-28%

DOMAINE D' O - HAUT VALLEE DE L'AUDE PINOT NOIR IGP

99,95DKK 139,00DKK (spar 39,05DKK)
Model/varenr.: 110 1422

DOMAINE d' O - HAUT VALLEE DE L'AUDE PINOT NOIR 2022

Domaine d'O Pinot Noir er en 100 % ren Pinot Noir-vin, og præsenterer sig med en fortryllende rubinrød farve i denne fantastiske årgang fra 2022.


* Masser af frugtagtig fylde og en solid struktur definerer denne Pinot Noir. Duften er domineret af røde bær og krydderier.

Vinen leverer en forfriskende oplevelse med en mærkbar balance på ganen. De runde, lette tanniner træder i kraft og komplementerer noter af ribs, hindbær, kirsebær og bløde krydderier.

* Et Fremragende Køb!

* Historien bag vinproducenten: Vinfremstilleren hedder Oliver. Han blev født i Beaune blandt Bourgognes Grand Crus og voksede op mellem vinmarkerne på Château Canet i Languedoc.

Server gerne vinen til lettere kødretter, charcuteri, tapas, pasta, grillet kylling, gris, buffeter, grillet grøntsager eller fisk med tomatbaserede saucer.

Serveringstemperatur: 12-14 °C

Aldringsevne: Nyd den nu eller gem den i op til maksimalt 2 år.

Efter høsten og ankomsten til vineriet fjernes stilkene fra druerne, og de gennemgår en kold maceration på 3 til 4 dage for at udvinde maksimal frugtighed. Derefter gæres vinen i rustfrie ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 25 °C i cirka 2 uger. Under de indledende faser af gæringen trykkes "hatten" ned to gange om dagen. Når sukkerindholdet reduceres, reduceres denne teknik for at undgå overudvinding af tanniner. Målet er at bevare druens elegance og udtrykskraft. Senere modnes vinen i både tank og nye fade af fransk eg i 8 måneder.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 Cl  14,5 % Alkohol

Historien om O'et - manden bag Domaine d'O:

Hans navn er Oliver. Han blev født i Beaune blandt Grand Crus i Bourgogne og voksede op mellem vinmarkerne på Château Canet i Languedoc. Vinrankerne, druerne og kældrene er en del af hans liv. Det tog ikke lang tid, før han tilbragte sine somre i vinmarkerne og hjalp med høsten. Ved at fortsætte denne vej udviklede han sin viden ved at arbejde i kældre i Mendoza (Argentina), langt fra hjemmet, men aldrig langt fra vin! Beriget af sine erfaringer og passioneret for alle aspekter af vinfremstilling besluttede han sig for at tage en udfordring op. Han ville lave sine egne vine. Terroiret i Limoux er en perfekt blanding mellem sine bourgogniske rødder og mit languedocianske hjerte. Hans mål er at genbesøge den klassiske Bourgogne Pinot Noir her i Sydfrankrig. Domaine d'O er et nyt kapitel for ham, og han håber, du nyder resultaterne lige så meget som vi her i Vinkompagniet og han selv gør. Skål.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk