-45%

Terrasse Smagekassen

279,00DKK 509,00DKK (spar 230,00DKK)

Top lækker Terrasse smagekasse - 6 Flasker

***** GODT KØB! * SPAR 45 %

Disse vine har altid været vores mest solgte vine.

Køb en prøvekasse med 6 flasker

Kassen indeholder indeholder følgende vine:

 • 2 flasker California ZIN Zinfandel fra USA. Vinen er produceret af druer fra nogle af de bedste områder i det solrige Californien. Smagen fremtræder med solbær, rosiner, og hint at chokolade. Den er virkelig afstemt med bløde tanniner i eftersmagen.
  Læs mere om den her.
 • 2 flasker Milestone White Zinfandel rosé - California fra USA. Det er en lækker frisk og frugtrig rosé med en flot laksefarvet kulør. I næsen udtrykker vinen masser af jordbær, lidt blåbær, roser samt lettere sødme. I smagen er den blød, cremet, frisk og fyldig med god eftersmag af jordbær, friske skovbær, lidt lime toner, god mineralitet og afslutter med lette toner af muscatnød..
  Læs mere om den her.

 • 1 flaske Casa La Luna Verdejo - Castilla Y Leon fra Castilla Y Leon området i Spanien. Viura druen giver en duft af citron og bidrager med friskhed, mens Verdejo druen bidrager med aromaer, der minder om netop grøn græs. Vinen har en flot lysegul farve med bløde grønne højdepunkter. Den er meget ren og lys i næsen med hints af grapefrugt, ananas, mango og æble. I ganen er vinen frisk og blød, med en lang og frugtagtig afslutning.
  Læs mere om den her. 

 • 1 flaske Viña Cecilia Moscato Rosé Frizzante fra Spanien. Vina Cecilia Moscato Rose er så sprød og frisk som en drue plukket fra vinstokken og med en tilfredsstillende kilden på tungen af lidt mousserende. Aromaen er smukt afbalanceret og består af søde bærfrugter, lime, hvide blomster og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme.
  Læs mere her.  
   
   

6 flasker samlet i dette kassekøb!

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk