-6%

Emile Leclere Champagne Rose Brut

375,00DKK 399,00DKK (spar 24,00DKK)
Model/varenr.: 111 1053

Emile Leclere Champagne Rose Brut 75 cl.

Emile Leclere Champagne Rosé Brut er en fortryllende og livlig udgave af den klassiske champagne, der fejrer kunsten at skabe en harmonisk blanding af rødvin og hvidvin. Denne roséchampagne er skabt med omhu og ekspertise for at levere en oplevelse af forfriskning og raffinement.

Den smukke lyserøde farve, der kærtegner glasset, giver et visuelt løfte om den livlige karakter, der gemmer sig i hvert boblende slurk. Fine og vedvarende bobler stiger op og skaber en festlig atmosfære.

Duften er en blomstereng af røde bær, sommerlige kirsebær og jordbær, der kombineres med delikate noter af brioche. Aromabouquetet er indbydende og løfter forventningerne til en spændende smagsoplevelse.

Ved første tår omfavner denne roséchampagne ganen med sin friske og livlige karakter. Smagsprofilen er domineret af røde frugter som hindbær og jordbær, ledsaget af subtile toner af citrus. Syren er levende og afbalanceres elegant af vinositeten, hvilket skaber en champagne, der er frisk, frugtagtig og yderst behagelig.

Emile Leclere Champagne Rosé Brut er ikke kun en drikkelse, det er en fest for sanserne. Ideel som aperitif, bringer denne roséchampagne også en ekstra dimension til gastronomiske oplevelser, og dens elegante udtryk gør den velegnet til at fejre særlige øjeblikke i livet. En sand juvel fra Emile Leclere, der forener tradition og modernitet i en enestående roséchampagneoplevelse.

75 cl. - 12 % alk. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk