Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Johan Bülow - Nr. D Salt & Caramel Choc Coated Liquorice

Denne lækre lakrids kombineret med karamel og havsalt er simpelthen en himmelsk uimodståelig smagsoplevelse. Johan Bülow har drageret en kerne af sød, hjemmekogt lakrids i karamelliseret, hvid luksuschokolade fra Belgien og smagt den til med lidt knasende flager af havsalt. Du kan ikke nøjes med at spise én lakrids D - prøv selv. 

 

Indeholder 125 g.

 

Ingredienser:

DULCE CHOKOLADEOVERTRUKKET LAKRIDS: Ingredienser: 61% dulce chokolade (sukker, MÆLKE-/MJÖLKPULVER, kakaosmør, VALLE-/VASSLE-/MYSEPULVER, kakaomasse, MÆLKEFEDT/MJÖLKFETT, emulgator: SOJALECITIN, naturlige aromaer), rismel/rismjöl, invertsukkersirup, sukker, melasse, glukosesirup, 3.4% rålakrids, 0.9% havsalt, rapsolie, salt, dextrose, alkaliseret kakao, overfladebehandlingsmiddel/ytbehandlingsmedel: shellak, anisolie. Mindst 27 % kakaotørstof. Glutenfri.

NÆRINGSINDHOLD

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1942 kJ / 463 kcal
Fedt 21 g
heraf mættede fedtsyrer 13 g
Kulhydrater 63 g
heraf sukkerarter 47 g
Protein 5 g
Salt 0,6 g
70,00DKK

Johan Bülow - Nr. 2 Salmiak lakrids

Når øjnene lukker sig og munden tager en bid af den stærke, salte lakrids med salmiak, eksploderer smagen af nordisk råstyrke. Som af hav, tjære, røg fra bål og duft af harpiks. Salty Liquorice er den absolutte favorit i de nordiske lande. Men rødderne kommer fra Iran.

Indeholder 150 g.

 

Ingredienser:
SALMIAK LAKRIDS: Ingredienser: Rismel/rismjöl, invertsukkersirup, sukker, melasse, 6 % rålakrids, 4.5 % salmiak, rapsolie, salt, anisolie, overfladebehandlingsmiddel/ytbehandlingsmedel: shellak. Glutenfri. Indeholder lakrids - personer, der lider af forhøjet blodtryk, bør undgå for stort indtag.
 

NÆRINGSINDHOLD

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1277 kJ / 302 kcal
Fedt 2,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrater 68 g
heraf sukkerarter 40 g
Protein 1,9 g
Salt 1,2 g
70,00DKK

Johan Bülow - Nr. A Chokolade overtrukket lakrids

Blød lakrids rullet i chokolade og lakridspulver har i generationer været en klassiker på Island, hvor Bülow første gang stødte på den. Bülow har produceret den på deres egen lakrids, rullet den i belgisk luksuschokolade og i deres eget lakridspulver. Efter manges udsagn skulle Lakrids A være meget vanedannende.

Indeholdende 125 g.

 

Ingredienser:

MÆLKECHOKOLADEOVERTRUKKET LAKRIDS: Ingredienser: 63% mælkechokolade (sukker, kakaosmør, SØDMÆLKS-/HELMJÖLKPULVER, kakaomasse, emulgator: SOJALECITIN, naturlig vaniljearoma), rismel/rismjöl, invertsukkersirup, sukker, melasse, glukosesirup, 3.6% rålakrids, rapsolie, salt, overfladebehandlingsmiddel/ytbehandlingsmedel: shellak, anisolie. Mindst 35 % kakaotørstof. Glutenfri.

NÆRINGSINDHOLD

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1990 kJ / 475 kcal
Fedt 22 g
heraf mættede fedtsyrer 13 g
Kulhydrater 64 g
heraf sukkerarter 45 g
Protein 5,5 g
Salt 0,2 g
70,00DKK

Johan Bülow - Nr. B Passionsfrugt chokolade overtrukket lakrids

Sød lakrids iklædt hvid belgisk luksuschokolade og passionsfrugt. Passionsfrugtens syre, chokoladens sødme og lakridsens evne til at forene smagsoplevelserne giver den perfekte mundfuld. Smagen er sød, syrlig og suveræn på en gang. Den er også perfekt som topping til kager.

Indeholder 125 g.

 

 

Ingrediens:

SUKKER & HVID CHOKOLADEOVERTRUKKET LAKRIDS: Ingredienser: 61% hvid chokolade (sukker, kakaosmør, SØDMÆLKS-/HELMJÖLKPULVER, emulgator: SOJALECITIN, naturlig vaniljearoma), 18% sukker, rismel/rismjöl, invertsukkersirup, melasse, glukosesirup, 2% rålakrids, 2% passionsfrugt (frysetørret), rapsolie, syre: æblesyre, salt, overfladebehandlingsmidler/ ytbehandlingsmedel (arabisk gummi, shellak, carnaubavoks), farvestoffer (calciumcarbonat, beta-caroten), naturlig passionsfrugtaroma, anisolie. Mindst 27% kakaotørstof. Glutenfri.
 

NÆRINGSINDHOLD

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1918 kJ / 457 kcal
Fedt 19 g
heraf mættede fedtsyrer 11 g
Kulhydrater 69 g
heraf sukkerarter 53 g
Protein 4 g
Salt 0,3 g
70,00DKK

Johan Bülow - Nr. 1 - Sød lakrids i dåse

Lakridsen er sød, men i balance med sin egen styrke – tilsat en ekstra finesse i form af naturlig anis. Den er elsket over hele verden, og den vil altid være nummer 1 hos Lakrids by Johan Bülow.

Indeholder 150 g.

 

Ingrediens:

SØD LAKRIDS: Ingredienser: Rismel/rismjöl, invertsukkersirup, sukker, melasse, 6.4% rålakrids, glukosesirup, rapsolie, salt, anisolie, overfladebehandlingsmiddel/ ytbehandlingsmedel: shellak. Glutenfri. Indeholder lakrids - personer, der lider af forhøjet blodtryk, bør undgå for stort indtag.

 

NÆRINGSINDHOLD

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1586 kJ / 375 kcal
Fedt 6 g
heraf mættede fedtsyrer 1 g
Kulhydrater 81 g
heraf sukkerarter 37 g
Protein 1 g
Salt 0,6 g
70,00DKK

Johan Bülow - Nr. A Chokolade overtrukket lakrids - BIG A

Blød lakrids rullet i chokolade og lakridspulver har i generationer været en klassiker på Island, hvor Bülow første gang stødte på den. Bülow har produceret den på deres egen lakrids, rullet den i belgisk luksuschokolade og i deres eget lakridspulver. Efter manges udsagn skulle Lakrids A være meget vanedannende.

Indeholdende 295 g.

 

Ingredienser:

MÆLKECHOKOLADEOVERTRUKKET LAKRIDS: Ingredienser: 63% mælkechokolade (sukker, kakaosmør, SØDMÆLKS-/HELMJÖLKPULVER, kakaomasse, emulgator: SOJALECITIN, naturlig vaniljearoma), rismel/rismjöl, invertsukkersirup, sukker, melasse, glukosesirup, 3.6% rålakrids, rapsolie, salt, overfladebehandlingsmiddel/ytbehandlingsmedel: shellak, anisolie. Mindst 35 % kakaotørstof. Glutenfri.

NÆRINGSINDHOLD

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1990 kJ / 475 kcal
Fedt 22 g
heraf mættede fedtsyrer 13 g
Kulhydrater 64 g
heraf sukkerarter 45 g
Protein 5,5 g
Salt 0,2 g
135,00DKK

Johan Bülow - Nr. C Kaffe chokolade overtrukket lakrids

Er man livsnyder, så er god kaffe som regel også en del af hverdagen. Lakrids C er skabt på opfordring fra Bülows første læremester Wolf Waldner. Han mente, at blandingen af kaffe og lakrids havde to fordele: Du får noget at tygge på, og kaffen gør dig frisk. Lakrids C er sød lakrids drageret i mørk chokolade og ristede kaffebønner i granuleret form.

Indeholder 125 g.

 

Ingredienser:

MÆLKECHOKOLADEOVERTRUKKET LAKRIDS MED MALEDE KAFFEBØNNER: Ingredienser: 64% mælkechokolade (sukker, kakaosmør, SØDMÆLKS-/HELMJÖLKSPULVER, Kakaomasse emulgator: SOJALECITIN, naturlig Vaniljearoma), rismel/rismjöl, invertsukkersirup, sukker, melasse, 3.4% ristede kaffebønner (kenya, Kieni), 2% rålakrids, glukosesirup, rapsolie, salt, Anisolie, overfladebehandlingsmiddel/ytbehandlingsmedel: shellak. Mindst 35% kakaotørstof. Glutenfri.

 

NÆRINGSINDHOLD

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 2041 kJ / 488 kcal
Fedt 24 g
heraf mættede fedtsyrer 14 g
Kulhydrater 65 g
heraf sukkerarter 42 g
Protein 5 g
Salt 0,2 g
70,00DKK

Johan Bülow - Nr. E Salmiak - Chokolate coated liquorice

Denne lækre lakrids kombineret med chokolade er simpelthen en fantastisk og uimodståelig smagsoplevelse. En lokkende kombination af hvid chokolade og en salt lakridskerne. Johan Bülow har drageret en kerne af hjemmekogt salmiak lakrids i luksuschokolade fra Belgien.
Mens den cremede hvide chokolade smelter på din tunge, afsløres små smagseksplosioner af lakridspulver, der fuldender en perfekt afbalanceret salt-sød oplevelse.

Du kan ikke nøjes med at spise én lakrids E - prøv selv. 

 

Indeholder 125 g.

Ingredienser:

SUKKER OG HVID CHOKOLADEOVERTRUKKET LAKRIDS: Ingredienser: 53% hvid chokolade (sukker, kakaosmør, SØDMÆLKS-/ HELMJÖLKSPULVER, emulgator: SOJALECITIN, naturlig vaniljearoma), 18% sukker, rismel/rismjöl, invertsukkersirup, melasse, 4.8% rålakrids, 1.3% salmiak, rapsolie, salt, overfladebehandlingsmidler/ytbehandlingsmedel (arabisk gummi, carnaubavoks, shellak), farvestof: jernoxid, anisolie. Mindst 27 % kakaotørstof. Glutenfri.

 

NÆRINGSINDHOLD

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1900 kJ / 453 kcal
Fedt 19 g
heraf mættede fedtsyrer 12 g
Kulhydrater 66 g
heraf sukkerarter 54 g
Protein 4,5 g
Salt 0,5 g
70,00DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler