Johan Bülow - Nr. A Chokolade overtrukket lakrids
Bemærk: Jule- og Nytårsvin kan ikke nå at komme frem nu.
Vi sender derfor først igen d. 02. januar.
Rigtig glædelig jul og godt nytår.
Johan Bülow - Nr. A Chokolade overtrukket lakrids
Blød lakrids rullet i chokolade og lakridspulver har i generationer været en klassiker på Island, hvor Bülow første gang stødte på den. Bülow har produceret den på deres egen lakrids, rullet den i belgisk luksuschokolade og i deres eget lakridspulver. Efter manges udsagn skulle Lakrids A være meget vanedannende.
Indeholdende 125 g.
Ingredienser:
MÆLKECHOKOLADEOVERTRUKKET LAKRIDS: Ingredienser: 63% mælkechokolade (sukker, kakaosmør, SØDMÆLKS-/HELMJÖLKPULVER, kakaomasse, emulgator: SOJALECITIN, naturlig vaniljearoma), rismel/rismjöl, invertsukkersirup, sukker, melasse, glukosesirup, 3.6% rålakrids, rapsolie, salt, overfladebehandlingsmiddel/ytbehandlingsmedel: shellak, anisolie. Mindst 35 % kakaotørstof. Glutenfri.
NÆRINGSINDHOLD
Næringsindhold pr. 100 g | |
---|---|
Energi | 1990 kJ / 475 kcal |
Fedt | 22 g |
heraf mættede fedtsyrer | 13 g |
Kulhydrater | 64 g |
heraf sukkerarter | 45 g |
Protein | 5,5 g |
Salt | 0,2 g |
Slagelse VinKompagniMiddelfartvej 2, 4200 Slagelsetlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dkslagelsevinkompagni.dk |