Populær

Plantation Rum - Jamaica 2013, Single Cask SVK

649,00DKK
Model/varenr.: 999 1134

Denne Single Cask aftapning er fra Clarendon-destilleriet på Jamaica. Her har den lageret på Amerikanske Bourbonfade, hvorefter den er blevet fragtet til Frankrig. Her lager rommen på Cognagsfade i 4 år, indtil den til sidst har fået en finishfadlagring på ølfade fra det Belgiske øl-bryggeri DUVAL. Dette giver endnu mere elegance til den i forvejen rene Jamaica-rom. I duften er der en let rosin og et strejf af vanilje. Smage byder på abrikos, honning, egetræ og lidt bitterhed fra Duval-øllen. En superlækker rom til den ”nørdede” romdrikker.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 42,9 % Alkohol


Plantation Rum serien udtrykker en unik og bred serie af gamle kvalitets rom fra Caribien. De enkelte rom udtrykker individuel karakter, unik smag og stilart, alt efter hvilket land i Caribien de oprinder fra.
De traditionelle destillations metoder i Caribien varierer fra land til land og plantage til plantage. Brugen af Pot Stills frembringer bløde, fyldige og aromatiske rom, hvorimod Kolonne Destillation skaber lette, elegante og saftige rom.
Frisk høstede sukkerrør fra plantagerne knuses og presses og sukkerrørs juicen udvindes. Denne sukkerrørs juice varmes forsigtigt op bliver til melasse. Fermenteringen af melassen varer fra 12 timer til flere dage, alt efter hvilken type rom destilleriet traditionelt fremstiller. En lang fermentering udtrykker sig i en fyldig og karakterrig smag, en kort fermentering i en blød og lys smag.

Den færdig fermenterede melasse indeholder omkring 6-10 % vol. og destilleres i forskellige traditionelle destillations apparater, alt efter hvilket land i Caribien rommen oprinder fra.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk