-14%

Belgisk Ter Dolen i gaveæske 6 flasker á 33 cl.

189,00DKK 219,00DKK (spar 30,00DKK)

Gaveæske med 6 flasker Belgisk øl fra Ter Dolen á 33 cl. *

Ter Dolen Donker er en frugtig og mørk klosterøl, der er brygget med tre typer af malt og to typer humle. Når Donker hældes på flaske, genfermenterer øllet, hvilket kombinerer smagen af kiks og frugt med et strejf af karamel. 7,1 % alc.

 

En klassisk kobberblond kloster tripel på 8,1% som er blevet tilsat to typer malt og to typer humle. Ter Dolen har forstærket denne ales blødhed ved at anvende ikke-maltet korn under brygprocessen. Sammen med øllets naturlige genfermentering i flaske er resultatet en meget rig og rund mundfølelse.

 

Ter Dolens Wit er brygget efter de traditionelle forskrifter, hvor man både bruger maltet og ikke maltet hvede samt andre kornsorter. Udtrykket er skarpt forfriskende med sit parfumerede udtryk af koriander med et dertilhørende pågående anslag af appelsinskal. En frisk Wit der er kendetegnet ved sin forfriskende karakter. 5,1 % alc.

 

Rouge er brygget for at fejre Ter Dolens 25-års fødselsdag. En Harmonifyldt klosterøl med en rødlig farve der har en lidt tør og frugtig smag. En øl på 6,5% der passer perfekt til de lette forretter eller som en forfriskning på en varm sommerdag.

 

Ter Dolen blond er bryggeriets ældste øl, som blev brygget for første gang i 1994. En simpel og velbrygget blond på 6,1% der har en fuld og rund smag. Denne tørstslukker er ved Brussel Beer Challenge blevet hyldet med en guldmedalje to år i streg. Med mere end 25år på det belgiske marked velfortjener Ter Dolen Blond en anerkendelse som en af Belgiens bedste blond.

 

Den flotte strågule Armand er en dejlig krydret øl med en eksplosiv fornemmelse af citrus. Denne blond er nemlig blev tørhumlet med den velkendte Cascadehumle. Denne friskhed har allerede vundet Armand to guldmedaljer ved Brussels Beer Challange. Resultatet er en dejlig frisk og let krydret øl, der skjuler, at denne øl er på 7%. En blond der fungerer godt til lyst kød.Altså 6 forskellige øl i en flot gaveæske.
6 x á 33 cl.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk