Populær
-17%
udsolgt-label

Francis Ford Coppola Winery - Zinfandel Director's Cut

249,00DKK 299,00DKK (spar 50,00DKK)

Francis Ford Coppola Winery - Zinfandel Director's Cut 2017. * Director's Cut er en vigtig serie af vine for Mr. Coppola. Han sætter en ære i denne portfølje af vine, som bliver skabt af druer fra hans bedst beliggende marker i Californien. Vinene er intense og komplekse. Druerne til denne vin kommer fra Dry Creek, hvor druerne opnår høj intensitet og fylde. Winemarker Corey Beck udvælger de bedste parceller i Dry Creek og benytter Zinfandel druerne til at skabe denne vin. Vinen gæres i åbne træfade og lagres efterfølgende i 13 måneder på franske og amerikanske fade.

Vinen har en flot lilla farve og dufter intens af modne bær, som brombær og solbær samt en markant duft af chokolade og ristede kaffebønner. Smagen bærer præg af en god mineralitet og frugtnoter af brombær. Eftersmagen er fed og powerfuld. 

Vi anbefaler at servere denne vin til grillet rødt kød, gryderetter eller vildt. Bør drikkes ved 16 grader. 
 
En kasse indeholder 6 flasker - 14,5 % Alkohol.


I 1975 vælger filmhistoriens største instruktør, Francis Ford Coppola, at købe sit første stykke jord i Napa Valley, det som senere skulle blive til Inglenook Estate. Arbejdet med denne mark skabte den store interesse indenfor vin.

Francis Ford Coppola og winemaker Corey Beck sørger for konstant kvalitet i hver flaske, samt innovation. Mr. Coppola er traditionel og mener, at vinen hører hjemme på middagsbordet i godt selskab med familie og venner. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk

spacer