-5%

Emile Leclere Champagne - Les Longues Sentes Brut

475,00DKK 499,00DKK (spar 24,00DKK)
Model/varenr.: 111 1055

Emile Leclere Champagne - Les Longues Sentes Brut

Emile Leclere Champagne - Les Longues Sentes Brut er en eksklusiv cuvée skabt fra en enestående parcel, kendt som "Les Longues Sentes," beliggende i Mardeuil. Udvælgelsen af denne specifikke parcel er baseret på nøje analytiske værdier, herunder vinstokkens alder, græsagtig jord, kvaliteten af undergrunden og god eksponering, der alle bidrager til at opnå optimale organoleptiske egenskaber som sukkerindhold, syreindhold og pH.

Sammensætningen af denne cuvée er 100% Chardonnay, hvilket giver champagnen en unik karakter og udtryk fra denne druesort. Hele 75% af champagnen er udviklet i egetræsfade, der tilføjer kompleksitet og struktur, mens de resterende 25% er modnet i rustfrie ståltanke, hvilket bevarer den friske og rene frugtkarakter.

Høsten stammer fra året 2017, og dette betegnes som en Non Vintage (NV) champagne. Doseringen er omhyggeligt kalibreret til 6,5 g/L, hvilket giver en fin balance mellem sødme og syre. Det ekstraordinære træk ved denne cuvée er dens forfriskende karakter, der forstærkes af en langsom gæring, der resulterer i fine bobler, der danser let på ganen.

Emile Leclere Champagne - Les Longues Sentes Brut er ikke blot en champagne; det er en opdagelse af en unik terroir og en fejring af håndværket bag denne særlige cuvée. Med sin friske og ekstraordinære karakter er denne champagne en fornøjelse at udforske og nyde for dem, der søger noget unikt og anderledes i verden af mousserende vine.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk