-27%

Pinot Grigio Zeni Delle Venezie DOC

79,95DKK 109,00DKK (spar 29,05DKK)

Pinot Grigio Zeni Delle Venezie DOC 2023

Denne Zeni Pinot Grigio er en top lækker vin med en aromatisk og forfriskende bouquet. Smagen er delikat, frugtrig med pæn fylde og god længde. Besidder alle druesortens klassiske karakteristika.

En strågul farve med grønne reflekser, en aromatisk og forfriskende bouquet, og en delikat frugtrig smag, med frisk pæn fylde af smagen grape, citrus og grønne æbler, samt slutter af med en god friskhed samt let sødme.

***** En fremragende Pinot Grigio hvidvin.. * GODT KØB!

Nyd denne vin som aperitif, men som ellers vil være en passende ledsager til laks, fjerkræ, lyst kød, tapas, salater, samt buffet.

Serveres ved 8 -10 grader

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 12 % Alkohol

Pinot Grigio er en hvidvinsdruesort, hvis bærskal er rødlig til rød i farven. I 1711 siges den at være fundet i en gammel vingård i Speyer af købmanden Johann Seger Ruland, efter at den blev bragt til Tyskland fra Frankrig. Da Ruland anerkendte sortens værdi, sørgede han for distributionen. Pinot Grigio producerer hvidvine med lavt indhold af syre, men fulde af fylde og ekstrakt, med et ret højt alkoholindhold og en kraftig gyldengul farve. Hvis kvaliteten er meget god, kan du også opfatte lysebrune toner.

Zeni.

Historien om Zeni-vingården begynder i 1800, da Bartolomeo Zeni, en vognmand, transporterede mad fra regionen til de talrige landsbyer på den nordøstlige bred af Gardasøen så langt som til Lombardiet. Udover at transportere vin begyndte Bartolomeo at markedsføre vin. Familien begyndte at dyrke vin i Bardolino på morænebakkerne omkring 1870 og har i generationer forarbejdet håndplukkede druer fra selvejende vinmarker og forpagtede arealer.

Serveres ved 8 -10 grader

Nyd denne friske vin og være ledsager til salater, lyst kød, laks, fed fisk, tapas, buffet eller ren nydelse..

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 12 % Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk