Populær
-10%

Austrian Empire Navy Rum 21 års solera - Barbados 40 % alkohol

899,00DKK 999,00DKK (spar 100,00DKK)
Model/varenr.: 999 1024

Duften af den østrigske imperium Navy Rum Solera 21 år er intens og karakterfuld. Du kan se frem til sur, friske frugtagtige appelsiner og en lækker touch af sødme. Eksotisk kokos og snert kaffe. Smagen er af meget høj kvalitet og imponerer med en silkeblødhed og kompleksitet. Den rige solera rom afslører søde noter af malt og chokolade. Finalen er præget af konsistens og bringer noter af sirup og frugt. 
Austrian Empire Navy Rum
er en "small batch" produktion af rom fra specielt udvalgte fade, der efterfølgende er blended af Master Blenders fra Den Dominikanske Republik og Barbados. Master Blendere, som Albert Michler har et langvarigt samarbejde med.
Albert Michler Distillery
var oprindeligt et østrigsk foretagende der blev etableret i 1863, og navngivet efter destilleriets stifter. Under det Østrigske-Ungarske dobbeltmonarki var Albert Michler storleverandør til hoffet og den kongelige Østrigske-Ungarske flåde. Der blev produceret alle former for spiritus på destilleriet lige fra likør, gin til rom og forskellige krydderurtebaserede bittertyper. Afslutningen på anden verdenskrig blev desværre også enden på en lang historie for Michlers i Østrig. Med respekt for fortidens historie produceres og blendes Michlers produkter i dag i Storbritannien. De vigtigste produkter er i dag Gin og Rom fra Caribien.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl.  40 % Alkohol.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk