Populær
-12%

CHALK HILL ALPHA CRUCIS Cabernet Sauvignon Mclaren Vale 2012

395,00DKK 450,00DKK (spar 55,00DKK)
Model/varenr.: 200 2140

CHALK HILL ALPHA CRUCIS Cabernet Sauvignon Mclaren Vale 2012

***** 5 Stars Winery og Guldmedalje ved AWC Vienna International Wine Competition i både 2014 + 2015 samt flere andre priser.

Druerne til denne fantastiske vin stammer 100 % fra en enkelt vingård - "Winery Old" blokken på Chalk Hill. Vinen har en flot, dyb lilla/rød farve. Den er parfumeret i næsen af fine solbær, violer og krydderi med et strejf af ristede nødder. Det er en tekstureret, koncentreret vin med lag af solbær og finkornede, krydrede tanniner med nuancer af ristet rød peber og bitter mørk chokolade. En velafbalanceret vin med en lang, dvælende finish. Vinen er drikkemoden nu men kan med belønning lagres i 5-8 år mere.

Forud for fermenteringen/gæringen blev druerne afstilket og derefter udsat for en kold modningsproces. Efter en lang kontakt med skindet, kom vinen på franske egetræsfade, hvor den gennemgik malo-lactic gæring. Hver tønde overvåges individuelt gennem de 20 måneders modning. Formålet er at give vingården mulighed for at udtrykke sig med minimal indgriben.

Denne vin er fantastisk til de kraftige retter, som vildt, grillet okekød, og smagefulde oste.

* Guldmedalje ved AWC Vienna International Wine Competition 2014 + 2015 (årgang 2012)
* Top 100 ved Sydney International Wine Competition 2015 (årgang 2012)
* Blå Guldmedalje ved Sydney International Wine Competition 2015 + 2016 (årgang 2012)
* Guldmedalje ved San Diego International Wine Competition 2014 (årgang 2012)

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15 % Alkohol.

 

Chalk Hill:

Vores nye vinhus Chalk Hill er en af de få vingårde i James Hallidays Wine Companion (Australiens vinbibel), der tildeles de maksimale 5 stjerner (5 red star winery in James Halliday´s Aistralian Wine Companion since 2010). Chalk Hill har været familieejet siden 1964 og er begliggende i det eksklusive McLaren Vale. Vingården er dedikeret til at fremstille små fade og håndlavede vine af høj kvalitet. Harvey familiens voksende vinarv går hele seks generationer tilbage i det sydlige Australien. I dag har de seks vinmarker, på i alt 220 Hektar, der spredt over det smukke vinområde McLaren Vale. Deres oprindelige vingård blev første gang plantet til i 1897, og disse ekstremt århundrede år gamle vinstokke bære stadig frugt i dag. Det er familiens forpligtelse at fremstille vine i tårnhøj kvalitet, der afslører det unikke område McLaren Vale og viser deres kvalitetskontrolleret indsats fra vingården til glasset. For dem er vin mere end blot en drink, det er en afspejling af deres sted og liv.

Det er winemaker Renae Hirsch, der står i spidsen for Chalk Hill. Druerne i Chalk Hill vinene stammer primært fra seks familieejede vinmarker i McLaren Vale distriktet - 40 kilometer syd for Adelaide i Sydaustralien. Der er Middelhavs klima med kølige, våde vintre og varme, tørre somre, hvilket giver perfekte vækstbetingelser for premium druer. Hver vinmark har sin egen jordtype og topografi, der giver unikke omgivelser at vokse i for druerne. Chalk Hill tager disse unikke faktorer og kombinerer dem med ekspertledelse inden for vindyrkning for at producere druer med en særlig tydelig karakter og appel, hvilket gør deres vine så eftertragtede. 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk