men fylde og sødme i en Mojito.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 41,2% Alkohol

Plantation Rum serien udtrykker en unik og bred serie af gamle kvalitets rom fra Caribien. De enkelte rom udtrykker individuel karakter, unik smag og stilart, alt efter hvilket land i Caribien de oprinder fra.
De traditionelle destillations metoder i Caribien varierer fra land til land og plantage til plantage. Brugen af Pot Stills frembringer bløde, fyldige og aromatiske rom, hvorimod Kolonne Destillation skaber lette, elegante og saftige rom. 

Frisk høstede sukkerrør fra plantagerne knuses og presses og sukkerrørs juicen udvindes. Denne sukkerrørs juice varmes forsigtigt op bliver til melasse. Fermenteringen af melassen varer fra 12 timer til flere dage, alt efter hvilken type rom destilleriet traditionelt fremstiller. En lang fermentering udtrykker sig i en fyldig og karakterrig smag, en kort fermentering i en blød og lys smag.

Den færdig fermenterede melasse indeholder omkring 6-10 % vol. og destilleres i forskellige traditionelle destillations apparater, alt efter hvilket land i Caribien rommen oprinder fra.

189,00DKK 219,00DKK (spar 30,00DKK)

Ron Espero XO Extra Rom Anejo - Limitada - 40 % alkohol.

Ron Espero XO er en unik blanding af hele 15 forskellige Solera og vintage rom, der er blended på Costra Rica. Rommen stammer fra destillerier fra Den Dominikanske Republik, Jamaica, Barbados, Guyana og Trinidad.

Rommen er en kombination af de fineste og meget gamle rommer fra Den Dominikanske Republik (med en solera alder på mellem 12 og 18 år) samt en unik blanding af årgangsrom fra 6 til 12 år fra Barbados, Jamaica, Trinidad og Guayana. Resultatet af denne meget unikke kombination af rom, er en fin og sødmefuld rom med god krop. Hele blending-processen er foregået på Costa Rica. 

Rommen byder på en delikat duft, der er let røget og med blide strejf af tropiske frugter. Smagen er blød med en dejlig citrus og sødme samt en antydning af banan, kokos og svag undertone af honning og krydderier.

* NB! begrænset antal *

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl.  40 % Alkohol.

 

399,00DKK 489,00DKK (spar 90,00DKK)

Plantation Original Dark Rum er en frugtrig og subtil rom fra Plantation, der til fulde viser sin aromatiske fyldighed i vellavede cocktails. I den Caribiske kultur spiller de rom baserede cocktails en lang og vigtig rolle, som du her får mulighed for at udleve hjemme.

Plantation Rum serien udtrykker en unik og bred serie af gamle kvalitets rom fra Caribien. De enkelte rom udtrykker individuel karakter, unik smag og stilart, alt efter hvilket land i Caribien de oprinder fra.
De traditionelle destillations metoder i Caribien varierer fra land til land og plantage til plantage. Brugen af Pot Stills frembringer bløde, fyldige og aromatiske rom, hvorimod Kolonne Destillation skaber lette, elegante og saftige rom. 

Frisk høstede sukkerrør fra plantagerne knuses og presses og sukkerrørs juicen udvindes. Denne sukkerrørs juice varmes forsigtigt op bliver til melasse. Fermenteringen af melassen varer fra 12 timer til flere dage, alt efter hvilken type rom destilleriet traditionelt fremstiller. En lang fermentering udtrykker sig i en fyldig og karakterrig smag, en kort fermentering i en blød og lys smag.

Den færdig fermenterede melasse indeholder omkring 6-10 % vol. og destilleres i forskellige traditionelle destillations apparater, alt efter hvilket land i Caribien rommen oprinder fra.

189,00DKK 219,00DKK (spar 30,00DKK)

Planteray - Black Cask 2024 - Barbados & Paraguay

Smagsoplevelsen fra to kontinenter
Planteray Black Cask 2024 er en enestående rom, der bringer det bedste fra Barbados og Paraguay sammen i en harmonisk og kompleks smagsoplevelse. Denne premium blend er skabt til at imponere selv de mest kræsne romelskere.

Aroma og smag:

  • Næsen: En dyb og indbydende duft af tropiske frugter, vanilje og karamel, med subtile hints af krydderier og egetræ.
  • Paletten: En rig, fyldig smag med noter af mørk chokolade, tørrede frugter og brun farin. De elegante trænoter afslører cask-lagringens indflydelse, mens en balanceret sødme afrunder oplevelsen.
  • Finish: Lang og fløjlsblød, med et strejf af røg og krydderier, der efterlader en varmende eftersmag.

Håndværk og oprindelse:
Denne rom er lagret på nøje udvalgte fade, der fremhæver den unikke karakter fra de to oprindelseslande. Barbados bidrager med den klassiske, karibiske sødme og lette krop, mens Paraguay tilføjer dybde og kompleksitet med sine jordnære og røgede toner.

Servering:
Nyd den rent for at værdsætte dens kompleksitet eller som en del af en eksklusiv cocktail for en ekstra dimension af smag.

Planteray Black Cask 2024 er mere end en rom – det er en rejse gennem smag og tradition. Perfekt til særlige lejligheder eller som en gave til rom-entusiasten.

299,00DKK 349,00DKK (spar 50,00DKK)

Ron Millonario Solera 15 år Reserva Especial 40%

Ja, hvem husker ikke ?den rom i basten? tilbage i år 2000 hvor Ron Z. første gang landede i Danmark? Og som siden har trukket danskerne til rom i en grad alle har været overrasket over.
I Peru findes en rom der ligner den gl. version af Ron Z. Det er Ron Millonario - en Solera på 15 år.
Som altid er smagen på rommen som den skal være når MAC Y fører den i marken. Sammenlignet med Ron Z. - og det føles helt naturligt at gøre det - ja, der står denne rom distancen klart.

Søren Nørgaard: "Uha, her er vist tale om en timing der vil går over i firma analerne. Det handler om at være på rette sted til rette tid. Og det kan man vist sige om Ron Millonario. Vi har oplevet at det europæiske marked er blevet lagt på is af firmaet bag Ron Zacapa Centenario - og det er jo en katastrofe for alle os der elsker rom. Men massiv parallel import ind i Europa og imellem landene - har fået producenterne til at miste tålmodigheden. Vi er ude i mørket - på ukendt tid! Naturligvis har vi håbet på at vi fik Ron Millonario til Danmark før julen, og da skrækscenariet om en jul uden Ron Z. stod klart for os - så pressede vi projektet med Fabio maksimalt! Og heldigvis er Fabio ikke endnu en af de skøre romere, men en ydeste effektiv herre. Så det danske marked bliver det første europæiske marked der kan præsentere Ron Millonario. Den vil være i de første butikker fra fredag 8. december 2006. Hvis du vil være sikker på at din vinhandler har denne rom på hylden til julen og nytåret, så er det nu du ringer!"

"Det er helt urimeligt at sammenligne rom fra Guatemala og Peru, men jeg forstår godt at det er der mange der vil gøre. Så det har vi naturligvis også, og vi startede jo vores eftersøgning med det fortsæt at finde rom på højde med vores rom best seller - Ron Zacapa Centenario! Og det er lykkedes. Jeg tror de færreste kan skelne duften fra de 2 rom, mens Millonario har en større brede fra det krydrede til det søde - end Ron Z. som mere holder sig til de søde nuancer. Eftersmagen er helt klart længere hos Millonario, hvor krydderier forlænger smagen, mens Ron Z. klinger sødt af! Det er som at vælge mellem sine børn - men i øjeblikket er det ene barn jo ude rejst. Jeg kan kun give Ron Millonario min bedste anbefaling!" slutter Søren.

Her er så vores smagsnoter, vi har svært ved at skjule begejstringen:

Næse: Brun farin, brændte mandler, vanille, fad, rosin og mørk chokolade.

Smag: Formfuldendt rom sødme, nuanceret og afvekslende. Krydderier, karamelliseret sukker i flot balance. Denne rom får du lyst til at drikke mere af.

Eftersmag: Lang eftersmag, masser af søde og krydrede nuancer. Behagelig afrundet og kompleks. En dram til luksus og fornøjelse.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

399,00DKK 449,00DKK (spar 50,00DKK)

Denne Single Cask aftapning er fra Clarendon-destilleriet på Jamaica. Her har den lageret på Amerikanske Bourbonfade, hvorefter den er blevet fragtet til Frankrig. Her lager rommen på Cognagsfade i 4 år, indtil den til sidst har fået en finishfadlagring på ølfade fra det Belgiske øl-bryggeri DUVAL. Dette giver endnu mere elegance til den i forvejen rene Jamaica-rom. I duften er der en let rosin og et strejf af vanilje. Smage byder på abrikos, honning, egetræ og lidt bitterhed fra Duval-øllen. En superlækker rom til den ”nørdede” romdrikker.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 42,9 % Alkohol


Plantation Rum serien udtrykker en unik og bred serie af gamle kvalitets rom fra Caribien. De enkelte rom udtrykker individuel karakter, unik smag og stilart, alt efter hvilket land i Caribien de oprinder fra.
De traditionelle destillations metoder i Caribien varierer fra land til land og plantage til plantage. Brugen af Pot Stills frembringer bløde, fyldige og aromatiske rom, hvorimod Kolonne Destillation skaber lette, elegante og saftige rom.
Frisk høstede sukkerrør fra plantagerne knuses og presses og sukkerrørs juicen udvindes. Denne sukkerrørs juice varmes forsigtigt op bliver til melasse. Fermenteringen af melassen varer fra 12 timer til flere dage, alt efter hvilken type rom destilleriet traditionelt fremstiller. En lang fermentering udtrykker sig i en fyldig og karakterrig smag, en kort fermentering i en blød og lys smag.

Den færdig fermenterede melasse indeholder omkring 6-10 % vol. og destilleres i forskellige traditionelle destillations apparater, alt efter hvilket land i Caribien rommen oprinder fra.

649,00DKK

Plantation Rum - Gran Anejo. Guatemala & Belize er en mørk rom når det er allerbedst, destilleret traditionelt på melasse og lagret på en kombination af nye bourbon og gamle cognacfade. Farven er smuk gylden med mørke refleksioner af rav. Duften er fyldt med vanilje, kokosnød, og blødt sødmefuldt egetræ, kaffe, kardemomme og lakrids. Smagen er simpelthen det bedste. Rund, blød og elegant. Vaniljetonerne forener sig lækkert med muskatnød og blødt krydret egetræ. 

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 43 % Alkohol

Plantation Rum serien udtrykker en unik og bred serie af gamle kvalitets rom fra Caribien. De enkelte rom udtrykker individuel karakter, unik smag og stilart, alt efter hvilket land i Caribien de oprinder fra.
De traditionelle destillations metoder i Caribien varierer fra land til land og plantage til plantage. Brugen af Pot Stills frembringer bløde, fyldige og aromatiske rom, hvorimod Kolonne Destillation skaber lette, elegante og saftige rom. 

Frisk høstede sukkerrør fra plantagerne knuses og presses og sukkerrørs juicen udvindes. Denne sukkerrørs juice varmes forsigtigt op bliver til melasse. Fermenteringen af melassen varer fra 12 timer til flere dage, alt efter hvilken type rom destilleriet traditionelt fremstiller. En lang fermentering udtrykker sig i en fyldig og karakterrig smag, en kort fermentering i en blød og lys smag.

Den færdig fermenterede melasse indeholder omkring 6-10 % vol. og destilleres i forskellige traditionelle destillations apparater, alt efter hvilket land i Caribien rommen oprinder fra.

299,00DKK

Ron Elixir Orange er en romlikør på 40% alkohol, til det publikum som er vild med det søde og friske. Duften har noter af modne appelsiner og frisk kokus. Smagen er blød og sødmefuld. Lang eftersmag, som igen viser friske appelsiner blandet med den gode rom. Mange vil falde for dette fremragende produkt.

En kasse indeholder 6 flasker - 40 % Alkohol 70 cl.

329,00DKK 359,00DKK (spar 30,00DKK)

Legendario Añejo Blanco White Rom Cuba

Legendario Anejo Blanco er en perfekt Legendario rom. Aromaen er domineret af vanilje og friske tropiske frugter. Smagen af Legendario Anejo Blanco præsenterer sig levende og komfortabel. 

Legendario Anejo Blanco rom er en harmonisk rom, der passer perfekt til at drikke ren, eller at blande i cocktails eller drinks. 

En flaske indeholder 70 cl - 40 % alkohol.

179,00DKK 195,00DKK (spar 16,00DKK)

Ron Sostenible er en bæredygtig rom fra firmaet A Clean Spirit. Destilleringen er foregået på et af de mest moderne og bæredygtige destillerier i verden i Den Dominikanske Republik - denne lækre Dominican Republic Rom er aftappet ved 40% og smagen er dejlig blød og rund. Ron Sostenible Dark tager dig med på en fantastisk smagsrejse fyldt med kraftig sødme. Rommen har lagret i otte år. Med noter af karamel, vanilje, appelsinskal og krydret eg fortjener den at blive nydt i al sin enkelhed. Nyd Ron Sostenible Dark i et Glencairnglas. Udover en bæredygtig produktion har destilleriet transporteret rommen med et CO2-neutralt sejlskib, lavet flaskerne af genbrugsglas og ligeledes har de lavet etikken af bomuldspapir. Til sammen har hver flaske en CO2 besparelse på 515 g.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 40 % Alkohol.

Historien om Ron Sostenible Rum er en inspirerende fortælling om bæredygtighed, lidenskab og dedikation til at gøre en positiv forskel i verden gennem en af ​​vores mest elskede spiritus - rom.
Ron Sostenible Rum blev født ud af en vision om at skabe en rom, der ikke kun kunne glæde ganen, men også bidrage til at beskytte miljøet og støtte lokalsamfund. Dette projekt blev realiseret af et dedikeret team af romproducenter, agronomer og bæredygtighedseksperter, som delte en fælles drøm om at revolutionere romindustrien.

Teamet bag Ron Sostenible besluttede sig for at implementere bæredygtige dyrkningsmetoder, der respekterer jorden og miljøet. Dette omfattede økologisk dyrkning, brug af naturlige gødninger og minimalt vandforbrug.
 
Men bæredygtighed begrænsede sig ikke kun til markerne. Romdestilleriet blev også ombygget for at minimere affald, reducere energiforbruget og genbruge overskudsvarme. Derudover blev genbrug af materialer prioriteret, og de ansatte blev uddannet i bæredygtige arbejdsmetoder.
 
Og den mest bemærkelsesværdige del af denne historie er, at en del af overskuddet fra hvert solgte glas Ron Sostenible Rum går tilbage til lokalsamfundet og projekter, der støtter bæredygtighed og sociale initiativer. Dette skaber en bæredygtig cirkel af hjælp og støtte til de mennesker og steder, der har gjort rommen mulig.
Det er en historie om at tage ansvar for vores planet og vores samfund, alt imens man nyder en enestående smagsoplevelse i hvert glas.
399,00DKK 449,00DKK (spar 50,00DKK)

Plantation Rum - PERU 2010 - 43,6% Alkohol - SVK-rom 2019

Slagelse VinKompagni har igen i år valgt at hjemtage en fantastisk enkeltfadsaftapning af den populære Plantation Rom. Årets Single Cask aftapning er fra Peru, som er et af Sydamerikas store romproducenter. I år har vi fundet dette fantastiske fad som er fra ”den øverste hylde” på lageret. Det er en intens og kraftfuld rom, men også elegant, med mange små elegante noter i eftersmagen. Den har finishlagret på fade fra hvid Pineau des Charentes, som er en dessertvin fra Cognacområdet. Det giver en god fedme og samtidig et elegant udtryk af vanilje i både smag og duft. Den er tappet ved 43,6% som også lige giver en ekstra kraft til smagen.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 43,6 % Alkohol. 

499,00DKK 569,00DKK (spar 70,00DKK)

Saint Lucia Destillers Chairman's Reserve SPICED Original 40 % er fra * kvalitets rom-destilleri, der har høstet masser af internationale medaljer og er sågar blevet kåret til verdens bedste romdestilleri. St. Lucia rom er så ren som det næsten er muligt. Ud over lidt karamel for farvens skyld tilsættes intet andet. Ingen sukker, likør, brandy, sherry eller andre svinkeærinder. St. Lucia Rum Chairmans Reserve Spiced er fremstillet som den almindelige Chairmans Reserve, men krydret med lokale krydderier og frugt deriblandt kanel, nelliker, muskat, vanilje, kokos,
lemon, appelsin og det lokale afrodisium, bois bande.

Vi anbefaler at nyde rommen med is eller mixet med tranebærjuice eller ingefærdrik.

Flasken indeholder 70 cl. - 40 % alkohol.

I 1972 gik de to eneste destillerier på St. Lucia-øen sammen om at lave Saint Lucia Distillers og siden er de gået fra stereotyp masseproduktion til i dag at producere nogle af verdens bedste
rom. Destilleriet er beliggende i Roseau-dalen, hvor de laver alt fra Superpremium rom til Cremelikører lavet på rom.

St. Lucia Distillers har STOR SUCCES og da de i sommeren 2013 talte deres præmier op, så havde de modtaget ikke mindre end 209 internationale medaljer for deres
fremragende romvarianter. Herunder er de blevet kåret til verdens bedste romdestilleri og har vundet: * fire romtrofæer, * fem dobbeltguld og * 79 guldmedaljer.

Historisk set efterlod europæernes efterspørgsel på sukker de lokale på St. Lucia tilbage med biproduktet melasse, som de producerede rom af i det 17. og 18. århundrede. I starten blev
rommen mest drukket af slaver og sømænd, hvor sømændene havde krav på en daglig ration rom. Men hurtigt blev rommen mere lønsom end sukkerproduktionen, hvorfor sidstnævnte stoppede i 1962. Siden har man importeret melassen fra primært Guyana. Fornylig har man dog plantet 5 ha med sukkerrør, og flere ha vil følge.

Rommen produceres som udgangspunkt ved, at varmt vand tilsættes melassen. Mæsken hældes over i ståltanke, hvor gær tilsættes, og sukkeret omdannes til alkohol. På St. Lucia varer fermenteringen mellem 24 og 30 timer. Herefter destilleres væsken i fire forskellige kedler – tre pottstills og én  kolonnekedel. Rommen ændrer profil afhængig af hvilke kedler, der bruges.

St. Lucia Distillers lagrer deres rom på egetræsfade, af amerikansk hvid eg af 200 liters størrelsen, og som der tidligere har været lagret amerikansk whisky på. De Rom, der produceres i mindre mængder – det vil sige de mere eksklusive romtyper – lagres også på portvins-, vin-, sherry-, madeira- og Sauternesfade.

Når man lagrer spiritus i troperne, sker modningen med en hastighed, der er op mod noget, der ligner 2 ½ gang hurtigere end, hvad der er tilfældet her i Europa. Dette skyldes den højere temperatur og luftfugtighed. Rom med en alder over 10 år  er derfor ofte meget træede og tanninholdige, derfor blender man på St. Lucia - næsten altid gamle fade med nyere fade, så der kommer en fin balance i blendet – og derfor skriver man heller ikke alder på rommen.

 

 

 

249,00DKK 279,00DKK (spar 30,00DKK)

Chairman's Reserve, The Forgotten Casks - St. Lucia. 40% alk.

The Forgotten Casks er produceret i et begrænset antal, blandet af fade der blev gemt efter branden der beskadigede destilleriet i 2007. Branden ødelagde administrationen og blandingsanlægget, men heldigvis overledede mange af fadene...

St. Lucia Distillers har STOR SUCCES og da de i sommeren 2013 talte deres præmier op, så havde de modtaget ikke mindre end 209 internationale medaljer for deres
fremragende romvarianter. Herunder er de blevet kåret til verdens bedste romdestilleri og har vundet:  fire romtrofæer,  fem dobbeltguld og  79 guldmedaljer. Historisk set efterlod europæernes efterspørgsel på sukker de lokale på St. Lucia tilbage med biproduktet melasse, som de producerede rom af i det 17. og 18. århundrede. I starten blev rommen mest drukket af slaver og sømænd, hvor sømændene havde krav på en daglig ration rom. Men hurtigt blev rommen mere lønsom end sukkerproduktionen, hvorfor sidstnævnte stoppede i 1962. Siden har man importeret melassen fra primært Guyana. Fornylig har man dog plantet 5 ha med sukkerrør, og flere ha vil følge.

Rommen produceres som udgangspunkt ved, at varmt vand tilsættes melassen. Mæsken hældes over i ståltanke, hvor gær tilsættes, og sukkeret omdannes til alkohol. På St. Lucia varer fermenteringen mellem 24 og 30 timer. Herefter destilleres væsken i fire forskellige kedler – tre pottstills og én  kolonnekedel. Rommen ændrer profil afhængig af hvilke kedler, der bruges.

St. Lucia Distillers lagrer deres rom på egetræsfade, af amerikansk hvid eg af 200 liters størrelsen, og som der tidligere har været lagret amerikansk whisky på. De Rom, der produceres i mindre mængder – det vil sige de mere eksklusive romtyper – lagres også på portvins-, vin-, sherry-, madeira- og Sauternesfade.

Når man lagrer spiritus i troperne, sker modningen med en hastighed, der er op mod noget, der ligner 2 ½ gang hurtigere end, hvad der er tilfældet her i Europa. Dette skyldes den højere temperatur og luftfugtighed. Rom med en alder over 10 år  er derfor ofte meget træede og tanninholdige, derfor blender man på St. Lucia - næsten altid gamle fade med nyere fade, så der kommer en fin balance i blendet – og derfor skriver man heller ikke alder på rommen.

En kasse indeholder 6  flasker - 70 cl.  40 % Alkohol.

399,00DKK 429,00DKK (spar 30,00DKK)

Chairman's Reserve, 1931 - St. Lucia. 40% alk.

Chairman's Reserve 1931 rom fra St. Lucia Distillers er en hyldest til romfilosofien og håndværket etableret af Denis Barnard. Dette flagskibsprodukt er et blend af kolonnedestilleret rom (Coffey still) og tre kobber-destillationsapparater, som derefter er lagret i bourbonfade fra 7 til 12 år. 90% af blendet er af traditionel melasse rom, mens 10% er af sukkerrørsjuice (agricole rom) fra sukkerrør dyrket ved St. Lucia Distillers selv. Næse: rosiner, ristet egetræ, læder, krydderier og tobak. Smag: rosiner med en lille note af karamel og blød egetræ i ganen. En fin kompleks afslutning, først de søde rosiner, så tør og tannisk fra egetræet samt en fin aromatisk sødme, som balancerer den totale smagsoplevelse.

St. Lucia Distillers har STOR SUCCES og da de i sommeren 2013 talte deres præmier op, så havde de modtaget ikke mindre end 209 internationale medaljer for deres
fremragende romvarianter. Herunder er de blevet kåret til verdens bedste romdestilleri og har vundet:  fire romtrofæer,  fem dobbeltguld og  79 guldmedaljer. Historisk set efterlod europæernes efterspørgsel på sukker de lokale på St. Lucia tilbage med biproduktet melasse, som de producerede rom af i det 17. og 18. århundrede. I starten blev rommen mest drukket af slaver og sømænd, hvor sømændene havde krav på en daglig ration rom. Men hurtigt blev rommen mere lønsom end sukkerproduktionen, hvorfor sidstnævnte stoppede i 1962. Siden har man importeret melassen fra primært Guyana. Fornylig har man dog plantet 5 ha med sukkerrør, og flere ha vil følge.

Rommen produceres som udgangspunkt ved, at varmt vand tilsættes melassen. Mæsken hældes over i ståltanke, hvor gær tilsættes, og sukkeret omdannes til alkohol. På St. Lucia varer fermenteringen mellem 24 og 30 timer. Herefter destilleres væsken i fire forskellige kedler – tre pottstills og én  kolonnekedel. Rommen ændrer profil afhængig af hvilke kedler, der bruges.

St. Lucia Distillers lagrer deres rom på egetræsfade, af amerikansk hvid eg af 200 liters størrelsen, og som der tidligere har været lagret amerikansk whisky på. De Rom, der produceres i mindre mængder – det vil sige de mere eksklusive romtyper – lagres også på portvins-, vin-, sherry-, madeira- og Sauternesfade.

Når man lagrer spiritus i troperne, sker modningen med en hastighed, der er op mod noget, der ligner 2 ½ gang hurtigere end, hvad der er tilfældet her i Europa. Dette skyldes den højere temperatur og luftfugtighed. Rom med en alder over 10 år  er derfor ofte meget træede og tanninholdige, derfor blender man på St. Lucia - næsten altid gamle fade med nyere fade, så der kommer en fin balance i blendet – og derfor skriver man heller ikke alder på rommen.

En kasse indeholder 6  flasker - 70 cl.  40 % Alkohol.

649,00DKK 749,00DKK (spar 100,00DKK)

Chairman's Reserve, White - St. Lucia. 40% alk.

Lækker hvid rom, som er fedmefuld med hint af citrus og et strejf af rosin i eftersmagen. 

I 1972 gik de to eneste destillerier på St. Lucia-øen sammen om at lave Saint Lucia Distillers og siden er de gået fra stereotyp masseproduktion til i dag at producere nogle af verdens bedste
rom. Destilleriet er beliggende i Roseau-dalen, hvor de laver alt fra Superpremium rom til Cremelikører lavet på rom.

St. Lucia Distillers har STOR SUCCES og da de i sommeren 2013 talte deres præmier op, så havde de modtaget ikke mindre end 209 internationale medaljer for deres
fremragende romvarianter. Herunder er de blevet kåret til verdens bedste romdestilleri og har vundet:  fire romtrofæer,  fem dobbeltguld og  79 guldmedaljer.

Historisk set efterlod europæernes efterspørgsel på sukker de lokale på St. Lucia tilbage med biproduktet melasse, som de producerede rom af i det 17. og 18. århundrede. I starten blev
rommen mest drukket af slaver og sømænd, hvor sømændene havde krav på en daglig ration rom. Men hurtigt blev rommen mere lønsom end sukkerproduktionen, hvorfor sidstnævnte stoppede i 1962. Siden har man importeret melassen fra primært Guyana. Fornylig har man dog plantet 5 ha med sukkerrør, og flere ha vil følge.

Rommen produceres som udgangspunkt ved, at varmt vand tilsættes melassen. Mæsken hældes over i ståltanke, hvor gær tilsættes, og sukkeret omdannes til alkohol. På St. Lucia varer fermenteringen mellem 24 og 30 timer. Herefter destilleres væsken i fire forskellige kedler – tre pottstills og én  kolonnekedel. Rommen ændrer profil afhængig af hvilke kedler, der bruges.

St. Lucia Distillers lagrer deres rom på egetræsfade, af amerikansk hvid eg af 200 liters størrelsen, og som der tidligere har været lagret amerikansk whisky på. De Rom, der produceres i mindre mængder – det vil sige de mere eksklusive romtyper – lagres også på portvins-, vin-, sherry-, madeira- og Sauternesfade.

Når man lagrer spiritus i troperne, sker modningen med en hastighed, der er op mod noget, der ligner 2 ½ gang hurtigere end, hvad der er tilfældet her i Europa. Dette skyldes den højere temperatur og luftfugtighed. Rom med en alder over 10 år  er derfor ofte meget træede og tanninholdige, derfor blender man på St. Lucia - næsten altid gamle fade med nyere fade, så der kommer en fin balance i blendet – og derfor skriver man heller ikke alder på rommen.

En kasse indeholder 6  flasker - 70 cl.  40 % Alkohol.

229,00DKK 259,00DKK (spar 30,00DKK)

En rigtig god gammel sød rom, der har rigtig meget at byde på. Der er masser af fadtoner fra de 18 års solera lagring. Super lækker!

Austrian Empire Navy Rum
er en "small batch" produktion af rom fra specielt udvalgte fade, der efterfølgende er blended af Master Blenders fra Den Dominikanske Republik og Barbados. Master Blendere, som Albert Michler har et langvarigt samarbejde med.

18 Years Old Solera
God gammel rom fra Den Dominikanske Republik. Rommen er lagret langsomt i solera-systemer i 18 år. En meget unik og karakterstærk rom.

Albert Michler Distillery
var oprindeligt et østrigsk foretagende der blev etableret i 1863, og navngivet efter destilleriets stifter. Under det Østrigske-Ungarske dobbeltmonarki var Albert Michler storleverandør til hoffet og den kongelige Østrigske-Ungarske flåde. Der blev produceret alle former for spiritus på destilleriet lige fra likør, gin til rom og forskellige krydderurtebaserede bittertyper. Afslutningen på anden verdenskrig blev desværre også enden på en lang historie for Michlers i Østrig. Med respekt for fortidens historie produceres og blendes Michlers produkter i dag i Storbritannien. De vigtigste produkter er i dag Gin og Rom fra Caribien.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl.  40 % Alkohol.

 

449,00DKK 525,00DKK (spar 76,00DKK)

English Harbour 10 Years Old er en klassisk rom fra Antigua. Denne fantastiske aftapning, der har minimum 10 års lagring på amerikanske egefade, indeholder faktisk en ret stor andel ældre rom - ja helt op til 25 år gamle dråber.

En kasse indeholder 6 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol

Da romproduktionen startede på Antigua (omkring 1650), var det små særskilte ejendomme og plantager, der lavede ?hjemmeproduktion?. Men rommen fra Antigua blev hurtigt kendt for sin egenart samt for sin meget elegante og aromatiske stil. I slutningen af 1800-tallet var der ikke mindre end 78 fabrikker på øen, der producerede sukker og lavede rom. Den lokale rom blev blandet af lokale bar-ejere, der sammensatte deres egne ?blends? og mærker. I 1932 gik en række af disse i kompagniskab, og etablerede Antigua Distilleres. Det blev hurtigt en lokal succes, men det er først i de seneste år, at produkterne ?English Harbour? fra Antigua Distillers er blevet etableret på eksportmarkeder rundt omkring i verden. I dag tælles English Harbour blandt de absolut bedste rom der overhovedet produceres. Og udmærkelser og anerkendelser er de seneste år regnet ned over English Harbour, i særdeleshed English Harbour 5 Years Old, der i dag regnes for en af verdens allerbedst producerede rum og det er klart den billigste af de bedste.

649,00DKK 729,00DKK (spar 80,00DKK)

Den nyeste tilføjelse til Plantations ”Signature Blends”-serie: Isle of Fiji! En fantastisk rom fra South Pacific Distillery i Fiji, hvor Plantations udgave spiller på alle de rigtige tangenter, med en fin sødme (16 gram sukker per liter) men også man nuancer og en lang eftersmag.

Rommen er sammensat af komponenter destilleret på både pot stills og Coffey still, og den er lagret først på bourbonfade, for så at få Plantations karakteristiske ”finish” på cognac-fade. Det hele hænger utroligt godt sammen, og vi må endnu engang sande, at dette totalt undervurderede destilleri giver de fleste af sine caribiske konkurrenter kamp til stregen.

En flot og frugtig duft med noter af honning, melasse, rosiner, ingefær, banan og ananas. Smagen er fyldig og sødmefuld. Flot olieret mundfølelse, med noter af ingefær, varme krydderier og melasse. og så denne ranke rygrad af tropisk frugt: mango, ananas og appelsin. Kan nydes rent eller i cocktails.

En flaske indeholder 70 cl. - 40 % Alkohol.

299,00DKK 349,00DKK (spar 50,00DKK)

Gosling's Black Seal Rum fra Bermuda * Populær rom og vigtig hovedbestandel af den populære drink Dark and Stormy. Den har en rig, kompleks smag, der er velafbalanceret og nuanceret med flødekaramel, vanille og karamel. Overbevisende nok til at modtage The Beverage Testing Institute's højeste ære - en Platinum Medal

 I modsætning til de fleste andre rom-produkter, er Gosling's Rum destilleret fra såvel pot stills som kolonne stills. Førstnævnte bibringer smag og sidstnævnte giver diskret elegance. Gosling's Black Seal er blevet synonym med Bermuda som den nationale drik og øens mest eksporterede vare. Mix den iøvrigt med Grosling´s Ginger Beer ( kan købes her ) og lime, og skab din egen Dark and Stormy cocktail.

En flaske indeholder 70 cl.  40 % Alkohol


Opskrift på dark and Stormy

Ingredienser
5 cl Gosling's Black Seal Rum
1 cl friskpresset lime
10 cl Gosling´s Ginger Beer
3-4 stænk Angostura bitter
Isterninger
1 limebåd til pynt

Fremgangsmåde
Fyld et glas med isterninger. Hæld rom og limesaft i glasset og rør godt. Top op med ginger beer. Tilføj 4-5 stænk Angostura bitter  og rør en sidste gang. Pynt med en limebåd.

299,00DKK 349,00DKK (spar 50,00DKK)

Slagelse VinKompagni har igen i år valgt at hjemtage en fantastisk enkeltfadsaftapning af den populære Plantation Rom. I år er det 6 års lagret Panama rom med Marsala-finish. En ædel rom fra Alcoholes del Istmo Distillery med lækre blomsternoter og en flot kompleksitet. Rommen har lagret 3,5 år i det tropiske klima, hvor ældningen af spiritussen går op til dobbelt så hurtig. Herefter bliver den fragtet til Frankrig, nærmere bestemt Cognac, hvor den lagrer på gamle Cognacsfade. De sidste 1,5 år af lagringen foregår på fade, der har indeholdt Marsala. Disse hedvinsfade passer perfekt til den komplekse rom, hvor de friske frugtnoter komplementeres flot af en elegant sødme fra marsala-vinen.

Den har en mørk ravgylden farve og en super lækker duft af honningkage, chokolade, orangeskal og mørke krydderier. I smagen er den frugtig, med en drueagtig karakter og en let sødme. En lang behagelig eftersmag med hint af Vanilje og honning.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 45,2 % Alkohol. 

499,00DKK 599,00DKK (spar 100,00DKK)

Duften af den østrigske imperium Navy Rum Solera 21 år er intens og karakterfuld. Du kan se frem til sur, friske frugtagtige appelsiner og en lækker touch af sødme. Eksotisk kokos og snert kaffe. Smagen er af meget høj kvalitet og imponerer med en silkeblødhed og kompleksitet. Den rige solera rom afslører søde noter af malt og chokolade. Finalen er præget af konsistens og bringer noter af sirup og frugt. 
Austrian Empire Navy Rum
er en "small batch" produktion af rom fra specielt udvalgte fade, der efterfølgende er blended af Master Blenders fra Den Dominikanske Republik og Barbados. Master Blendere, som Albert Michler har et langvarigt samarbejde med.
Albert Michler Distillery
var oprindeligt et østrigsk foretagende der blev etableret i 1863, og navngivet efter destilleriets stifter. Under det Østrigske-Ungarske dobbeltmonarki var Albert Michler storleverandør til hoffet og den kongelige Østrigske-Ungarske flåde. Der blev produceret alle former for spiritus på destilleriet lige fra likør, gin til rom og forskellige krydderurtebaserede bittertyper. Afslutningen på anden verdenskrig blev desværre også enden på en lang historie for Michlers i Østrig. Med respekt for fortidens historie produceres og blendes Michlers produkter i dag i Storbritannien. De vigtigste produkter er i dag Gin og Rom fra Caribien.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl.  40 % Alkohol.

 

899,00DKK 999,00DKK (spar 100,00DKK)

21 års Master Reserve er kolonnedestilleret på helt specielle og meget høje destillationsapparater, hvilket helt bevidst gør indtrykket meget "rent" og i perfekt balance.
Lagringen sker på i amerikanske egetræsfade brugt til Bourbon i minimum 21 år og der er altså tale om et blend med "rigtig" 21 års rom, hvilket er helt usædvanligt - særligt i denne prisklasse. I glasset fremstår den mørkgylden med tydeligt præg af alderen og en snert af blomsterflora og masser af blød vanilje og toffee. Det er en rom der med sin indsmigrende sødme og kompleksitet gør sig fantastisk til en god cigar og ja i det hele taget bare gør sig godt for den kræsne. Valgt som verdens bedste cigarrom i cigar aficionado. Der er fuld valuta for pengene.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl.  40 % Alkohol.

 

549,00DKK 629,00DKK (spar 80,00DKK)

Autentico Nativo Rum 15 års rom er udviklet i et samarbejde mellem Autentico Nativo Rum og den store rom-legende fra Cuba, Don Pancho Fernandez, der har mere end 50 års erfaring med romproduktion. Denne Autentico Nativo Rum 15 års rom er destilleret hos Destilería Las Cabras i Panama, hvor Don Pancho nu er bosiddende. Rommen er også tropisk lagret i Panama i minimum 15 år på brugte amerikanske whiskey-fade. Autentico Nativo Rum 15 års rom har noter af bl.a. tørret frugt, flødekaramel, vanilje, blomme og rosin. 

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 40% Alkohol.

499,00DKK 575,00DKK (spar 76,00DKK)

Don Papa 40% rom er en filippinsk rom. Filippinerne er blandt de tre lande i verden, som producerer mest rom og denne rom har bestemt gjort at de eksporterer meget rom til hele verden. 

Rommen er gæret og destilleret på filippinske sukkerrør og lagret på amerikanske egetræsfade.
Lagring foregår for foden af Mount Kanlon, som ligger på øen Negros, i det sydlige af Fillippinerne. Her ligger den i minimum 7 år, før den blendes og her tilsættes en lille smule vanilje, efter filippinsk tradition.

Don Papa er en sødmefuld rom, med sine frugtige noter af kirsebær, citrus og vanilje. Don Papa kan sagtens drikkes rent med is, eller indgå i luksuriøse cocktails.
Don Papa har vundet prisen som 'Årets bar og restaurant produkt' i år 2013.

40% alk. - 70cl. 

369,00DKK 429,00DKK (spar 60,00DKK)

Don Papa Rum “Baroko” er en rom fra et af de største rom-lande i verden, nemlig Filippinerne. Don Papa Rum “Baroko” fremstilles på den fjerdestørste filippinske ø, Negros, der har det optimale klima til at fremstille god rom. Her bruges sukkerrørsmelasse i topkvalitet fra øen. Derefter modnes rommen på tidligere anvendte amerikanske egetræstønder i et par år.

I næsen får du en fin vaniljearoma med en smule frugt. Smagen er fyldig med en stærk krop. Noter af vanilje, tropiske frugter og en snert af citrus giver en sød, fyldig og frisk rom.
Eftersmagen er lang, varm og intens. Servér rommen med eller uden is.

40% alk. - 70cl. 

449,00DKK 499,00DKK (spar 50,00DKK)

Plantation Rum - BarbadosGrande Réserve 5 years

Plantation Barbados 5 års, er et blend af rom fra Barbados med et twist.

Først ligger rommen på bourbonfade i Caribien i mellem 3 og 4 år, hvorefter den undergår Ferrands berømte finish på gamle, franske Cognacfade i 1-2 år. Her bliver den nøje overvåget af de dygtige kældermestre ved Chateau Bonbonnet.

249,00DKK 350,00DKK (spar 101,00DKK)

En utrolig smagfuld rom med en perfekt balance i sødme og kompleksitet. I munden fornemmer du noter af figner, dadler og rosiner samt karamel, vanilje, appelsinskal og krydret eg. Denne premium rom har minimum ligget 8 år på bourbonfade efterfulgt af 5 måneder på Pedro Ximenes sherryfade og Oloroso sherryfade, hvilket giver en helt særegen fyldig, blød og helt igennem lækker sipping-rom.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 43 % Alkohol.

499,00DKK 549,00DKK (spar 50,00DKK)

Plantation - Barbados 10 års | Single Cask Vinkompagniet 70 cl. - 50,8% alk.

Hillerød Vinkompagni har i år i samarbejde med Plantation udvalgt en unik rom i serien "Single Cask ”

Denne Single Cask kommer fra West Indies Distillery på Barbados. Her bliver rommen bliver distilleret på en kombination af gamle pot stills og de mere moderne colum stils, og derefter flasket ved 50,80 % alkohol for at bevare den oprindelige styrke fra fadene.

Lagringen af denne smukke rom forgår i 3 unikke stadier.

Først lagres rommen ved produktionsstedet i den såkaldte ”tropical ageing”, som altid foregår på brugte Bourbon fade importeret fra USA. Denne lagring er utrolig effektiv pga. den høje temperatur og luftfugtighed. Denne lagring varer 12 måneder. Herefter transporteres rommen til Frankrig (Cognac), hvor udvalgte Cognac´s fade er nøje udvalgt til at bidrage til rommens dybde og smagsfylde, samt give den en flot mørk gylden farve.

Til sidst skal rommen have sin unikke signatur, hvilken i dette tilfælde er fade fra det Skotske distilleri Arran der er kendt for deres fantastiske single malt whisky´s. Disse fade er en del af Plantations ”Barrel Swap programme ” hvor Plantations Master Destiller / ejer Alexandre Gabriel indgår partnerskab med andre ikoniske spiritusproducenter om at bytte brugt fade og der udvide horisonten for spændende smagstyper indenfor hver type af spiritus .

 

Smagsnoter: Duft af frugt, citrus, pære, vanilie og kokos .

Smagsoplevelse: Svagt hint af lime og bløde krydrede toner.

500,00DKK

S.B.S - Single Barrel Selection - Venezuela 2014
Bourbon & PX Cask

Rommen er skabt ved C.A.C.D i Venezuela, destilleret gennem kolonneprocessen og baseret på melasse. Efter at have lagret fra 2014 til begyndelsen af 2023 i tidligere bourbonfade i tropiske omgivelser, blev den givet en finish på 6 måneder i et 130 liters PX Sherry-fad i Danmark. Fadet havde tidligere indeholdt sherry i 18 måneder, og den PX Sherry, der blev brugt, var 5 år gammel ved tapningstidspunktet.

599,00DKK 649,00DKK (spar 50,00DKK)

Fortin Rum 8 Years Single Estate Edition Paraguay - Limitada Europa

En meget spændende og skøn rom fra Paraguay, med 8 års fadlagring.

Fortin 8 er en rom som destilleret i søjlestills fra sukkerrørhonning (traditionel rom), som derefter lagres i bourbon fade i 8 år.

Detajler:
Næse: vanille, karamel au beurre.
Smag: Epicée, karamel, vanille.
Finish: Søde rosiner, toffee, menthe poivrée.

Skal nydes ren med kan også bruges i blend løsninger.

 

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl.  43 %

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

249,00DKK 299,00DKK (spar 50,00DKK)

Planteray - Single Cask Spain 12 års PX finish

Nyeste og vores egen SINGLE CASK aftapning fra Planteray (Plantation)

Oplev en eksklusiv smagsrejse med Planteray Single Cask 12 års rom, der er lagret på Pedro Ximénez fade. Denne rom fremviser en dyb, gylden farve, der lover en rig oplevelse. Den veludviklede aroma byder på noter af tørret frugt, karamel og en subtile hint af krydderier, som harmonerer perfekt med de søde indslag fra PX-fadene.

Smagen er fyldig og kompleks, hvor noter af chokolade, rosiner og nødder udfolder sig, hvilket skaber en velafbalanceret sødme. Den bløde finish efterlader en vedholdende eftersmag af vanilje og let røg, der inviterer til flere sips. Ideel til romentusiaster, der søger en unik og luksuriøs oplevelse, er denne single cask rom en sand fornøjelse for sanserne. Nyd den rent eller med en smule is for at fremhæve de subtile nuancer.

1 flaske indeholder 70 cl. - 42,7%

699,00DKK 750,00DKK (spar 51,00DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler