-6%

Emile Leclere Champagne Nature Brut

375,00DKK 399,00DKK (spar 24,00DKK)
Model/varenr.: 111 1050

Emile Leclere Champagne Nature Brut 75 cl.

Emile Leclere Champagne Nature Brut er en bemærkelsesværdig ekspedition i renhed og autenticitet. Denne champagne repræsenterer det ypperste inden for håndværk og passion, og den er skabt uden tilsætning af sukker, hvilket resulterer i en dosering på 0 gram pr. liter.

Ved første øjekast præsenterer denne champagne sig med en strålende klarhed og fine bobler, der danser let i glasset. Aromabouquetet er en sublim forening af friskhed og kompleksitet, hvor noter af modne frugter og mineralske undertoner forenes harmonisk. Det er som at tage en sensorisk rejse gennem vinmarkens terroir, hvor hver nuance af druerne kommer til live.

Ved første tår indfanger Champagne Nature Brut sanserne med en ren og levende smagsprofil. Den markante frugtsmag, ledsaget af en delikat mineralsk karakter, giver vinen en forfriskende og ungdommelig karakter. Den blide syre og strukturen er præcise og velafbalancerede, hvilket skaber en vinoplevelse, der er ren, ærlig og uforfalsket.

Emile Leclere Champagne Nature Brut er ikke kun en hyldest til naturen, men også til traditionen og håndværket bag champagneproduktionen. Denne vin, uden tilsætning af sukker, er en sand fornøjelse for dem, der søger den uforfalskede essens af druerne og ønsker at opleve champagne i sin reneste form. En autentisk og sublim skat fra Emile Leclere, der inviterer til at nyde hvert øjeblik af denne unikke og ægte champagneoplevelse.

75cl. med 12% alk. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk