Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Pinot Grigio Mezzacorona Riserva Castel Firmian Trentino 2022

***** Denne Pinot Grigio er nok en af de bedste vi har smagt!

Vinen har en lysegul farve med en kompleks duft af gode, modne frugter med et lille strejf af eg og lidt syre. Smagen er fed, frisk og velafbalanceret, harmonisk og meget elegant.

Pinot Grigio druen har været dyrket i mange år i Valle Del ´Adige, hvor den også er kendt som Ruländer.
Drueklaserne er kobber grå i farven og røber derved også dens tætte relation med druen Pinot Nero, hvorfra den stammer.
Pinot Grigio Millesimato stammer fra druer dyrket på vinmarker i ”Zablani” området, der er særdeles velegnet, til dyrkning af denne drue.
Beliggende nordvest fra Mezzacorona med fugtig jordbund og god dræning, ligner det meget Teroldego Classico området.

Passer fint til lette pastaretter, smagfuld fiskeretter, Italiensk tapas, gris og fjerkræ, samt kødretter med svampe.

Druerne bliver håndplukket og indleveret indenfor 5 timer, hvorefter de presses øjeblikkeligt. Gæring sker ved kontrolleret temperatur på 16 – 18 °.
Den første del af lagringen foregår i rustfrie ståltanke og derefter på egefade.

Serveres ved 8-10 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13 % Alkohol

120,00DKK 149,00DKK (spar 29,00DKK)

Pinot Grigio Castel Pietra Mezzacorona Trentino IGT 2022

Denne Pinot Grigio kommer fra bakkerne i Trentino, hvor jorden er kølig og nedbørsmængderne moderate.

Denne Pinot Grigio besidder alle druesortens klassiske karakteristika. En strågul farve med grønne reflekser, en aromatisk og forfriskende bouquet, og en delikat frugtrig smag, med frisk pæn fylde af smagen grape, citrus og grønne æbler, samt slutter af med en god friskhed samt let sødme.

* En fremragende Pinot Grigio hvidvin..

Serveres ved 8-10 grader

Nyd denne friske vin og være ledsager til salater, lyst kød, laks, fed fisk, tapas, buffet eller ren nydelse..

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 12 % Alkohol

Sukker: 3,5 gram

79,00DKK 99,95DKK (spar 20,95DKK)

Sartori - Marani Bianco Veronese I.G.T 2022  Amarone hvidvinen !! Vinen er produceret på 100 % Garganega druer, der er dyrket på Sartoris egne marker i Veneto området.

Druerne er håndplukket og omhyggeligt udvalgt.

Druer ligger så til tørre i 40 dage - samme metode som man anvender til Amarone vinene og netop derfor kaldes Marani "Den hvide Amarone"

* Den hvide Amarone vin...

Satori Bianco Veronese har været lagret på egetræsfade og resten har været lagret på ståltanke. Vinen er elegant med en intens gul/gylden farve, delikat bouquet af modne frugter og honning, tør, blød og frisk smag samt en lang og behagelig eftersmag.

En harmonisk velafbalanceret hvidvin, som er specielt velegnet til smagfulde pastaretter, fiskeretter samt lagrede oste.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl - 13,5 % alkohol.

99,95DKK 129,00DKK (spar 29,05DKK)

Latium Morini Le Calle 2022 - En dejlig blomstrende frisk duft af grønne eksotiske frugter, fulgt op af saftig, sprød og fyldig smag.

Druerne til denne Latium kommer fra husets egen vinmark Compo le calle i Illasi, der er beliggende i ca. 200 meters højde, hvor jorden er meget kridt og lerholdig.

* GODT KØB !!

Druerne håndplukkes nænsomt i midten af oktober måned. Herefter tørres druerne let i bakker i ventilerede rum i 15 – 20 dage, inden de afstilkes og presses blidt i ca. 12 timer. Mosten gæres derefter under temperaturkontrol ved 15 grader i ståltank i 20-25 dage. Vinen stabiliseres og lagres nu, inden den tappes på flaske, hvor den lagres endnu nogle måneder, inden den frigives.

Vinen behøver ikke dekantering, men man vil dog opleve af den udvikler sig i glasset. Bør nydes i store glas ved 10-12 grader.

Passer perfekt til fyldige retter med fisk (eksempelvis laks) og lyst kød, paella, tapas samt ikke alt for stærke oste.

serveres ved 6 - 8 grader

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

129,00DKK 159,00DKK (spar 30,00DKK)

Pinot Grigio Zeni Delle Venezie DOC 2023

Denne Zeni Pinot Grigio er en top lækker vin med en aromatisk og forfriskende bouquet. Smagen er delikat, frugtrig med pæn fylde og god længde. Besidder alle druesortens klassiske karakteristika.

En strågul farve med grønne reflekser, en aromatisk og forfriskende bouquet, og en delikat frugtrig smag, med frisk pæn fylde af smagen grape, citrus og grønne æbler, samt slutter af med en god friskhed samt let sødme.

***** En fremragende Pinot Grigio hvidvin.. * GODT KØB!

Nyd denne vin som aperitif, men som ellers vil være en passende ledsager til laks, fjerkræ, lyst kød, tapas, salater, samt buffet.

Serveres ved 8 -10 grader

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 12 % Alkohol

Pinot Grigio er en hvidvinsdruesort, hvis bærskal er rødlig til rød i farven. I 1711 siges den at være fundet i en gammel vingård i Speyer af købmanden Johann Seger Ruland, efter at den blev bragt til Tyskland fra Frankrig. Da Ruland anerkendte sortens værdi, sørgede han for distributionen. Pinot Grigio producerer hvidvine med lavt indhold af syre, men fulde af fylde og ekstrakt, med et ret højt alkoholindhold og en kraftig gyldengul farve. Hvis kvaliteten er meget god, kan du også opfatte lysebrune toner.

Zeni.

Historien om Zeni-vingården begynder i 1800, da Bartolomeo Zeni, en vognmand, transporterede mad fra regionen til de talrige landsbyer på den nordøstlige bred af Gardasøen så langt som til Lombardiet. Udover at transportere vin begyndte Bartolomeo at markedsføre vin. Familien begyndte at dyrke vin i Bardolino på morænebakkerne omkring 1870 og har i generationer forarbejdet håndplukkede druer fra selvejende vinmarker og forpagtede arealer.

Serveres ved 8 -10 grader

Nyd denne friske vin og være ledsager til salater, lyst kød, laks, fed fisk, tapas, buffet eller ren nydelse..

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 12 % Alkohol

79,95DKK 109,00DKK (spar 29,05DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler