Johan Bülow - Nr. E Salmiak - Chokolate coated liquorice
Johan Bülow - Nr. E Salmiak - Chokolate coated liquorice
Denne lækre lakrids kombineret med chokolade er simpelthen en fantastisk og uimodståelig smagsoplevelse. En lokkende kombination af hvid chokolade og en salt lakridskerne. Johan Bülow har drageret en kerne af hjemmekogt salmiak lakrids i luksuschokolade fra Belgien.
Mens den cremede hvide chokolade smelter på din tunge, afsløres små smagseksplosioner af lakridspulver, der fuldender en perfekt afbalanceret salt-sød oplevelse.
Du kan ikke nøjes med at spise én lakrids E - prøv selv.
Indeholder 125 g.
Ingredienser:
SUKKER OG HVID CHOKOLADEOVERTRUKKET LAKRIDS: Ingredienser: 53% hvid chokolade (sukker, kakaosmør, SØDMÆLKS-/ HELMJÖLKSPULVER, emulgator: SOJALECITIN, naturlig vaniljearoma), 18% sukker, rismel/rismjöl, invertsukkersirup, melasse, 4.8% rålakrids, 1.3% salmiak, rapsolie, salt, overfladebehandlingsmidler/ytbehandlingsmedel (arabisk gummi, carnaubavoks, shellak), farvestof: jernoxid, anisolie. Mindst 27 % kakaotørstof. Glutenfri.
NÆRINGSINDHOLD
Næringsindhold pr. 100 g | |
---|---|
Energi | 1900 kJ / 453 kcal |
Fedt | 19 g |
heraf mættede fedtsyrer | 12 g |
Kulhydrater | 66 g |
heraf sukkerarter | 54 g |
Protein | 4,5 g |
Salt | 0,5 g |
Slagelse VinKompagniMiddelfartvej 2, 4200 Slagelsetlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dkslagelsevinkompagni.dk |