Populær
-17%
udsolgt-label

Francis Ford Coppola Winery - Cabernet Sauvignon Director's Cut

249,00DKK 299,00DKK (spar 50,00DKK)
Francis Ford Coppola Winery - Cabernet Sauvignon Director's Cut 2016 * Director's Cut er et af de bedre niveauer fra Mr. Coppola og hans winemaker Corey Beck. Druerne til disse vine, kommer fra bedre beliggende marker, typisk højere placeret eller bedre eksponering for solen. Der er også mere fadlagring på disse vine. Denne vin er fremstillet af 87 % Cabernet Sauvignon, hvor resten er et blend på Merlot og Cabernet Franc. Druerne kommer fra højtbeliggende marker, specielt Merlotdruerne kommer fra marker højt placeret. Merlot giver fylde og frugt til vinen, mens Cabernet Franc tilfører et krydret præg, der skaber balance i vinen. Vinen har lagret i 14 måneder på franske fade, hvor af 50 % af dem var spritnye. 
 

Farven er dybrød og klassisk Cabernet. Duften har præg af solbær, skovbund og sød røg. Smagen er intens og kraftig af mørke bær, lakrids og læder fra fadet, samt en masse tannin, der giver vinen struktur. Vinen fylder hele munden og giver indtrykket af god struktur og power. Stor vin, der kan sammenlignes med de største vine fra Napa Valley. 

Vi anbefaler vinen til et stykke grillet kød af okse, tapas-bordet eller til vildt. Bør drikkes ved en temperatur på 14-16 grader. 

En kasse indeholder 6 flasker - 14,5 % Alkohol.


I 1975 vælger filmhistoriens største instruktør, Francis Ford Coppola, at købe sit første stykke jord i Napa Valley, det som senere skulle blive til Inglenook Estate. Arbejdet med denne mark skabte den store interesse indenfor vin.

Francis Ford Coppola og winemaker Corey Beck sørger for konstant kvalitet i hver flaske, samt innovation. Mr. Coppola er traditionel og mener, at vinen hører hjemme på middagsbordet i godt selskab med familie og venner. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk