-34%

Venta del Puerto No. 12 Selection Especial

125,00DKK 189,00DKK (spar 64,00DKK)
Model/varenr.: 130 1055

En af de mest anmelderoste vine i Valencia.

Venta del Puerto No. 12 Selection Especial 2018  * Kraftig, fed og cremet TOPVIN FRA SPANIEN. Vinen er lavet på druerne: Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Merlot og Syrah, og den har en mellem-dyb, klar rød farve med en mørk kerne. Aromaen er meget kompleks, kraftig og fint udviklet med frugtagtige noter af sorte kirsebær, blommer samt modne toner af honning, grønne blade og en smule læder. Duften er af høj kvalitet, pænt integreret og med let røget ege-karakter.

Smagen er rig med en fløjlsblød tannin og i perfekt balance. Vinen er meget aromatisk, kompleks og pænt udviklet, moden frugt og en lang eftersmag, med elegante antydninger af ristet eg.

***** GOLDMEDAL - Mundus Vini / ***** Berliner Gold

Vinen er modnet i 12 måneder på nye, amerikanske træfade. Vinen passer perfekt til lidt mere elegante retter med lam, oksekød, vildt, grillet kød, smagfulde tapas samt kraftige oste. Det er helt i top, hvis kødets karakter fremgår tydeligt, sådan at vinen kan fungerer som eksklusivt krydderi. Skal decanteres før smagning, gerne en times tid.


Test:

* Guldmedalje Mundus Vini 2018 årgang
* Guldmedalje ved Concours Mondial Bruxelles 2015 (årgang 2015)
* Sølvmdalje ved IWSC (årgang 2015)
***** 5 stjerner i BT (årgang 2015)
* Guldmedalje ved Concours Mondial Bruxelles 2014 (årgang 2011)
* Sølvmdalje ved IWSC (årgang 2011)
***** i BT (årgang 2011)

DU FORTJENER DET ALLER BEDSTE.

Venta del Puerto, hvis oprindelse er tilbage i det 16. århundrede, er et privilegeret enklavesæt blandt en række forskellige og meget prestigefyldte
vinområder. Venta del Puerto N°12 afspejler mangfoldigheden, kompleksiteten og rigdommen i deres land.
Det er blevet kærligt skabt ud af en blanding af fire varianter, der giver denne vin struktur, styrke og karakter. Lagret i tolv måneder på nye amerikanske egetræsfade,
efterfulgt af yderligere seks måneder lagring på flaske, afrundet og fremhæver intensiteten af ​​klimaet og jordbundsforholdet.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk